![]() |
@ Kriptomer
Owszem wiem mniej więcej jaką muzykę puszczać, ale szukam "czegoś" jeszcze ;p |
Może jakiś dancehall? : D
|
Tia, dancehall powinien się nadać ;p polecam jeszcze juniora stressa i bob one'a
|
Cytuj:
|
Włączenie głośno MTV i zajęcie się flaszką odpada?
|
Postaram się posegregować nawet na gatunki xddd
rap/hip-hop : (postaram się zapodać w miarę sensowne i kulturalne kawałki) 1. Abradab - Miasto Jest Nasze 2. Abradab - Rapowe Ziarno 3. Fokus - CHTHC 4. HG + Molesta Ewenement + Fu - nieuchwytny cel 5. Mor Wa - powrót do przeszłości 6. Kaliber 44 - moja marihuana 7. Molesta - Wiedziałem że tak będzie (kozak nuta) 8. Paktofonika - 2 kilo 9. Łona - rozmowy z cutem 10. PDG Kartel - w podzięce dla kuzynów 11. Gural - Jak DJ rządzi woskiem 12. OSTR - sam to nazwij 13. OSTR ft. torae - Flow virus (kozak nuta) 14. Mobb Deep -Shook ones part II Hardstyle, psytrance itd. 1. Noisecontrollers - Creatures 2. dj zany- widowmaker 3. MotorBazz - Elvis (hardstyle) 4. Angerfist - Terror Of My Speedcore 5. YoGi & mARIOSEK - Miss You (Electro mix) 6. Paffendorf - Lalala Girl (Original) 7. Infected Mushroom - I Wish (Skazi Remix) kozak nuta 8. Caramell - Caramelldansen 9. Psykovsky & Deja Vu - only love Reggae, ska, dub, dancehall Ras Luta - Krolów Król Ras Luta - Babilon Szuka Ganji Jamal - nowy dzień Mesajah - tak musi być Zielony groszek - granaty Zabili mi żółwia - kwiatek ( PRO NUTA KOZAK! xD ) Zabili mi żółwia - ska-kanka (MASTAH ! xDD ) Konopians - Słoneczko <3 Maleo Reggae Rockers - idą ludzie babilonu Elephant Man - Nuh Linga Busy Signal - step out Bas Tajpan - moja sensi NDK - Biba Twoja Stara Soundsystem - bez sensi )evul) |
W sumie mozna tez zajrzec do tematu: Czego obecnie sluchasz?
jest tam naprawde wiele ciekawych propozycji muzycznych. |
OPM - "El capitan"
OPM - "Heaven is a halfpipe" oba najlepiej w wersji bez cenzury. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak najlepsza jest Piesc Mistrza Zen ;)
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ogólnie polecam 1 płyte Burzum'a :):) Varg takiego daje kopa ze masakra:)
|
Niech zgadnę, imprezka odbyła się już tydzień temu? =D
|
Nie ;p jeszcze się nie odbyła ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |