![]() |
Najłatwiej wytłumaczyć sobie, że złapałem wirusa/trojana używająć TibiCam ponieważ uzywanie tego programu nie jest wbrew regulaminowi. Prawda jest jednak taka, że łapiecie ten shit używając innych programów typu TibiaGG, Multi klientów itd.
@HELPER - screenshot plx, jak narazie widziałem kilka ssów na których antyviry nie stwierdzają wirusów w plikach rec .. z chęcią zobacze coś innego ... |
Wsadzic Keyloggera do filmiku to nie problem ,ale wsadzic keyloggera do filmiku i zrobic zeby sie zainsalowal to tego niewiem jak zrobic ,bo pliki *.rec da sie tylko odtwarzac.Wiem jak zrobic keyloggera w ****** i zeby dzialal ale w filmiku zrobic zeby dzialal to chyba nie mozliwe.
|
Cytuj:
Windows i programy mają tyle błędów (m.in buffer underrun) które pozwalają na wgranie wira w ten sposób. Są też wiry w mp3-kach i bmp-kach :] Lepiej uważać 8o |
To zacznijcie ludzie używać firewalli i antyvirów. Jeżeli ktoś miał kilka hacków to dla mnie znaczy jedynie tyle, że nie umie uczyć się na błędach a hacki spowodowane są jedynie jego głupotą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niby skad wiadomo, ze on jest profesjonalista? Lol, Nawet BillGates ktory ukradl pomysl Windowsa niejest profesjonalista. |
Cytuj:
Sorry za 3 posty, ale i tak mnie to juz nieinteresuje. Wychodze z tego Forum z powodu, Sam niewiem. |
jezu
Ketibro moge powiedzieć o twojej teori ataku na graczy tylko 2 zdania : 1. pomyśl 2 razy zanim puścisz taką bajke . 2. ( bez obrazy ) buahaha jesteś przewrażliwionym nobkiem
|
Cytuj:
Chyba ty |
OMG
Na poczotku sie przerazilem czytajoc pierwszom strkonke tematu. Pozniej poczytalem inne posty i sie zastanowilem. Nie znam sie na tym jak profesjonalista, ale trojany nie biorom sie tylko z tibii i z tych waszych plikow *.rec. Uzywajonc Emule, Imesh i innych programow tego typu mozna bardzo latwo zlabac trojana i inne wirusy. Sciągając mp3, filmiki i inne zece tego typu ze stron www, tez mozna zlabac trojana. Kiedys skanując komputer Nortonem, znalazlem 5 trojanow i zaden nie mial zwiozku z tibiom ani nie byl keylogerem. Mozna sprawdzic co to za rodzaj wirusa na stronie Symanteca. To ze keylogery som w plikach *.rec jest nieprawdom, ale z drugiej strony nie ma zecy bezblendnych, zawsze mozna znalesc błąd. Skoro są błędy w ustawach krajowych to czemu nie ma ich byc w programach. |
Cytuj:
RE DOWN: 2 x napisałeś "zlabac" .. jak dla mnie to nie jest dysortografia, dla mnie to jest analfabetyzm. Jak będziesz pisał podanie o pracę to też nawalisz błędów a potem napiszesz na końcu, że masz papier i szybko pisałeś ? Kiedyś tego nie było a nagle 50% społeczeństwa (dzieci) ma dysortografie, dysgrafie, dysleksje i jakies inne dyscośtamsie .. a wiesz dlaczego tak jest ? Ponieważ taki papier jest strasznie łatwo dostać, jak dla mnie to jest choroba dla leniwych. Myślisz, że mając go coś ci to pomoże w życiu ? Nic. Może będziesz miał łatwiej w szkole bo nie będą patrzeć na błędy, ale jak ktoś potem zobaczy twoje pismo to sobie pomyśli, że jesteś analfabeta. Są ćwiczenia. Chociażby aby okazać szacunek uzytkownikom forum jak nie umiesz pisać bez błędów to pisz najpierw w Wordzie a on ci je poprawi. |
Cytuj:
|
awww ale debata sie zrobila ... uspokoje tu wiernie zgromadzonych ze od tamtego czasu spotkalem jeszcze tylko 1 plik z rozszerzeniem .rec ktory posiadal w sobie niespodzianke... ponowie natomiast ostrzezenie jesli chodzi o zdjecia, co prawda microsoft wydal latke ktora blokuje mozliwosc przepelnienia buforu ale zadko kto ma service pack 2 albo sciaga ta latke...
dodam jeszcze ze ad-aware to beznadzieja i jest bardziej przeznaczony do kasowania spycoockies niz do niszczenia keyloggerow , do tego potrzebny jest pozadny antyvirus jakim jest http://www.free-av.com/ ... (ehh tyle razy ten link podaje a ludzie jak niesluchaja tak niesluchaja...) pozdrawiam.... |
Witam...
hmm... jakoś mi się nie chce wierzyć że w pliku *.rec będzie keylogger. :p Keylogger to program, więc niby jak mogę zostać zhakowany oglądając filmik. Nawet jeśli tam jest keylogger to jakim cudem on zadziała(tz. wyśle mój nr acc i hasło do osoby postronnej?)? No chyba ze w pliku *.rec będzie kod źródłowy keyloggera, a Tibia Cam posłuży jako kompilator i zrobi keyloggerka, LOL B) ps. Nawet jeśli w pliku *.rec jest keylogger to nie ma jak on zadziałać, bo podczas oglądania filmiku nie jestem zalogowany w grze, no chyba ze ktoś w międzyczasie robi runy na MC :] ps2. Programy AV czasami podają że plik zawiera virusa, a wcale on go nie zawiera. Przykładem może być biblioteka dll programu do rozmów – Team Sapek :p ps3. Sam mam kilkanaście filmików na dysku i nie zamierzam ich usuwać ani skanować AntiVirami, a jak mnie ktoś zhakuje w ten sposób to będzie miał za free E-plate + kilka innych drobiazgów. GratZ dla hackera tak przyokazji. :cup: ps4. No comment. Be safe. |
...
To jest nienormalne, teraz ludzie beda sie obawiali sciagac TibiaCamy :| |
Niezły żart...w REC key logger tak oczywiście a świstak siedzi i .... itd...
Gram dość długo i jak tylko TibiCam wyszła odrazu ją miałem.. od początku śledziłem pierwsze tematy na tibia.de z filmami i od tego czasu nie mialem haka.. Ten film annihilatorsecura ogladalem wiele razy ziomy również i naprawde ten PAN co założył ten temat to niezły idiota ... |
Cytuj:
|
Widocznie niepotrzebnie go przyklejał pewnie nie pewny był i dlatego... ale mi chodzi tylko o Ciebie.
|
Cytuj:
prosze mi tu niemowic o zwalonych antyvirach , bo sami uzywacie ad-aware co nic nieumie ... jest takie powiedzenie "lepiej dmuchac na zimno" , radze sie go trzymac... pzdro ;d |
Cytuj:
|
Kurde, Wy jeszcze się tu kłócicie?? :)
Cytuj:
I co, ma ktoś już jakiś dowód, że nawet jeśli uda się umieścić keyologgera w .rec, to jest on w stanie się uaktywnić przy oglądaniu filmu?? Nadal uważam, że nie można uruchomić programu, anwet jesli udałoby się go umieścić w działającym rec. A Autor tematu od kilku miesięcy nie zrealizował mojej prośby, nie umiescił tego filmu i ssa ze skanowania.., lub list'u kodu. Najs bajka... Co prawda mam pewien pomysł jak moznaby uaktywnić kod ukryty w pliku rec, ale nie wiem czy jednak to zadziała, a poza tym na 100% zostałoby to działanie wykryte przez skanery. O ile plik .rec dałoby się otworzyć po takiej modyfikacji. Ale spróbujemy.. Jeśli nawet jakiś skaner znajdzie Wam wirusa w .rec, to nie znaczy, że ten k-logger może się uaktywnić. Ktoś wyżej sprytnie podał jako przykład bibliotekę Team Speak'a. |
No więc.....
OMG, że też dotrwałem do końca tego tematu :D. Oto kilka odpowiedzi na wasze pytania
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Konkludując, keyloggerem można zarazić KAŻDY plik, lecz od tego jakiego keyloggera użyjemy i jak misternie ukryjemy go w ciele ofiary zależy czy zostanie on wykryty czy nie... BTW: Cytuj:
EoT (nareszcie :D) |
Na poczatku w to nie wierzylem ale teraz juz wiem ze to nie zart-zostalem tak hackniety, keylogger byl w filmiku galanawar.rec z tibia.de
Trudno sie mowi, nowy serv czeka :P |
Cytuj:
Jakoś na słowo Ci nie uwierzę. |
Cytuj:
Co zatym idzie mapy. :) Papap Dobry Pomysł |
Ctrl + Alt + Del to gówno... lepiej tasklista i taskkilla uzywac. ;) Tam sie nic nie ukryje :P
|
Uwaga
Ostatnio gdy ściągałem filmy z tibia.pl nigdy ich nie sprawdzałem.Tego samego dnia grałem w tibie.Następnego dnia przychodze i chce wejść na moją postać a tu nagle że acc lub hasło nie pasi.Więc mnie hakneli ;( teraz dobrze radze wszystkim tibijczykom zawsze sprawdzajcie co ściągacie X(
|
wisruski
Ja nierozumiem jak można do tak małego pliku dać keylogera
i niewiem też jakon sie włącza i przesyła na komputer hakera nierozumiem też was i nienawidze hackerów :) |
...
Przeglądając sobie na tutejszym forum fimiki, natrafiłem na "Hunt na Warlockach" sciągnąłem odpalam i...... Microsoft Anti Spyware has blocked TIBIA***** beacose it was modifiled by another aplication. Normalnie wszycho działa, chyba coś nie tak z tym rec'em :/ (http://rapidshare.dee/files/1513292/DlaTibiaPl.rec.html) (link "zepsułem" do .de dopisałęm e jak chcecia sami zobaczyć to skasować e :P) Oczywiście nie che tu nikogo oskarżać ani nic w tym rodzaju :)
|
jaka wała
No nie jak ja nie cierpie tych ludzi ktorz zrobili te je**** hacki w filmikach juz nigdy zadnego nie sciaghne prze to bo sie normalnie boje ze jakis debil schaczy mi konta przez to a tak apropo poco grac skoro na 14 ma sie juz ,,zdobytego" g-arma? Gra traci sens przez takich n00b0w.
|
keyloggery, keyloggery... byl ostatnio temat Multi Demons HUNT i co?
keylogger oczywiscie. noobów na forum nie brakuje.. |
ta wlasnie cos mi smierdzialo w tych recach co waza 2 mega i trwaja mniej niz filmy o pol mega pojemnosci...
|
Cytuj:
Microsoft anti spyware hahaha czlowieku lepiej sprawdz ad-aware , ten filmik zamiscilem ja i napewno niema w nim keylogera zreszta sprawdzany byl przez modkow napewno ;) |
Ja sie na tym nie znam ale ktos powiedzial ze ten kl przesyla 2 pierwsze bity czy jakos tak.To moze wystarczy sie pomylic w wpisywaniu passow ?bo jesli sie pomylisz to on dostanie 2 pierwsze bit y(bleden passy) a wpiszesz ponownie to juz kolejne 2
jak juz powiedzialem NIE ZNAM SIE NA TYM tylko taki pomysl mialem |
Wowwwo
Cytuj:
|
NIE MA WIRUSÓW W REC JAKIES GOSCIE WYMYSLILI BZDURY I WSZYSCY POWTARZAJA! JA NIE WIERZE W KEYE W REC! DZIWIE SIE DLACZEGO DO KAZDEGO FILMU NA FORUM JEST przynajmniej 1 KOMENTARZ - KEYLOGER! LUDZIE! TO KLAMSTWO!
|
Cytuj:
Nie da sie wepchnąć wirusa w każdy plik, ale tylko w pliki wykonywalne (np. exe) i możesz nawet zapytać Panów od Kaspersky'iego że jest to NIEWYKONALNE! A co do pliku .jpg to jest (był) bug IE pozwalający wcisnąć pliki wykonywalne do jpg. Siejecie panike a nie ma praktycznie żadnego powodu by to robić. Nawet zbindować się nie da pliku wykonywalnego z rec do rozszerzenia rec. |
te wirusy w rec. som przyj..... zhakowali mnie na nebuli i stracilem lvl i po 6 skili z karzdego
piep.... hakerzy Xolliv roren |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |