![]() |
Hmmm wiec tak:
1.Diablo II 2.Championsship Manager 4 3.FiFa(wszytki czesci) 4.SimCity3\4 5.WoRmsy (szczegulnie Armagedon :P) 6.Heros III 7. Ned for Speed (Undergraund II) 8.Battle filed 1942(vientam tez morze byc ;) ) To chya wszytko :D |
1. Tibia
2. Fify -all- 3. Call of duty 4. MoHAA 5. NFS -wszystkie- 6. GTA -wszystkie oprócz 2- 7. Half-life (zawieszała mi sie zawsze w 1 momencie ;( ale i tak lubiłem) 8. Pokemon red -gba- :):):) |
1. Fallout (1,2)
2. HoMM (2,3 + dodatki) 3. StarCraft 4. WarCraft (2 ew. 3 jeszcze) 5. Settlers (1,2) 6. Wolf 3d 7. Age of Empires (1,2) 8. Mafia |
1.Baldur's Gate 2
2.Planescape:Torment(a wlasciwie te dwie to ex aequo) 3.Fallout 1 4.Baldur's Gate 1 5.Fallout 2 6.Starcraft+Brood War 7.Heroes of Might&Magic obojetnie-ktora-czesc-bo-wszystkie-za***iste:) 8.Settlers analogicznie-do-homm |
1Soldat
2Gta 3Gta SA 4Lf2 5Gta VC 6tibia 7heros 4 8-- |
1. Fallout 2
2. The Getaway 3. Gta Vice City 4. Gta San Andreas 5. NFSU2 6. TS2 Na Studiach 7. Worms 2 8. Colin 0.4 |
Bonusy!1111
Cytuj:
Numer Nazwa Twórca Dystrybutor 1. World of Warcraft (Blizzard Entertainment/Vivendi) 2. Fallout 2 (Black Isle Studios/Interplay) 3. Planescape: Torment (Black Isle Studios/Interplay) 4. Secret of Mana 2 (Squaresoft/Squaresoft) 5. Baldur's Gate 2 (BioWare Entertainment/Interplay) 6. Half-Life 2 (Valve Software/Vivendi) 7. Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar North/Rockstar Games) 8. Warcraft III: Reign of Chaos (Blizzard North/Blizzard Entertainment) I wiele, wiele innych. To i tak tylko ledwie wierzchołek góry lodowej. |
nazwa.wersja.producent.rok wydania
1. Quake III Arena: v1,32 Osp 1+ ProMode (Id Software) 2001 2. Black and White: v1,2 net (Lionhead Studios + EA Games) 2002 3. Tibia: v7,11 (Cip Soft) 2002 4. Age of Empires: Rise of Rome Ex~ Pack (Microsoft) 1999 5. Harvest Moon: Friends of Mineral Town (GBA) 2004 6. THPS 2 (Activision) 2000? that's all folks. |
1.HoMM 3
2.Icewind Dale II 3.Diablo 2:LoD 4.Warcraft3:FT 5.DUngeon Keeper 6.GTA3 7.Wrota Baldura2 : Cienie Amn 8.Shogun:Tw |
1. Total club manager 2004
2. UEFA Champions League 2004-05 3. Warcraft I, II, III 4.CoD (all) 5.GTA(all) 6.Settlers: dzidzictwo krolow i inne cz. tez ;) 7.Empire Earth 1 i dwa 8.Ghotic 2 +noc kruka |
1. Metal Gear Solid na PSX
2. Seria Tekken 3. Seria Gran Turismo 4. Half-Life 5. HOM&M 3 6. GTA: VC 7. Championship Menager 01/02 8.Tibia |
1 tibia
2 knight online 3 mu online 4 dark eden 5 runescape 6 starcarft a najlepiej broodwar 7 Quake 3 8 battlefield 1942 i 2 |
Każda gra jest czymś wielki w swoim gatunku, dlatego nie są to miejsca, bo nie można przecież porównywać gry RPG z FPS'em
|
1. Wolfenstein: Enemy Territory
2. Heroes III (z dodatkami) 3. Diablo II (z dodatkiem) 4. Empire Earth 5. Star Wars: Jedi Knight 6. GTA: San Andreas 7. GTA: Vice City 8. GTA3 |
Umph.
0. Gra zwana życie :D 1. Morrowind + dodatki + mody 2. Fallout 2 3. Fallout 1 4. Fallout Tactics 5. Red Alert 1 6. Enemy Territory 7. Doom 2 8. Half-Life 1 + CS Pozdro!i! |
:)
To moje:
1. Gothic (ta genialna fabuła, która przykuwała do monitora na kilkanaście godzin :D) 2. WArrior King (według mnie najlepsza strategia!) 3. Tibia (bo zwykle w nią gram) 4. Fifa (bo czasami lubie sobie pokopać... <obojetnie jaka, 2002, 2003, 2004, 2005 etc.>) 5. Anno 1603 / 1502 (bo lubie sobie czasem "pobudować" <czy jakie to tam były...> 6. Gothic II (lepsza grafika, mniej bugów, ale fabuła duuuuzo gorsza od jedynki) 7. Morrowind (jak sie przechodzi Gothica 10 razy to Morro może być miła odmiana) 8. Legaincy of Kain (tak to sie pisze?) |
Gierki :]
1. Baldur's Gate I , II i wogule kazde baldury :P
2. Lineage II 3. Diablo II 4. FIFA 2005 5. Wszelakiego rodzaju RPG oraz MMORPG :] 6. Need For Speed : Underground I , II 7. Blood Omen , Soul River - wszystko z seri o Kainie i Razielu 8. Age of Empires II Nie sugerujcie sie kolejnośćią :P nie ma ona nic do rzeczy , tak naprawde uwielbiam wszystki RPG oraz MMORPG ( Morrowind , Gothic etc ... ) Czasem dla odmiany lubie tez zagrac w GTA: San Andreas :P . Ok to byłoby na tyle B) |
@UP
I na chvj tyle emotikonek chłopcze? sorry za offtopic omg i ty masz 15 lat... wsiądź do samolotu i sierozbij kamikadze -.- |
To moje top8 ^^:
1. Pro Evolution Soccer 4 (lepsze od fify [głównie pod względem grywalności) 2. Gta (all wersje) 3. CS 4. Tactical Ops: Assault and Terror 5. Tibia 6. Diablo II 7. Total Club Manager 2005 8. Fifa 05 Jeszcze jest wiele innych gier, ale niestety się nie zmieściły... :) |
1.Counter-Strike 1.6
2.Counter-Strike 1.5 3.Quake 3 4.GTA Vice City(najnowsza część w którą mogłem jeszce zagrać na moim sprzęcie(-: 5.FIFA 2005 6.Teken 3 7.NFSU 8.The Sims |
1.GTA:San Andreas (Rockstar)
2.LBA 2 (szkoda,że nie chodzi na XP'ku...) 3.SW:Kotor 1 i 2 4.LotR:TbfM (EA Games) 5.HoMM 2 (3DO ?) 6.Fallout 1 i 2.(Interplay ?Black Isle ?) 7.The Sims 2 (EA Games ?) 8.Max Payne 2: The Fall Of Max Payne (Rockstar ?) Jest jeszcze b.dużo gier,ale wybrałem te przy których kiedyś spędzałem najwięcej czasu... Jak by można było wpisać 9 gier to bym dodał jeszcze Playboy:The Mansion czy coś takiego ;) |
1.Heroes III wszystkie dodatki :P
2.Tomb Raider wszystkie czesc 3.Star Wars Jedi Knight Jedi Academi- przez neta oczywiscie 4.MARIO xD niby banal ale kiedys byla naprawde wypasiona gierka :P az sie lezka w oku kreci :D:D 5.Wolfenstein Enemy Terytory przez neta bo jak 8) 6.Enter the matrix 7.Tibia nie dlatego ze jest piekna ale strasznie uzaleznia ale cipom przeciez o to chodzilo :) 8. Revlolt Pamietam te wolne lekcje informatyki gdzie byla tylko demowka tych wyscigow :). Zapomnielm o wszystkich the sims to tez bylo spox i chyba moze byc na 3 miejscu na mojej liscie :). |
Podniosę statystyki niektórym pozycjom...
1. WarCraft 3 2. Fallout 2 3. Heroes of Might and Magic 2 4. Heroes of Might and Magic 3 5. Morrowind 6. GTA 2 7. SW: KOTOR 1,2 8. StarCraft Nie mieści się w moim światopogladzie że WarCraft jest niżej od GTA więc jest tak a nie inaczej. Miłej zabawy. |
Bedzie trudno ... tylko 8 ;/ no ale:
1.Gothic 1/2/2+dodatek 2.Heroes of Might and Magic 3 3.Diablo 2 Lord of Destrucion 4.Counter-Strike 1.5 5.Dungeon Siege 6.Chrono Trigger < na snes'a 7.Seiken Densetsu < tez na snes'a 8.Lord of the Rings : The Battle For Middle Earth by bylo top 9 to bym jeszcze na ost miejsce tibie wcisnął ;) |
1Thug2
2Thps4 3Thps2 4Warcraft III 5Black& White 6Vampire The Masquarade 7Diablo II 8Tibia 9Mohaa umnie to top 9 :P edit: aaa 1 ma być gothic 1/2 ... reszta potym ... |
Gry
1. DRAGON BALL ALL SAGAS !
2.StarCraft : Brood War 3.GTA San Adreas 4. WoW 5.Warcraft FT 6.AOE 2 7. Fifa ( All czesci) 8.Tibia |
1. Gothic
2. Gothic 2 3. Lineage 2 4. Counter-Strike 5. Heroes III 6. Black&White 7. GTA II 8. Polanie II |
moj top 8
1. Guildwars 2. WoW 3. Counter-Strike (wszystkei czesci procz CZERO i CSS :D) 4. GTA: San Andreas 5. torax.outwar.com :D... MMORPG textowe na stronie www :D 6. tibia 7. MUONLINE 8. GUNZ ONLINE |
1.Wolfenstein: Enemy Territory r0x
2.Seria Cm 3Heroes of Might and Magic 3 4.Call of Duty 5.Max Payne 6.Fallout:Tactcis BoS 7.Gta VICE CITY 8.Euro 2000 (stare dobre czasy) |
1. Championship Manager (znudziła mi sie dopiero po 4 latach grania)
2. Medal of Honor 3. C&C (zaczynając od Red Alert kończąc na Generals) 4. WarCraft II i III 5. Diablo II (tylko on-line) 6. Age of Empires II 7. Knights and Merchants 8.Wolfenstein (rzeź, masowe koszenie niemców [patriotyzm] do dziś w nocy krzycze gdzie moje mp40 !!??) Na 9 pozycji byłaby Tibia, za klimat który kiedyś miała... |
1. Clash (pewnie i tak nikt nie wie co to bo to bardzo stara gra)
2. Might & Magic 7-9 (nie ma co najlepsza przygodówka w jaką grałem) 3. Age of Empire 2 4. Heros of Might & Magic 3 +dodatki 5. Fallout 2 6. Diablo2 +LoD 7. Mu Online (Global i Prywatny) 8. Settlers 3 i 4 Wcale nie bylo to takie trudne:D |
nie podam je w kolejnosci 123 bo wszystkie mi sie podobaja tak samo
B&W2, B&W, HL2, Half-Life 2: Aftermath, the elder IV: Oblivion, age of empires III call of duty II grafa fabula etc najlepsze gry w ktore bede lub gralem ehh normalnie MIODECZEK I HEJNAL |
moze nie mam top 8, ale kilka jhest
Kolejność przypadkowa: 1.Diablo II LoD 2.Icewind Dale z dodAtkiem 3.America's Army 4.Wolfenstein Enemy Territory 5.Battlefield II (Nie grałem, ale z recenzji wynika ze jest za^&%$#%&) |
1. counter strike 1.5
2. Tibia 3. heroes 3 4. worms armagedon 5. pizza syndicate 6. heroes 2 7. tzar 8. Stick soldiers ^^ |
1) Tibia
2) MU Online 3) Arcanum 4) Gothic (cała saga) 5) Morrowind 6) Command & Conquers : Generals 7) Battlefield 2 8) Tom Clancys : Splinter Cell : Chaos Theory |
1. GTA: San Andreas (Rockstar)
2. FIFA 2004 (EA Sports) 3. Tibia? (Cip Soft Team) 4. Battlefield 1942 (EA Games) 5. FIFA 2003 (EA Sports) 6. Battlefield Vietnam (EA Games) 7. Colin McRea 05 (Codemasters) 8. DELUXE SKI JUMP jk :) (Mediamond) |
1. Dungeon keeper I (Bullfrog) - Ponadczasowa, świetnie wykonana. Wreszcie mogę stanąć po drugiej stronie mocy ;)
2. GTA 3 trilogy (Rockstar games) - cała trylogia dobra, osobiście najbardziej mi Vice city się podobało 3. Transport tycoon deluxe (microprose) - Ponadczasowa, rozwijana do dziś (openTTD) 4. Quake (ID software) - Przełom w grach, a w sieci popykać można ;) 5. Rollercoaster tycoon (Microprose) - Po prostu dobra gra (tylko 2, 3d takie se bo dużo bugów) 6. Sim city cała seria (Maxis) - 3000 dobre, 4 trochę za trudna, 2000 nie rałem, 1, cóż, kiedyś wyglądało na lepsze ;) 7. Worms (team 17) - Buahahaha, brechta na maxa jak grasz z kumplami obok ciebie (te reakcje xD ) 8. Need for speed Porsche 2000 (Electronic arts) - Po tej części seria stacza się (undergrond suxxorz) |
1.Tibia
2.Call of Duty 2 3.Harry Potter i czara ognia 4.Call of Duty 5.CS 6. Battlefield 7.Medal of honor 8.OTS ( troche inna tibia ) B) |
1. World of Warcraft
2. Tony Hawk Pro Skater 3 3. Tony Hawk Pro Skater 4 4. Heroes of might and Magic III 5. Warcraft 3 + dodatek 6. KalOnline 7. Tibia 8. EtherdLords II Ale to nie jest pewne bo to się ciągle zmienia :] |
1. Need for Speed™ Most Wanted
2. Need for Speed™ Most Wanted 3. Need for Speed™ Most Wanted 4. Need for Speed™ Most Wanted 5. Need for Speed™ Most Wanted 6. Battlefield 7. Diablo II LoD 8. Call of Duty 2 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |