![]() |
ok spoko to wyjasnij mi jakim cudem są bardziej zaawansowani w mysli technicznej oraz bogatsi od nas ? bo jednak ten odsetek ktory jest inteligentny i wyitny wspiera sie go a on swoiją inteligencia i pozniejsza praca oddaje to i to z nawiazka. A w polsce jest inaczej, kazdemu daje sie szanse jak by byl odrazu dyrektorem przyszlym, a potem i tak gowno z tego wychodzi, a jednostki wybitne toną w morzu takich głupoli ktorych traktuje sie na rowni z nimi...
|
Cytuj:
|
lol gim i technikum nie uczylem sie nic zdawalem na samych 2 z klasy na klase , obecnie zdalem technika z dyplomem i mam mature i wlasnie studiuje na administracji , szczerze? nie trzeba sie uczyc jesli masz troche oleju w glowie
|
Cytuj:
Nie ma jak to skromnosc |
Zauważyłem, że na tym forum są sami geniusze, którzy nigdy nie muszą się uczyć i zawsze mają najlepsze stopnie, dyplomy i fantastyczne studia.
Hell yeah!:cup: |
Cytuj:
Niestety Sędzia Anna Maria Wesołowska, jak i Sędzia Artur Lipiński z najwyższym ubolewaniem odmówili rozmowy na takie tematy, mówią, że i tak mają na głowie kolejne 50 rozpraw tego typu.[/żałosny sarkazm offffffffffffffffffff] Cytuj:
Aaaa w ogóle. Zadziwiacie mnie ludzie. Czyżby tylko moja geografka wymagała na każdym roku map kilku kontynentów? Takiej Azji chyba nie da się wykuć w tydzień 30 minut dziennie? Ah nie, to ja jestem upośledzony. |
Ale jakiej mapy? Fizyczej, politycznej?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to to juz masakra
@down zawstydziles mnie ;< |
Nooo, masakra, że "hej" i "ho" to mało :confused::confused::confused:
|
Nieźli z was spinatorzy xd
|
Hardkor. <znaki>
|
Śmiejecie się z Albertusa, ale powiem Wam, że on jest bardzo potrzebny na forum. Raz przeciwwaga dla tych wszystkich, którzy planują zajmować się w życiu nie wiadomo jak wyrafinowanymi zawodami i pokazanie, że można inaczej. Dwa ubarwia szare i monotonne tematy :P Mogę się mylić, ale tacy ludzie w ostatniej kolejności "wpierd**ą człowiekowi kosę w plecy". Na przykładzie mojej pseudo-inteligenckiej klasy (rzekomo najlepsze LO w mieście) widzę jak ludzie się potrafią skur**ić dla oceny, poklasku, dobrej opinii. Poza szkołą obracam się w środowisku ludzi z technikum/zawodówek, bo ludzie z LO mają często niesłusznie wysokie mniemanie o sobie.
^^ Wybaczcie offtop. Co od tematu to szkolnictwo jest tak samo niedopracowane jak Polskie prawo. Nie można zreformować sytemu edukacji bez kompleksowych zmian w pozostałych sektorach. Cóż z tego, że będę dobrym przedsiębiorcom z pomysłem na działalność, skoro skrzydła podetną mi trudności związane z prowadzeniem firmy itp. |
Cytuj:
Ze tylko wspomne o znajomej, ktora uczeszcza na jedna z takich prywatnych uczelni we Wroclawiu - opowiadala mi, ze 4 raz podchodzi do poprawki (!) nieprzygotowana (!!), bo po co sie uczyc - jesli nie zda, to pojdzie raz jeszcze, a wladzom uczelni zalezy na pieniadzach. Ciezko mi sie wypowiadac o sytuacjach w innych miastach, w kazdym razie w przypadku Wroclawia liczacymi sie uczelniami sa uczelnie panstwowe - zapewniam cie, ze na wiekszosci kierunkow w trybie stacjonarnym poziom jest zdecydowanie wyzszy od kazdego liceum. Cytuj:
|
Co do prywatnych szkol wspomnianych przez Ashlon'a to mi znajomy opowiedzial jak to jest w jego szkole. Otoz nauczyciel po egzaminie i zebraniu wszystkich upuszcza z wysokosci klatki piersiowej na stol,te co spadna na ziemie oblewaja (oczywiscie bez sprawdzania). Czemu? Poniewaz od kazdej poprawki dostaje pieniadze. Sam nie wiem ile w tym prawdy ,ale nie sadze by mnie tylko po to by mnie zdziwic.
|
Cytuj:
Cytuj:
i tak z paczka plasteliny można zdobyć wykształcenie wyższe ;D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
--- Tak do mojego ostatniego postu - Właśnie tak się uczę w POLSKIEJ szkole - zmykam na imprezę, papa wszystkim! (Klub Senso we Wrocławiu, start godzina 20:00, zapraszam wszystkich, wejście 15 złotych! $$$$$$$$$) |
Cytuj:
Bo to kraj nasączony surowcami. Bo prowadzą politykę imperialistyczną http://www.youtube.com/watch?v=pSvvRJP98v4 Bo nie dotknęła ich żadna wojna oprócz secesyjnej. Bo kontrolują centralny bank światowy. ;] Mowa tutaj o USA. Cytuj:
No bo w końcu droga jaką musimy pokonać nie jest linią prostą, lecz obwód ćwiartki okręgu. xD Cytuj:
God where am I :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |