![]() |
Cytuj:
"Idzcie poklikajcie przez pol roku a my cos wam wyslemy jak bedziemy to mieli" A oni daja 10 rzeczy na tysiace osob i maja w dupie ze reszta tego juz nie dostanie :P |
Ktoś chce zaproszenie? Napisz na gg 9142626 mam kilka zaproszeń.
A tu coś o firmie: Cytuj:
|
pisać na [email protected] w celu otrzymania zaproszenia
|
Zapraszam mam jeszcze kilka zaproszeń gg5126277 e mail:[email protected]
|
Zostalo mi jeszcze 6 zaproszen!! pisac gadu 10003145 pomozcie!
|
ktos chce zaproszenia? pisac na pw albo na maila [email protected]
|
Ktoś wie o której czasu Polskiego będzie można zbywać pkt ?
@down Spoko, ale w bliższej przyszłości maja być pełne magazyny, a ja sie pytam o której dokładnie ;). Pkt na to co chce już mam. |
PTZ możesz zdobywać cały czas.
Jak ktoś chce zapro na Lockerz.com, to pisać na GG 2256883 lub na PW. Na moim blogu znajdziecie trochę faktów i mitów dot. zarabiania na Lockerz: www.euroblog.wa.pl |
pomylka sssssssssssssssssssssssss
|
no co jest juz powinien sobie cos zamowic ;s
|
Cytuj:
|
Zakładając ze się nie pomyliłem, a lockerz.com działa wg. czasu w Pittsburghu gdzie maja siedzibę, to za 4h można będzie coś zamówić.
|
Obrazek
Lockerz jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ". W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody. Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować p otrzebne jest zaproszenie. Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com... Za co zdobywa się punkty? Codzienne logowanie - 2 PTZ Odpowiedź na pytanie dnia - Do 10 PTZ Granie w gry - Do 40 PTZ za grę (jednorazowo) Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie. Nagrody? Przykładowo - Konsola PSP za jedyne 200PTZ! na stronie możecie później sobie przejrzeć katalog ;) Dowody otrzymania nagród: Obrazek Obrazek Obrazek Żeby się zarejestrować na tej stronie potrzebne jest zaproszenie. Wysyłam zaproszenia od zaraz GG: 7187784 ,oczywiście powiem wam że otrzymuję za to aż 2PTZ ;) |
zlapaliscie cos dzisiaj?
ja zlapalem pendrive 2gb (lego) a kumpel PSP :D |
co to K***a jest mozna tylko ptz na dotacje -.-
|
Cytuj:
tysiace ludzi chce jakis itemek, z tego co widzialem to jakies 5 minut po dodaniu przedmiotow juz NIC nie bylo... tu liczy sie refleks xd |
o 19 była dostawa, ale nie zdążyłem nic zamówić :/ chciałem pen drive no ale peszek :(. Nasze Polskie łącza są za słabe na tą stronę. Trzeba napisać prośbę o kolejki :)
|
Jak ktoś chce to również mu mogę wysłać zaproszenie. Piszcie na gg 4437281
|
Cytuj:
i wcale nie jest trudno dostac cos ja dzisiaj 1 raz cos bralem i udalo sie :> |
Wyśle zaproszenie ! pisać: 6963458
|
W ciągu 1 tyg zarobiłem : 1200 PZT,kupiłem 6 psp,sprzedałem,dostałem 1200 zeta,kupiłem sobie abo na xboxa. Za zaproszenia najbardziej się opyla. Moja rada? Wbijajcie na konta o godzinie 23.58-59. Dostaniecie 2x pzt za logowanie i 2x pzt za pytanie dnia. Niezły patent ^^
|
Cytuj:
|
Dla "engliszuf" jest 200 PZT,dla "niemcuf" jest 450 PZT a dla "polaczkuff" jest 600 PZT.
|
Cytuj:
|
Dlaczego zaproszenie od kogoś, a nie ze strony głównej? Zaproszenia od użytkowników przychodzą od kilku minut, do kilku godzin, a ze strony głównej trzeba czekać czasem nawet i kilka dni...
|
Witam chciałbym wam przedstawić ciekawą stronę, dzięki której możecie zdobyć różne nagrody wkładając w to nie wielki wysiłek.
www.lockerz.com Co to Lockerz? Lockerz jest portalem społecznościowym mąjcym na zadanie zrzeszenie ludzi w jednym portalu gdzie będą mogli porozmawiać, zagrać w gry, posłuchać muzyki, oglądać filmiki a nawet wygrać nagrody! Jaką mam pewność że to nie oszustwo? Masz gwarancję że otrzymasz swoją nagrodę! Bo Lockerz jest prawdziwą firmą. Oraz jest finansowana przez Liberty Media, która jest jedną z największych firm medialnych w USA. A szefem Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters. Jakie nagrody mogę wygrać? Nagród jest bardzo dużo! Począwszy od zwykłych przedmiotów takich jak: Buty, pierścionki, torebki, skutery, książki a nawet pistolety do paintballa. Także możesz wygrać gadzety elektroniczne, takie jak: Laptopy, telewizory, pendrivy, konsole do gier (PS3, XBOX), odtwarzacze muzyki (Ipody), odtwarzacze DVD, aparaty cyfrowe i gry. Dodatkowo możesz sobie zamówić np. Prywatny koncert grupy muzycznej ;) Zdjęcie z rozpakowaną paczką od Lockerz: http://i35.tinypic.com/mbn79y.jpg Czy nagrody są wysyłane do Polski? Aktualnie do Polski i innych krajów poza USA nie wysyłają, przyczyną jest to iż strona aktualnie jest w wersji beta i wszystko dostępne będzie w najbliższym czasie. Nagrody do Europy będą wysyłane już 15/10/09 (15 października), więc mamy czas by nazbierać sobie trochę punktów. Jak zdobyć te nagrody? Nagrody dostaje się za punkty jakie zdobywa się za aktywność na portalu. Punkty dostajesz za:
Punkty resetują się z początkiem nowego roku. Chyba że będziemy mogli je przenieść na następny rok. Co to jest ten Z-Lister? Z-Lister jest ViP'em który zaprosił 20 osób lub więcej. Dostaje on podwojone punkty i ViP shopping czyli sklep dla ViP'ów. Okres trwania ViP'a resetuje się z początkiem nowego roku. Zarejestrować się na stronie można tylko po przez zaproszenie. Jeśli chcesz dołączyć do Lockerz.com wyślij mi swój email na [email protected] albo napisz do mnie na gg 3186070. Pisz nawet jak jestem niedostępny. W ciągu 1-2h na podany przez ciebie email przyjdzie zaproszenie. Brakuje mi kilku zaproszeń do Z-lister (a od przyszłego miesiąca tylko Z-lister może zamawiać) więc jeśli nie masz jeszcze konta pomóż mi i zgłoś się do mnie. Będę ci bardzo wdzięczny ;) Zapraszam i życzę powodzenia w zbieraniu punktów ! ;) |
Rozdaję zaproszenia! piszcie na GG 4656509 e-mail [email protected] lub piszcie prywatną wiadomość i pomóż mi uzbierać na z-lista ;)
nie pomagajcie tym co mają już po 100+ zaproszonych ! pomóż nowym użytkownikom będzie z tego więcej korzyści |
@up
Nie pomogę ci, bo cie nie lubie ;( |
686640 - chcecie zaproszenia to pisać.
Ehehehehe :CC!. |
|
Lockerz.com jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ".
W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody. Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować potrzebne jest zaproszenie. Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com Punkty zdobywa się za: Codzienne logowanie - 2 PTZ Odpowiedź na pytanie dnia - Do 10 PTZ Granie w gry - Do 40 PTZ za grę (jednorazowo) Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie. Dodatkowo posiadając konto VIP (potrzeba 20 zaproszonych osób ) wszystkie punkty które zdobyliśmy dziennie nalicza x2. Nagród jest pełno, a ceny są bardzo niskie. Np: Apple iPod Touch 32Gb - 600pkt. (cena na allegro ok 1000zł.) iPod 8gb Nano - 300 pkt. (ja w dniu rejestracji zrobiłem 31pkt) Pełny katalog nagród: http://www.pixhost.org/show/96/571079_lockerz.jpg Strona jest sprawdzona czego dowodem są liczne zdjęcia oraz filmiki osób które dostały już wymarzone przedmioty. http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f http://www.vidoemo.com/videosearch.p...kerz+Unboxing+ Aby zarejestrować się na portalu Lockerz.com potrzebne jest zaproszenie. Ten temat jest po to, aby wam te zaproszenia zapewnić. Proszę wysyłać wiadomości na priv z emailem, natomiast ja niezwłocznie wysyłam zaproszenia. Zapraszam, spróbować warto. |
Zaproszenia na nr gg. 1502169
|
|
Siema Emilioo:D
Tutaj macie automat też, jak ktoś chce skorzystać to zapraszam: http://kobyla11.gofreeserve.com/index.php |
Cytuj:
|
Jak ktoś chce zaproszenia na ten serwis pisać na
gg: 10510933 (Pisać nawet jak jestem niedostępny) albo na pw, a na pewno wyślę wam zaproszenie ;D |
Jak zrobić automat?
|
1502169 Pisać po zaproszenia! jeszcze niestety dużo zostało :P
|
Zaproszenia na nr 9150477 ::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
|
Pisać na PW, darmowe zaproszenia!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |