![]() |
Tak zrobimy, tylko skonczmy kolejke. Nastepna osoba to PwK
|
ok, ja machnę coś, nie oleję tego
|
hyh artworm, jak ja to lubię :P niech tylko podłączę neta w domu i za miesiąc się do was przyłączę :) jak na razie idzie wam świetnie :)
|
ok, ja zrobiłem i posłałem PW czekam na innych xD
|
Ok, koniec 1 kolejki, dziekuje za wszystkie prace :) Co do nastepnej - pomysl z zaklepywaniem kolejki nei przejdzie. Zrobi sie za duzy balagan, dlatego jedziemy dalej po kolejce, osoby ktore nie daly znaku zycia zostaly usuniete. Jest tez nowa zasada:
-Jezeli osoba na ktora padla kolej nie jest w stanie zrobic pracy, wysyla w temacie posta ze nie da rady, wtedy jest pomijana. Jezeli do konca kolejki sie nie odezwie z wiadomoscia ze juz moze zrobic parta, zostaje usunieta. Jezeli osoba nie da zadnego znaku i nie odda pracy w terminie jest odrazu usuwana. (oczywiscie moze sie zglosic ponownie) Hmm to chyba tyle. Pozwolilem sie przeniesc na 2 miejsce w kolejce bo mam troche spraw :p Jezeli ktos chcialby byc przeniesiony o 'x' miejsc, niech rowniez napisze na PW albo tutaj ;) Pierwsza osoba: Extermis Pozdrawiam |
MKM.... idzie swietnie? chyba nie ogarniasz cos ostatnio ^^
|
Mam prosbe. Moglibyscie wrzucac tutaj swoje fragmenty? ;p nie chce mi sie za kazdym razem wchodzic na strone artworma. Zreszta pewnie nie tylko mi sie nie chce ;p
|
Wiekszosc osob tutaj wrzuca a pozatym przeciez to 5 sek. looknac worma ;p
|
http://img371.imageshack.us/img371/335/ozjpov1.jpg
Bynajmniej jest, nastepnym razem sprobuje zrobic cos fajniejszego, chyba odwyklem od jakiejkolwiek pracy tworczej w tym kierunku. |
No ja tez juz skminilem mego parta. Apropo nowej plyty zespolu Coma :)
http://img79.imageshack.us/img79/620...fiawormoa8.jpg Nastepna osoba: Pan i Wladca |
Gdyby tylko jakiś supporter/mod wrzucił do newsów informację o wormie z linkiem do tego tematu, to od razu mielibyście full chętnych z zniecierpliwieniem czekających na ich kolej. Więc może jakiś msg do któregoś z nich z prośbą o krótką informację o trwającej zabawie w postaci newsa / jakiejś małej notki na końcu tłumaczenia kolejnego teasera?
|
Cytuj:
|
Nastepna osoba: Tana
|
Zastanawiam się czy ona jeszcze wchodzi na to forum (czy po prostu ignoruje moje pw ;F )...
@edit Właśnie jej na gg napisałem żeby do skrzynki pw zajrzała i przy okazji dodałem że jej kolej w wormie |
Sorki ja nie miałem czasu :/
|
Nastepna osoba: Gtyk
|
Czy mógłbym się zgłosić?
|
Oczywiscie, juz cie dopisuje tylko prosze pilnowac kolejki :p
|
Dostalem prace na PW od Gtyka. Nastepna osoba: Wieszok
|
I co z tym artwormem? Znowu pada...
|
No jak kurwa mac nikomu sie nie chce prac robic to ja jebe takiego worma
|
Projekt zamkniety. Moze ze 4 osoby sie wywiazuja i oddaja prace w terminie, nie ma to sensu.
|
oj szkoda, a chciałem się załapać :D wreszcie mam internet, a wy skończyliście, psi! :baby:
hyh Dominet, nie dziwie Ci się że się zdenerwowałeś :D sam prowadziłem dwa wormy i też mnie jasna krew nieraz zalewała :P @offtop Wieszok modem? :D wtf? :P ale mam zaległości, gratki stary :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |