![]() |
Cytuj:
W ogóle po jaką cholerę mieszacie w to muzykę? Kiedyś na stadionach karty rozdawali skinheadzi, dziś to wszystko jest wymieszane, każdy słucha co chce. Wyjątkiem są trv metale & punki, których naprawdę ciężko spotkać na trybunach ;d |
Wytłumacze to prosto jeszcze raz:
Dobry Policjant - Szacunek Zły Policjant - JP 100% Dobry Dres - Szacunek Zły Dres - JD 100% @DarkCieniu Ziom Tak mi się napisało:D O.o Ale kłótnie w tym temacie są olbrzymie:D Wątek leci jak błyskawica.. |
Ja się już nie wypowiadam :D ;*
|
@Seeleesee1992
DarkCieniuZiom ci dobrze odpowiedzial @LoluU$ nie musi, tylko sie smieje z madrosci co niekotrych |
Zły Dres - JD 100% hahahha xD masz u mnie plusa ziomek xD
|
Większość tych JP gówniarzy sra na widok zarówno dresa jak i policjanta.
|
Cytuj:
A odpowie mi ktoś na moje wcześniejsze pytanie? Bo rozumiem że ludzie czepiają się policji, mają do tego prawo jak im się coś nie podoba. Ale czemu czepiają się rodzin policjantów? @down Weź pisz do kogo odpowiadasz, bo nie wiem czy Ty to piszesz do mnie czy do kogo? oO |
Dobra ty najlepiej wiesz ; )
pJona |
@2xup
Bo ludzie w tym stuleciu są poj#$@#$@?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
a)Sra na widok dresa/policjanta
b)Dresy w nim widza "darmowe fajki" a policja "syn kolegi" |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. @DarkCieniuZiom: W ogóle ogarnij się trochę, bo piszesz jak naspeedowany 12-latek po zbyt dużej dawce HG z papierkiem o dysortografii czy innym dysmózgu w ręce. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Aha, taka mnie myśl naszła: większość tych dzieciaków co by tylko JP 100%!!11, to gówniarzeria, którą policja przyłapała na piciu piwa (a dzieci 14-15 lat pić nie mogą), i teraz się frustrują. Sad. Życzę wam przykrych zdarzeń losowych (kradzież, włamanie, porwanie), ciekawe gdzie wtedy się zwrócicie. |
Cytuj:
|
Nie wiem skąd ta nienawiść, sam miałem do czynienia z policją i nie żywię do niej złości or kinda like that. Gdyby nie ta policja to większość z was bałaby się dupy z domu ruszać, część ten nienawiści może się brać z propagandy polskiego hip hopu i takich pro cze elo żałosnych raperów jak Sokół, Tede itp. Pzdr
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
osobiście tego nie rozumiałem - do czasu
w poprzednim sezonie u nas na stadionie 'niebiescy' spałowali starszego mężczyznę za to, że był z psem na stadionie i nie chciał go wyprowadzić (dodam tylko, że ci sami niebiescy najpierw pozwolili temu panu wejść na stadion) |
Szczerze to obydwie strony (D, P) ssą po części. NIE WSZYSCY, tylko jednostki, które były bite w młodości przez starych lub dzieci w piaskownicy i teraz muszą się odstresować.
Mam kolegów dresów, którzy pomagają babciom zakupy nieść (sic!) i znam też takich, którzy potrafią wpierdolić za to, że dzisiaj jest ostatni wtorek tygodnia. Na woodstocku dwa lata temu spotkałem po prostu zajebistych policjantów, nie będę się rozpisywał w szczegóły, chociaż mogło być gorąco. Z kolei kolega kilka dni temu dostał na dyskotece ostry wpierdol za to, że nie miał przy sobie dowodu osobistego. Wywieźli go na przedmieścia, pobili w 3 i pojechali. Nie musicie wierzyć, nie zmuszam. Osobiście nie nienawidzę policji jako ogół, jest przydatna i to bardzo. Gdyby nie ona to miałbym już nóż w plecach, a 90% koleżanek miałoby drugie dziecko z gwałtu. Taka prawda, ludzie to nie przyjazny dla siebie gatunek. Gardzę tylko tymi "evil". Tak samo z dresami. Nie można żyć stereotypami, o. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale kuwa skąd u dorosłych takie dziecinne zachowania? o_O
No chyba że wy mówiąc "dorosły" macie na myśli jakichś 20latków, bo już przecież w świetle prawa są dorośli. |
@up
a co ktos kto ma np. 21 lat nie jest wg. ciebie czlowiekiem doroslym? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
jest policja- grzyb im w dupe
nie ma policji- mogiła jajć, skąd ja to znam : d? tak jest, to jest chore, zdezelowane społeczeństwo polskie, które myśli stereotypowo nawet nie zdając sobie sprawy z konsekwencji swoich czynności i podążające za modą, nurtem o którego przekazie nie wiedzą bo albo go nie rozumieją albo go po prostu nie ma. Gdyby nie było policji wyzywalibście służbę zdrowia/straż pożarną/sklepowe z biedronki? @ DarkCieniuZiom szczała zią, za 15 lat będziesz psom w dupę właził, żeby ci 100 złotych z mandatu spuścili bo nie starczy ci na mandat ze skromnej pensji pracownika zakładu oczyszczania miasta, joł : d! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
[edit]Pozwole sobie zedytowac, aby nie wprowadzac dyskusji offtopicowej - moglo to wprawdzie zabrzmiec tak, ze osoby bez wyksztalcenia wyzszego sa ograniczone itd. - nie bylo to moim celem, bo wcale tak nie uwazam. Ale faktem tez jest, ze wsrod osob wyksztalconych troche latwiej jest znalezc kogos, kto prezentuje naprawde wysoki poziom. Gdybys chcial kontynuowac ten temat - zapraszam na priv ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Papież?
Czy na starość się dziecinnieje? Niektórzy nawet przez całe życie ani na chwilę nie kończą być dziecinni. To jest fundament. |
NienawiŚĆ Do Policji Tak ZostaŁem Wychowany, Ten Kto Z Nimi Trzyma Na Zawsze Jest Przegrany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% Chwdp Jp100% |
Cytuj:
Jeżeli sądzicie, że rap jest taki jotpe100%, to powiedzcie, ilu z was ogarnia kim jest Eldo, Adam Ostrowski, zespół Fenomen, no i po trochu 52 Dębiec? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |