![]() |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Nie chce mi się tak bardzo angażować w to, szczególnie przez słaby start.
Swoją drogą Cech to niewypał sezonu... Całe szczęście, że zabrałem mu opaskę przed tą kolejką. Miałbym -2? :D Wreszcie obrona funkcjonuje, jeśli Arsenal utrzyma taki wynik, to będę miał od nich 3x6, do tego Evra. Tylko Carragher 2. Modric po urazie nie grał. Zostanie mi jeden punkt Pienaara... Czekam na Irelanda. Jeśli nie wystąpi, to moja druga linia łącznie zapunktuje na 2 punkty, bo mam jeszcze Mascherano na rezerwie. Saha i Defoe w ataku nieźle. Zobaczymy czy ustrzeli coś Bent. @Edit Nie jestem już ostatni w forumowej lidze! |
Transfery zeżarły mi 26 punktów, ale tym razem naprawdę warto!
W ataku Drogba i Defoe, w pomocy Gerrard, Benayoun, Fabregas i Giggs. W obronie Vermaelen (żałuję, że się go pozbyłem), Dunne, Distin i Carr. Na bramce Hart i Sorensen, ale w następnej kolejce zagra Hart. Kapitanem mianowałem żydka z Liverpoolu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja się trochę zawiodłem na ostatniej kolejce... Dzisiaj całkowicie wymieniłem (prawie) cały skład.
Hart Dunne - Evra - Vermaelen - O'Shea Fabregas - Lennon - Kuyt - Huddlestone - Milner Torres (C) I jeszcze małe pytanko. Kogo wg Was lepiej wystawiać: Huddlestone'a czy Benta? K.Jay |
Benta. Huddlestone mało będzie pewnie grał, a Bent to właściwie gwarancja goli.
|
Cytuj:
|
Ja mam Huddlestona od 3 kolejek i w dwóch meczach zaliczyl po asyście. z Czelzi grał bdb w 1szej polowce, po jego podaniu Defoe nie strzelil sam na sam.. + fajnie kropnął zza pola karnego, niestety wybronil Cech. także mimo tego, ze gra defensywnego to nieźle sobie radzi.
Bent strzela co kolejke praktycznie, ale w Sunderlandzie może szybko to się skończyc. |
Bent ratuje kolejkę! :D :D :D :D
|
Bent kozak. 8o Dobrze że go kupiłem. :D
K.Jay |
ten sezon jest nastawiony bardziej na atak a nie jak w tamtym roku na obrone, kto ma dobrych strzelców ten powinien dużo zyskać
|
Bent, Saha i Defoe - w tej kolejce miałem jednych z najlepszych możliwych napastników :D Jeremian najgorzej, ale i tak nieźle.
|
Wymieniłem znaczną część składu. Kosztowało mnie to 28 punktów, których teraz trochę żałuje. Sam nie wiem co mnie natchnęło do zmiany. Słaby Nani i kontuzja Upsona? Nie ważne, oto mój aktualny skład:
Ukryty tekst:
Mam nadzieję że szybko się zwróci |
A ja powiem jedno:
Cytuj:
|
Co się cieszysz, i tak twoja dziewczyna jest koniem :D
|
@Upiorny: w H2H cie rozwalilem, za tydz. kolej na Joha!
moge sie jeszcze pochwalić najlepszym wynikiem kolejki w naszej lidze. 73pts so far + Richards i Given jutro. gogogo! i awans o jakies 6-7 pozycji. |
Cytuj:
@topic: I tak Was opykam :D Xendriel. Po co wastowałeś aż 28 punktów? Nie lepiej było zagrać dziką karta? ; ) |
Cytuj:
|
Mam pytanko bo wybralem squad zrobilem druzyne wpisalem kod zeby dolaczyc do ligi tibia i co dalej mam robic ?:P
|
nic. zostaniesz dodany do ligii po kolejnym updejcie punktowym. pozniej czekasz na ligową kolejkę i śledzisz ile twoi zawodnicy zdobyli pts. możesz robic ewentualne zmiany przed dedlajnem, czyli zazwyczaj jakoś 2h przed rozpoczeciem 1szego meczu kolejki ligii.
|
Deadline jest w sobotę o 12:30, afair.
|
Tabela po 2 miesiącach gry:
1 Aew Upiorro Nightmarish 362 2 chelsea Lechia Wisła 359 3 Miami Heat Matt Zab 356 4 Air 空气 Pasłęk Tomasz Prezes 355 5 YohArsenal Yoh Asakura 345 6 AwayFromHome Tomek Kroczek 337 7 Orzeł Pasłęk marooo kooooozla 335 8 FC Tornado Piast Barca Fintex 334 9 BW Liverpool Szymon Bała 332 10 Manyoo David Schneider 320 11 Arsenal F.C Patrick Arsenal 318 12 Sroki Max Mux 313 13 Barca Atletic Xendriel . 312 14 Fc Wrocanka Krystian WKS 292 15 Betju betju ;> 291 16 FC Blekitni Raciaz Rafal Kowalski 273 17 Premier Team Krystian Jaśkiewicz 255 18 Turów Zgorzelec hoomik . 253 19 FC Unit Adrian Cichocki 245 20 ProXy Team! ;) ... 217 |
Yoh ty grasz dwoma drużynami cziterze?X(
|
Calen też! X(
Wysłałem PW do Droma, czy da się załatwić jakąś kolorową rangę dla zwycięzcy, ale mnie olał :confused: |
W końcu coś. Chyba pierwszy raz mam najwięcej punktów po pierwszym dniu danej kolejki.
http://img62.imageshack.us/img62/720/82776722.png K.Jay |
Żałośnie mi idzie :S
|
Ten gameweek jest beznadziejny.
Btw: na dwóch swoich kontach znowu zdobyłem tyle samo punktów mając inne składy :P |
Cytuj:
K.Jay |
Dla mnie 42 punkty to słaby wynik, chociaż i tak jestem w czołówce pod względem zdobytych punktów w tym GW.
|
jak wasze nastroje po ostatniej kiepskiej kolejce? mi się udało utrzymać prowadzenie w lidze.
dodam że najlepszy wynik w gameweeku to jest 86, czyli pierwszy gameweek w którym najwyższym wynikiem nie był wynik powyżej 100:] |
Cytuj:
K.Jay |
Siema, mam pytanie co to jest ta dzika karta bo niezbyt czaje ;d?
|
dzika karta to taki bonus dzięki któremu możesz zrobić nieograniczoną ilość transferów, ale od czasu jej uruchomienia do czasu next deadline, czyli zapisu składu na następną kolejkę
|
Rotfl, zawsze możesz robić nieograniczoną ilość transferów. Jak użyjesz dzikiej karty, to po prostu nie płacisz za nie. Użyć można tylko raz.
|
Aha, rozumiem. A gdzie trzeba kliknąć żeby móc to zrobić?
|
Przy potwierdzaniu transferów masz opcję "use wildcard"
|
|
@up
Sprzedaj Carraghera, na miejsce Robbiego kup Darrena Benta. Z reszty która Ci zostanie kup Vermaelena. Równie dobrze możesz sprzedać Wayne'a i w jego miejsce dać Drogbę, bądź van Persiego. K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |