![]() |
Cytuj:
A więc ktoś jednak pamięta moją starą postać. : DD |
Nawyk ubliżania innym wyniosłeś z domu? Jeśli tak to na serio ci współczuje, możesz iść do psychologa, może ci pomoże. A może twoje zachowanie jest związane z nickiem (THC)? Przejaranym ryjem jesteś? Jeśli tak to to wszystko tłumaczy... Nie bedę już więcej odpisywał na te twoje wypociny, szkoda czasu. Nara palancie.
|
Przeczytaj moj podpis co do słowa.
Palancie _/ |
No i co robią moderatorzy ? ;/ Nie wiem albo przyjmijcie więcej modków albo siedźcie trochę na tym forum bo przecież taki idiota już od paru dni pisze durne posty i jeszcze się przyznaje, że jego celem jest tylko robienie syfu.
Btw trzeba być 11latkiem żeby uważać słowa "gówno" i "ciota" za wulgaryzmy? Może nie są to jakieś strasznie wulgarne słowa, ale w powszechnym rozumieniu i kontekście w którym zostały użyte są nie tylko obraźliwe ale i wulgarne. Btw. Mam 18lat, a nie 11 ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@reasonTHC
Twoja stara to twoj wujek od strony tescia Twoja stara to 5 zolw ninja Twoja stara nie ma kolan Twoja stara miesza bigos łokciem Twoja stara to Elvis Presley Twoja stara sciaga tibie, nagrywa na plyte, a pozniej sprzedaje 8latka za 1zl Twoja stara to Macius z klanu Twoja stara to Rysiu z klanu Twoja stara to afro-amerykanin Twoja stara lize piasek Twoja stara jak chce sie zwazyc widzi twoj numer telefonu Twoja stara zaplodnila twojego starego Twoja stara to Howard Webb Milo jak ktos cie wyzywa ? |
Cytuj:
Minute za 500gp, żal troche. Moża jak by było połączenie pomiędzy Ab'D a Thais za np. 2k po wykonaniu jakiś questów no to jeszcze a tak za free nie ma nic dla Facc :p ema ide do szkoły |
@up
nigdy w WoW'a nie gralem ;dd od razu mowie ^.^ |
Autor tematu:
Cytuj:
|
Cytuj:
Account Status: Premium Account (Premium time expires at May 13 2009, 17:55:46 CEST) May 18 2008 Single Premium Time 360 May 18 2008 May 13 2009 Gram w tą grę od 2005 roku, komunie mam już wiele lat za sobą. I zarobiłem o wiele więcej na tej grze niż możesz sobie wyobrazić, więc mi tu nie praw kurwa morałów bo mnie już w*****a jak jakiś n/c myśli, że jest mądrzejszy od całego świata i będzie się kłócił chociaż gówno wie... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A ta cała kłótnia co do zamożności, cenie pacca i wzajemnym bluzganiu jest chyba nie na miejscu :< Z tego co pamiętam to temat dotyczył wagoników na FACC area a nie co kto powinien dostać w update'cie @Topic Pomysł dość ciekawy, ale myślę, że by się nie sprawdził (już prędzej coś ala wagoniki w kazoo - tp wewnątrz miasta) |
Pomysł nawet fajny ale raczej nie do zrealizowania.
|
Jakby dopracować to może cipki by się zgodziły, ale czy w kazo nie ma darmowej kolejki?
|
@All up co mówili, że "wolą wydać kasę na coś innego" czy "nie będę marnował kasy na grę"
A z tatusiem to by się skoczyło po najnowszego Farcraya? Nie usprawiedliwiajcie się takimi rzeczami, bo poprostu wam tych pieniążków szkoda, kropka. @reasonTHC, ZapodajMuze Tak jak to już inni napisali, po Waszych wypowiedziach można stwierdzić pare oczywistych rzeczy.. Proszę Was, pisząc dalej bezsensowne posty/pyskować osobom, które mają rację tylko się irytujecie. Następnym razem, jak zamierzasz(już nie chce mi się patrzeć który to napisał) się tłumaczyć "śpieszyłem się i dlatego napisałem z błędami" to nie twórz posta, to nie jest wytłumaczenie... @nextofftop Śmieszy mnie to, ale osoby, które tutaj piszą nie łamiąc jednocześnie zasad netykiety mogę policzyć na palcach jednej.... stopy ; ] @Wreszcie, Topic Nie powinni. Pomysł bezużyteczny, wydaje się być napisany po to aby wykorzystać czas, tzw. nudy. Gdyby był bardziej sprecyzowany/udoskonalony to może coś by z tego było.. Takie 'nowości' to radził bym dodawać do OTSów :S. Poza tym, jest wiele innych idei które można by prędzej zrealizować. Pozdrawiam Yju123 |
Cytuj:
|
Dlatego, że jak taki dzieciak 10-12 lat zacznie grać za darmo to w końcu tak się wciągnie, że jakoś sobie skołuje tą kase na pacca, a to dla Cipków już sam zysk. Po to gra jest darmowa.
A no i jeszcze jedno. Uważam, że w tibii proporcje pacc-facc wyglądają mnie więcej 70%-30%(opcjonalnie 65-35), a nie to co w innych grach 95%-5%.. |
dla facc praktycznie nic sie zmieniac nie bedzie
a moze jeszcze bardziej was udupia abyscie zakupili pacca taki facc ktory nie jest w posiadaniu chociaz przez rok pacca na 90 dni jest smieciem dla cipkow bo nic nie wnosi a obciaza server /chociaz z drugiej strony inna osoba moze kupic pacca z waszego powodu bo co proboje sie polaczyc z serwerem to w kolejce czeka :) dziala to obustronnie oni w was widza potencjalnych klientow ale nie liczcie ze wasze pomysly ktore wam by ulatwily gre oni zrealizuja |
Cytuj:
|
Wg mnie facc to okres przejsciowy, tak jak rook. Jak wiemy na rooku nie ma wielu udogodnien maina zatem (jak i z innych, wazniejszych przyczyn) facc musi byc gorszy od pacca
|
Do usuniecia , nie chce mi sie odpowiadac na glupie posty pustakow z walbrzycha,
|
Po 1. Pustakiem jesteś ty ponieważ widzisz, że nie masz racji, a się kłócisz.
Po 2. Mało kto tu jest z Wałbrzycha. Po 3. Nie ty decydujesz kiedy modki zamkną temat. p.s Nawet Ci w tibii nie idzie :< Feb 23 2009, 16:25:43 CET Died at Level 67 by a bog raider Feb 19 2009, 17:23:20 CET Died at Level 61 by a hero Feb 06 2009, 17:55:23 CET Died at Level 56 by a worker golem Feb 05 2009, 16:10:36 CET Died at Level 57 by a giant spider Feb 04 2009, 19:06:46 CET Died at Level 58 by a worker golem Feb 04 2009, 18:55:41 CET Died at Level 59 by a worker golem |
A wg. mnie to nie głupi pomysł, tylko, żeby to było dla PACC ^.^
Jadąć tą kolejką, byłyby podziemne stacje, gdzie mogliby się znajdwać jacyś npc, mogłaby się znajdować droga na jakiś niezbyt trudny quest, mogłoby to służyć jako rekreacyjna forma podróżowania podziemnego między miastami, mogłoby się tam po drodze znajdować jakieś expowisko. Wg. mnie to nie głupi pomysł, tylko trzebaby to jakoś rozbudować... I oczywiście wszystko dla pacc ;] |
Statków nie ma dla facc dlatego żeby ich zachęcić do kupna pacc więc napewno wam zrobią kolejkę, aczkolwiek statki powinny też być dla facc tylko bilecik 2k i już większość wolałaby iść niż płynąć :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
FACC nie będzie udupiany - albo nie dostanie nic, albo niewiele Tak samo jak FACC nie jest demem (kilka up?) - można powiedzieć, że FACC to jest pełna, freeware'owa wersja, a upgrade'ując ją do premium dostajemy dodatki ułatwiające gre - To tak jakbyś kupił powiedzmy.. Guildwars (porównanie - FACC), a kupując dodatek do niego (porównanie - PACC) dostajesz dodatkowe misje, spelle itd... Zapchane serwery? Popatrz na status online... na większości serwerów w godzinach szczytów liczba playerów nie przekracza 500 (przeważnie ~~300?),a w godzinach nocnych i porannych i poniżej 100 (rzadko, ale jednak)... |
@up
Fakt. Patrzac jednak np. na tereny dostepne dla facc i dla pacc, czary, outfity, questy itp. predzej powiedzialbym ze facc to demo, a okreslenie pacca jako "dodatku" brzmi dziwnie. |
@up
"dodatek" to było porównanie : ) Wiesz, można to odebrać w obie strony: Kod:
1. FACC - demo // PACC - "Odblokowana" pełna wersja Pamiętajmy, że Tibia to nie WOW, i założeniem tibii jest to, aby była free ;p |
pomysł conajmniej intrygujący, jednakże zepsuje to troche klimat tibi... kolejki ^^?
poza tym w dyskusji o pacc facc, też uważam że pacc to dodatek dla osób które poszukują nowych wrażeń, można sobie grać ze spokojem na facc, ale jest to gra która się nudzi po pewnym czasie, dlatego też kupuje się pacca by urozmaicić grę, po czym pacc się nudzi i kończy się z tibią na jakiś czas by potem znowu sobie pograc i zataczamy błędne koło :). Plusem jest to, że wykup premium account jest stosunkowo tani w porównaniu do innych mmo. 90 zł średnio za 3 miesiące to żart, bardziej mnie irytuje (uczeń liceum) ograniczona ilość sposobów płacenia :P... nie mam konta, a poczta ma spore szanse na zgubienie mojej kasy :P dla porównania kupiłem lord of the rings conqest za 110 zł (obecny koszt pacc) grałem w nią może 8 godzin ? kompletna strata pięniędzy, a w tibie to ja pogram z 2 miechy : ) potem zazwyczaj mi się nudzi... i wróce za rok ! |
@up
najlepiej za pomocą paypala jak nie masz konta/karty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |