![]() |
Użytkowniki Thorinus składa pokłony o wielkiemu HALIA GALE. Ale szczerze, zmień Tibie na książkę/słownik ponieważ ta brutalna choroba może postępować. Pozdro dla całej guildi Lyal Broothers, z błędem w nazwie. W razie czego zapraszam na PM, lub też do tematu ChoCh.
|
Halia, dowciapny jestes jak skill Merosa ;\
@down: ty chociaz wiesz, co to znaczy 'ubek'?.. |
Patrz lepiej na siebie ubeku :)
|
@Halia
W życiu bym nie pomyślała, że jesteś tak uzdolniony poetycko... Mam nadzieję, że niektóre powyższe teksty były nieprzemyślane, albo pod wpływem czegośtam~ Jeżeli się myle, to jest mi nawet za ciebie wstyd. |
Nieładnie się Halia zachowałes, nieładnie...
@2down Okradłeś mojego kumpla ¬¬. |
tutaj arci padalcu
|
Secur nie bij xD
|
*Merosrox, ja nie rozumiesz co pisze użyj słownika _/
|
Do tych co zasmiecaja temat :
<foch> :) Dobra ja sie wiecej nie wtracam. GL |
łiii ale fajny temat <.<
|
Wszystko co dobre kiedys sie konczy. You have a left guild.
Grats Zycze Powodzenia. |
Noo to widze, że "Loyal Broothers" jak ch*j pfff
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
miał pewnie na myśli to, że mówicie na siebie "lojalni braacia", a potem odwracacie się od siebie
elo |
Niedojż, że lojalność to i inteligencja tutaj na wysokim poziomie
|
Moze jakis rozejm na forum chociaz kurde, bo nie chce mi sie czytac tego :P
PS kupilem pacc, jutro powinien byc :) |
Cytuj:
Bye Retired. |
@up
Nie bede sie z toba na ten temat polemizowac, bo nie ma sensu :) |
pięknie <33333333333 Meros gogo 200 ;d
P.S. pamietaj w sobote pijemy znów :D |
^ omg, jestescie fajni111 pijecie i w ogole, bad boys ;f
|
Bo my wiemy co to życie, a nie to co wy, szkoła/dom i tak przez 10 miesięcy bo jak przyjdą wakacje to na 1h na miasto wyskoczycie <Maslak na dodatkowy obiad>
|
Cytuj:
http://img398.imageshack.us/img398/4599/adues3.png (wiem paint > me) moze jeszcze frytki do tego? |
Nawet moje ng mieknie przy formie Merosa :D
|
Jeśli mówicie o jedzeniu ja chętnie cheesburgera poprosze Aduilu <333333
Jak tam 68 mlvl na 128 lvl? Chyba profesje pomyliles 8o Druid i Sorcerer trenują skill jakim jest magic level, pamiętaj o tym |
ja pierdole, kolejny "lojalny braat" merosa >.< Prosza tylko lamusy aahuahuahauhauhauahauhhauahuhuaauhauhah
ej, ty chyba kurwa dowciapny chcesz byc, albo debil z ciebie, no ja nie wiem... na 128lvlu mialem 71mlvl :F |
Chyba z items MLVL+ B)
|
kurwa zebym ja tutaj fotke dawal >.<
MISZCZU PACZ http://img525.imageshack.us/img525/3185/statyan3.jpg A TERAZ S*******AJ |
@stanus czy jakoś tam
Kochasz cyferki że tak na nie zwracasz uwagi= używasz do jakże ynteligetnej riposty ? Masz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 <---- tylko nie zorgazmuj sie chocia :O |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Taki sobie loocik z Galim na hydrach. 1h, 10bp smp, 90k expa wbite
http://img91.imageshack.us/img91/8951/hydrybz9.jpg |
Noo, drugi ownerze Vilgerfortz'a widze że w vipach masz samych lojalnych braaci
Niestety zeszmaciłeś tego chara ;/ |
Chociaz bys ukryl tego bota :)
btw: widze, ze umiesz kupowac tylko postacie :) z gra juz gorzej :) Character Deaths Jan 23 2009, 18:42:56 CET Died at Level 99 by an ancient scarab Jan 21 2009, 17:56:10 CET Died at Level 101 by an infernalist Jan 18 2009, 10:27:27 CET Died at Level 103 by a dragon lord |
@up
Po co mam go ukrywac, zaraz zaczelibyscie sie sapac ze ukrywam bota :) Co do stylu mojej gry to moja sprawa ;] Nie wiesz jak bylo to sie nie odzywaj... GL PS Character Deaths Jan 25 2009, 18:04:10 CET Died at Level 183 by a frost dragon Jan 21 2009, 17:10:33 CET Died at Level 182 by a hellfire fighter Jan 16 2009, 23:54:25 CET Died at Level 181 by a nightmare Pozdro maslak !!!! |
:baby: lalalalalalalala :baby:
|
wow, niezła strategia drugi ovnerze Vilqa, kupiłeś chara i padasz ? Co chcesz tym osiągnąć ?
|
Jego dedy chociaz ida w gore :> get a life?
|
ja chociaz padam swoim charem :)
|
@maslak pro
Teraz to tez jest moj char. @reszta No i chuj was to ze sa dedy, sa bo sa i tyle. Wypier.... spamowac tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=Sanatio |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |