![]() |
Cytuj:
Jak mówisz: nienawidzę cię, czy nienienienawidzę cię? Skończ już lepiej, bo te twoje wywody są śmieszne. Jak nie żyjesz to coś robisz? Aaaa no tak - nie żyjesz! /sarcasm off |
Cytuj:
|
A propos, przypomniał mi się kawał w podobnym stylu:
Rozmawia dwóch facetów: - Jacek, byłeś kiedyś w Hiszpanii? - Nie. Nie byłem też w Holandii, Anglii, Rosji, Niemczech...panie, gdzie to ja nie byłem! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ryba piszę, że jesteś fajny - epic achievement. |
Cytuj:
|
A misja Apollo, dlaczego nic o wodzie nie wspomniała, kosmonauci przecież tam byli.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niegadajcie ze cos jest nierealne. Gdyby ktoś wam powiedział 500lat temu że bedą zajebiste pudełka z filmami i pojazdy niepotrzebujące koni uwierzylibyście? Może za takie nasdtępne 500 lat ludzię bedą w stanie schować pół oceanu do szklanki a potem to odtworzyć?
|
Cytuj:
Co do odkrycia wody... To tłumaczy dlaczego KrK nagle stwierdził, że obcy MOGĄ istnieć. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up, ci od bulwersu na temat karania za nic nie robienie
Dajcie se siana z tym. Taki offtop robicie, a nic nie da to nikomu... @Wracając do tematu badania (kolonizacji?) księżyca: Chyba nie ma tak wielkiego problemu z wysłaniem jakiejś tam grupy astronautów na naszego satelitę. Pomijam wątek istnienia maszyn do odzysku wody z księżyca, bo jakoś na międzynarodowej stacji kosmicznej(a wcześniej na MIRze) sobie chłopaki radzą więc na tym kawałku skały powinno być podobnie. Dodatkowo księżyc wydaje się nieco bezpieczniejszy niż pełna gratów poruszających się z ogromną prędkością orbita naszej planety. Moduły mieszkalne? Tak jak wyżej, już mamy wystarczy zmodyfikować, żeby jak normalne budynki trzymały się ziemi... |
Cytuj:
Ogólnie uważam ze normalny człowiek nie przeszedł by obojętnie jak by inny człowiek obok umierał , to powinno być obowiązkiem wobec siebie (sumienie itp.) a nie nakazem prawnym. Ja już parę razy pomogłem na ulicy , może to nie były jakieś śmiertelne , ale pomoc potrzebna była , nie moglem przejść obojętnie. I jak to słynny Siemiatycki poeta powiedział : KRA PS. co do tematu , obstawiam ze jeszcze ja dożyje czasów gdy ludzie będą mieszkać na księżycu. może teraz puki jeszcze to się nie rozeszło kupie se działkę na księżycu ;D tak z 5-10 hektarów. księżyc chyba jest własnością USA , nie? |
Przestrzeń była niczyja ale jakiś gość znalazł lukę prawną i stał się właścicielem całego układu słonecznego. Działkę na księżycu możesz kupić za parę dolarów ale ile i jak duża jest jedna działka to nie wiem na Wikipedii sprawdź :>
|
mysle ze warto dac nawet te 20 dolarow , bo w przyszlosci moze to sie okazac bardzo cenne ;p
ktos mi mowil ze tez na Kamczatce sa tanie dzialki , tez warto kupic |
Tyle, że akt notarialny nie ma żadnej mocy prawnej :)
|
Cytuj:
Ale to, że z przyczyn fizycznych nie zagospodarujesz swojej pięknej działki na księżycu, to już inna sprawa. |
A gdyby tam wylądowali kosmonauci lub jakaś sonda/kij wie co, to moglibyśmy ich pozwać, że wstąpili na teren prywatny? xD
|
teraz nie można zagospodarować , ale skąd wiesz ze za 40 lat nie dam dla wnuka super prezentu na 18 ?
|
LOL dla wnuka? Sam tam zamieszkasz i strasznie zzieleniejesz :( A potem spotkasz wszystkich kolegów z klasy i będzie bum bum bum i wszyscy zzielenieją i tylko pan od wuefu będzie żółty. :)
I będziecie mieć kosmiczny autobus (żeby rano do sklepu dojechać) |
Ja się nigdzie nie wybieram , Siemiatycze (woj. Podlaskie kraj : Polska)
to cały mój świat ;D mi więcej nie trzeba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |