Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Uwaga! Wirusy w Rec (To nie żart)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22023)

Aversin 29-01-2005 16:13

Najłatwiej wytłumaczyć sobie, że złapałem wirusa/trojana używająć TibiCam ponieważ uzywanie tego programu nie jest wbrew regulaminowi. Prawda jest jednak taka, że łapiecie ten shit używając innych programów typu TibiaGG, Multi klientów itd.

@HELPER - screenshot plx, jak narazie widziałem kilka ssów na których antyviry nie stwierdzają wirusów w plikach rec .. z chęcią zobacze coś innego ...

Dj Fara0n 30-01-2005 12:13

Wsadzic Keyloggera do filmiku to nie problem ,ale wsadzic keyloggera do filmiku i zrobic zeby sie zainsalowal to tego niewiem jak zrobic ,bo pliki *.rec da sie tylko odtwarzac.Wiem jak zrobic keyloggera w ****** i zeby dzialal ale w filmiku zrobic zeby dzialal to chyba nie mozliwe.

Tolo 30-01-2005 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Wsadzic Keyloggera do filmiku to nie problem ,ale wsadzic keyloggera do filmiku i zrobic zeby sie zainsalowal to tego niewiem jak zrobic

Takie coś jest możliwe :P
Windows i programy mają tyle błędów (m.in buffer underrun) które pozwalają na wgranie wira w ten sposób. Są też wiry w mp3-kach i bmp-kach :] Lepiej uważać 8o

Aversin 30-01-2005 18:42

To zacznijcie ludzie używać firewalli i antyvirów. Jeżeli ktoś miał kilka hacków to dla mnie znaczy jedynie tyle, że nie umie uczyć się na błędach a hacki spowodowane są jedynie jego głupotą.

Staszek 04-02-2005 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide
@ Staszek
Uuu.. Ale nam debilom pokazales poziom...
[Czy pisanie kazdego wyrazu z wielkiej litery to dysortografia, dysgrafia, dysleksja czy poprostu dysmózgia ?]

A co ktos ciebie jak to wy nazywacie "hakna" i teraz sie wyzywaz za szczera prawde?

Staszek 04-02-2005 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jankes
Więc tak ...

Mam keyloggera na kompie na 100% wszedł poprzez film mam pytanko :
- Znacie jakis dobry antyvir....??
Prubowałem mks.skaner on-line ale nie mógł usunąć chociarz próbowałem pare razy :(

Powiedzcie co zrobić...... ;/

Najlepiej zebys wiedzial jak sie nazywa pliczek z keylogerem jezeli nie wiesz to albo ctrl+alt+del i zorientowac sie ktory ci tam nie pasi i obadac :) albo scagnij firewala i w kiencie wpisz jakies dane kiedy keyloger bedzie wysylal e maila to firewall ci to pokaze wtedy tylko szukasz pliczku na kompie wylaczas proces o jego nazwie i go wyzucasz chyba proste :)

Ketibro 10-02-2005 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Staszek
Najlepiej zebys wiedzial jak sie nazywa pliczek z keylogerem jezeli nie wiesz to albo ctrl+alt+del i zorientowac sie ktory ci tam nie pasi i obadac :) albo scagnij firewala i w kiencie wpisz jakies dane kiedy keyloger bedzie wysylal e maila to firewall ci to pokaze wtedy tylko szukasz pliczku na kompie wylaczas proces o jego nazwie i go wyzucasz chyba proste :)

To naprawde nie takie latwe. Plik REC dopisuje sie do Serwisow a dokladniej do pliku RPC (Remote Procedure Call). Nawet na Ctrl+Alt+Delete go niezobaczysz.

Ketibro 10-02-2005 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toomek
moj kumpel który pracuje w mks vir jak ozbaczyl ten temat wirusy w rec to mial takak polewnke z was ze głowa mała Ludzie skasujcie ten temat i nei róbice z siebie idiotów zapytajcie profesfonalistów oni wiedza lepiej a tutaj ktos żucił jeden teskt a wy w to wierzycie koelś który załozył powienine nagwintować se łeb a póżniej sie wypałowac

Niby skad wiadomo, ze on jest profesjonalista? Lol, Nawet BillGates ktory ukradl pomysl Windowsa niejest profesjonalista.

Ketibro 10-02-2005 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahim
Co by było gdybym zrobił tak:
Odinstalowł tibie, wyrzucił folder (stary tibi), pobrał ją znowu z tibia.com (do nowego foldera), ściągnął (przypuśćmy) keyloga z filmem i go włączył. Ostatnich 2mb by nie było...

A gdybym ogląda zainfekowane filmy z wyłączonym kabelkiem od internetu, następnie filmy bym usuną, co by się stało?

Czy mój password i number został by wysłany do hakera?

Ten wirus sie niedopisuje sie do Tibii. On sie dopisuje do Windowsa. Jak odinstalujesz windowsa i zainstalujesz, wtedy zadziala.

Sorry za 3 posty, ale i tak mnie to juz nieinteresuje. Wychodze z tego Forum z powodu, Sam niewiem.

Mily Knight 12-02-2005 17:05

jezu

Ketibro moge powiedzieć o twojej teori ataku na graczy tylko 2 zdania : 1. pomyśl 2 razy zanim puścisz taką bajke . 2. ( bez obrazy ) buahaha jesteś przewrażliwionym nobkiem

Mental II 13-02-2005 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mily Knight
Ketibro moge powiedzieć o twojej teori ataku na graczy tylko 2 zdania : 1. pomyśl 2 razy zanim puścisz taką bajke . 2. ( bez obrazy ) buahaha jesteś przewrażliwionym nobkiem

Bozse tobie mówić ze wirusy w rec som a ty swoje ketribo nie jest noobkiem .
Chyba ty

lady arkadia 13-02-2005 22:44

OMG

Na poczotku sie przerazilem czytajoc pierwszom strkonke tematu. Pozniej poczytalem inne posty i sie zastanowilem. Nie znam sie na tym jak profesjonalista, ale trojany nie biorom sie tylko z tibii i z tych waszych plikow *.rec. Uzywajonc Emule, Imesh i innych programow tego typu mozna bardzo latwo zlabac trojana i inne wirusy. Sciągając mp3, filmiki i inne zece tego typu ze stron www, tez mozna zlabac trojana. Kiedys skanując komputer Nortonem, znalazlem 5 trojanow i zaden nie mial zwiozku z tibiom ani nie byl keylogerem. Mozna sprawdzic co to za rodzaj wirusa na stronie Symanteca.

To ze keylogery som w plikach *.rec jest nieprawdom, ale z drugiej strony nie ma zecy bezblendnych, zawsze mozna znalesc błąd. Skoro są błędy w ustawach krajowych to czemu nie ma ich byc w programach.

Aversin 13-02-2005 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lady arkadia
OMG

Na poczotku sie przerazilem czytajoc pierwszom strkonke tematu. Pozniej poczytalem inne posty i sie zastanowilem. Nie znam sie na tym jak profesjonalista, ale trojany nie biorom sie tylko z tibii i z tych waszych plikow *.rec. Uzywajonc Emule, Imesh i innych programow tego typu mozna bardzo latwo zlabac trojana i inne wirusy. Sciągając mp3, filmiki i inne zece tego typu ze stron www, tez mozna zlabac trojana. Kiedys skanując komputer Nortonem, znalazlem 5 trojanow i zaden nie mial zwiozku z tibiom ani nie byl keylogerem. Mozna sprawdzic co to za rodzaj wirusa na stronie Symanteca.

To ze keylogery som w plikach *.rec jest nieprawdom, ale z drugiej strony nie ma zecy bezblendnych, zawsze mozna znalesc błąd. Skoro są błędy w ustawach krajowych to czemu nie ma ich byc w programach.

Naucz ty się pisać po polsku plx ..

RE DOWN:
2 x napisałeś "zlabac" .. jak dla mnie to nie jest dysortografia, dla mnie to jest analfabetyzm. Jak będziesz pisał podanie o pracę to też nawalisz błędów a potem napiszesz na końcu, że masz papier i szybko pisałeś ?
Kiedyś tego nie było a nagle 50% społeczeństwa (dzieci) ma dysortografie, dysgrafie, dysleksje i jakies inne dyscośtamsie .. a wiesz dlaczego tak jest ? Ponieważ taki papier jest strasznie łatwo dostać, jak dla mnie to jest choroba dla leniwych. Myślisz, że mając go coś ci to pomoże w życiu ? Nic. Może będziesz miał łatwiej w szkole bo nie będą patrzeć na błędy, ale jak ktoś potem zobaczy twoje pismo to sobie pomyśli, że jesteś analfabeta. Są ćwiczenia. Chociażby aby okazać szacunek uzytkownikom forum jak nie umiesz pisać bez błędów to pisz najpierw w Wordzie a on ci je poprawi.

lady arkadia 14-02-2005 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83
Naucz ty się pisać po polsku plx ..

Wiesz, jeżeli chodzi ci o moje błędy to mam dokument swiadczący o tym ze jestem dysortografem, a po 2 piesalem to szybko i nie partzylem na blendy.

Kllos 15-02-2005 20:50

awww ale debata sie zrobila ... uspokoje tu wiernie zgromadzonych ze od tamtego czasu spotkalem jeszcze tylko 1 plik z rozszerzeniem .rec ktory posiadal w sobie niespodzianke... ponowie natomiast ostrzezenie jesli chodzi o zdjecia, co prawda microsoft wydal latke ktora blokuje mozliwosc przepelnienia buforu ale zadko kto ma service pack 2 albo sciaga ta latke...

dodam jeszcze ze ad-aware to beznadzieja i jest bardziej przeznaczony do kasowania spycoockies niz do niszczenia keyloggerow , do tego potrzebny jest pozadny antyvirus jakim jest http://www.free-av.com/ ... (ehh tyle razy ten link podaje a ludzie jak niesluchaja tak niesluchaja...)

pozdrawiam....

Phoelerius 02-03-2005 21:53

Witam...

hmm... jakoś mi się nie chce wierzyć że w pliku *.rec będzie keylogger. :p

Keylogger to program, więc niby jak mogę zostać zhakowany oglądając filmik. Nawet jeśli tam jest keylogger to jakim cudem on zadziała(tz. wyśle mój nr acc i hasło do osoby postronnej?)? No chyba ze w pliku *.rec będzie kod źródłowy keyloggera, a Tibia Cam posłuży jako kompilator i zrobi keyloggerka, LOL B)

ps.
Nawet jeśli w pliku *.rec jest keylogger to nie ma jak on zadziałać, bo podczas oglądania filmiku nie jestem zalogowany w grze, no chyba ze ktoś w międzyczasie robi runy na MC :]

ps2.
Programy AV czasami podają że plik zawiera virusa, a wcale on go nie zawiera. Przykładem może być biblioteka dll programu do rozmów – Team Sapek :p

ps3.
Sam mam kilkanaście filmików na dysku i nie zamierzam ich usuwać ani skanować AntiVirami, a jak mnie ktoś zhakuje w ten sposób to będzie miał za free E-plate + kilka innych drobiazgów. GratZ dla hackera tak przyokazji. :cup:

ps4.
No comment.

Be safe.

Vermyn 06-03-2005 18:14

...

To jest nienormalne, teraz ludzie beda sie obawiali sciagac TibiaCamy :|

Kasushi 11-03-2005 22:59

Niezły żart...w REC key logger tak oczywiście a świstak siedzi i .... itd...
Gram dość długo i jak tylko TibiCam wyszła odrazu ją miałem.. od początku śledziłem pierwsze tematy na tibia.de z filmami i od tego czasu nie mialem haka.. Ten film annihilatorsecura ogladalem wiele razy ziomy również i naprawde ten PAN co założył ten temat to niezły idiota ...

Ketibro 13-03-2005 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasushi
Niezły żart...w REC key logger tak oczywiście a świstak siedzi i .... itd...
Gram dość długo i jak tylko TibiCam wyszła odrazu ją miałem.. od początku śledziłem pierwsze tematy na tibia.de z filmami i od tego czasu nie mialem haka.. Ten film annihilatorsecura ogladalem wiele razy ziomy również i naprawde ten PAN co założył ten temat to niezły idiota ...

Czyli ten kto zrobił ten temat przyklejony to tez idiota?

Kasushi 14-03-2005 08:25

Widocznie niepotrzebnie go przyklejał pewnie nie pewny był i dlatego... ale mi chodzi tylko o Ciebie.

Kllos 16-03-2005 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasushi
Widocznie niepotrzebnie go przyklejał pewnie nie pewny był i dlatego... ale mi chodzi tylko o Ciebie.

dobrze ze przykleil , nawet jesli keylog niedzialal prawidlowo to byl zbindowany , a to juz 1 krok do umieszczenia dzialajacego keyloga , wiec lepiej o tym ostrzec ...
prosze mi tu niemowic o zwalonych antyvirach , bo sami uzywacie ad-aware co nic nieumie ...

jest takie powiedzenie "lepiej dmuchac na zimno" , radze sie go trzymac...

pzdro ;d

Aversin 17-03-2005 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kllos
dobrze ze przykleil , nawet jesli keylog niedzialal prawidlowo to byl zbindowany , a to juz 1 krok do umieszczenia dzialajacego keyloga , wiec lepiej o tym ostrzec ...

W ogóle nie było keyloggera. Może nie czytałeś od początku, ale w pewnym momencie autor tematu stwierdza, że się "pomylił".... (przynajmniej nie w pliku, który on prezentował jako "przykład wirusa").

kemotk2000 17-03-2005 22:27

Kurde, Wy jeszcze się tu kłócicie?? :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jankes
Więc tak ...

Mam keyloggera na kompie na 100% wszedł poprzez film mam pytanko :
- Znacie jakis dobry antyvir....??
Prubowałem mks.skaner on-line ale nie mógł usunąć chociarz próbowałem pare razy

Powiedzcie co zrobić...... ;/

Przez jaki film? Rec? Dowód proszę.

I co, ma ktoś już jakiś dowód, że nawet jeśli uda się umieścić keyologgera w .rec, to jest on w stanie się uaktywnić przy oglądaniu filmu?? Nadal uważam, że nie można uruchomić programu, anwet jesli udałoby się go umieścić w działającym rec.

A Autor tematu od kilku miesięcy nie zrealizował mojej prośby, nie umiescił tego filmu i ssa ze skanowania.., lub list'u kodu. Najs bajka...

Co prawda mam pewien pomysł jak moznaby uaktywnić kod ukryty w pliku rec, ale nie wiem czy jednak to zadziała, a poza tym na 100% zostałoby to działanie wykryte przez skanery. O ile plik .rec dałoby się otworzyć po takiej modyfikacji. Ale spróbujemy..

Jeśli nawet jakiś skaner znajdzie Wam wirusa w .rec, to nie znaczy, że ten k-logger może się uaktywnić. Ktoś wyżej sprytnie podał jako przykład bibliotekę Team Speak'a.

Lord Slash 26-03-2005 22:44

No więc.....

OMG, że też dotrwałem do końca tego tematu :D. Oto kilka odpowiedzi na wasze pytania

Cytuj:

Umieszczenie virusa w pliku nie egzekwowalnym to wyzsza szkola jazdy, ale da sie zrobic (do niedawna mialem na dyskietce przyklad .jpg ktory zawieszal komputer jesli sie tylko otwarlo folder z nim, tak wystarczylo otwozyc folder nawet nie sam plik).
Ostatnio widzialem przykład podobnego virusa, który infokował pliki .ico na dysku, btw: jest też luka w IE wykorzystująca pliki ikon.

Cytuj:

ja wam moge powiedziec ze jak chcecie niemiec na dysku keylogera ani niczego podobnego, to zainstalujcie se linuxa.
dobra rzecz poniewaz w linuxie niema plikow ******** ^^
taaak? a to fajnie, a wiesz może co to są pliki .bin? - ano odpowiedniki windowskich ***** | łatwiej jest napisać keyloggera do Linuxa niż do Windy. (można to zrobić nawet na samych skryptach i procesach w tle - sam takiego napisałem).

Cytuj:

jezeli chodzi o przechwytywanie pakietow tibii to nic prostrzego. wystarczy znac ipka serwera glownego i port na ktory sie laczy... napisanie sniffera ktory by lapal pakiety jest proste a jeszcze prostrze jest napisanie go tak zeby lapal tylko pierwsze pakiety...
Jeśli chodzi Ci o IP serwera tibijskiego to możesz go poznać podczas gry na serwerze - uzywając standardowego narzędzia "netstat" w konsoli dosowej (netstat -n -a)

Cytuj:

Co do wysylania maili przez tego vira pojawia sie pytanie jak niepostrzezenie wyslac maila spod windowsa, w najprostrzym przypadku przy zainstalowanym nortonie pojawi nam sie pasek skanownia - co kazdy zauwazy, chyba ze program ma jakiegos prostego klienta pocztowego
To się nazywa "własny silnik SMTP"

Cytuj:

Aby zobaczyć różnice miedzy plikiem zdrowym a zainfekowanym, wystarczy tylko uruchomić go przez notatnik. Zobaczymy wyraźną różnicę, między plikiem zdrowym ***.rec (czyli kwadraty i różne znaczki, nie mające na pierwszy żut oka ze soba powiązania) a zainfekowanym ma jakieś wyraźne polecenie, by przesłać coś na konkretny (nie istniejący ) mail
Jeśli znajdziesz zainfekowany plik, otworzysz go przez notatnik i znajdziesz w nim taką lijkę zawierającą "wyraźne polecenie ...blah... mail" to ja zastanowię się nad podróżą do seminarium :D

Cytuj:

2) keylogera można umieścić wszędzie... ale będzie on tylko plikiem nie infekującym naszego systemu. A programy antywirusowe będą go wykrywać ponieważ wiekszość tych programów poszukuje fragmentu kodu odpowiadającemu danemu virusowi.
Jeśli ktoś napisze swojego własnego keyloggera, zaszyfruje go procedurą polimorficzną i odpowiednio ukryje w ciele ofiary to nie ma wała żeby najdoskonalsza huerytystyka i emulatory antyvirusowe wykryły go bez sygnatury.

Cytuj:

A gdybym ogląda zainfekowane filmy z wyłączonym kabelkiem od internetu, następnie filmy bym usuną, co by się stało?
Brak połączenia = niemożność wysłania; co więcej jeśli keylogger nie instaluje się w systemie to nic Ci się stać nie powinno... ale ciągle zapominasz o tym, że TibiaCam nie wykorzystuje twojego hasła ani loginu

Cytuj:

jesli chodzi o mks i inne antywirusy
wykryty wirus ktory nie moze byc usuniety to jest najprawdopodobniej dzialajacy w tym momencie w twoim systemie plik *.dll jedynym znanym mi rozwiazaniem jest usuniecie "reczne" odrazu po uruchomieniu komputera, przed tym gdy ten modul zostanie odpalony...
Działające w pamięci Dll'e można usunąć nawet bez restartu systemu.. chyba że keylogger pracuje jako VxD ale mało kto wpadłby na taki pomysł(chociaż jest to możliwe)

Cytuj:

jezeli mks_swir nie daje rady usunac pliku, zmiencie nazwe. plik bedzie mial wtedy nazwe plik.VIR. po przeskanowaniu uruchomcie ponownie komputer
Jeśli plik działa aktualnie w pamięci, to możesz zapomnieć o zmianie jego nazwy.

Cytuj:

Niestety niemam pomysłu na twój problem ale ja mam farta 0 zainfekowanych ale niedawno mialem pare trojanów ciekawe czy to przez to ?
Prawdopodobnie pzez brak firewalla oraz antyvirusa lub ich złe skonfigurowanie.

Cytuj:

Wiem jak zrobic keyloggera w ****** i zeby dzialal ale w filmiku zrobic zeby dzialal to chyba nie mozliwe.
Ja też wiem - PKL v1.6.x :]

Cytuj:

Najlepiej zebys wiedzial jak sie nazywa pliczek z keylogerem jezeli nie wiesz to albo ctrl+alt+del i zorientowac sie ktory ci tam nie pasi
Zapomnij... pierwsze co zrobił twórca zarażonego pliku, to upewnił się, że nie będzie go tam widać.

Cytuj:

Bind można wykonać nawet przy pomocy WinRara, ale procedury emulujące stos w keyloggerach wykrywają takie przekręty bez żadnego problemu.

Konkludując, keyloggerem można zarazić KAŻDY plik, lecz od tego jakiego keyloggera użyjemy i jak misternie ukryjemy go w ciele ofiary zależy czy zostanie on wykryty czy nie... BTW:
Cytuj:

Co prawda mam pewien pomysł jak moznaby uaktywnić kod ukryty w pliku rec, ale nie wiem czy jednak to zadziała, a poza tym na 100% zostałoby to działanie wykryte przez skanery. O ile plik .rec dałoby się otworzyć po takiej modyfikacji. Ale spróbujemy..
Nawet tak egzotyczne typy plików jak .rec są podatne na tego typu działania. Za kilka dni zamieszczę w tym temacie takowy plik, który po uruchomieniu z TibiaCam wyświetli komunikat. Cierpliwości... dajcie mi popracowac :)
EoT (nareszcie :D)

Sivy~ 04-04-2005 21:16

Na poczatku w to nie wierzylem ale teraz juz wiem ze to nie zart-zostalem tak hackniety, keylogger byl w filmiku galanawar.rec z tibia.de

Trudno sie mowi, nowy serv czeka :P

Aversin 04-04-2005 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sivy~
Na poczatku w to nie wierzylem ale teraz juz wiem ze to nie zart-zostalem tak hackniety, keylogger byl w filmiku galanawar.rec z tibia.de

Trudno sie mowi, nowy serv czeka :P

Dowód plx ..
Jakoś na słowo Ci nie uwierzę.

Mateusz the vampire 09-04-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
Otoz wirusa da sie wepchnac w KAZDY plik poza czystym .txt
Windows do tego pomaga ludzia od robienia wirusow poniewaz ma Virtual Tag (czy jak ten syf sie na zywa) w ktorym mieszcza sie informacje o pliku ktore sa odczytywane przy otwarciu foldera. Zwykle w takiej metce znajduje sie informacja o wielkosci plik, czasia utwozenia, itp.

Umieszczenie virusa w pliku nie egzekwowalnym to wyzsza szkola jazdy, ale da sie zrobic (do niedawna mialem na dyskietce przyklad .jpg ktory zawieszal komputer jesli sie tylko otwarlo folder z nim, tak wystarczylo otwozyc folder nawet nie sam plik).

A jak se wkleileś bo chce koledze za to zemnie z 1 hp na lordzie dragonie dostwaił dać mu Vira :) Ale co by jeden program by nie otwierało by musiał reinstalke calej Tibi.
Co zatym idzie mapy. :)
Papap Dobry Pomysł

Shyym-ski 18-04-2005 18:29

Ctrl + Alt + Del to gówno... lepiej tasklista i taskkilla uzywac. ;) Tam sie nic nie ukryje :P

Kociaż 24-04-2005 20:48

Uwaga

Ostatnio gdy ściągałem filmy z tibia.pl nigdy ich nie sprawdzałem.Tego samego dnia grałem w tibie.Następnego dnia przychodze i chce wejść na moją postać a tu nagle że acc lub hasło nie pasi.Więc mnie hakneli ;( teraz dobrze radze wszystkim tibijczykom zawsze sprawdzajcie co ściągacie X(

Yboskin 29-04-2005 10:55

wisruski

Ja nierozumiem jak można do tak małego pliku dać keylogera
i niewiem też jakon sie włącza i przesyła na komputer hakera
nierozumiem też was i nienawidze hackerów :)

pabolo21 02-05-2005 10:48

...

Przeglądając sobie na tutejszym forum fimiki, natrafiłem na "Hunt na Warlockach" sciągnąłem odpalam i...... Microsoft Anti Spyware has blocked TIBIA***** beacose it was modifiled by another aplication. Normalnie wszycho działa, chyba coś nie tak z tym rec'em :/ (http://rapidshare.dee/files/1513292/DlaTibiaPl.rec.html) (link "zepsułem" do .de dopisałęm e jak chcecia sami zobaczyć to skasować e :P) Oczywiście nie che tu nikogo oskarżać ani nic w tym rodzaju :)

mort 17-05-2005 22:42

jaka wała

No nie jak ja nie cierpie tych ludzi ktorz zrobili te je**** hacki w filmikach juz nigdy zadnego nie sciaghne prze to bo sie normalnie boje ze jakis debil schaczy mi konta przez to a tak apropo poco grac skoro na 14 ma sie juz ,,zdobytego" g-arma? Gra traci sens przez takich n00b0w.

ziomalek35 29-05-2005 16:16

keyloggery, keyloggery... byl ostatnio temat Multi Demons HUNT i co?
keylogger oczywiscie. noobów na forum nie brakuje..

Nofimu 29-05-2005 17:24

ta wlasnie cos mi smierdzialo w tych recach co waza 2 mega i trwaja mniej niz filmy o pol mega pojemnosci...

Mystic Bosman 29-05-2005 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pabolo21
Przeglądając sobie na tutejszym forum fimiki, natrafiłem na "Hunt na Warlockach" sciągnąłem odpalam i...... Microsoft Anti Spyware has blocked TIBIA***** beacose it was modifiled by another aplication. Normalnie wszycho działa, chyba coś nie tak z tym rec'em :/ (http://rapidshare.dee/files/1513292/DlaTibiaPl.rec.html) (link "zepsułem" do .de dopisałęm e jak chcecia sami zobaczyć to skasować e :P) Oczywiście nie che tu nikogo oskarżać ani nic w tym rodzaju :)

Microsoft anti spyware hahaha czlowieku lepiej sprawdz ad-aware , ten filmik zamiscilem ja i napewno niema w nim keylogera zreszta sprawdzany byl przez modkow napewno ;)

Szafa 30-05-2005 12:31

Ja sie na tym nie znam ale ktos powiedzial ze ten kl przesyla 2 pierwsze bity czy jakos tak.To moze wystarczy sie pomylic w wpisywaniu passow ?bo jesli sie pomylisz to on dostanie 2 pierwsze bit y(bleden passy) a wpiszesz ponownie to juz kolejne 2
jak juz powiedzialem NIE ZNAM SIE NA TYM tylko taki pomysl mialem

Ice Paladyn 21-06-2005 15:41

Wowwwo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pabolo21

SŁABO NA RAZIE POSTACIE NADAL MAM HAHA =) NIE MA KEYLOGA HAHA :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Sokei 30-06-2005 20:38

NIE MA WIRUSÓW W REC JAKIES GOSCIE WYMYSLILI BZDURY I WSZYSCY POWTARZAJA! JA NIE WIERZE W KEYE W REC! DZIWIE SIE DLACZEGO DO KAZDEGO FILMU NA FORUM JEST przynajmniej 1 KOMENTARZ - KEYLOGER! LUDZIE! TO KLAMSTWO!

Minias 30-06-2005 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
Otoz wirusa da sie wepchnac w KAZDY plik poza czystym .txt
Windows do tego pomaga ludzia od robienia wirusow poniewaz ma Virtual Tag (czy jak ten syf sie na zywa) w ktorym mieszcza sie informacje o pliku ktore sa odczytywane przy otwarciu foldera. Zwykle w takiej metce znajduje sie informacja o wielkosci plik, czasia utwozenia, itp.

Ludzie jaja sobie robicie?! Jak sie to czyta to rece opadają..
Nie da sie wepchnąć wirusa w każdy plik, ale tylko w pliki wykonywalne (np. exe) i możesz nawet zapytać Panów od Kaspersky'iego że jest to NIEWYKONALNE!

A co do pliku .jpg to jest (był) bug IE pozwalający wcisnąć pliki wykonywalne do jpg.

Siejecie panike a nie ma praktycznie żadnego powodu by to robić.

Nawet zbindować się nie da pliku wykonywalnego z rec do rozszerzenia rec.

pawel16 03-07-2005 17:58

te wirusy w rec. som przyj..... zhakowali mnie na nebuli i stracilem lvl i po 6 skili z karzdego
piep....
hakerzy Xolliv roren

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.