Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Runescape-Nowe MMORPG w technologi java!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19954)

Shardzik 21-03-2005 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureliunkunfun (DruiD)
ej a ja mam pytanko do was :D jedno takie czy Jail Guard atakuje bez powodu ? bo mam 35 lvl i jail guard moze mi dac wycisk a musze zrobic questa prince ali rescue i az 2 razy musze wejsc do kicia :D

Tak, ale wystarczy wziąść zapas żarcia i jakieś runki, ja go z 23 combat Lvlem wykończyłem
PS:Jaki masz nick tam>

Aureliunkunfun (DruiD) 21-03-2005 15:55

:D tego no wiesz ja jestem magiem ale wczesniej bylem wojem :D wiec jakby to ci powiedziec z czaru mojego takiego wyciagam po 6 a z laski wyciagam po 7 :D

EDIT: nick Zakazany inaczej Ściśle Tajne :D kto zna moj nick to siedziec cicho :D

Kalessin 21-03-2005 20:16

Ej to znacie jakas stronke??
Czy combat lv to inacziej zwykly lv postaci
Gram dopiero od niedawna

dap-galothij 22-03-2005 17:13

a ja mam 12 lvl.

pseudo Caudimordax(w tibii Caudimordax to mój kumpel)
dap-galothij nie, bo nim zacząłem, ale jakoś nie szło :)

Aurelium. pytałeś się gdzie zdobyć Clay.
za Varrock są dwie kopalnie. ta po lewej(west) są tam na pewno tin i clay.

ta po prawej(East) ma na pewno copper i iron.

Proszę wszystkich i kontakt.

mam 8 smithinga, i mogę wyrabiać wszystko co kto chce. wyroby sprzedaję za 1gp:)

TYLKO DLA WAS:P

Storm Silverhand 22-03-2005 18:50

Cytuj:

a jaki miales lvl ????? ja mam 30 i zbieram forse na steel seta :D jak na razie ze steel mam tylko siekiere :D

Teraz mnie rozbawiłeś :D:D:D:D:D
Ja na 30 chodze w Adamantine. A w runescape mozna pograc jak sie tibia rąbie.

Omron 22-03-2005 23:02

o lol

Cytuj:

ej a ja mam pytanko do was :D jedno takie czy Jail Guard atakuje bez powodu ? bo mam 35 lvl i jail guard moze mi dac wycisk a musze zrobic questa prince ali rescue i az 2 razy musze wejsc do kicia :D

Ej chłopie Jak Ty masz się o każdy ruch w tej grze pytać to wiesz na priv kolegi a questy to się robi 10-20 lvl na poczatek aksa się przyda a nie po 35lvl i to taki prosty a Ty jeszcze się pytasz :/Nie no sorry wiesz nie mam nic przeciwko temu Ale an 35 lvl nie miecx questó zrobionych to klapa porazka :baby: :baby:

A co Do Ciebie
Re:
nie mogłeś w All Adamntine chodzić chyba ze siły miałeś 20 lub 15 chodz wątpie
Chyba ze Ci chodzi o Sam defence bo jeśli tak to Ci nie przyznam
Adamantine to można od 30 lvl Defence nosić A broń tez od 30 gdybyś miał siłe 15 lub 20 rozumiem chodz wątpie ;p ja na 30Attack 30 str i 30 def miałem 38 lvl i do tego healt 34 więc zastanów się zanim coś powiesz :baby: :baby:
Z neigo się wyśmiewasz a sam nie masz iron seta -.- X(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storm Silverhand
Teraz mnie rozbawiłeś :D:D:D:D:D
Ja na 30 chodze w Adamantine. A w runescape mozna pograc jak sie tibia rąbie.

dap-galothij 23-03-2005 08:07

przypomniałą mi się jedna rzecz.

po pierwsze, ktoś kto używa innej przeglądarki niż IE może mieć problemy z włączeniem tej gry( ja na przykład nie mogłem włączyć w operze)

po drugie sprawa craftingu. miałem cowhide, mam skórę. co dalej?

Sharphis de'Moon 23-03-2005 09:25

W takich grach ja liczę na współprace ludzi, chodzenie na hunty wpsólne itp. itd. A w runescape na zadnego hunta z kumplami nie pójdę, jednego potwora moze nawalać tylko jedna osoba naraz. Dla mnie bezsens, zrobili by lepszą grafikę i dali jako single player, bo tutaj żadnej współpracy między graczami, ani nic.

Shardzik 23-03-2005 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafaello Demussi
W takich grach ja liczę na współprace ludzi, chodzenie na hunty wpsólne itp. itd. A w runescape na zadnego hunta z kumplami nie pójdę, jednego potwora moze nawalać tylko jedna osoba naraz. Dla mnie bezsens, zrobili by lepszą grafikę i dali jako single player, bo tutaj żadnej współpracy między graczami, ani nic.

Mylisz się po 1. grafika jest o niebo lepsza od tibii ect.
po2.W obrzeżach miast potwora może atakowac 1 osoba, ale na terenia tzw. Multi może atakować dużo osóc itd.

Kalessin 23-03-2005 22:04

Apropo skili to mozna miec lacznie 99 czy kazdego po 99??

dap-galothij 24-03-2005 08:33

każdego osobno.
łącznie mam chyba 112.

zna ktoś jakieś polskie strony o runescapie?
i czy ktoś ma PEŁNĄ mapę tego świata?
bo nie chce mi sie zlepiać tych małych kawałków.

Kalessin 04-04-2005 06:48

Do ilu guidi można naraz należeć? Do wszystkich czy tylko do 1?

Aureliunkunfun (DruiD) 09-04-2005 12:00

juz nic juz nic post do kasacji :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.