![]() |
1. Obrażenie się polityków PiS na tvn.
2. Barrack Obama. |
Marla:
Oklaobama? :D |
- Igrzyska w Pekinie
- Solidaryzowanie się przez każdego z Tybetem. Walka w obronie jego wolności itp, itd, etc. A na naszym skromnym podwórku to: PZPN, licencje oraz afera korupcyjna(w której i tak wszystko rozejdzie się po kościach). |
Cytuj:
Co do najwiekszego kiczu to chyba fotka mojzesza z parasolem... ciary z zazenowania przechodza. |
Cytuj:
@down Właśnie z powodu mediów to jest trendi i kaczi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tybet jest okupywany od 1949 i jakoś wcześniej mało kogo to obchodziło. Od pewnego bardzo dużo osób, które nie mają pojęcia o historii, kulturze i obyczajach tego regionu zaczęło sie utożsamiać z jego mieszkańcami, gdyż jakaś tam gwiazdeczka, sportowiec robi to samo. Trzeba rozwagi w takiego rodzaju akcjach. Sam pomysł jest OK, ale sposób jego wykonania i propagowanie go ociera się o przesadę i KICZ. |
Cytuj:
|
Nagłośnienie tego problemu jest bezsprzecznie pozytywem.
Sposób wykonania tego - hmm... mógłby być lepszy, za dużo jest akcji w stylu - zbierzemy grupę widzów, zrobimy to pod szczytnym hasłem i na dodatek zagra jakaś piosenkarka/zespół na topie. Na koniec zostanie przeczytana jakaś regułka o solidaryzowaniu się ble,ble,ble, z której i tak nikt nic nie wyniesie, bo ważniejsze są wrażenia z koncertu zespołu XYZ i to jak ubrana była wokalistka. Mnie osobiście takie podejście do sprawy od razu odrzuca i patrzę na nią z perspektywy sceptycznego obserwatora. |
1. Euro
2. Wszystkie show tv z gwiazdami 3. Tibia 4. Feel 5. Helios w katosach |
Zapomniałam napisać; Kinga Rusin i jej komentarze ("Jak ja Ciebie oglądam, to jakbym jadła śledzia z czekoladą").
|
@up
Gdzie tak powiedziała? : D You can dance? |
1. Euro
2. Moi starzy xD ;P 3. Jak ktos wspomnial Feel (facet spiewa jak by jaja mu wycieli przy porodzie :/) 4. N00bsy 5. Te 'FaJnE' BlOgOwE PiSemQQo -.- 6. nasze-twarze.pl -.- (tzn. nasza-klasa.pl :P) 7. Updejty od 7.6+ 8. Gracze ktorzy posiadaja konto premium i mysla ze Bossy sa i koksy -.- 9. Ots'y z exp np.x2,3 -.- 10. DROM xD 11. Doda 12. Tanie Wino xD 13. Dzieci wysylajace, umieszczajace keyloggery 14. Botterzy 15. Dzieci zasmiecajace forum 16. Pytania graczy na forum np. Dam rade na DL'a na 95 knighcie ze skilami 80+/80+ (EQ nie podane -.-') Ogolnie to moglbym tego KICZU powymieniac w 'nieskonczonosc' :P |
Cytuj:
Kicz.? Hmm.. HSP w Harlemie są tylko w czwartki: / @down Dobrze, że mi przypomniałeś. Kicz: Freestyle w polskiej pisowni. |
Nie zasmiecam, sie wyrazilem na ten temat -.-
|
No a gdzie indziej? xD Reakcja dziewczyny była niezła: "To był komplement?" i gały z orbit, takie rzeczy, to tylko w jukendens : P
|
Ju Ken Dens Łooo... Ale bez kitu to jest najwiekszy kicz :P poprostu teksty tych **PiPi**, takzwanych Jurorów xD Wygrywa ze wszystkim
|
@Emlo666
Jeśli chodzi o kicz, to imo YCD wymięka przy "Jak oni Spiewają", "Gwiazdy tańczą na lodzie " itp.. |
Mariusz Max Kolonko i reklamy z jego udziałem.
|
Cytuj:
@top: nie wiem, czy to kicz roku, bo nie wiem, kiedy się to zaczęło, ale YCD się jak najbardziej kwalifikuje. |
Dobrze, moze z tym winem to bluznie. Szczerze przepraszam za ta herezję :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Nowy kicz: Nie posiadanie swojego zdania, przyjmowanie każdego narzuconego. |
Cytuj:
http://img380.imageshack.us/img380/5...34largeiy5.jpg |
Biorąc pod uwagę stosunki Tybet-Chiny śmiem wątpić aby transparent "Free Tibet" są robione w Chinach: P A jesli tak to sytuacja po prostu mnie bawi xd
@down Signed. |
Największym kiczem jest Jola z Big Brothera 0.o
|
Jola fakt jest nieprzeciętna.
Lepsze jest zjawisko na którym wyrosła jej popularność. Świadczy to ewidentnie o poziomie kultury panującym w Polsce, gdzie kompletne beztalencie, osoba która posiada jakiekolwiek zdanie jedynie o fluidach, podkładach i szminkach. Osoba, której jest rozpoznawalna dzięki tipsom i lateksowej spódniczce oraz będąca posiadaczem co najwyżej przeciętnej urodę staje się z dnia na dzień gwiazdą i osobą publiczną. Fakt, że zostanie ona nią najwyżej przez kilka miesięcy ale i tak jest to stanowczo za długo. Cóż taki widocznie jest już urok naszego kraju, gdzie trendy nie są kształtowane przez jednostki wybitne tylko przez masy, których jedynym celem życiowym jest śledzenie fabuły telenowel oraz podglądanie życia celebrities. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale inna sprawa, że szara masa społeczeństwa ma zapotrzebowanie na właśnie takie 'gwiazdy'. |
Cytuj:
Kicz? Większość polskich wokalistek, które śpiewają tylko o nieszczęśliwej miłości, tylko melodia się zmienia. |
Cytuj:
A w sprawie tego, iż Jola jest produktem rzeszy fachowców zgadzam się, ale zawsze jakaś solidna baza musiała być. Trzeba mieć naturalne predyspozycje do takich zachowań oraz do takiego sposobu bycia. Ot taki dar od natury. |
Co do Joli i TV.. wyznaję raczej tę zasadę:
Ukryty tekst:
|
UP: Owned :D I popieram.
Największy kicz to są wszystkie programy pokroju Majewskiego i Wojewódzkiego. W TV nie ma nic. |
Oboje panowie (Majewski i Wojewódzki) nie byli tacy źli na początku. Teraz nawet nie chce mi się na nich patrzeć: / Przypomniał mi się Misiek Koterski Show czy jakoś tak.. Nawet połowy nie dało się zdzierżyć.. KICZ.
|
Co do tego TV to racja... Majewski to jeszcze ujdzie bo czasem da sie posmiac ale Wojewodzki?! To jest katastrofa :/
|
Jolcia Rutowicz:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Te ryje wcale nie są takie zue :D @off Kicz tego roku? Edyta Herbuś, Jolka jak sobie coś przypomne, dopisze. |
Kicz tego roku
-Jola z BB -Edyta Herbus -Skrzydla (tatuaz) Dody -Feel -Vista |
fotka.pl ;d;d;d;d;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |