Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   CIP-Soft sux! (?) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20289)

Xerenon 31-01-2007 11:25

od kilkue dni okropnie mnie kickuje w godzinach 20-22 nie wiem czemu akurat wtedy, ale wczoraj juz przesadzono...
mialem ponad 20 kickow w ciongu 30 minut i to nie sciema. gram na refugii ten serv zawsze jest full i moze to dla tego ale 20 kickow??bylem wtedy na soldach i cudem udalo mi sie wyjsc(uratowaly mnie ihy ktore zawsze ze sobom nosze)
ps. ktos tutaj na forum powiedzial ze to przez neostrade bo im router padl
wszystko by bylo fajnie ale ja mam neta w ASTER

Trang Oul 03-02-2007 11:24

Mnie wkurza to, że Cipsoft nie robi nic ze stronami złodziei udającymi stronę Tibii. Przecież mają copyrighta.

Vantem 03-02-2007 11:30

Macie problemy z tymi boterami... jak chcą grać jak oszuści to niech tak grają! Ch*j wam do tego!

Astral55 06-02-2007 18:54

mnie najbardziej zadziwia taka mała liczba GM, CS chyba stać na ich wieksza liczbe X(

robcius 08-02-2007 23:29

zbanowana postac Robcius

witam
na wstepie napisze to co mnie boli najbardziej... zbanowano a wlasciwie usunieto mi konto na serwerze Refugia..... sami zobaczcie:
Robcius[33]:
I am sorry to say that but you have violated the Tibia Rules too often.
For this reason your account was deleted and cannot be returned to you.
",,|,, __(O.O)__ ,,|,, FUCK YOU!" (Jan 16 2007, 21:37:52 CET in 'Main Trade Channel')

usunac konto za fuck you na trade?
owszemn rozumiem zle slownictwo ale usunac cale konto????

dla wszystkich opisze cala sytuacje bo to tez jest wazne
wracalem na senji do Carlin z lootbagiem ... w pewnym momencie 2 Br mi ukradlo lootbag
jedna to Thais de refugia wtedy wlasnei przez przypadek na TRADE poszlo
moje FUCK YOU....
co mnie boli? osobisci eto ze ci zlodzieje do dzisiaj sie smieja w Carlin ze mnie
a po drugie jak mozna usunac cale konto.... caly dorobek mojego polrocznego zycia a wydaje mi sie ze jestem dwukrotnym rekordzista na tym serwie (na 19 lvl chodzilem w DSM , a na 23 lvl w Demon helmecie) w momencie usuniecia konta mialem 2 demon helmety i niezla kolekcje.
PS
przestroga dla wszystkich.... nie zakladajcie kolejnych char na jednym koncie .... dobzre ze ja mialem kazdy char na innym koncie
PS 2
jezeli ktos z Tibia .pl przeczyta moj post i zechce za mna sie wstawic u Cipsoft kontakt ze mna gg 9161697
pozdrawiam all
Robcius

Maniek0700 08-02-2007 23:45

@ up
Ale duren ahahahahahahahahah

Boski Rzeznik 08-02-2007 23:48

Niestety,
Cytuj:

Character Robcius does not exist.
Straciłeś konto z własnej głupoty. Przykro mi, niczemu nie zawinił Cipsoft

Maciek1337 11-02-2007 19:25

Ja mam jeszcze ciekawsza sytuacje, kiedys gralem w Tibie dosc czesto, kuilem sobie 2 pacce, mialem rec keya oraz knighta na 52lvl. Wszystkie dane zapisane w notesiku, zaczely sie studia wiec przerwalem moja przygode z Tibia na okres paru miesiecy, wiadomo - studia, dziewczyna, praca. Obecnie jestem po sesji i myslalem aby wrocic a tu?? Ktos wlamal mi na konto, dobra utrate przedmiotow przezyje, kupie znowu pacca i zaczne grac, ale????????Rec key nie dziala! Postac wciaz ma 52lvl, wiec osoba ktora ukradla mi postac nia nie gra, na dodatek slyszalem, ze Cip-Soft blysna inteligencja i przy jednym z najnowszych update'ow usuna wszystkie rec keye i dal mozliwosc stworzenia nowych! Czy to nie zalosne z ich strony?W ten oto sposob, stracilem swoja postac raz na zawsze i W ZYCIU nie dam im zarobic grajac od nowa i kupujec od nowa pacce, W ZYCIU.

Dodam, ze mialem ochote zeskanowac dowod osobisty(gdzie sa moje wszystkie dane) Ale slyszalem, ze to nic nie da, poniewaz osoba ktora zmienila rec-keya miala rowniez mozliwosc wprowdzania nowych danych wiec jednym slowem...Podziekujmy panom z CIp-Softu inteligencji.

kosmonauta1 16-02-2007 12:13

lagi na iridi

Ciesze sie ze w tibi jest moja postac, ale nie oszukujmy sie, tam leca lagi jak slowa, spam x10, lagi x100, nie da sie zalogowac poza depo zeby nie dednac X( ,
jednym slowem mily, ale lagowaty swiat ;( .
[CHAR]dlaczego?[/CHAR] niewiadomo.

masterkamilus 19-02-2007 23:59

Popieram wypowiedzi niektorych "posciarzy" :D Clipsoft ma serdecznie gdzies graczy jak i rowniez GMowie kiedy chcesz zglosic report(na servach non-pvp) musisz czekac duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu zanim GM ci odpowie (mnie to sie jeszcze nie zdarzylo przez 5 lat mojej praktyki)a bardziej wkorza to ze jak co koles zabije wszystkie monsterki jak trenisz na takich serwach takim kolesiom to mozesz im naskoczyc bo samosondu niedokonasz
CLIPSOFT potrafi tylko kase zbijac na premmium accountach !!!!!!!!!!!!!!

KoLoMaG 21-02-2007 15:50

CipSoft to takie gnoje co stworzyły Tibie. No sam fakt że to zrobili jest dobry ale to co oni z tom Tibiom ciongle robiom i ogólnie som różne afery. Nie bede ich tu wymieniał bo to zajmie mi za dużo czasu. CipSoft sux xD :P

Niuchacz kwiatkow 21-02-2007 15:58

1.Nie stworzyli Tibii,tylko kupili pomysl od innej firmy.
2.Ortografia -.-
3.Jak Cipsoft nie pomoze w nowym update'cie knightom i palkom to wkurze i bede gral na OTSach.

Nari 21-02-2007 16:11

Zgadzam sie z up. Nie chcecie= nie grajcie. NIe kupujecie PACC-kupcie slownik, -.-

dzbanoln 23-02-2007 18:55

Ludzie jak wam nic nie pasuje to po co gracie??
Po co marnujecie ciezko zarobione przez was/przez waszych rodzicow siano na kupno pacc???
Wy pewnie narzekacie nawet jak w PES-a przegracie na playstation...
Ja tez mam lagi, tez widuje boterow, tez mnie pk-owali i co???
I dalej pakuje kase(wlasnorecznie zarobiona) na kolejnego pacca i nie narzekam,nie placze itd...
Cipy wprowadzily swojego "bota" , i teraz nie musisz uzywac lighthacka,ani bota do strzelania z runek,bo masz to wszystko od nich...
Na koniec mala rada:
Cieszcie sie gra albo ja odstawcie!
Troche sie rozpisalem:P
Pozdrawiam

Tompior 24-02-2007 20:40

Kocham to:
cannot connect to the login server :)

Liper 24-02-2007 20:56

Ostatnio dostałem bana bardzo sie ucieszyłem bo musialem czekac tylko 3 dni na zmaine nicku.A później kiedy poszedlem sobie na guardy kick i zgadnijcie gdzie sie zalogowalem.I powiedzcie co te cipki od*******aja.X(

-Per- 24-02-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzbanoln (Post 1284585)
Ludzie jak wam nic nie pasuje to po co gracie??
Po co marnujecie ciezko zarobione przez was/przez waszych rodzicow siano na kupno pacc???
Wy pewnie narzekacie nawet jak w PES-a przegracie na playstation...
Ja tez mam lagi, tez widuje boterow, tez mnie pk-owali i co???
I dalej pakuje kase(wlasnorecznie zarobiona) na kolejnego pacca i nie narzekam,nie placze itd...
Cipy wprowadzily swojego "bota" , i teraz nie musisz uzywac lighthacka,ani bota do strzelania z runek,bo masz to wszystko od nich...
Na koniec mala rada:
Cieszcie sie gra albo ja odstawcie!
Troche sie rozpisalem:P
Pozdrawiam

Racja. Dobrze powiedziane.

@topic
Cipsoft ma na prawde czasami odpały. Przez tydzień czasami nie mogłem się zalogować. Kick'ów i freez'ów nie mam (tak często). Ale nadal gram w Tibie, chociąz można w niej wiele poprawić.

PS. Cipsoft sux!!

Jarosz 25-02-2007 22:54

Za Malo Jest Rzeczy Dla Facc.zawsze To Powtarzam I Bede Powtarzal.dlaczego Ten Co Placi Ma Zawsze Wiecej Powinni Cos Dla Facc Zrobic Nowego X( X( X(

Xeradus 25-02-2007 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarosz
dlaczego Ten Co Placi Ma Zawsze Wiecej

No to chyba logiczne. Tak było, jest i tak zostanie.

Andezyt 25-02-2007 23:09

@Jarosz

Nie zrobią za wiele nowego, ponieważ zależy im żeby znudzeni graniem na FACCu ludzie kupowali pacc.

Osobiście uważam że Tibia bez PACCa jest po prostu stratą czasu i nerwów.

Super_Stefan_PvP 27-02-2007 21:10

Jebac Cipsoft!!!!!!!!!!!!
Ciongle Tylko Te Jebane Bany;( ;( ;( ;( ;(

I Name Locki

I Woglex( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Kamil1000 13-03-2007 23:19

powiem tylko jedno: cipsoft jest do http://img61.imageshack.us/img61/4258/cenzuravs7.png

Kokio 13-03-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Super_Stefan_PvP (Post 1292570)
Jebac Cipsoft!!!!!!!!!!!!
Ciongle Tylko Te Jebane Bany;( ;( ;( ;( ;(

I Name Locki

I Woglex( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

No skoro masz 10 lat i wymyslasz nicki typu "stodola sie pali" to sie nie dziw ze masz namelocki i bany hmhm.. czytales w ogole tibia rules na temat nickow? wiesz w ogole co to jest? n/c

LAM 17-03-2007 23:00

Okej, bo już nie wytrzymam.

CAŁY JE**NY BOŻY DZIEŃ NIE MOGŁEM SIĘ ZALOGOWAĆ NA ŻADEN Z PIE**OLONYCH AMERYKAŃSKICH ŚWIATÓW!
ZAWSZE, KIEDY NIE MAM DUŻO NAUKI LUB INNYCH SPRAW, COŚ SPIE**ALA MI DZIEŃ!
DZIĘKUJE K**WA BARDZO, JE**NE ŚCIERWA!

Testament 24-03-2007 13:21

Ja mam takie lagi w ciągu dnia że moge robic tylko runy -.-
Najgosze że nie wiem kogo winić :P
Cipki czy dostawce neta X(

Markos12 31-03-2007 16:56

Ja mam takie lagi że nie mogę nic robić...Najwyżej to co up^X(

Schak 09-04-2007 19:09

Mogli by zrobić tak że możesz wybierać czy zaczynasz gre na rooku czy na mainie, bo ponoć rookgard to miejsce w którym noobki uczą się grać a po hol*** ktoś ma przechodzić rookgard skoro robi np. 5 postać a rookgard mu się znudził!X( X(

filobossek2 09-04-2007 19:28

Ja zgadzam się z banami... CipSoft naprawdę powinien coś z tym zrobić. Nie zawsze ban-y są słuszne, mimo to odrzucą twoje tłumaczenia, bo mają coś innego do roboty.

Przykład:

Zbanowane konto kolegi...

[img=http://img67.imageshack.us/img67/8101/zrzutekranukv0.th.png]

Zamiast człowiekowi bana na IP utrzymać i skasować tego drugiego, to zaczynają prawić swoje nic nie warte wykłady.

Arcillon 04-05-2007 23:56

Kicki, restarty ... Uciązliwe... powinni coś z tym zrobić ;|

Pateer 06-05-2007 03:23

Mass Kick Titania

Miałem niefart znaleźc się już wiele razy w gronie graczy sponiewieranych przez mass kicka. Mam już dośc tego dziadostwa które Cip Soft nam funduje
więc prosze was o jakies namiary do działu technicznego Cip ( softu) bo trzeba im w koncu zwrocic uwage ( bo jak narazie wszystko psuja)

Namiary na majstrów plax

Vevo 06-05-2007 09:28

@up zgadzam sie niech suki ponzaja nas polakow kurwa woczraj byly takie mass kikci na all serverach ze duzo osob padlo i nawet im sie nie chce servera resnac ;/ H**E dedlem i ze skilli 73/74 mam teraz 71/73 pozdro

Milten 06-05-2007 09:37

Takie małe pytanie aż tak Was to boli że np. ze skili 70/70 spadły wam na 69/69
czy to takie straszne, albo że nie możecie 1-2 dni pograć w te piksele. Skoro nie możecie grać, spróbujcie wyjść na dwór i zobaczycie co tak naprawdę jest przyjemne czy strata czasu w Tibii czy spotkanie się z kolegami/koleżankami. Tibia nie działa Wam ok. 30h a ja już widzę tu z 20 tematów o tym, co znaczy że nie potraficie bez tego żyć .

Ps; Życzę Wam żeby Tibia nie działała przez co najmniej tydzień, i żeby Cipsoft wyzerował Wam wszystkim lvl

Vichelon 06-05-2007 11:42

@Vevo
Masz rację. Problem leży w serwerach CIPów. Poczytaj news ticker na tibia.com.

@topic
Myślę, że w czasie takich problemów łączenie z serwerami powinno być blokowane, z komunikatem typu "Game blocked due to technical problems. Sorry."

KaRoLeCZeQ 06-05-2007 11:48

Mass Kicki ;/

Gram na Neranie ui od 30minut nie moge sie zalogac ;/ IWdze ze cip-soft ma problemy -.-

BamboMambo 06-05-2007 12:04

Ktoś tu mówił, że "o dlaczego w żadnum update nie ma nic dla FACC'ów, a PACC'e tym czasem dostali 5 nowych wysp". A no dlatego kolego, że taki FACC widzi "o PACC'e dostali nowy wyspy! Nie no musze kupić PACC to z nich skorzystam!" Po za tym... człowieku gdyby nie to, że ludzie kupują PACC nie było by nowych światów, nie było by Tibii. Bo myślisz, że skąd pieniądze Cipy by brali aby postawić nowy świat. Nie ma nic za darmo. Z resztą nie gadaj, że FACC mają tak źle, bo na moim świeci gra wielu 50+ sorców co sobie w kazoo expią tak jak na PACC prawie i nie narzekają. Trzeba mieć łeb, a nie chodzić wiecznie na tą fibule, albo na cycki. FACC mają mintwalin do expienia, kopalnie dwarfów, DC, zamek w ab etc.

Są jednak rzeczy które mnie w*****ają...
Zapłaciłem 11 dni temu za PACC, mam 39 lvl jest ostatni dzien długiego weekendu a ja nie mogę sie zalogować. Wiecie trudno ukryć moje nerwy skoro wybuliłem te 95zł (dzięki Omader :)) i nie mogę sie normalnie zalogować. Cipy zacznijcie coś w końcu robić, bo stracicie wielu graczy.

BamboMambo 06-05-2007 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vichelon (Post 1413139)
@topic
Myślę, że w czasie takich problemów łączenie z serwerami powinno być blokowane, z komunikatem typu "Game blocked due to technical problems. Sorry."

Masz rację! Czy was nie denerwuje ciągle ten sam komunikat "cannot connect to the game server"?! Gracze w końcu chcą wiedzieć, dlaczego nie mogą sie zalogować. Zwłaszcza ci z PACC'em. Ja płace za granie to chcę mieć ciągły dostęp do gry. Oczywiście wiadomo nikt idealny nie jest, no ale mogli by nas poinformować co się dzieje. Zawsze mniej nerwów...

Pateer 06-05-2007 12:46

Cip soft na stos!!!!

Jestem nałogowym tibijczykiem.
Już 10 godzin i 23 minuty nie mogę się połączyc z Titanią.
Loot bag ważący 13k oz poszedł w nieznane.

Sytuacja ta mnie lekko irytuje, organizuje wycieczkę do Hamburga celem zwiedzenia placówki Cip (z) Softu, bardzo proszę o wpłatę zaliczki na bilet, oraz dowód osobisty, wymagane jest obuwie zmienne oraz krzesło ( Jeśli matka wycierpiała te krzywdy za ded postaci syna, to niechaj i majstry z Cip ?Softu poczują gniew odrzuconych ( z serwerów) graczy.

Filipek 06-05-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majok (Post 1062748)
1st. powinni zrobic spis ludzi ktorzy sprzedaja premmy za **********, dla oszustów bany itp ^.-, nie kazdy ma ochote wywalac na tibie rl cash
2nd. niech zrobią w końcu jakąś poprawe z grafiką!
3th. latwiejsze skillowanie( a nie ze trzeba sie dupic przed kompem 3 miechy zeby skille zrobic >.<)
4th. wywalic cipbota, zmniejszyc dmg w ludzi z run i spelli
to chyba wszystko

Po pierwsze uno (jak mawia Ferdynand) kupowanie PACC za tibiacash jak i sprzedawania jest nielegalne :]
Po drugie uno grafiki niech nie zmieniają, bo jak grasz juz kilka lat to sobie nie wyobrażasz żeby inna była :] Nie pasuje ? W "krowe" sobie pograj...
Po trzecie uno to by bylo bezsensu wobec tych co juz skillowali tak :]
Po czwarte uno nie potrafisz grać na pvp ? nie graj...

Snib'ek 06-05-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pateer (Post 1413351)
Jestem nałogowym tibijczykiem.
Już 10 godzin i 23 minuty nie mogę się połączyc z Titanią.
Loot bag ważący 13k oz poszedł w nieznane.

Sytuacja ta mnie lekko irytuje, organizuje wycieczkę do Hamburga celem zwiedzenia placówki Cip (z) Softu, bardzo proszę o wpłatę zaliczki na bilet, oraz dowód osobisty, wymagane jest obuwie zmienne oraz krzesło ( Jeśli matka wycierpiała te krzywdy za ded postaci syna, to niechaj i majstry z Cip ?Softu poczują gniew odrzuconych ( z serwerów) graczy.

Masz ty coś z banią? To jest tylko gra..

Blyskawica 06-05-2007 13:13

O japier**le kur*a je*ana mac mass kick napacerze wczoraj byly i jeszcze dzis rano dzieki czemu padlem RESET SERVA Z 5 MAJA !!!!!!!! DAWAC KU*WA

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18.