![]() |
Zdecydowanie chciałbym, w trakcie mojego pogrzebu rodzina mogła słuchać Guns'n'roses - November rain. Może nie jest to mój ulubiony kawałek gunsów, ale idealnie do pogrzebu pasuje! ^^
|
Niestety Avios.
Dr.unk 2:0 Avios Ale skończcie już ten błogi spamik. |
Cytuj:
No nie wytrzymałem i (zgodnie z nurtem panującym w temacie) spiąłem się. ;'/ Cytuj:
|
Pain "Follow me".
|
Armin Van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine without you
Armin Van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones - Going wrong Oba plox... |
Tenacious D - Kickapoo ; ]
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje, że wiesz o co chodzi. Ale dyskusja już zamknięta. Piszmy na temat. |
HAHAHAHAHAHAHAHA "Requiem for a dream" -leżę :D.
Primo: Clint Mansell, beztalencie podziwiane przez rzeszę fanatyków requiem for a dream tak naprawdę nie skomponował tego kawałka. Clint: http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno I macie tutaj pierwowzór, Mozart - Summer Overture: http://www.wrzuta.pl/audio/fCrmuyeGgu/ Widzicie, semi uczy. @topic: Mozart - Lacrimosa <3 http://blitz.wrzuta.pl/audio/btnO3eqppt/ A pogrzebu nie chcę, chcę być skremowany. @Xr3: Stań się apostatą i skremuj się ze mną, będzie fajosko. |
Sigur Ros - Seaglopur
Ciekawy temat :D |
Cytuj:
Ja wiem, że muzyka klasyczna to +10 do lansu i w ogóle, ale jak nie masz pojęcia o primo: utworach Mozarta secundo: talencie Mansella to się łaskawie zamknij, bo pieprzysz głupoty, sugerując się źle podpisanymi empeczy. |
O, i failed :D Semi nie uczy :<
I muzyka klasyczna nie daje +10 do lansu, a +8 do wiedzy i +2 do uroku. :D 'primo: utworach Mozarta' Nazwałbym je kompozycjami. 1:1 plx :< Nie zamknę się, gomen nasai. |
chemical brothers - the pills wont help you now ..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Somewhere I Belong -Linkin Park
Requiem for a Dream Someday -Nickelback Lub total hardkor version Lucky Star REDALiCE Remix A najlepiej zeby puscili to wszystko |
Cytuj:
przyjemne dla ucha. edit. co do tematu Hapysad - 100 lat |
Coma - Lśnienie ;)
|
Tede-blask-to jeszcze nie koniec
|
Suicide Silence - Unanswered
|
Motorhead - Ace Of Spades
|
Entombed - But Life Goes On
I wszystko jasne. |
Fear Of The Dark;)
|
Crenberies-Zombie
Ludzie by za mną płakali. |
Pidżamowa Droga na Brześć
lub Kultowy Komu bije dzwon. |
Ja bym postawil na Waszke G,zeby jeszcze troche uprzykrzyc zycie znajomym zza grobu,a na powaznie Eldo - spacer lub deszcz.
|
scorpions wind of change
rhapsody dawn of victory beethoven moonlight sonata soad fck the sys |
eldo - plaza/spacer
|
Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life
:) |
Panie Janie, Panie Janie, Rano Wstań... :)
|
Oooostatnia niedzielaaa... i balecik później :P
|
Iron Maiden - Be quick or be dead
Ku przestrodze ofc.. |
Cytuj:
TOPIC : Hmm. Chemical Brothers - Galvanize |
zero - bania u cygana
|
Marsz weselny albo soundtrack z tibii.
Ewentualnie Bloodwin może zagrać na trąbce. Jak nie żyję to i tak utrata słuchu mi już nie grozi. |
Honor - Ojczysta Ziemia
|
gorzkie żale - by Czesio (xD)
albo piosenka o Mateusz dragon wielki |
" I just wanna liiiiive!"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |