![]() |
@panie up /\(NIE FIDOS I MALUTKI XD)
Nie kloccie sie tak. Russel makumba dogodzi Wam obu. |
HAHAH xD
Fidos nie obraze sie ;D o to wlasnie chodzi ;) piszesz durnego posta a pozniej patrzysz jak ci np Imperek swoje filozofie na*******a jaki to dzieciak jestem. WIesz jaki fun?xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To jest temat o wydarzeniach z morgany a nie o klotni dwoch dziewczyn, wiec nie bede tego tu kontynuowac ; ) flame on! |
Nie lubia cie tu -.-
|
Cytuj:
Jak na osobe pijana mialam niezly ubaw tak jak ty i moi przyjaciele ktorym to kopiowalam. Zreszta do donikad nie prowadzi wiec lepiej sobie odpuscic. Chodz nie powiem PM z nickami osob ktore uwazaja sie za moich "przyjaciol" by sie przydal. @ fidos kupa czasu minela :) napisz do mnie na gg(niewidoczny) tylko ze w godzinach 22-14 mnie nie ma (praca/spie). |
Mysle ,ze tutaj tekst "Dziewczyny nie drapcie sie juz " pasuje doskonale ^^
Tak apropo to wasze prywatne sprawy i sprawy waszych przyjaciol zostawcie dla siebie ale nam przynajmniej powiedzcie za co padla byla dziewczyna Royal Mateusza XXDddddddddddddddddddd |
RZAL BUL ! won z tym nobem :p bylam mloda i glupia a on wkur...
|
HAHAH XDdddddd Ale zawdzieczasz mu to ,ze zaczolas grac w ta gre;p Wiec jak by nie bylo trzeba o nim pamietac :P
Pozdrawiam Xd |
i tak vievior ladniejsza niz fujejka.
=]. //do forumowych NAPINACZY to tylko stwierdzenie faktu. edit : padła dlatego ze avisy chcą (russel) zeby fujejka miala najwyzszy lvl (jako kobieta) na morganie.;s, chore ale prawdziwe ;d |
Cytuj:
|
Apropo bab ^^
http://pylciaa.wrzuta.pl/audio/4iuSv...cos_dla_kobiet (to nie jest pezet ale nuta dobra - szczegolnie slowa prawdziwe Xd ) |
|
@Kafar
trudno sie przyznawac do Royala ktory byl elderem, expil na guardach nie biorac mf tylko sie leczac uhami itp ;) @Switek Ja zebym byla wredna to trzeba trafic na zly dzien albo zasluzyc ;) @Magro omg xD |
EDIT! <cały post>
Porozmawiajmy o czymś miłym : ) Może.. Co mieliście dziś na obiad? |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAhAHAHAHAHAHha LEJEEEE Raz Dwa Trii |
|
Cytuj:
ja polecam: http://pl.youtube.com/watch?v=6klS6mZUfm0 oraz http://pl.youtube.com/watch?v=mkj56S70hD4 (Russel inferno ?) |
ty ziomek, widze, że ciągle tej piosenki na wrzucie słuchasz.. weź w tym linku odnajdź słowo 'audio' i zamień go na 'aud/file' i naciśnij enter :p
btw gzgz |
error .....
|
kafar power gaming ;d
|
Kafar evul pro master pvp roz*******acz of morgana the elite, gratuluję 100. Gogogogo 1000lvl. <3
PS: Chce całować Twoje stopy |
[guild]Astalabista Bejbe[/guild] <3
|
[CHAR]Rothawess[/CHAR]
Jul 23 2008, 13:29:50 CEST Killed at Level 91 by Hyndrazx No i kolejny raz ubili Bogu ducha winnego mojego Rothawesska ;( |
@akcja
i tak smiesznie bylo |
lookeyy do mnei podbiega a ja rura w dle xddd
cinek _/ PADLISMY PRZEZ NASZE FEEE_ /XXDDD |
Cytuj:
edit. Royal Dextrit Jul 23 2008, 14:07:12 CEST Killed at Level 114 by Aquish mhmmm ;> |
|
@Poi
Victoriano placek na samym początku questa od kicka Arcano placek od HFF Dilame placek od Predacone (wtf?!) |
http://pl.youtube.com/watch?v=6V49eF...eature=related
hahahahahah Co do POI no lipa złożyłem sie jak leszczyk no ale cóż bywa ;p |
poi done ^^
15:55 You have found a backpack of holding. 15:56 You have found 100 platinum coins. 15:56 You have found frozen starlight. 15:56 You have found a stuffed dragon. 15:57 You have found a pair of soft boots. 15:57 You have found the avenger. HEHE |
Chyba kolejna wojna się szykuje ;)
|
Zrobili czystki w Avis, czyli coś sie szykuje, a tak poza tym ludzie mówią ze Russel ma zamiar polaków wyprosić z serva, ta kasa z poi service na wojne jest podobno...
|
Cytuj:
Czystka byla dlatego, ze w gildi bylo pelno osob nie robiacych nic w wojnie, po co nam oni i dlaczego maja korzystac z przywilejow avis? lol |
To nie są moje teorie, tylko ludzi którzy mi to mówili, nie jestem ich pewien, a ni nie mam dowód :confused:, ale przytoczyć mogę, bo i tak temat upadł xd
btw, Możesz mi powiedzieć o co chodzi z tą gildią Avis Academy? |
Cytuj:
czy tylko mi się zdaje, czy wypowiedź tej pani jest troche nie zgodna z prawdą? bo jakoś nie umiem tych i innych jeszcze przypomnieć sobie, żeby cokolwiek we wojnie zrobili o.O |
Cytuj:
Cytuj:
Zycie... |
Dla zainteresowanych właśnie przed chwilą złożył sie Morgaroth
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |