![]() |
Przysługę !?
Grzecznie siedzę ^^ Eee... tam... |
Radzę uaktualnić regulamin bo nie ma nic napisane o BNC.
|
A co tam chcesz o BNC w regulaminie. Co ma jedno do drugiego? I może by tak ktoś zajrzał na ten kanał? Bo znowu zdech. ; <
|
Irc juz umarł na wieki wieków amen ?
|
Jak nie zaczniecie przychodzić, to i owszem ; <
|
zawsze jak wbijam na ten kanał to pusto ;f
|
To przyprowadź koleżanki i wtedy highlight ; )
|
Scor umrze bez naszych pakietów.
|
Ostatnio wszedłem - jak na cmentarzu ^_^
|
W wakacje to jeszcze ktoś siedzi. Czasami nawet kilka osób. Rekord jaki widziałem to 8 osób :cup:
|
Jak wchodzę to zawsze ktoś jest, ale wszyscy afkują...
|
Że też za czasów świetności kanału na to nie wpadliśmy - udawać martwych! Ilu debili odwiedzających czanel by nam to oszczędziło.
|
Cytuj:
|
@UP:
Lol. <dziesięć znaków> |
Lol watt, Oxy.
|
Przez złego loczka nie wiemy, co Obrzygane powiedział :|.
|
Powiedział:
"Ja też żyję!" Wat a nob. Chociaż swoją drogą: hahaha, dobry powód skasowania posta xd Ciekawe czy mam jeszcze banet na ircu xd |
@UP:
To trzeba wejść i sprawdzić : P (nie masz ; ] ) |
A Gewof żyje? Bo jak tak, to pewnie i tak mi da : D
|
Gewof żyje czasem, ale irc sam w sobie już niestety niezbyt.
|
Przebywa ktoś jeszcze na tym IRCu i rozmawia?
|
Cytuj:
|
No ja dałem za wygraną już jakiś czas temu. Nie było sensu siedzieć skoro nikt nie chciał przyjść i pogadać ; ]
|
Szkoda, szkoda, gdzie ta stara ekipa :D
|
Szlag trafił ; <
|
Z ciekawości czasem wejdę, ale więcej niż 5 osób jeszcze nie widziałem a rozmów w jakiejkolwiek postaci brak. Można się ewentualnie zmówić i wejść w parę osób, idle'owac i pisać aż się rozkręci.
|
Cytuj:
Również tak jak Glamri odpuściłem sobie jakiś czas temu, tylko pare mb ramu mi szło, a spotkać tam kogoś ciężko. Doba czatów nas, ircowników, zabiła : P Starzy odchodzą, ale na ich miejsce wcale nie przychodzą nowi. |
@up
Nie czaty, tylko gg i konferencje. ; x @ Dałem sobie spokój już ho-ho temu. Pustki, pustki i jeszcze raz pustki. ; x |
chetnie bym sie dowiedzial jak tam żyją ziomy z irca,
zainstalowalem sobie, wlaczylem i sobie teraz grzecznie siedze - wpadajcie czy coś : ) |
Chyba juz wszyscy umarli. Niestety.
|
Wit,
No to jak, robimy powstanie z grobuff? Zgadajmy się na PeWu, przez gg możemy zebrać paru, na last.fm'ie i w ogóle. Bo tak Wasze mordy dawno widziałem, że aż mi tęskno. Scor z tego co widziałem to sam siedzi, a gdzie ta elyta? (NIE RYBZOR, tylko ta true elyta!) |
Hehehe, to jeszcze ktoś z 2k3, 4 i 5 tu zagląda? Myślałem, że to forum martwe jest.
|
ożesz... no co jak co, ale Ciebie to się najmniej spodziewałem na tym forum ;D
Wysyłam Ci PW, jak już zbiorę do odpowiedniej ilości osób gg czy cuś, to się ustali jeden termin i pogada na #, jak za dawnych czasów. |
Poróbcie skriny z tego wydarzenia, żeby inne nerdy też mogły zobaczyć!
|
o cholera, tyle czasu!
ludzie wchodźcie masowo na #tibia.pl - z miłą chęcią z każdym z was pogadam :) |
@UP: cos Ty sie taki spoleczny zrobil;D
|
ja siedzę, hajlajtować to się odezwę.
|
Bambuko ty...
|
Huh, ilu jeszcze się znajdzie? :)
|
Coś takiego znalazłem. Nic wielkiego, ale jedyne, co mam. :P
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/957/lol.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |