![]() |
fakt 1.:
po 20:00 nie myśle... fakt 2.: specjalnie pisane po "angielskiemu" coby nupy zrozumiały... fakt 3.: nie doczytałem twojego posta i dlatego niby pomyłka tematów... Dobra, temat do zamknięcia, odpowiedź została udzielona (nie ma SS quest...=... SCoUF RedFog, out -END OF TRANSSMISION- |
Cytuj:
|
sof
moze to nie ma znaczenia ale zauwazyliscie skrzynke u Lily w sklepie ? jest za lada ale przeciez lily sprzedaje poty czyli rodzaj takiej jakby magi a do otworzenia drzwi do mino maga potrzeba magi.... tylko taka moja uwaga :)
|
Cytuj:
@down z tym zdaniem "w ogóle na rooku nie ma magi" to nie chodziło mi o magię tylko mage do zupy :P i sheng tez uzywa magii |
Na Rooku nie ma także zupy, więc po co miały by być Mag(g)i?
Ale co do Magii to istnieje, blessy, runy, leczenie przez NPC... Teleporty to w sumie fizyka a nie magia, ale na siłę można i to zaliczyć. |
Cytuj:
|
Spike sword
Spike sword jakby był na rookstayerow to by go na mainie* nie było Tylko by byl jakis sword ktorego na mainie nie ma...
A w to że ktoś ma spike uwierze tylko jak ktoś mi go pokaze na trade A Sunrise na pewno GM do ss teleportowal (jeśli wogóle) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chodziło mi o to że zdobycie spike sworda na rooku jest nie możliwe
A kiedy gracz z rooka wyjdzie na main to zarobi na niego w krotkim czasie i bedzie mial nim podniete A nie pytajcie sie o spika w thais u npc bo wam powiedza: na mainie mamy ze 1000 spików to po co ci on na rooku ?? :] |
spike sword
porozmawialem troche z cipfriedem, i znalazlem cos interesującego.
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eee hehe Seymour na wszystko co powiesz tak odpowiada |
Cytuj:
// who are you job? rotfl Poza tym BYLO |
Cytuj:
|
...
dzieci drogie, ze spamem to do tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=73450 tam se przynajmniej podyskutujecie na temat czy na rooku są zupy... TEORIE CHOLERA JASNA MACIE, DANE MACIE, SPRAWDZAĆ WE WŁASNYM ZAKRESIE A NIE ROBIĆ SPAM ***** MAĆ |
Cytuj:
Mam rozumieć że tam można spamować? ;D Ciekawe ile jeszcze tematów powstanie na temat Spike sworda... jest 1 temat to po co robić drugi ? |
Zakladając, ze to wszystko prawda co stara sie nam przekazać pare osób w tym
temacie, to SoF jest tylko itemkiem ala "mis" z anni... ('ładny', 'świeci się', ale do niczego się nie przydaje):p |
@hexus:
prawie 300 stron, połowa to SPAM to tam sie dopisywać, niech tu same teorie i efekty ich sprawdzania zostają... @TOPIC: Błagam was ludzie, czytajcie CAŁY temat a nie wpisujcie sie na ostatnią stronę z rzeczą poruszoną na początku... |
No dobra ludzie od update z naszym aprentice sheng da sie zdobyc spike a wczesniej za pomoca runki antidote (MAGIA)
do mm nie da sie wejsc do ghoula tez (chyba ze nam sie nie udalo odkryc..) ale spike sword jest niesamowicie prosty coz .. Potrzebne items : Trojka Ludzi Niesamowite Zgranie Czasowe (vt) Magic lightwand/antidote rune Sposob wykonania 2 osoby znikaja spike a 3 w tym samym czasie stojac \/ od znaku przy wysepce naciska albo mlw albo bierze na siebie antidote .. da sie raz dziennie wykonac i tylko raz 1 postacia te final roomy nie sa oszustwem rzeczywiscie jest teleport do final roomu ale nie taki niebieski tylko poprostu nam sie tp robi ;) gdy sie chce wyjsc ladujemy w swiatyni to tyle sprawdzone na harmonii i czekam tylko na to az wy sie o tym przekonacie |
Że też nie znudziły się wam jeszcze te debilstwa. I co? Myślisz, że jesteś zabawny i oryginalny?
|
Da się jescze zniknąc spika? czy po update już sie nie da?
Vistek - Wejde na Harmonie i kto mi go pokaże? |
Cytuj:
Wymysl cos lepszego i zapraszam do dzialu "Twórczość." |
Cytuj:
Ty sam are items. |
Gdyby byla mozliwosc zdobycia tego sworda, to chyba CM nie porwalby tego ss z harmonii czy skądś indziej gdzie ten mieczyk ostatnio byl
|
1. W tej bajce były smoki?
2. Potem się obudziłeś i byłeś cały mokry, nie? |
Cytuj:
2. Byl o tym wywiad (chyba ze Slythia -wybaczcie jak zrobie literowke w nicku) i byla tam opowiesc o Spike Swordzie na rooku. 3. Czy Harmonia, to nie mam pojecia, nie pamietam. 4. To kosmici porywaja, nie CM... :/ 5. Teraz mnie powyzywajcie, bo do rana zapomne ze tu napisalem i nie bede mogl wam odpisac na wasze ciete riposty. Pozdrowiam, Azka. |
-stwierdzono zgon-...
BYŁO WIELOKROTNIE PORUSZANE I NIE TYLKO W TYM TEMACIE O SS NA ROOKU W POSIADANIU SLYTHI (tak to sie pisze?? -.-)... NAUCZCIE SIE DZIECI CZYTAĆ TO SIE DOWIECIE... |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Miecz został zdobyty średnio legalnie w świetle praw tibii. Srednio bo nic nie było mowy , że niedopatrzenie CM = używanie bugów więc chyba nie mogli jej zabrac. 3. Co z tego , że jest do zdobycia to nie oznacza , że CM nie może go odebrać jeżeli został zdobyty przy pomocy bugu. |
Posłóhadź moijej chistori i bendzie gutt
|
Wiem ze nic to nie da ale moze to kolejna wskoazowka. Jeszcze nikt chyba o tym nie powiedzial, ale kolo jaskini z mino hellem jest tez jaskinia ze skele i tam na najnizszym poziomie tez jest 7 glazow, wiec wszystko wskazuje na to ze trzeba zrobic (lub znalezc,polozyc,itp.) 7 rzeczy (potworow,itp.). Takie jest moje zdanie.
teraz sie wyzyjcie-.- |
screena poproszę :)
|
Cytuj:
E-maila od Cipsoftu... Później się obudziłeś i byłeś cały mokry, nie? |
Cytuj:
Zresztą każdy może sobie zrobić fake w którym ma spike sworda :) |
Cytuj:
http://img101.imageshack.us/img101/4649/beztytuuhx.png Wyjdź marna prowokacjo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja tyż mam spajk słorda!!!1oneonejedenaście mam naprawde komuś na titani moge pokazac a skrinuw nie umiem robic to nie zrobie ale spajka mam serio
A tak na poważnie, to wiemy, że post Rookmajsterzrogardu jest prowokacją, ale podsunął mi pewien pomysł. Może rzeczywiście trzeba napisać coś do NPC? Próbowaliście do nich napisać jakieś słowo, np. "Mino Mag", albo coś innego na ten temat? Ja aktualnie nie mam zainstalowanej Tibii, więc nie sprawdzę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |