Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Uriza powraca !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185154)

Patryk_94 01-08-2008 00:04

eej no kiedy akcja? gdzie? ile was bedzie i jakie lvle? kupie mfy i was wytępie.. a ty jeden z urghizy co mowiles ze stoisz w dp to nie wychodz z niego :o

Meteon! 01-08-2008 00:30

Ale Ty ograniczony jestes 8o8o8o8o

Kiełek 01-08-2008 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 2207912)
a morze polonczymy sily i zapanujemy nat sfiatem ?

moge tesz? zawuadniemy razem z urizom i ih qmplami swiatem pszes tibie i wogule rozwalimy hmmami kompy nasa i zrobimy masowe zalogowanie na wszystkih prezydentuw swiata i wogule bendzie zadymqa

_Dari__ 01-08-2008 01:01

Uriza PK Team odsłania rąbek swojej tajemnicy !!!

W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.

Dzisiejszego dnia wraz z mym wiernym i oddanym druhem Urizą postanowiliśmy ukazać wam, iż nasze słowa nie są pogróżkami rzucanymi na wiatr, i że czynnie działamy w celu poprawienia sytuacji na Iridii. Aby to uczynić odsłaniamy wam tibijskie imię jednego z naszych wiernych rekrutów. Jest to [CHAR]Neiha[/CHAR] - wyśmienity gracz, który dysponując nawet mniej doświadczoną postacią, angażując w to serce i uczucie, potrafi pokonać o wiele silniejszych i nikczemnych wrogów. Oto lista róznego rodzaju PA, PK oraz thiefów, którzy nie byli w stanie poradzić sobie z naszym dzielnym wojem:
[CHAR]Heavens Edge[/CHAR] - Jul 20 2008, 16:28:33 CEST Killed at Level 25 by Neiha
[CHAR]Wand Of Blood[/CHAR] - Jul 21 2008, 19:46:47 CEST Killed at Level 19 by Neiha
[CHAR]Anulis[/CHAR] - Jul 22 2008, 12:20:38 CEST Killed at Level 13 by Neiha
[CHAR]Friikon Knight[/CHAR] - Jul 22 2008, 13:12:14 CEST Killed at Level 8 by Neiha
[CHAR]Heavens Edge[/CHAR] - Jul 22 2008, 16:50:39 CEST Killed at Level 27 by Neiha
[CHAR]Beyond Twilight[/CHAR] - Jul 22 2008, 16:56:39 CEST Killed at Level 36 by Neiha
[CHAR]Anulis[/CHAR] - Jul 22 2008, 17:52:00 CEST Killed at Level 15 by Neiha
[CHAR]Pixiis[/CHAR] - Jul 30 2008, 14:13:32 CEST Killed at Level 9 by Neiha

Jak widać jest to dzieło tylko jednego z naszych członków, których - bądźcie pewni - jest o wiele więcej i nasi druhowie prezentują nie gorszy poziom umiejętności niż Neiha. A więc bądźcie dobrej myśli! Uriza PK Team nie zapomina o swym serverze i zawsze będzie walczyć o wasze dobro. Ku lepszej Iridii !!!

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Meteon! 01-08-2008 01:06

ale awatar gdzie byles rze sie tak opaliles ?8o8o8o8o

AdiZgOlek 01-08-2008 03:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2208617)
Oto lista róznego rodzaju PA, PK oraz thiefów, którzy nie byli w stanie poradzić sobie z naszym dzielnym wojem:

[CHAR]Friikon Knight[/CHAR] - Jul 22 2008, 13:12:14 CEST Killed at Level 8 by Neiha

pro strit!!!!!111111111oneonoe gje zed!!!!!11

0wn3D 01-08-2008 03:16

Zostali wysmiani na morganie poszli tam gdzie rise bo chyba rise najbardziej ich tempilo :p.:evul:

Patryk_94 01-08-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2208617)
[..blAbLaBlA~~~..]
[CHAR]Heavens Edge[/CHAR] - Jul 20 2008, 16:28:33 CEST Killed at Level 25 by Neiha
[CHAR]Wand Of Blood[/CHAR] - Jul 21 2008, 19:46:47 CEST Killed at Level 19 by Neiha
[CHAR]Anulis[/CHAR] - Jul 22 2008, 12:20:38 CEST Killed at Level 13 by Neiha
[CHAR]Heavens Edge[/CHAR] - Jul 22 2008, 16:50:39 CEST Killed at Level 27 by Neiha
[CHAR]Beyond Twilight[/CHAR] - Jul 22 2008, 16:56:39 CEST Killed at Level 36 by Neiha
[CHAR]Anulis[/CHAR] - Jul 22 2008, 17:52:00 CEST Killed at Level 15 by Neiha

ej jak cos to ja lubie robic tzw x-logi w thais to uwazaj na mnie

btw.
[CHAR]Neiha[/CHAR] - Jul 20 2008, 13:33:04 CEST Killed at Level 9 by Rebbs <-- buahsauhsuash :o i jak cos to gz ubicia tego 8 i 9 lvla

Taphan 01-08-2008 17:48

Jak na razie widzę to , ze nie które osoby wątpią w sile Pani Urizy . Mój mistrz powiedział mi kiedyś , ze pani zniszczenia nadejdzie na świat Iridie jego przepowiednia spełniła sie . Powiedział tez ze z cienia wyjdzie 2 ludzi którzy będą miotać wszystkimi żywiołami , będą prowadzić armie równa Virtue. wszech mogąca Urizo twój dzień nadszedł wyjdź z cienia i zbaw ten świat od noobuf, pk ,thiefów i HACKERÓW . Jeśli chcesz razem z moim Mistrzem Staniemy u Twojego boku. Amen

Taphan 01-08-2008 20:45

Mamy płakać? o jednego nooba , thiefa , pk , hackera mniej .

Taphan 01-08-2008 20:46

Patryk Rox "HACknol"

Patryk_94 01-08-2008 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2209647)
Patryk Rox "HACknol"

hunted biczu zasrany ..
i noob pk i thief to ty jestes i ten hacker ....

Taphan 01-08-2008 21:20

Źle czynisz podnosząc głos na sługę Pani Urizy . Dzięki mocy która posiadłem od Pani Urizy rzucam na ciebie klątwę zawsze będziesz noobem , wszyscy w carlin będą pluli na ciebie , twoje dzieci będą miały garba a zona penisa . Poza tym za nazwanie mnie hackerem 100 punktów karnych i ban na mana potiony . Amen

Patryk_94 01-08-2008 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2209701)
Źle czynisz podnosząc głos na sługę Pani Urizy . Dzięki mocy która posiadłem od Pani Urizy rzucam na ciebie klątwę zawsze będziesz noobem , wszyscy w carlin będą pluli na ciebie , twoje dzieci będą miały garba a zona penisa . Poza tym za nazwanie mnie hackerem 100 punktów karnych i ban na mana potiony . Amen

k dawaj moj nick:
Eoxa Helix

i takie gadanie nie wiem po co -.-' ta super klątwa mi wiesz? wg. mnie all z urizy to jakaś banda która uważa jedną beznadziejną gildie w której są same 10lvle za boga..
ja dalem swój nick teraz kolej na ciebie

Adedin 01-08-2008 22:26

@uriza
macie tutaj swoje forum - MORGANA
@uriza
przenieście się tam, że tak delikatnie powiem bo już mnie nie śmieszą te wasze gadki, nawet VV tutaj nie zaradzi, NIKT kompletnie nikt tu nie zaradzi po prostu wyjdźcie.

@taphan
ty też się wynoś
@patryk
n/c

Taphan 01-08-2008 23:35

Oh wszech mocna Urizo . Odpowiedz tym ludziom grzesznym swoimi słodkim głosem. Pani zostajesz tutaj obrażana i z tego powodu cierpię razem z tobą . Ale niech wszyscy wiedza ze Dari i Uriza nie odpuszcza wam tego . Zginiecie od grzmiącego pioruna wystrzelonego z nieba i od fire swordów. Wasze dni sa policzone a noce krótkie dzień zagłady dla pk , noobuf , hackerów jest już bliski .AMEN

Patryk_94 02-08-2008 00:05

wez ty urghizomanie idz skąd i nie wracaj
szkoda na czytanie twoich durnych tekstów w sylu "och wszechmogąca urizo" itd
nie wiem po co tak piszesz

Fushion 02-08-2008 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2209395)
Jak na razie widzę to , ze nie które osoby wątpią w sile Pani Urizy . Mój mistrz powiedział mi kiedyś , ze pani zniszczenia nadejdzie na świat Iridie jego przepowiednia spełniła sie . Powiedział tez ze z cienia wyjdzie 2 ludzi którzy będą miotać wszystkimi żywiołami , będą prowadzić armie równa Virtue. wszech mogąca Urizo twój dzień nadszedł wyjdź z cienia i zbaw ten świat od noobuf, pk ,thiefów i HACKERÓW . Jeśli chcesz razem z moim Mistrzem Staniemy u Twojego boku. Amen

Ej, czego sie nawąchales?
Wy tu jakies poezje doje****cie lol, wiecie ze Tibia to tylko gra?
"Pani Uriza" omfg...

Taphan 02-08-2008 12:59

Tibia stalą się czymś ważniejszym dla mnie od dnia kiedy zobaczyłem Panią Urize. Wtedy wszystko się zmieniło zrozumiałem sens tibi. Pokazała mi moje przeznaczenie do czego zostałem stworzony , pokazała mi jak przejść tibie w pokorze i w ubóstwie .

A wiec Ku lepszej Iridi

MiszczuPefalpe 02-08-2008 13:16

Iridanczyku badz irydanczyczanko

Taphan wojowniku swiatly i prawy! Widze ze na tym serverze sa jeszcze ludzi dla ktorych warto podejmowac te brzemie ulepszenia iridi. Moglbys byc przykladem dal tych niegodziwcow. Jednak oni zastana potempieni zniszcze tych pogan a ty jako moj 2 najlepszy sluga po darim oczywiscie bedziesz sie kompal w bogactwie gdy tylko zasiade na iridanskim tronie rzadzenia xD Niech lot ci sprzyja.

Wasza ukochana i nieustraszona
Pani swiata kosmosu i iridi
Nieugieta w bojach
Znana i szanowana
Jedyna sprawiedliwa (bo dari i raphan to sprawiedliwi a nie sprawiedliwa )
Uriza

_Dari__ 02-08-2008 13:35

W pierwszych słowach tej wiadomości pozdrawiam Was serdecznie.
Niniejsza wypowiedź kierowana jest do gracza Taphana.

Wraz z mym druhem Urizą zauważyliśmy, iż wykazujesz duże oddanie sprawie dobra na serverze oraz dumnie propagujesz Uriza PK Team. W związku z tym chciałbym zaproponować Ci miejsce w naszej drużynie. Gdy wyrazisz na to zgodę, przekażę Ci twoje kompetencje oraz obowiązki. Liczę na szybką odpowiedź. KU LEPSZEJ IRIDII !!

Ryba00 02-08-2008 14:53

oł sheet ej uriza dajcie nicki zalatwimy to w grze..

moj nick: Eoxa helix

anonymousexd 02-08-2008 15:02

Po wypowiedziach widać który to PK..... cóż dużo ich jest ale wystarczy odrobina chęci i bedzie ich mniej xD

Ryba00 02-08-2008 18:15

wlasnie zapomnialem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2210432)
[..] pokazała mi jak przejść tibie

o rly? przeszles tibie?

Cytuj:

miszczu chcewjape czy jak mu tam
gdy tylko zasiade na iridanskim tronie rzadzenia
ta super jesli ty zasiądziesz na tronie to chyba na tronie króla Markwina(albo jakos tak) w mintwallin i wszystkie minosy będą cie huncic ....

i jedno pytanie jeszcze te fotki co macie w avatarach to wasze rl foty?

PS. chcecie bic kazdego pa/pk/bottera/thiefa?
im pk :
z kolegą
Jul 31 2008, 23:51:39 CEST Killed Enrique'star at Level 74 unjustified
and also solo style(albo i nie bo z demon szkieletem):
Aug 01 2008, 14:02:17 CEST Killed Elrond of the dark Souls at Level 54 with a demon skeleton unjustified

Taphan 02-08-2008 18:55

O Urizo, nawet nie wiesz co teraz czuje . W moim kanale pojawiło się światełko nadziei . Ale Pani ja nie wiem czy jestem godzien nosić twoja różdżkę . Jeśli jesteś pewna , ze jestem wojownikiem światła i w mojej krwi niema skazy to jestem do twoich rozkazów .
ps.
Idę sobie zwalić w kiblu..

chive 02-08-2008 19:01

Po dluzszej nieobecnosci, spowodowanej wyjazdem do szwecji, gdzie negocjowalem z rogstahem i kopenga teamem ile musza zaplacic odcietych glow morganskich pkerow, pa, zlodziei, botterow i hackerow na morganie, bym mogl blagac urize, by wrocila na morganska ziemie wrocilem. Szczerze zazdrosze memu uczniowi(nono, uczen przerosl mistrza), ze Mistrzyni Uriza i jej kompan Dari docenili go, i przyjeli w swe szeregi. Nie bede owijal w bawelne: tez do tego daze.
W tym temacie moc urizy objawia sie chyba najbardziej. Wielu z jej przeciwnikow, ktorzy szydza z Jej imienia zostali zbanowani. Na ich zycie tibijskie tez przyjdzie czas, musimy tylko przeczekac burze wyzwisk, dac im ochlonac i zapomniec o nas i ZAATAKOWAC. Z wyrazami szacunku.

Twój (Urizo) chive.

Ryba00 02-08-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2210941)
[...]
Idę sobie zwalić w kiblu..

to ty masz "dicka"? :o

@chive
oh nie plx byles w szwecji i co gadales z chealino który lezy w moim depo?(wooden doll, którego dal mi Kashrius da'Roc)
a poros tego twojego "urghizo wruc na morgrane plxpxlxlpxlzplzpls or hundat" to się STANOWCZO ZGADZAM!!!

nadeszla wiad. prywatna
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan
bardzo mi cie zal , ze jestes taki nie dorozwiniety boisz sie urizy my to wiemy ;> poprostu jestes dzieckiem ktre potrzebuje wiecej milosci . Nie wiem czy cie w domu w dupe popylali . jak tak to wielka szkoda >;X(:evul:;(:cup::confused:X(:D:o8o:]B):(:);):p:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul:

sam jestes.. poprostu chce tą urize huncic z nudów rozumiesz?

AdiZgOlek 02-08-2008 21:59

Boże...<short>

OWRZ 03-08-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba00 (Post 2210973)
to ty masz "dicka"? :o

@chive
oh nie plx byles w szwecji i co gadales z chealino który lezy w moim depo?(wooden doll, którego dal mi Kashrius da'Roc)
a poros tego twojego "urghizo wruc na morgrane plxpxlxlpxlzplzpls or hundat" to się STANOWCZO ZGADZAM!!!

nadeszla wiad. prywatna

sam jestes.. poprostu chce tą urize huncic z nudów rozumiesz?

czytam regularnie posty na temat Iridii i jak aptrze na wypowiedzi takich debili jak Ty to chce mi sie zrobić rooka ;( myslisz ze jestes kozak ? ha , nie jestes i nie bedziesz. skoncz swoje glupie wypowiedzi typu daj mi nicki to ubiije... idz ubij jakiegos 100 + to zaimponujesz mi. nara i nie bede tego juz powtarzal

laxiu 03-08-2008 00:46

:p

Boże jak wy piszecie "wojowniku czystej krwi i nie skalanej przez brud i hańbę "

Ale z was dzieci emo i neostrady tp zrywającej się co 2h. I następne o moja pani urizo ja kolejny noob dołączę się do twej armi i zostanę kolejnym wojownikiem światła. Zauważyłaś że każdy kto che być tam na iridi z tobą ma 7 lvl na morganie? DAri masz zajebistą fotkę z resztą ta uriza też.

Ryba00 03-08-2008 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 2211438)
idz ubij jakiegos 100 + to zaimponujesz mi. nara i nie bede tego juz powtarzal

k spoko ide dzis pkowac w takim razie..

Taphan 03-08-2008 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba00 (Post 2211759)
k spoko ide dzis pkowac w takim razie..

Takiego dziecka neo nie widziałem podczas całej swojej kariery w tibi i na forum . Ryba00 ogłaszam cie największym noobem całego globu i tego forum . A co do tego z 7 lvl to naprawdę świetny pk char :evul: . Urizo kłaniam się do twoich nóg . Amen

Ryba00 03-08-2008 12:47

@up ja noob? daj nick to pogadamy -.-' aa no ta ty boidupa jestes

Taphan 03-08-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba00 (Post 2211840)
@up ja noob? daj nick to pogadamy -.-' aa no ta ty boidupa jestes

OWRZ ci już napisał co czego nie powinnaś robić . Wiem , ze potrzebujesz więcej miłości ale niestety ja nie opiekuje sie dziećmi neo .
AMen

Ryba00 03-08-2008 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2211857)
OWRZ ci już napisał co czego nie powinnaś robić . Wiem , ze potrzebujesz więcej miłości ale niestety ja nie opiekuje sie dziećmi neo .
AMen

sluchaj palo po 1 nie potrzebuje milosci a po 2 ja to ON cioto.. po 3 nie mam neostrady, mam neta z UPC -.-' i po 4 daj nick chyba ze jestes boi dupa

_Dari__ 03-08-2008 13:33

W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!

@Ryba00
Odpowiem krótko. Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi.

KU LEPSZEJ IRIDII !!

laxiu 03-08-2008 13:48

Kuzwa ile wy macie lat 8? 9?
Do piaskownicy a nie.

@taphan zobacz jaki ty masz lvl i ty mówisz że miałeś jakąś karierę Tibijską? Ja mam 12 lat ale jakoś umiem się wyrażać i nie popełniam błędów ortograficznych co 2 słowa jak ten wasz Taptan.

Ku lepszej iridi? :baby:

Ryba00 03-08-2008 13:51

ta uriza coraz bardziej mnie wkurw**** ... "ku lepszej iridii"? chyba ku gorszej i bardziej znoobionej

chive 03-08-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laxiu (Post 2211498)
Boże jak wy piszecie "wojowniku czystej krwi i nie skalanej przez brud i hańbę "

Ale z was dzieci emo i neostrady tp zrywającej się co 2h. I następne o moja pani urizo ja kolejny noob dołączę się do twej armi i zostanę kolejnym wojownikiem światła. Zauważyłaś że każdy kto che być tam na iridi z tobą ma 7 lvl na morganie? DAri masz zajebistą fotkę z resztą ta uriza też.

HAHAHA a Ty ktory masz lvl? 16? xDDDDDDDDDDDDD
Cytuj:

Ku lepszej iridi?
Taki jestes pewny, ze potrafisz sie wyslawiac? :|. Przyganial kociol garnkowi...

laxiu 03-08-2008 16:11

Żal

Że nie napisałem nazwy serwera przez dwa ii? Nie umiem się wyrażać?
I jeszcze jedna uwaga popatrz na swoje posty.
Jestem początkującym graczem wy już gracie długo i jakie poziomy doświadczenia? 7? 8?

Z Poważaniem Yookob :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44.