Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   'Dziewczęta' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222218)

Lechista 09-10-2009 00:12

Ja tu widze Albertus ze ty niezła patole masz w tej szkole

Beh0lder 09-10-2009 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2662762)
czego ty tam chcesz sie uczyc

Nie kazdy przychodzi do szkoly tylko po to aby odsiedziec swoje... wiesz nie każdy marzy o zajebioszczej zawodowce ;].
Cytuj:

nie chodzi o to żeby wszystko udowadniać siła , tylko żeby ogólnie być w szkole znanym i żeby wszyscy wiedzieli ze do tego kolesia lepiej niż kozaczyć bo za jego plecami stoi pół szkoły a siła jest do małolatków którzy próbują rządzić.
Znanym to co to konkurs na gwiazde szkoly ? Nie no sorry ale ch*ja ci to da bo poza ta twoja szkola jestes nikim ^^. Dalej tez nie bedziesz kims chyba ze treserem malp na budowie.

Erhion 09-10-2009 13:47

Gdzieś słyszałem, że ludzie którzy biją innych w szkole sami są bici w domu.

Reszte sobie dopowiedzcie. :D

Albertus 09-10-2009 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2662824)
@Albertus
co do wszystkich Twoich wypocin - teraz jesteś wielki cwaniak, a Cię wezmą do wojska to się osrasz. U mnie koleś na osiedlu też był taki jak Ty (no może nawet jeszcze bardziej 'respektowany') w gimnazjum, 2 lata temu wzięli go do wojska, a tam przez to jego cwaniactwo po 4 dniach wylądował w szpitalu, gdzie przeleżał ponad 2 tygodnie.

ale właśnie chodzi o to ze ja nie cwaniakuje , tylko stosuje się do zasad jakie są w szkole...

Rybzor 09-10-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2662852)
Ja tu widze Albertus ze ty niezła patole masz w tej szkole

Ty mi lepiej powiedz, gdzie jej nie ma, lol.

Albertus 09-10-2009 16:53

Up.

to próbuje przekazać , ze tak jest WSZĘDZIE ( no może z małymi wyjątkami) , tylko wy nie jesteście w centrum wydarzeń bo nie udzielacie się w szkole a znają was co najwyżej ludzie z klasy + paru kolegów z osiedla. (nie pisze tego do wszystkich ale do zdecydowanej większości )

Rybzor 09-10-2009 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663038)
Up.

to próbuje przekazać , ze tak jest WSZĘDZIE ( no może z małymi wyjątkami) , tylko wy nie jesteście w centrum wydarzeń bo nie udzielacie się w szkole a znają was co najwyżej ludzie z klasy + paru kolegów z osiedla. (nie pisze tego do wszystkich ale do zdecydowanej większości )

Nie, nie odnoś się do moich postów, bo potem myślę sobie, że wypadało by odpisać. Czytając twoje posty do innych zdecydowanie wolę, kiedy jest mi ich po prostu żal i lepiej jest mi uśmiechnąć się czasem z zażenowania do monitora, niż na nie odpisywać. Brak słów po prostu.

Albertus 09-10-2009 17:02

Powiedziałeś to samo co ja , ze tak jest wszędzie.

Rybzor 09-10-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663045)
Powiedziałeś to samo co ja , ze tak jest wszędzie.

Dla ciebie może i tak, jestem jednak przekonany, że reszta userów bez problemu będzie wiedziała jak odebrać tamtą wypowiedź.

EoT, bo gadka z tobą to waste time.

CytrynowySorbet 09-10-2009 17:43

Cytuj:

Up.

Jak możesz wypowiadać się o wszystkich szkołach na podstawie swojej pożałowania godnej budy? Do twojej wiadomości: moja klasa jest najpopularniejsza i najbardziej lubiana w szkole (nie, nie dzięki kozaczeniu czy znęcaniu się) i nic nie umknęłoby naszej uwadze.

I tak prywatnie do ciebie: kiedy życie zaczyna mnie dołować, ty zawsze uświadamiasz mi że żyję w raju (tak wynika z tego, jak ty opisujesz swoje... miasto.).

Necromantor 09-10-2009 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2662864)
Nie kazdy przychodzi do szkoly tylko po to aby odsiedziec swoje... wiesz nie każdy marzy o zajebioszczej zawodowce ;].
Znanym to co to konkurs na gwiazde szkoly ? Nie no sorry ale ch*ja ci to da bo poza ta twoja szkola jestes nikim ^^. Dalej tez nie bedziesz kims chyba ze treserem malp na budowie.

Sorry ja przez te kilka lat nie uczyłem sie praktycznie nic, teraz siedze w LO i jakos ZYJE.

Lechista 09-10-2009 18:19

Albertus, powiedz mi ile miałeś pkt jak zdałeś gimnazjum ? Z czystej ciekawości pytam

Kenixia 09-10-2009 18:25

Cytuj:

Up.

Nie wiem dlaczego tak piszesz, skoro o większości nic nie wiesz i co raz bardziej zaczyna mi się wydawać, że to właśnie Ty jesteś takim chłopakiem, którego znają ludzie z klasy i sąsiad z naprzeciwka. A patologie to ty masz w głowie.

Tibijczyk222 09-10-2009 18:43

Tak , naprawdę albertus opisując swoją szkołe uświadamia mi w jakim ja raju żyje. Bez takich idiotów w szkole , bez ludzi próbujących rządzić szkołą , bez znęcania. U nas w szkole ludzie są ,że tak powiem powyżej średniej.

Albo to co powiedziałeś o frajerach i porządnych ludziach to trochę pomyliłeś pojęcia.

Frajerzy to ci co się chcą do was , idiotów , dołączyć bo myślą ,że staną się powszechnie lubiani. A porządni to ci co w dupie mają takich ludzi jak ty co myślą ,że są fajniejsi jak kogoś zleją. Nie wiem co wy macie za szkołę ,że ktokolwiek was lubi. U nas to takich (których jest we szkole kilku) raczej mało kto lubi i się z nimi zadaje.
Albertus ,opisując swoje otoczenie uświadamiasz mi ,że żyje w świetnym miejscu. Bez rzucania kasztanami , bez rządzenia szkołą i bez ciebie.

Hakuje_palte_sety 09-10-2009 18:54

Przecież w każdym gimnazjum tak jest, tylko akurat do tej tefauen posłał swojego szpiega..

A tak btw. Co do agresji u bab, też ostatnio się spotkałem.
Wracam z treningu, idą 2 blachary, jedna z mojej klasy.
One do mnie "co się gapisz" a ja "bo piękne jesteście" i pod nosem, od końca
Wtedy jedna do mnie podleciała i walneła "bitch slap"
To jej k_rwa oddałem w te k_rewskie cyce. Chcą równości ? To mają.
A potem oczywiście na mnie nasyłała jakieś swoje kur_wskie blachary i znajomych.
GZ.

Albertus 09-10-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2663102)
Albertus, powiedz mi ile miałeś pkt jak zdałeś gimnazjum ? Z czystej ciekawości pytam

Mialem 68 pkt. albo 67 ; nie pamiętam. Ale na swoje obronę dodam to ze dużo punktów straciłem na zadaniach fizycznych , matematycznych i chemicznych (1-2 gim bez tych przedmiotow , wiec braki ogromne).

Egzamin z Polskiego pisałem 20 min a z matmy 35.

Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze , i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość) , u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali , i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie) , a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy... normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).

Z reszta co ja tu będę gadał przez neta , jestem w 100 % pewien ze większość z was (nie wszyscy) nie powiedzieli by mi nic takiego w rl chociaż ze jestem chudy i dość niski , ale ja znam ten typ człowieka i to wy próbujecie się dowartościować przez neta.

ja tu niczego udowadniać nie muszę , mam swoje życie które mi się podoba , wiem ze w pewnych miejscach jestem szanowany za coś tam i mnie to satysfakcjonuje , szacunek przez neta byłby chyba ostatnim jaki chciałbym zyskać , bo wiem jacy ludzie tu piszą (nie mowie o wszystkich)

Do tego forum podchodzę na luzie , przeczytam temat , wypowiem się a później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych. Naprawdę mi się nie nudzą takie docinki i mnie nie denerwują , czasem trochę śmieszą nawet wiec nie trudźcie się , i tak od tego nie będziecie lepsi , znajdźcie se coś innego.

PS. Czy mieszka ktoś z was w Suwałkach? Będę tam miesiąc na kursie i chętnie bym poznał miasto.

janek@ 09-10-2009 23:35

Albertus to widzę że w niezłym ciemnogrodzie mieszkasz.

U mnie to samo jak u innych nie zdarzało się aby w gimnazjum, podstawowce czy w moim liceum były takie akcje jak w tym temacie te "panterki" (buahahhahahaha).

Fakt dręczyli w gimnazjum i podstawowce, bo nie jest aż tak idealnie ale jednak nie było to jakoś zorganizowane tylko tak sporadycznie. O moim liceum to w ogóle się nie będę wypowiadał bo ostatnią nawalaninę widzieli jakieś 5 lat temu. xp
Jeżeli chodzi o ten przypadek to wiocha i obciach, każdy potrafi dołożyć 1 klasiście... no nie oznacza że ten przypadek jest jakiś wyjątkowy. Po prostu śmiech na sali, niedowartościowane gówniarze znęcają się nad młodszymi, by zaspokoić swoje ego toć to dno i dwa metry głupoty.

Kenixia 09-10-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663340)
Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze , i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość) , u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali , i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie) , a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy... normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).
Do tego forum podchodzę na luzie , przeczytam temat , wypowiem się a później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych. Naprawdę mi się nie nudzą takie docinki i mnie nie denerwują , czasem trochę śmieszą nawet wiec nie trudźcie się , i tak od tego nie będziecie lepsi , znajdźcie se coś innego.

Chłopak, weź ty skończ się tłumaczyć i zacznij myśleć, bo na prawdę, nie jest z Tobą najlepiej. Z każdym kolejnym postem powoli wycofujesz się z tego, co mówiłeś na początku. Wytłumacz mi, dlaczego próbujemy się dowartościować? Pokaż mi czym, bo na prawdę nie rozumiem - to my piszemy, jakie to z nas kozaki w szkole i do jakiej to bandy należymy?
Idź do tej swojej piekarni, pal tych pierwszaków nawet w tym piecu, jeśli chcesz, ale nie wmawiaj, że wszyscy żyjemy w takiej patologii, jaką masz w szkole.

domin3x 10-10-2009 00:17

Cytuj:

nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali , i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie)

i właśnie to Ci od kilku miesięcy tłumaczymy: TAK NIE JEST WSZĘDZIE!
otwórz oczy, są w Polsce także normalne szkoły, gdzie za spojrzenie nikogo nie biją

CytrynowySorbet 10-10-2009 12:44

Cytuj:

Ale na swoje obronę dodam to ze dużo punktów straciłem na zadaniach fizycznych , matematycznych i chemicznych (1-2 gim bez tych przedmiotow , wiec braki ogromne).

Gratulować szkoły. Może jeszcze mi powiesz, że j. pol zaczęliście się uczyć w 1 gim? To by wszystko wyjaśniało.

Cytuj:

Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze
A to zabawne. Równie dobrze mogę powiedzieć, że wy, kibice (oczywiście większość!) nie rozumiecie jak funkcjonować w społeczeństwie (oczywiście tak nie myślę...), ale jaki to ma sens, skoro członek wiem?

Cytuj:

i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość)
No tak, bo my mieszkamy w normalnych warunkach, więc jesteśmy nienormalni.

Cytuj:

u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali
Poczytaj trochę książek psychologicznych (i tak wiem, że tego nie zrobisz, za dużo literek), może cię uświadomią, że właśnie takie osoby jak wy są niedowartościowane przez rodziców i otoczenie, więc sami próbują się dowartościować. Jest to udowodnione przez ludzi uczonych, a nie ludzi ulicy.

Cytuj:

i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie)
No baaa, bo wszystkie ofiary waszych kasztanów (rofl) zrobiły wam coś naprawdę złego, prawda?

Cytuj:

a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy...
Again, pogratulować szkoły. A dyrektor co wam powiedział? Żeby sprzątnąć ludzi z sanepidu?

Cytuj:

normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).
No kurczę, ale popatrz. Co za różnica, czy ktoś jest rok młodszy, czy starszy. On się może wepchnąć w kolejkę, i ty się możesz wepchnąć w kolejkę. Idąc twoim tokiem rozumowania (?!), to prezydentem / premierem powinni być emeryci z 80 na karku. Idąc jeszcze dalej, dla mnie też w takim razie jesteś gnojem. Z drogi!

Cytuj:

Z reszta co ja tu będę gadał przez neta , jestem w 100 % pewien ze większość z was (nie wszyscy) nie powiedzieli by mi nic takiego w rl chociaż ze jestem chudy i dość niski , ale ja znam ten typ człowieka
Jestem w 100% pewien że wszystko co tu piszesz to bajeczki. Mam rację czy nie? Wzajemnie.

Cytuj:

i to wy próbujecie się dowartościować przez neta.
Nieprawda, bo ty! :<

Cytuj:

wiem ze w pewnych miejscach jestem szanowany za coś tam i mnie to satysfakcjonuje
To tak, jakby się chełpić, że jest się szanowanym w więzieniu. Co ci to da w NORMALNYM świecie?

Cytuj:

bo wiem jacy ludzie tu piszą (nie mowie o wszystkich)
No właśnie Albertus, no właśnie...

Cytuj:

później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych.
To nie o to chodzi, że masz inne zdanie, tylko po prostu jesteś anomalią.

Cytuj:

PS. Czy mieszka ktoś z was w Suwałkach? Będę tam miesiąc na kursie i chętnie bym poznał miasto.
Ojojoj, czeka cię chyba szok w jakimś normalnym miejscu, tam już twoich kumpli nie będzie, i co z twoim "szacunkiem"?

Tibijczyk222 10-10-2009 14:21

Albertus poprostu myśli ,że patola jaka ma w okolicy i wzbudzanie respektu poprzez spranie kogoś jest wszędzie. Myśli ,że w naszych szkołach również wszyscy lubią takich kozaczków jak on. Myśli ,że my zaraz będziemy uważali go za lepszego bo może kogoś sprać. Myśli ,że nie powiedzielibyśmy mu tego w twarz (przez co chyba chce nam powiedzieć żeby nas zlał)

Tharion 10-10-2009 14:25

Cytuj:

Tak , naprawdę albertus opisując swoją szkołe uświadamia mi w jakim ja raju żyje. Bez takich idiotów w szkole , bez ludzi próbujących rządzić szkołą , bez znęcania. U nas w szkole ludzie są ,że tak powiem powyżej średniej.
A mnie zastanawia na jakim on zadupiu mieszka.

Chodziłem do najgorszego gimnazjum w mieście, a takich chorych akcji nie było.

Wiadomo - ktoś wyzywal dziewczyne jakiegoś typa czy coś w ten deseń to dostał buta jednego czy dwa, ale nie było jakiegoś dręczenia młodszych czy coś...

Lechista 10-10-2009 20:08

68 z testu-zawodówka, wszystko jasne.
Tak to już jest, ze w gimnazjum spotykają się dobrzy uczniowe i słabi, taka mieszanka bo w większosci nie ma testów diagnozujących a w lic/tech/zaw jest to już podzielone i wiadomo, ze jak pojde do dobrego/sredniego liceum/technikum to raczej patoli nie bedzie bo ludzie są z reguły inteligentni a do takiej zawodówki przechodzą wszystkie największe patole z osiedli i tworzy się taka atmosfera...
A w ogóle co to są za teksty w stylu: jestem pewny ze większość z was nie podeszła by do mnie na ulicy ?? Ty człowieku chyba naprawdę leczysz kompleksy na tym forum a udajesz ze tego nie robisz

Albertus 10-10-2009 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2663582)
Gratulować szkoły. Może jeszcze mi powiesz, że j. pol zaczęliście się uczyć w 1 gim? To by wszystko wyjaśniało.

JA sie nie uczylem bo bylem za granica...

Cytuj:

Poczytaj trochę książek psychologicznych (i tak wiem, że tego nie zrobisz, za dużo literek), może cię uświadomią, że właśnie takie osoby jak wy są niedowartościowane przez rodziców i otoczenie, więc sami próbują się dowartościować. Jest to udowodnione przez ludzi uczonych, a nie ludzi ulicy.

jakbyś chciał wiedzieć to czytam sporo książek (może nie psychologicznych , ale czytam)

Cytuj:

No baaa, bo wszystkie ofiary waszych kasztanów (rofl) zrobiły wam coś naprawdę złego, prawda?

każdy traktował to jako zabawę. Miedzy sobą tez się rzucaliśmy.

Cytuj:

No kurczę, ale popatrz. Co za różnica, czy ktoś jest rok młodszy, czy starszy. On się może wepchnąć w kolejkę, i ty się możesz wepchnąć w kolejkę. Idąc twoim tokiem rozumowania (?!), to prezydentem / premierem powinni być emeryci z 80 na karku. Idąc jeszcze dalej, dla mnie też w takim razie jesteś gnojem. Z drogi!

Idz do pracy i zobaczymy czy jakiś starszy człowiek który jest brygadzista czy kierownikiem da ci pokozaczyc.

Cytuj:

To tak, jakby się chełpić, że jest się szanowanym w więzieniu. Co ci to da w NORMALNYM świecie?

Tylko szacunek w mieście bo wątpię czy ktoś chciałby zaczepiać kolesia co grypsował , wiec da na pewno bezpieczeństwo na ulicy ciemna nocą.

Cytuj:

Ojojoj, czeka cię chyba szok w jakimś normalnym miejscu, tam już twoich kumpli nie będzie, i co z twoim "szacunkiem"?

nie boj się , jak ktoś ma szacunek u siebie , szybko wzbudzi go w innym miejscu. Jak bylem na kursie w Lomzy rok temu , znalazłem se ziomków , szybko klimatyzuje się w towarzystwie takim które wy omijacie szerokim lukiem gdy widzicie na ulicy (większość nie wszyscy)

PS. Nikomu nie grożę ani nic , myślicie ze nie mam nic lepszego do roboty niż grożenie internetowym kozakom którzy udają wielkich inteligentów? Ja po prostu chce se pogadać na rożne tematy.

I dodam jeszcze raz dla tych co nie umieją czytać po Polsku , ze za darmo raczej się nie dostanie (są wyjątki)

Kem3s 10-10-2009 21:05

Cytuj:

68 z testu-zawodówka, wszystko jasne.
Ja mialem 70 pkt. Chodze do drugiego pod wzgledem 'zajebistosci' LO w miescie ;/

Albertus 10-10-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kem3s (Post 2663862)
Ja mialem 70 pkt. Chodze do drugiego pod wzgledem 'zajebistosci' LO w miescie ;/

im nie wytłumaczysz ;D oni lubią komuś dogadać ;D chyba z nudów , no ale boja wieczorem na miasto wyjść ;p

Gelt 10-10-2009 21:13

Cytuj:

nie boj się , jak ktoś ma szacunek u siebie , szybko wzbudzi go w innym miejscu. Jak bylem na kursie w Lomzy rok temu , znalazłem se ziomków , szybko klimatyzuje się w towarzystwie takim które wy omijacie szerokim lukiem gdy widzicie na ulicy (większość nie wszyscy)
Respekt, naprawde!

To co napisałeś jest bez sensu. Każdy lubi towarzystwo takie, jakie lubi. Ja np. nie darze sympatią ludzi, który szukają zaczepki, dla zartów się nap*** i mają mniej kultury niż świnia. Więc dlaczego mam nie omijać takiego towarzystwa? Skoro mi nie odpowiada?

Otakuma 10-10-2009 21:16

Cytuj:

Mialem 68 pkt. albo 67 ; nie pamiętam. Ale na swoje obronę dodam to ze dużo punktów straciłem na zadaniach fizycznych , matematycznych i chemicznych (1-2 gim bez tych przedmiotow , wiec braki ogromne).

Egzamin z Polskiego pisałem 20 min a z matmy 35.
Chyba sobie kpisz. Jeszcze by obleciało ale te czasy nie bardzo :/.

Cytuj:

ja tu niczego udowadniać nie muszę
A jednak tak usilnie starasz się coś udowodnić...

Cytuj:

wiem ze w pewnych miejscach jestem szanowany za coś tam i mnie to satysfakcjonuje
Chyba w tej twojej zecie wśród tych twoich kolegów. A tak w ogóle bycie znanym=/=bycie szanowanym. Też znam nazwiska patologii z mojego miasta ale nie w pozytywnym sensie. Dla takich ludzi mam tylko pogardę.

Na szczęście ja należę do "frajerów" i prawdziwi koledzy też, chociaż z tego co wiem to nikt ich nie gnębił nigdy, ale cóż.

Rav 10-10-2009 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2663869)

Mowa o testach gimnazjalnych? no coz, ja skonczylem raczej w pdoobnym czasie z wynikiem koncowym zadowalajacym mnie(nie pamietam dokladnie ani mniej dokladnie tej cyfry)

Albertus 10-10-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2663869)

z czego kpie? Jestem zadowolony z tego wyniku , wiedziałem ze pójdę do zawodówki bo to planowałem od podstawówki , wiec egzamin pisałem luźno.

Otakuma 10-10-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663878)
z czego kpie? Jestem zadowolony z tego wyniku , wiedziałem ze pójdę do zawodówki bo to planowałem od podstawówki , wiec egzamin pisałem luźno.

Jeśli tego nie rozumiesz to nie ma sensu tłumaczyć.

Albertus 10-10-2009 21:50

zrozumiałem ze 68 pkt w tych czasach to mało , ale ja jestem z tego zadowolony.

Lechista 10-10-2009 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663866)
im nie wytłumaczysz ;D oni lubią komuś dogadać ;D chyba z nudów , no ale boja wieczorem na miasto wyjść ;p

Boje się wieczorem wyjść na miasto? Ciekawych rzeczy się na tym forum dowiaduje
Ps. i z czego jesteś zadowolony? Z tego ze masz ciężką prace za małe pieniądze?

Albertus 10-10-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2663891)
Boje się wieczorem wyjść na miasto? Ciekawych rzeczy się na tym forum dowiaduje

pisałem parę razy ze mowie to do zdecydowanej wiekszosci , wiec jeżeli do tego opisu nie pasujesz po prostu to zignoruj.

tak , jestem zadowolony bo mam fajna prace , która wcale ciężka nie jest (no ale wielkie królewicze z forum każda prace fizyczna nazwa ciężka) Ja pracuje od małego i umiem poznać prace lekka i ciężka. Ludzie zrozumcie ze w życiu nie liczą się tylko pieniądze i wykształcenie... myśląc tak będziecie mieli dużo kasy , ale będziecie nikim. Lepiej być niż mieć

Dzisiaj gadalem se z tym kolega co jest po podstawowce a zarabia spora kase robiac to co lubi (opowiadalem wam o nim) no i pytam go , Wiesiu czemu teraz nie robisz jakis szkol zaocznie? a on mi na to odpowiada
-sluchaj , mi juz nie potrzebne zadne szkoly ja mam to co chce i mi niczego nie brakuje.

i opowiedzial mi taka historyjkę

Lezy se koleś biedny pod jabłonią pali papieroska i zajada jabłka I przechodzi bogaty w garniturze no i mowi :
-Ty czemu tu tak lezysz , dam ci pare groszy to cos kupisz
-No i?
-No i sprzedaż drożej , później kupisz więcej i znowu sprzedasz , jak się dorobisz to zbudujesz własna fabrykę , zatrudnisz ludzi i będziesz bogaty
- I co wtedy?
- No i wtedy będziesz se leżał i nic nie robił
- Czyli nic się nie zmieni...

Lechista 10-10-2009 21:58

a skąd wiesz czy w ogóle ktoś tutaj pasuje?

Otakuma 10-10-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663889)
zrozumiałem ze 68 pkt w tych czasach to mało , ale ja jestem z tego zadowolony.

Źle zrozumiałeś ;).

@up
Ten kto nie zignoruje, proste nie? xD

Gelt 10-10-2009 22:06

Teraz Lechista i Otakuma nie ma racji. Skoro jego 68pkt satysfakcjonuje to w czym problem? Liceum to może lepsze wyjście?

Albertus 10-10-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2663895)
a skąd wiesz czy w ogóle ktoś tutaj pasuje?

to da się odczuć po rozmowie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2663898)
Teraz Lechista i Otakuma nie ma racji. Skoro jego 68pkt satysfakcjonuje to w czym problem? Liceum to może lepsze wyjście?

bo forumowicze lubią se o kimś pogadać , jeszcze tego systemu nie znasz? na pewno znalazłbyś tu parę osób które miały mniej punktów a są w liceum. I teraz pewnie się nie odzywają żeby z siebie nie zrobić kogoś kto miał mniej pkt odemnie ;D

Otakuma 10-10-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2663898)

Teraz Gelt się myli, bo nie o to mi chodziło(moim zdaniem ukończenie testu gimnazjalnego w 20min z polskiego i 35 z matmy, przy czym nie poszło mu na zadaniach z matmy, fizyki i chemii na prawie 70pkt graniczy z cudem. Chyba że poziom testów gimnazjalnych, po moim opuszczeniu szkoły, spadł do takiego poziomu, iż można go napisać bezproblemowo w 1/4 czasu.) Sam miałem tyle samo pkt. i byłem z tego zadowolony.

Argen 10-10-2009 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663893)
Lezy se koleś biedny pod jabłonią pali papieroska i zajada jabłka I przechodzi bogaty w garniturze no i mowi :
-Ty czemu tu tak lezysz , dam ci pare groszy to cos kupisz
-No i?
-No i sprzedaż drożej , później kupisz więcej i znowu sprzedasz , jak się dorobisz to zbudujesz własna fabrykę , zatrudnisz ludzi i będziesz bogaty
- I co wtedy?
- No i wtedy będziesz se leżał i nic nie robił
- Czyli nic się nie zmieni...

Co do tej historyjki:

http://www.youtube.com/watch?v=SmrFYM7wFZw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.