![]() |
Cytuj:
|
Mogl uzyc np Exury? I po co szedl na skos ^^?
|
ale wy macie zryty baniak .... zaloze sie ze 90% z was uzywa bota i jeszcze mi tu pierdo*** ze uzywa?? ludzie ogarnijcie -.- a niech se uzuwa i neich wbija 242343244234 k expa / h to ejst jego postac ... ze sie nie boi ze go zbanuja to dla niego respect a nie ze 20 lvl na deserta ida z auto uhem ogarnijcie plax ;(
dzieki. byee k |
Do tych, co się chwalą, że sobie mogą wybotować chara i są fajni:
Po co botować, jeżeli grać to ręcznie, nie grać to wyłączyć Tibię. I pytanie: co Wy macie z tych botowanych charów? Jakąś przyjemność? |
@up
A ty lubisz bić roty/dworki? ja jakoś wole ręcznie pobić frosty/dle itp. no i ofc w pvp się wiekszy lvl przyda ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
40 lvl - 1kk exp 1kk/48h 20k~ k/h Nie możliwe biorąc pod uwage że na rooku zrobisz z 2k/h~ a przed 20 lvl też cięzko będzie zrobić te 20k/h~ |
up@
sorc z blokerem na poi dl's/hydrach z duża ilością run i mp i zero problemu, masz kase to możesz szybko expić ;) top@ fajnie by było gdyby częściej nagrywał filmiki, bo te 2 akurat mi sie bardzo podobały, takim charem to on może iść wszędzie w końcu :) rozmowa o tym czy używa bota@ pewnie trochę tego cavebota używał, a przynamniej nie jest to niemożliwe, wystarczy że siedzi na jakimś dalszym spawnie a kumpel z gildii neidaleko wejścia i jak coś daje znać że ktoś na niego idzie a tamtemu wyłazi alarm, albo (to już raczej moje wymysły bo nei wiem czy coś takiego da radę zrobić za pomocą bota) daje exivę na różnych graczy których się obawia i gdy komunikat pokazuje że są zbyt blisko to wyłazi mu alarm :baby: rozmowa o botach ciąg dalszy@ xP a ja bota nie używam do expienia, leczenia i innych takich, bo to mi w tej grze sprawia przyjemność i jakby jakiś program miał to za mnie robić to byłaby to strata zabawy (co innego go skillowaniem, tego manualnie się robić nie da xD) |
Lol...
Większość ludzi na elerze wie że LP używa bota... On nawet tego nie ukrywa za bardzo ale więcej nie powiem:P Prison_break wie o czym mówię. |
Cytuj:
A tak poza tym to jest mowa o boceniu.... |
Ale gdyby to był polak, to nikt nie oskarżył by go o bocenie, był by na niego taki sam szał (albo i jeszcze większy) jaki był na MDW... Wbił ten 350, wy takiego nie wbijecie, koniec tematu...
|
Cytuj:
|
@UP
Teraz tez moze. |
No własnie - teraz też może. Nikt mu nie zabrania.
|
Cytuj:
|
A tam ludziska, mnie nie obchodzi czy bot, wazne, ze i tak jest noobem :). Fakt, potrafi expic, ale co do jego pvp to chyba wybral zly typ swiata, anyway graatz, hehe.
BTW: Etoric, widze, ze 18 skonczyles, wszystkiego naj, naj :) :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie znam Lynx'a chyba, ze chodzi tutaj o textowa przegladarke pod Linuxem :).
|
A ja interesujem siem ortografiom :) PS: nie wysilajcie się..każdy ma swoją opinię i tego nie zmienicie :D (jak mają wam wyskakiwać 'igreki' na czole to dajcie sobie spokój :D Btw: małe Gz dla niego bo to EK..
|
Widze, że LP koksuje xd a co do filmu to temu "Koksowi?" gratuluje czy to bot czy nie bot. Gl
|
Ale jego klata to jak u w*****onego komara xD :PP
|
Poda mi ktos namiar na tibicam 8.2 ? bo chcialem obejrzec ten film :D
|
http://www.tibiacam.tv/download.php <znaczki>
|
Cytuj:
LoL "male gz bo EK omg", no wiesz wkoncu sorcem by tak nie bocil na frostach, bo by mial za duzo deadow. Jakbys zauwazyl to filmy na ktorych zabijaja ludzi na bocie to sa sami EK w 99% |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wrzućcie na youtuba ;p
|
Cytuj:
To dla inteligentnych. |
cieszycie japy z jego fotek ale gdyby sie siebie wstydził to by ich nie dawał do neta :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Paulistinha ma dozywotnia licencje na blackd
za friko dostala xd najs muvie ale skille to ma gowniane i chodzi zajebiscie szybko i wolno zabija i slabe ma hity i wolno lvl rosnie i nie zna angielskiego i fajnie takiego haknac |
Cytuj:
Cipsoft nie jest fair wobec graczy? A dlaczego - wlasnie przez takich jak wy. |
Cytuj:
Signed :) |
Cytuj:
|
otrzymalem zdjecie od palesztyny
Zlot Tibijczykow z Elery w Zimbabwe Schowany na prosbe @ down) Ukryty tekst:
z tego zdjecia widzimy ze zbyt dlugo gra ze nawet nie ma czasu sie ogolic |
Cytuj:
|
@up
zdjęc się nie cytuje ziom |
śmiejcie się, śmiejce ale każda osoba z tego zdjencia ma conajmniej 10 000 000 000 $ na koncie, a ten w lewym dolnym rogu tylko 58 000 000 000 $ microsoft rzondzi!!!111 wy przes całe rzycie nie bendziecie mieć nawet 1/100 z tego hahahaha a ja jusz idem sie uczyć, bo tylko nauczeni som lepsi w rzyciu papa
bendziecie kroić arbózy w sklepah a ja bende was poganiał z siekierkom i kosom |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |