Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Jak dobrze ogarnac ferumbrasa! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=206540)

Inferno3031 17-02-2009 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2466552)
mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem.

A co padłbyś 400 ek od paru 45 lvli? o.0 Brawo... Poza tym niezbyt adekwatnie dobrałeś przykład... teraz wjeżdżasz na system leczenia zamiast hotkeye ;] Nie powiesz mi, że bez hotkeyów ktoś nie trafiłby w stojacego w trapie knighta.

Miszczu 17-02-2009 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2466552)
pona*****ac w hotkeya moge sobie na jakims ots.
pvp od 7.8 nie ma zadnego sensu,byle dzieciak moze cie ubic na*****ajac w hotkey,umiejetnosci graja bardzo mala role w porownaniu do levela/ilosci osob,i to mi sie bardzo nie podoba.
Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia.
a teraz? mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem.
jakby ktos do tej pory nie rozumial-nie sprawia mi przyjemnosci exiva kill i hotkey,znacznie bardziej wole rozkminic miejsce,rozplanowac wszystko,wziac pod uwage wiele czynnikow i wtedy zabrac sie do roboty.

Acko miał pvp i z filmików które z nim oglądałem padł raz i to tylko dlatego ,że tym razem cała titania na niego poszła. Karo grałeś na Celeście długo przed hotkeyami więc nie wmawiaj mi ,że przez hotkeye nie grasz na pvp. I tak nie zawsze uda Ci się kogoś zabic bo widzimy zawsze te filmy na których ta sztuka Ci wyszła a kto wie ile takich podejśc było .
*Carlsberg
Kończąc zdanie, elo nie jesteś fajny :(((.

ZapodajMuze 17-02-2009 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2467361)
no a ja mam na myśli atak z zaskoczenia;d jak złapiesz takiego w dobrym miejscu, to nie ma szans.

No i to jest najwiekszy minus okolnir .

szkapamujwruk 17-02-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2467611)
Acko miał pvp i z filmików które z nim oglądałem padł raz i to tylko dlatego ,że tym razem cała titania na niego poszła. Karo grałeś na Celeście długo przed hotkeyami więc nie wmawiaj mi ,że przez hotkeye nie grasz na pvp. I tak nie zawsze uda Ci się kogoś zabic bo widzimy zawsze te filmy na których ta sztuka Ci wyszła a kto wie ile takich podejśc było .
*Carlsberg
Kończąc zdanie, elo nie jesteś fajny :(((.

pewnie,perfekcyjny nie jestem porazek tez bylo troche,czesto dlatego ze probowlaem nie wierzac w efekt,ofiara za wczesnie wyszla,ofiara byla jebanym pierdolonym czarnuchem z brazylli ktory potrafi tylko dac xloga na elfbocie a potem kozaczyc w dp,ktos popelnil blad,cos nie bylo zaplanowane itd itp.
przez hotkeye nie gram na pvp,bo gdy zaczalem naprwde ogarniac ta gre w pewnym stopniu,i dosc realnie myslalem nad przejsciem na pvp,weszly hotkeye,aimbot itp.

Mory 17-02-2009 16:27

aim byl prawie zawsze ;p

Zamne 17-02-2009 20:42

Cytuj:

pvp od 7.8 nie ma zadnego sensu,byle dzieciak moze cie ubic na*****ajac w hotkey,umiejetnosci graja bardzo mala role w porownaniu do levela/ilosci osob,i to mi sie bardzo nie podoba.
a przedtem hotkeyami to samo, tylko ze dzieciak musial machnac pare razy mysza zamiast w hotkeya...
Cytuj:

Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie
CAMIE? w tych czasach tibicam rządził i o camie nikt nawet nie myslal, to na pewno grales na <7.6, jak mylisz .cam z .rec =.=

Cytuj:

ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia.
umiejetnosci trafiania w siebie uhem? to latwizna jest, nacelowac z zawsze jednego miejsca na drugie, po tym samym torze :baby::baby::baby::baby:

szkapamujwruk 18-02-2009 14:49

@up
mam nadzieje ze udajesz.

dzjott 18-02-2009 15:00

2up: az mnie Twoj post zmotywowal do napisania tego posta ..
rowniez mam nadzieje ze udajesz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.