![]() |
@Lolus
To ja rysowałem wianek, więc wiem. X( chodziło o to, że dziewica na czarnej mszy trzyma wianek. A kolo obok to miał być metalowiec. Potwór zmar :p Kartę zresztą też ja narysowałem. Dlatego oba obrazki były mocne. @Down Same se pewnie uplotła, tak jak w Rumcajcie, epickiej bajce o kolesiu z długą brodą jak Albus Wulfrik Brian Stefan Dumbledore. |
Ja swoim dziewicom nie daję wianka, Bestia i tak je zjada.
|
dołączę się Veroman nick
|
Co jest? Prawie 21 a w pokoju tylko 3 osoby :<
@2down Zaredniki na kurniku |
Mamfajnapupe.
|
Też bym w sumie może pograjał... Nick: darksven
Gdzie macie ten pokój? |
Nick jak tu, invite plixord
|
Sux, malo osob, nie ma ryby.
|
Jak wszedłem miałem 400 punktów straty, a erve około 600. Gdyby nie to, że przypadkowo zamknąłem okno, dopadłbym ich. Ale jeszcze im złoje dupska <3...
http://img412.imageshack.us/img412/5201/kalamb.png |
Po 4,5h grania <.< ( bo pewna osoba ustawiła, że gramy do 3k) oczywiście wygrałem. ;D
|
Hyhy, jazonik i kazikkuweta grali 4h, a ja 2.5 i dogoniłem ich, miałem tylko 200 pkt mniej na końcu \o/
a więc to ty jestes tym tajnym agentem aka kuwetom! |
Dlaczego nikt nie odgadł;)
http://img5.imageshack.us/img5/4057/szczoteczkaa.png |
Ja trochę posiedziałem, ale po jakimś czasie przestraszyłem się liczby punktów.
Myślę że lepiej by było grać do 500 parę razy, chociażby dlatego że jak ktoś dopiero wbije to w następnej rozgrywce ma równe szanse. |
Ten limit do 3000 to wszystko moja wina :(
|
dobra stół publiczny? jak tak to wbijam
|
nie, jest prywatny i ryba zawsze stoi na bramce.
|
ok nick podałem wyżej ale dla leniwych nick to : veroman
EDIT# wbijać ! http://i546.photobucket.com/albums/h.../zarodniki.jpg |
Lol men, o 8-9 w niedziele, to wszyscy normalni śpią : P
|
Ja już nie spałem! : ( jestem nienormalny?
|
Niestety, tak : ( o której gramy? 20?
|
14 : ( bo nudaaaa...
|
jestem za tym żeby teraz zagrać
|
ja też, ale o 20 gramy znowu.
|
dobra to do 20 ale gramy do 2k max k? bo ja mogę niestety grać do 0:30
|
http://img44.imageshack.us/img44/4390/kalambury1.png
haha pokonałem rafayena. A potem go niechcący wyprosiłem ( i tak miał iść odkurzać ) @Down no sorry, chciałem wyprosic kogos kto nie był z tipja.pl ;/// a akuraty ty rysowales i nie ten przycisk kliknalem... |
tak tak... : / a mój pies z kulawą noga był taki eloo :/
|
Idzie 20;00 gramy?
|
Wszyscy się zgadzają na 20 a i tak są tylko 3 osoby. Każdy dołącza dopiero po 21. ;s
|
Wbijać, ej..
|
nick krulkrulow. moge zagrac z wami.
|
Dajcie zaproszenie, moj nick Ybores.
|
michu9412: wąz
michu9412: zmija jazonas: podsluch nearek: wonsh erverse: waz kieszeniowy jazonas: audycja jazonas: radio nearek: samalot jazonas: ;d michu9412: jad nearek: slon nearek: zoo michu9412: pogromca wezy ybores: ptak jazonas: :O nearek: co to jest qwa ? erverse: gasnica przeciwpozarowa ** erverse dał(a) odpowiedź bliską poprawnej (gasnica przeciwpozarowa) ybores: lol arfyd: mikrofon aronroar: odkurzacz michu9412: glowa weza nearek: waz nearek: gasnica ** nearek dał(a) odpowiedź bliską poprawnej (gasnica) ybores: jaka gasnica ** ybores dał(a) odpowiedź bliską poprawnej (jaka gasnica) ybores: lol erverse: waz ogrodniczy michu9412: gasienica ** BRAWO! michu9412 odgadł(a) hasło gąsienica ** teraz rysuje: aronroar nearek: hahahahaha nearek: xD jazonas: xD arfyd: hahah ybores: hahahahaahhahaah michu9412: XD ybores: mauahuahuhaha nearek: hahahahaha erverse: gasnica michu9412: AHAHAHAH erverse: xDD |
Cytuj:
ale i tak moj czerwony kapturek wymiata :D JOL |
Ej zia a zna ktos taka gre hedgewars bo bym sobie w to pogral
kalambury sie nudza |
Kiedy wy gracie też bym pograł :D?
|
20-22 czasem i dluuuuzej
|
może zrobimy partie w dzień ? najlepiej 2 partie w dzień i wieczorem
--- Gormitas dodał 116 minut i 35 sekund później --- dobra teraz gramy o 14.00 k? a następna partia o 21.00 |
|
wilk w jagnięcej skórze to był :( ładnie narysowałem.
DLA ERVERSE BTW Jagnie to NIE jest mała krowa... lol ... |
to ok 14:00 wszyscy online ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |