![]() |
Wczoraj na Aurerze okolo 13.30 był atak ratów na Thais.Z tego co tu wyczytałem raty najczęściej atakuja na Thais(czyżby zamach na króla???? :D)
Postać: Miredan Anim Świat: Aurea Lvl: 16 Mlvl:24 |
ja tez na infernie widzialem "rat plague in thais"
|
W thais (Samera) były ze 3 plagi Cave Ratów. (odkąd wszedłem na maina)
|
W Thais:Rat,Orki,Cave Rat,
w Ab'Deandriel : Skunksy,Slimy w Carlin : Minotaury |
Na Galanie byl ostatnio najazd szczurow na Thais i wszystko byloby OK, gdyby nie fakt, ze to juz 3 taki najazd i nic pozatym nie bylo (chyba, ze akurat spalem :p).
|
A na Venore nic nie najeżdża..... no bo jak, przeciez to urocze miasto jest zbudowane "w powietrzu" nad bagienkami :D chyba plaga swamp troli moze byc :D lol, ciekawe skąd będą wychodzic.... jak narazie to w Venore spotkałem plagę Brazuków.. :D
|
Cytuj:
@topic Orc attack na thais Rat plaque na Thais /Lunara |
Najazd
A ja przeżyłem 2 najazdy 8o
Na Eterni dwa razy najazd Badgerów na Ab' prawie delme runemakerem bo afkowalem i mi 10 hp zostalo bez eq'a xD Ale jakoś niewieże że dragi i mnóstwo liderów, zerków dragów nachodzi miasta... może mieliście to na OT servie?? A co do wielu takich mass ataków snake to myśle że albo sie ktoś bawił w double resp a z dl'ami to tylko lurer i niewiem skąd A i jeszcze idąc do Kazo z Ab' natrafilem na 10 wild wariorów |
Ja gram na julerze i dwa razy widzialem najazd ratow na thais. :(
Ci co graja na julerze niech mowia jakie byly najazdy bo jestem ciekaw. |
Cytuj:
|
Ja mialem na aldorce 2 atk ratow i 1 orkow :P
|
na Arcani był najazd ratów i borsuków :D ratów na Thais borsuków na AB :)
ARCANIA FOREVER :D |
ja mam rookslayera wiec tylko raty na rooku ale juz pare razy widzialem napisa Rat plage in Thais :P
|
Na pytherze byl najazd cave ratow 8o na thais :]
|
Pzred paroma mniutami:
11:17 Orc activity near Thais reported! Beware! jestem w Venore wiec nie wiem jakie tam były orc działo się to na Valori |
...
A mi chociaż jest atak Badgerów albo ratów to niepisze żaden komunikat :S ;( :(
|
Plaga Szczuroow
Heh ja gram na Aurerce i narazie widzialem tylko w Thais plage szczoorow.
|
Widać że na każdym serwerze jest napad ratów na thais i napad borsuków na ab'dendriel, a na niektórych napad orków (i to niezłych) też na thais....
|
U nas..
U nas na Calmerze to w thais najazd cave ratów był dwa razy -.- jeden koles nawet dednoł :> ale tak to czekam na cyce albo dragi,ale śmiesznie będzie :D
|
dzisiaj byl najazd ratow na samerze
http://members.lycos.co.uk/slammer1/plaga.JPG tu jest screen :P (niewiele ratow bo na samym poczatku polecialo GFB,tak dla jaj :P) |
ja na aurerze przszylem 1 orcow na carlin i 2 ratow na thais
|
qrcze wszystko jest w Thais :(
jakis tyg temu wchodzac na maina zobaczyłem napis ... "Rat plague in thais!" a ze wlasnie sprzedalem cały swój dorobek na roku .... to stwierdziłem ze nie ma po co tam isc.. :| <Nova !!>:D:D:D
|
U nie bylo kilka na jazdów
Najpierw na ab bobry najechaly Potem znowu na ab raty Potem 3 zerki i lider :) A na Thais Cave raty :cup: |
Do tej pory tylko kilka plag szczurów w Thais (Galana), w jednej uczestniczylem.
Dajcie cos lepszego.. :P |
Valoria
Ja na razie mialem tylko raz przyjemność zobaczyć napis: "23:29 Rat plague in Thais! " Ale do tej pory nic wiecej nie bylo . :( Może kiedyś...
Ja nie pobiglem do Thais z AB. Nie oplacalo sie. Akurat szedlem z kumplami na draga. |
Cytuj:
|
dziwne u mnie na liberze jedyny atack jaki przezylem to szczury oczywiscie na thais ale corz morze niejest mi dane zobaczyc leprzych ... ja osobiscie ja chcem emocji to sie wbijam na fortece orkow i mam plage res za respem :P
|
przerzylem plague rat;)
limixi
24lvl 10mlvl skille 62/57 gram na swiecie harmonia (niedlugo skoncz pierwszy roczek) slyszalem ze byly 2 plagi ratow-0 ofiar :( (uczestniczylem w niej) i orcow-niepoliczona liczba ofiar :] ale mnie na niej nie bylo ufff |
Cytuj:
|
Prawdziwa plaga to jak pk biegaja po miescie i reszta graczy ucieka do depo.
A teraz serio: Czy w Kazordoon sa jakies najazdy potworow??? |
Cytuj:
Co do najazdów, to mam do nich wszawe szczęście, bo loguje się zawsze po ich zakończeniu i widzę same ciała, najczęściej widziałem raty, raz cyce, a raz lwy... |
Cytuj:
Ja narazie byłem podczas 1 ataku Cave Rat'ów i jednego ataków Orc'ów :/ Mogłby by tak dla odmiany Minosy zaatakować :P |
ja mialem tylko szczury i dobrze :P
|
Lol szkoda bo bo ja jeszcze nie mialem takiego momentu by bronic miasto przed lepszymi potworkami !!! jak narazie to przeżyłem najazd SZCZURÓW!!!!!!!!!! lol to było straszne
schodze do kanałów a tam 3 raty na mnie 1 z sd'ka 2-gi z gfb i wtedy ten trzeci zjechał mnie do czerwonej energi wszedł uh i pociągnąłem go z sd i zdechł!!! doberze ze bp uh'ów miałem lol! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Na valorii były raty. Na pacerze jeszcze nie było =[ (moj nowy serwer ;) ) .
Fajnie by było gdyby na carlin napadły nieumarłe stworki z ghostlandu ;) (GS i wampir również =D ) . Offtop: Gdzie moge spotkaćskunki i badgery? Na mapie respawnu nie znalazłem =/ |
Fajnie by bylo jakbym sie logowal a tu widze pelno orcow i orcow warkow :)
Taki najazd w ab :0 fajny by byl na celescie :DDD Hmm's go and fire bolts/arrows! |
Harmonia
Na Harmonii tylko najazd ratów na Thais. Nic porządnego... ;)
|
Ja na Galanie miałem 2 plagi borsukow (od kiedy bobry sa w tibii??) i 1 plagę ratów podczas wojny.
|
najazdy
Hmm... nie wiem jak u was ale na Valori to tylko same Rat plauge in thais :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |