![]() |
Też bym chciał taką niespodziankę. =D Na początku myślałem że ten dyskobol jest gejem, ale okazało się że nie jest (uff). Odcinek był chyba jak na razie najlepszym z 4 sezonu. ;)
K.Jay |
no fajny byl.. ciekawe co bedzie sie dzialo z don selfem , i gdzie bellick i ta laleczka..
|
sorry za double, ale trzeba odswiezyc temat.
jutro nie ma odcinka? ;/ |
Cytuj:
|
Potwierdzam, 20.
|
Będzie 20, ponieważ jutro będą transmitować mecz baseball'owy.
K.Jay |
a 20 beda wyemitowane 2? : P
|
Cytuj:
|
zajebisty odcinek w ogole mnie nie nudzil : D
nareszcie karty nie sa na 1 planie, zajeli sie czyms innym. z sara byla ciekawie, szkoda ze gretchen nic takiego nie zrobila, nie lubie jej t-bag myslalem ze tez nie przezyje, but still alive -.- duzy + za japonca - nareszcie usunel jego i to cale urzadzenie, odejmowalo klimatu fajny byl flashback z burrowsem minusy: mojego bossa Wyatta zlapali : ( lipa z ta karetka ("pozyczenie" jej sobie, myslalem ze beda klopoty), ale dalo sie przezyc __________________________________________________ ale Mahone go skopal, szkoda ze Burrows go powstrzymal ale pewnie beda chcieli od niego wziac info na temat generala.. ciekawe o co chodzilo z przeniesieniem scylli ; p |
Wyatt złapany! :cup: A tak na poważnie to nie za bardzo wiem, po co dali ten flashback na początku. =/ Na pewno ma to związek z LJ'em. Co do Sary to dobrze zrobiła, tj. chodzi mi o to "pocięcie" gardła Gretchen aka Susan. :cup: Szkoda że Roland zginął, ale od razu zdawało mi się że zdradzi ekipę.
Lil' spoiler \/ Mahone zabije Wyatt'a. :cup: ;) K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIEEE! : ( nie bede ogladac ;d ten 'nigga' nadaje klimatu 4 serii PB |
jesli go nie zabija to cala szopka ze zlapaniem go nie bedzie miala sensu, bo jak to w amerykanskich serialach dla plebsu bywa gosc sie szybko uwolni i znowu ruszy za nimi ( zakladajac ze general za brak kompetencji nie odsunie go od sprawy ).
Roland musial zginac po tym jak stracil device, szczegolnie ze zostala ekipie tylko 1 karta do zdobycia. Od siebie: o ile cala biezaca seria bawila mnie w stopniu dosc znacznym i generalnie oferowala wiecej smiechu niz napiecia, nastepne odcinki obejrze z ciekawoscia, szczegolnie ze wzlgedu na przenoszenie Scylli i tajemnice tego czym naprawde ona jest. |
Cytuj:
K.Jay |
ciekawe, wyatta zabil mahone, ale czego mozna bylo sie spodziewac.. bellick is dead... gretchen nie wie, ze oni zyja.. ciekawe co z tego wyniknie : > a t-bag zawsze sie wymiga ;d
|
Obstawiamy kto następny idzie do kasacji. Może T-Bag?
Jak tak dalej pójdzie to 4 seria będzie ostatnią, bo zabraknie postaci do grania jak będą ich w takim tempie uśmiercać. |
Cytuj:
|
Odcinek wywołał u mnie mieszane uczucia. Z jednej strony Mahone zabija Wyatt'a, a potem ginie Bellick. Śmierć tego pierwszego jeszcze można przyjąć, ale Bellicka? Był od pierwszej serii a teraz ginie w taki sposób. No ale coż... =(
K.Jay |
Bellick od konca pierwszej serii gra pajaca i dosc szybko stawal sie meczacy.
|
odcinki coraz lepsze a ogladalnosc w stanach traci, no ale od czego sa torrenty? : >
|
odswiezam
fajny odcinek jak i wszystkie, ale dobilo mnie to jak tbag pil "kawe" - zwykla woda xD "maly" blad.. zobaczymy co bedzie z michaelem, ciekawie zrobili to z tym davidem btw. prison znika z anteny w grudniu a wraca marzec/kwiecien ;// |
No Bellick się poświęcił...
|
Bleh, i już wiemy, że prędzej czy później majkel zginie : P
Ostatnio odcinek bardzo dobry, ogólnie mi się podobało zabicie tego czarnego nuba, bo myślałem, że im się wywinie, czy coś : d. |
Jakby ktoś nie wiedział to z tond http://www.tvshows.yoyo.pl/prisonbreak.html
Się ściąga, ale musisz mieć azereusa czy coś. Instrukcja: Patrzysz czy jest nowy odcinek. I to w google: "Nazwa Sezon4"+(XviD asd) |
Cytuj:
ps. za co banana dostales? |
Odcinek dobry. Jeżeli chodzi o Michaela, to prawdopodobnie usuną mu guza, ale straci przez to pamięć. Teraz ekipę dzieli gruby mur od Scylli, ale na pewno dadzą radę. ;)
K.Jay |
Self wykombinuje jakiegos azjate ktory wymyslil urzadzenie do przechodzenia przez sciany.
O przepraszam za spoiler. |
Ta z tą komórką to była przesada. Ten azjata ped*ł ich wydał.
10 odcinek! Ale Bagweel miał przemowę. |
o k***a, tego sie nie spodziewałem...
cos wspanialego ;d nie ma czego negatywnie komentowac, bo odcinek niemalze bezbledny... ciagle o tym samym, trzyma w napieciu do konca, pierwszy taki od serii 1... ofc daje mu najwyzsza ocene, zobaczymy co bedzie teraz (; |
Jedenastego jeszcze nie ma ;[ Szczera była ta mina, takie suche sterowanie ręczne...
|
HAHHAHAHAHAHHA
http://thepiratebay.org/torrent/4516...V.XviD-LOL.avi od 12h~ jest, lol, o ja pierdziu |
Ale z napisami?
|
11 odcinek jest genialny. Tylko co do samej ochrony Scylli, wszystkie bajery byly, a takich banalnych czujek ruchowych juz nie?:)
|
Cytuj:
hatak.pl theprisonbreak.net i chociazby napiprojekt byly juz okolo godziny 11? ;s |
Cytuj:
@topic Już myślałem że Michael spadnie z tej kładki (:o), a tu nagle się pozbierał (8o) i ruszył dalej (:cup:). Odcinek genialny, miał wszystko co powinno być w PB. ;) K.Jay |
Cytuj:
|
4x12 Spoiler na biało -> Self wyjebał wszystkich w dupę, zapłacił białymi nic nie wartymi kartkami, zabił swoją wspólniczkę i ukradł scylle! hahaha aha i jeszcze łysa pała prawie w łeb zarobiła, gretchen zniknęła jak zawsze, bagwell w kajdankach jeszcze żyje, prezes firmy gate dednął po serii z karabinu od Gretchen albo Bagwella, Mahone i Fernando strzelili po piwku ale za wcześnie bo gra się nie skończyła no i Sara dopadła Lisę jak potem się okazało córkę łysego generała, a chłopcy od generała znowu wykiwani przez przesprytnego Majkela tatuażmena (ostatnio doznającego chyba zbyt często bóle głowy - w tym odcinku z 3 razy co jużjest standarde od kilku odcinków, ale jakoś trzeba kilka sekund ukraść) który wyciągnał scyllę z plecaka i podmienił na książkę pod tytułem "ALL'S WELL THAT ENDS WELL AND OTHER COMEDIES" <- Koniec spoila, a ten spoiler to streszczenie całego śmiesznego odcinka jakby nie chciało się komuś oglądać.
A tutaj niespodzianka - zagadka! Jak myślicie co go tak zdziwiło? Ktoś dednął? :< http://img74.imageshack.us/img74/1592/39965723wa3.jpg |
haha jaki serial taki final ;p
|
Zabawy w kotka i myszke ciag dalszy ;-/.
|
A kto wie co to jest scylla? Jakiś zapalnik od bomby w białym domu?
Ehh jeszcze 2 odcinki i koniec i chyba dobrze... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |