![]() |
Edit : Lol widze w broken calis dog's Wystepuje Dyda melka ???
niedawno to jeszcze Capra i inni to byli w jej vipach ,a teraz? :< Btw: Emulsja nieuwzgledniles takze ze Krzysztow aka kalis lepiej wie ,gdzie jest lepsze kakao ;]]]]] Siemka |
Cytuj:
|
XDDDDDDDDDD
nie ma to jak obudzic sie o 1:31 isc lulu po tym jak sie stwierdzilo, ze all ok a o 1:34 pasc co? |
Galithar nie wiem czemu sie nie pochwalisz ale z tego co wiem to przez Ciebie cala ta afera rozumie ze chcesz pokazac kumpla z IT ze jestes najlepszym liderem ale i najlepszym dwulicowym kolesiem jakiego widzialem . Bo po 1 sporze chciales liderowac GOB-em a , ze sprawa wyjasniła sie i sie zawiodles to nakreciles calisa do deklaracji , i nie wspomniales tez chyba o tym ze jestes maxymalnie honorowy piszac do VICE lidera z GOB-a i naklaniales go do wyjscia i klepania swoich znajomych | exiva "przyzwoitosc ...
|
ap
czesc capra o,o
|
Cytuj:
Gz fragow :D |
gali jest na nas ciety
|
freeride to capra, nie on --'
|
Cytuj:
|
na drzewach zamiast liści będą wisieć broken promiści
|
a Co wy sie spinacie lol capra nie capra wyebane taka prawda bo niektorych samoocena przerasta juz wszystko , piszecie jakies jebane kocopoly z nobow "hi capra" juz nie skomentuje tego posta z "@ames" gdzie 90 % "gz " to te evul gracze z BK
|
pewnie im za to placil
picin flecie ocb |
nie bylo mnie 5 dni i duzo sie zmienilo, po cholere ja pacca kupowalem :P
pozatym to smieszne ze niby nie ma wojny, wiec niech amak usunie swoj opis a jak nie to bedzie dlugo odbijal ten 80 |
pomoge ci lafo
|
Cytuj:
co i tak nadejdzie , ludzie w it lvl robią , kase mają czego brakuje ? włady ofc. Jan 08 2009, 02:39:20 CET Killed at Level 149 by Belial Assassin and by Nevin Alur Gz boil zamias uciec z veno to poszedl kupowac manasy :D bedąc najszybszą postacią online :d Ale tak to jest jak sie gra kozaka w nocy to sie pada od 6 osób w tym jednego druida , maga 80 lvl i 105 oraz 2 palow i knighta :D |
Ciekawe ile ty bys bez mf przetrzymal
|
Lol,to nie dosc,ze on cale dnie siedzi w dp i loota uklada to jeszcze w nocy tez ? chociaz chyba tym razem go sprzedawal,bo z pz wyszedl o,0 ;P nolife plx:|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rofl ucieklem wam z trapa z ktorego nie mialem prawa wyjsc : DDDDD o czym ty mowisz jak ucieklem to mialem 0 manasow to gdzie mialem s*******ac z 0 many poza veno?d;d; btw same uhy, t ring na sobie szybkosc jak ja pierdole bez utani gran hur ;d;d wjebalem sie do mana shopa az z 5k to w chuj tych manasow kupilem d;d Nie wiem w ilu mnie biliscie ale bylem w takim miejscu ze dawno tam powinnem pasc zreszta zin sam na koniec napisal jaka banda retardow z was ;d; hf at nights |
ale po co sie wogole tlumaczysz i tak wszyscy wiedza ze nie masz rila wiec nie wiem co ma u ciebie znaczyc te "hf at nights" predzej to do ciebie pasuje bo moze wtedy cie nie spinguja i sobie podedasz pixelki bo normalny czlowiek spi o takiej godzinie a nie gra w tibie
|
Cytuj:
|
Piotrek Piotrek wrzuc fotki na NK z nadpobudliwym kolega i czerwona koszulka:evul:
|
i grillem/kielbachą
|
pg during war???? 84
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kupka pupka sialalala
|
Cytuj:
Wymysl cos swojego paralu a nie kopiujesz teksty Białostockich raperów. |
ja myslaem ze Ty tylko techno i trance a tu widze w hh tez sie orientujesz ;>
|
Bo jestem guru. xd
|
a to znasz?
przeciez kazdy ma marzenia, tego nitk mi nie odbieze pasuje do tego co napisales up d; |
Marzeniaaa !
Ale nie pasuje do tego, co napisałem. |
Cytuj:
|
prawie smoka pozegnalim to tera nowi cymbaly dochodza
|
Cytuj:
HAHAHA jebany idiota myślał że zna sie na hip hopie i tutaj zapoda cytat ... hahahah a Emulsja jak to Colmar powiedział w cale nie musial tego brac z tekstu piosenki piha hahah co za kretyn makiss do budy... BUDA BUDA BUDA ŁAŃUCH PIES MAKISS TRUCIA TO JEST PIESS hahahah a to z jakiej piosenki hip hopowej wziełem ? |
Jebie mnie hip hop omg.
|
Cytuj:
|
jak to forum nie orkiestra one oen!!!
|
makiss ty jebany cieciu najpierw pierdolisz ze na forum pisza tylko debile a tera ty sie tu kurwa produkujesz jak pojebany i tak zostaniesz botem bez rila obojetnie co napiszesz
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |