![]() |
Cytuj:
jeśli chcesz żeby wszystko szło tak łatwo wy*******aj na ots 9999x exp bedziesz miał pro iful lvl i wszystkie addony na start -.- |
Dokladnie zgadzam sie z przedmowca... te addony ciezkie do wykonania poto zostaly zrobione zeby je kozaki nosily a nie kazdy co ma dziure w dupie... No ale coz jedni wola wszystko latwo zdobywac i znudzic sie po tygodniu gra a inni wola do wszystkiego dochodzic po malu i grac dlugimi miesiacami
|
Kiedyś żeby mieć full pirata trzeba było wydać trochę kasy i poświecić czas by zdobyć itemy bosowe a teraz w ciągu 2dni zabiłem 2 bosy na tym queście...
|
moglby ktos napisac o terenach dodanych?
|
Po co sie odzywaja ludzie ktorzy raz w zyciu widzieli rune sd albo pkuja na 15 levelach w carlin?
Jestem prawie pewein ze system pvp zostanie przywrócony w pewnym stopniu. Jak sie nie podoba, to wypad na non-pvp (to do tej osoby, ktora wysylala nas na enfo). |
Jeżeli w ciągu tygodnia nie będzie żadnego odzewu za strony Cip Softu, że chcą coś zmienić to według mnie nic już nie zmienią.
A co do non-pvp jeżeli nie zmienią tego PVP, to możliwe ze właśnie tam się przeniosę. Wole grać na serwie gdzie wcale nie można się bić niż na takim gdzie nooby sobie pekują a ty jako wysoko poziomowy gracz nie możesz nikogo zabić...Albo po prostu przestane grać i tyle :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ogarnij sie 16 latku.Zabij mi 5k minosow w 1 dzien 120 ek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oj nie wiem czy bez przerwy ktos napisal ze tylko 3 razy
|
Cytuj:
Cytuj:
|
http://img513.imageshack.us/img513/3558/sklejka1.png
http://img513.imageshack.us/img513/4936/sklejka2.png http://img513.imageshack.us/img513/8009/sklejka3.png Już pisałem o tej wystawie za jedyne 50gp w niedziele można tam wejść :) Jeżeli nie wyjdziesz to możesz tam siedzieć cały tydzień :D(ofc. jest tp do wyjścia) |
Podobają mi się te tematy nt. update'u, co pół roku to samo "omg ale cipsoft zwalił", "teraz to kończę z tibią", "to chyba jakiś debil wymyślił", "piszemy petycję żeby cofnęli xxx".
Ciekawe ilu z was by grało gdyby tibia była wciąż 7.1, nie byłoby skulli, 100lvl byłby w miarę ciężkim lvlem do zdobycia, pvp by się sprowadzało do czegoś więcej niż klepanie hotkeysów, itp... |
W sumie była już rozmowa na ten temat ale przypomne - 100 lvl był tak samo możliwy do zdobycia kiedyś jak i teraz. Czyżby wcześniej nie było potworów?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nadal nie jestem w stanie zrozumiec, jak mozna byc wystarczajaco glupim, zeby w tak trywialnej grze przyjmowac tempo wbijania levelu za wyznacznik trudnosci gry. |
Cytuj:
Nie no w sumie masz racje lepiej w miecha sete walic albo 400 lvl pare lat i nie roznic sie niczym . To jest dopiero zajebiste. |
To już nie moja wina "cwaniaku", że na Twoim otsie sorc sam musi sobie robić runy bo sklepy splajtowały.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
koniec wojen... |
Cytuj:
Bardzo kiepska z jakiego powodu??? nie wliczając grafiki. Czymś co mogło przyciągać do tibi były na pewno wojny. Z tego co mi wiadomo tibia była jedyną grą tego typu gdzie wojny tak wyglądały, gdzie po jednej i po drugiej stronie było po 50 osób(nie rzadko nawet więcej) i szli się bić |
Cytuj:
A wojny wygladaja tak jak wygladaja, bo Tibia jest jedna z niewielu (jesli nie jedyna) gier w ktorej nie istnieje solo pvp, wiec jesli chcesz kogos ubic - zabierasz ze soba 10 kolegow, a przeciwnik jesli chce oddac - odpowie tym samym. |
w Tibii są trzy typy serwerów:
- gdzie nie można sie zabijać - gdzie zabicie jest sankcjonowane piętnem skulla - i gdzie możecie się wszyscy spragnieni wojen prawdziwi gracze zabijać do woli nie wiem o co tyle krzyku o te zmiany w pvp -> czasem zabicie kogoś jest potrzebne i można przeboleć skulla, ale wszyscy Ci którzy nie chcą słyszeć o zabójstwach niech wybiorą non-pvp, Ci którzy lubią wojny niech wybiorą do tego chyba stworzony serwer pvp-enf. system wymyślony teraz na pvp jest bardzo dobry i mi sie podoba - nigdy nie uczestniczyłem w wojnach i mój maksymalny lvl osiągnięty to 40, ale tyle co moge powiedzieć o tej grze, to, że jak wychodzisz sobie bogu ducha winny człowieczek bijący na faccu swój lvl i napada na Ciebie ekipa 4 czy 5ciu PK i Cie leją, to gdzie tu wojna? gdzie tu fair play? oni mnie biją wszyscy to niech wszyscy mają zaliczone zabójstwo - no halo? moze przesadziłem z tym fair play zeby sie go tu doszukiwać, ale atakuje 5 osób i prowadzi do deda, to niech 5 osób ma potem konsekwencje - w koncu to serwer ze skulami, a nie pvp-enf |
a prawda jest taka ze cipsoft ma w dupie to co mysla gracze.
to ze jest ilestamset stron narzekania na updejt ich nie obchodzi wazne sa tylko cyferki w Who is online i $ za nowe paki. nie przewidzieli pewnie ze po mass banach populacja az tak drastycznie spadnie ale wycofac sie pozniej tez zbytnio nie mogli wiec zrobili to co zrobili aby gra byla 'przyjemniejsza' dla nubow nolife'ow ktorzy sa wieksza czescia tibijskiej spolecznosci. w nastepnym updejcie 3/4 mapy bedzie pztem a zeby kogos zabic bedzie trzeba napisac list do cipsoftu z reasonem. jak ci nie pasuje ze zabija cie 10 osob to idz na nonpvp albo nie wiem graj w jakies durne chinskie mmo, to jest tibia a raczej byla tibia[*] |
Cytuj:
Poza tym wybor w tym przypadku jest jak to sie mowi pomiedzy dżumą a cholerą, bo nie od dzis wiadomo, ze Non-PvP to wylegarnia debili, co tez nie sprzyja wybieraniu tego typu serwera. Gdyby nie to - prawdopodobnie mozna by obrocic ilosciowe proporcje serwerow, Non-PvP starczyloby dla wszystkich i wszyscy byliby zadowoleni. |
Cytuj:
rozwiazaniem bylo by zwiekszenie ilosci serwerow npvp ale po co skoro mozna zrobic smieszny update, wyjdzie taniej i prosciej. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |