![]() |
Gra ktoś jescze w jakieś wormsy w 2D ? worms armageddon/world party..
Stuknął bym skimś przez wormneta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak w ogóle, to te części wormsów w trójwymiarze ostro ssają pałę ;P
|
To już nie są Wormsy ;s
|
Ja właśnie zapoznaje się z Assasin's Creed. Na ile godzin to dostarcza rozrywki? ;)
EDIT: Żeby przejść całą ;) |
Cytuj:
EDIT: zależy od skila. Tobie na jakieś 30-50. |
Cytuj:
|
A grał już ktoś w Aiona na cb?
|
Aion warty tych 30 giga? ; p
|
A ja z całego mojego mrocznego i zuego serduszka polecam pierwsze trzy części Monkey Island (zwłaszcza, że jedynka została odrestaurowana, dodano nowe grafiki i jest wzbogacona o dialogi mówione).
|
Cytuj:
Po gejmpleju, to specjalnie niczym się nie wyróżnia od całej masy RoMów i tych innych. |
Ogólnie wykastrowałbym bardzo tępymi żyletkami twórców Warhammera Online. Siedzę w systemie Starego Świata już od jakiegoś czasu i jak widzę co oni zrobili w tym mmorpg, to mnie krew zalewa... To nie ma z Młotkiem praktycznie nic wspólnego...
@down Nie chodzi o styl graficzny. Moje sesje odbywały się raczej na zasadzie "od zera do bohatera" co było bardziej realistyczne. A tutaj? Wybierasz sobie od razu maga ognia i heja :) |
Owszem, ma, z tym że gra kieruje się stylem graficznym bardziej w stronę WFB niż WFRP. Nic dziwnego, erpeg też oparty jest na figurkach.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A, co do tego:
Cytuj:
A jeśli chodzi o noktowizor, to, jak już linkowałem, na PC kolekcjonerki ponoć ma nie być. Kiedyś mówili że będzie, teraz znów, że nie... Czas pokaże, chociaż to byłby strzał w stopę. Nie wspominając, że te gogle NV to na pewno nie będzie sprzęt pierwszej klasy, ale to raczej jest do przewidzenia. |
Cytuj:
|
Hah, a ja nie tak dawno pobralem sobie Pokemony Reds'y na telefon (co!? to tez gra!).
Ahhh, stare dobre czasy, pamietam ze za mlodu szukalem po roznych forach emulatorow i Pokemonow ktore zadzialaja na kompie, a tu prosze! Mam je na telefonie i mozna smialo pograc w parku lub w samochodzie, nie kupujac do tego GBA. Wiem ze juz dawno bylo o tym wiadome, ale ja jeszcze na to mam niezla faze o.O @topic No, niedlugo urodziny (dzien po wydaniu nowego nr. CD-Action :D) i mam zamiar kupic PSP. Niewiem, oplaca sie brac kolejna konsole (mam w domu PS2 i x360), czy to sprzet, ktory nie przyda mi sie wogole majac juz inne konsole? Fakt jest wiele ciekawych tytulow, w ktore chcialbym pograc na PSP, ale jestem nie zdecydowany i nie pewny, czy jest to w moim wypadku oplacalne posuniecie. Co radzicie? ;) |
Mój kumpel przez pół roku codziennie przynosił do szkoły psp i grał w coś na przerwach, więc chyba warto (:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=1-9my0tsutw |
@Pacz_knight
Jeśli jesteś taki hardcore'owy, żeby grac podczas: przerw w szkole, na lekcjach, w autobusie, jedzenia obiadu, siedzenia w WC itd. To tak. |
Przerwy są do uczenia się i robienia zadań domowych, nie do grania ;p
|
PORTAL!!!
Gra krótka jak cholera (ok. 3-4 godziny) ale warto przejść chociażby dla samej piosenki końcowej. I mimo że gra nie należy do najtrudniejszych to ma się niesamowitą satysfakcje i frajdę, że doszło się do końca. I pamiętajcie "the cake is a lie" ^^ |
gameplay nowego cod
http://www.youtube.com/watch?v=e--Rk...eature=related niesamowita gierka,nie moge sie doczekac az ja dostane w swoje łapy : D |
właśnie co do psp, mam takie pytanie, ile średnio może kosztować taka konsolka na allegro, oraz jakie ciekawe tytuły moglibyście polecić?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fabuła może nie jest, ale dodatkowe poziomy po ukończeniu nie są już takie proste;) |
Cytuj:
gief przygodowki bo deszcz psuje mi plany >.> |
Witam!!!
A wiec moglibyście dać mi nazwy jakiś gier typu Mu, Silkroad, etc. btw. szukam gierki internetowej 3D oczywiscie:D coś w stylu ze mozesz sie nauczyc jakiejs sztuki walki mozesz biegac z pistoletem mozesz jakies skoki robic takie wiecie klimaty bardziej XXI wieku HELP PLAX... |
Cytuj:
Dzisiaj z samego rana wybieram się do sklepu, żeby kupić "Fight Night Round 4" na PS3. Grałem w demo imo świetnie rozwiązane sterowanie. Ciekawe i wymagające wprawy jest machanie gałką xD |
Kupil ktos dzisiaj nowy nr. CD-Action?
Ogolem to kilka ciekawych recenzji i newsow jest. Spodobala mi sie gra w dziale "w sieci", a mianowicie symulator polowan! Jest to darmowy MMO. Gra oryginalna i naprawde ladnie sie prezentuje. Pomimo tego ze nie lubie tego typu gier, to jednak siegne po instalke i zagram. Moze uda mi sie upolowac jakiegos durzego jelenia? o.O Nastepnie po przeczytaniu recenzji Harrego Pottera, stwierdzam iz moim zdaniem ta gra to chala... Osobiscie nie gralem, ale wyczytujac wszystkie informacje znajdujace sie w recenzji na temat gry, jestem nie przekonany do tego tytulu. Po za tym i tak nie lubilem calej serii o HP. Mozna bylo by wypisywac i wypisywac, ale raczej wole zachecic do lektury nowego nr. wydania. ;) |
Haha jestem pewien że gra Harry Potter i Książę Półkrwi to zdecydowany fail roku 2009 (a minęła dopiero połowa).
|
Szczerze mówiąc, to imo gry związane z HP nie są zbyt wysokich lotów...
|
Cytuj:
@Topic: Zagrałem w CoDa 5, szkoda, że sierżant Roe-cośtam musiał zginąć, polubiłem go. Ale gra znacznie słabsza niż Modern Warfare, jakoś tak IIWŚ mi się już przejadła. A wojna z Japończykami była znacznie lepsza w MoH: Pacific Assault. |
CoD5 bło robione przez inne studio niz Modern. Zresztą to chyba widać. Za 2 Moderna wzięło się poprzednie studio:)
|
Jak grałem w tego nowego Pottera, to mi to bardziej przypominało film, niż grę. Bez sensu było, zero myślenia, grywalności itp, tylko chodzenie z pkt A do pkt B i wykonywanie (czasami) jakichś bezsensownych zadań.
@down No dokładnie : P |
Cytuj:
|
Jednak PSP nie kupuje. Jak narazie czekam jeszcze na dwa tytuly na PS2, potem sprzedam ta konsolke i zakupie PSP.
Teraz mysle o kupnie kilku gier na x360... Chcialem zapytac czy gral ktos w SW: Force Unleashed? Mam zamiar kupic ta gre, ale niewiem czy warto, bo tak naprawde nie gralem. Jedynie czym moge sie kierowac, to opisami, zdieciami i filmami z gry. ;/ @down Tak wiem, slyszalem. Ale na PC niewiem czy mi pojdzie, dlatego wole na X-Pudelko... |
Poczekaj, ma wyjść na PC. Może zrobią jakieś demo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |