![]() |
Ciekawe kiedy będzie update bo się już doczekac nie mogę B):D:cup::evul:
|
Cytuj:
|
Dear Testers, thank you all for participating. Test Server will end in about 15 minutes.
Kończymy zabawę, pewnie jutro lub w środę aktualizacja :) |
Bankowo środa, zawsze jest w środę ;)
|
Cytuj:
|
Bedzie środa, jutro pojawi sie news, ze next day bedzie update xD
|
;p
a propo knightow czy napewno zabrali exure? i jaki czar jest za nia teraz i ile leczy czy tak jak exura i ile many bedzie bralo
--- Samnisty dodał 5 minut i 31 sekund później --- a i jeszczer male pytanie co do upa czy bedzie tylko flash czy tez stary klient do pobrania osobno? |
Flasha nie będzie jeszcze, a co do "exury" to będzie to exana mort, jeżeli dobrze zrozumiałem wypowiedź z tibia.com
|
exura ico, 40 many to pierwszy leczacy spell dla najta od 10 lvla
|
Ja w sprawie tej exury ico dla knighta.
Ten czar zabiera 2x więcej many, ale czy daje 2x więcej hp ? |
Cytuj:
Cipsoft niby nic nie robi dla facc bo nie utrzymują-Nawet blizzard nie jest tak łasy na kasę.Porównajcie haven and hearth na przykład. Żyją z donacji.Robią grę bo lubią i mają kontakt z graczami... @Topic -Mounty - kolejna zrzynka z wowa Nie podobają mi się.Chociaż,bohy stanieją. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tymi cake golemami? |
Cytuj:
Cake Golemy to część światowego questa, jeśli się nie mylę. Co do mountów, to w masie gier MMORPG są, więc to żadna zrzynka. |
Hm,nawet jakby tibia byla płatna to wątpię czy ktokolwiek chciałby w nią grać skoro można grać w cud miód Xsyona,MO,WoWa za te sama cene.
A mounty do tibii po prostu nie pasują,to idiotyczny pomysł. @Topic A high lvle śmiały się ze mnie jak strzelałem z armaty<teleskopu> Na tibianicu ;< Nie jestem pewien co do tego update,juz niedlugo. Pewnie nerdy se beda w miescie biegac i sie chwalic,ufff jak ja tego nie cierpie |
Ja jestem ciekaw tych mountów. Bo z tego co zauwazylem przez lata gry, one beda tylko dla pacc. ale czy bede lvl'owe ? Mam na mysli to ze np bear bedzie juz od 15 lvl a np terror bird od powiedzmy juz 25 ?
Czary ? Gram palkiem 70 lvl :) wbity tylko i wyłącznie na facc. Po upie oczywiscie kupie pacc :)) musze no :)) Wracając do czarow. Palkom zabrali vite a dali san - dla mnie bajer. Poza tym jest cos nowego na pacc :) trzeba tylko siłę sprawdzic :) Cooldown ? Jak dla mnie zajebosta sprawa. BO jak juz ktos wspomniał teraz okaze sie kto tak naprawde potrafi grac :)) wszystkop okaze sie juz dzis :) po 23 ;p bo do 19 sie nie wyrobią :D |
beda dodane jakis nowe itemki ?
|
Kolejne Update co nic nie wnosi dla ludzi z paccem na rooku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do exury to idiotyczny pomysł, bo postacie "nie" magiczne też je miały od zawsze.. |
@up
ja mysle ze nie bo teraz okaze sie kto naprawde potrafi grac a nie tylko biegac z manasami i spamowac ue czy jakims innym badziewiem. teraz zacznie sie prawdziwa gra |
ee to jak bedzie z tymi itemami będą jakieś nowe czy nic .. ?
|
@up
A ja się zgodzę z przedmówcą :) Nowy Update, nowe zasady, nowa gra :)) |
|
wiadomo już za ile włącza server'y ?
--- hewen dodał 38 minut i 21 sekund później --- dziala wam juz server? |
Działały, ale chyba mają jakieś problemy.
|
to prawda że teraz jest zmiana klienta z 8.62 na 8.70 ???
|
Tak.
Serwery wyłączone niektóre. |
Działa FURORA?
ps. jakie servy sa teraz online fast! |
I jak zwykle się nie wykazali problemy jak po każdym update....
|
Cytuj:
www.tibia.com tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na dreczace cie pytania |
Cytuj:
nie moge wejsc na tibia.com bo laguje strone -,- niech ktos poda info . |
Cytuj:
tylko spamując ?! Na górze masz wszystkie odpowiedzi ! Mają jakieś tam problemy. Wyjdź i nie wracaj ... |
@draco69
No może i masz rację ;P Tylko najbardziej zastanawia czy dodadzą coś kiedyś dla Pacca na Rooku.. :D Bo odkąd pamiętam tak mniej więcej Tibia 7.92 to od tamtąd nic się nie zmieniło.. |
Obecnie all servy OFF.
|
Starają się jak najszybciej odpalić, jak widać pośpiech im nie pomaga, mogli po prostu napisać ze od 13 np do 22 :-)
edit : przygotować się haha :D strona o wiele lepiej pracuje od dwóch minut. |
Z tego co wyczytalem na tibia.com jest jakis bug z questem u rottin wooda a pozatym, niektorym osobom przybylo kilka milionow w banku po updatecie :P
|
@valaru
Słuchaj, no wlasciwie masz racje. Tylko tak naprawde konczy sie, moim skromnym zdaniem, era rookstylerow. No bo tak naprawde na rooku nic nie masz - ciagle to samo. Nawet jesl mialoby byc cos nowego to co ? Tam jest za maly teren zebyc nawet nowe questy wprowadzic. A main jest wlasnie po to - aby smakowac cala gre, a nie tylko jej wstep @down oo, to jest faktycznie dobry pomysł :) i faktycznie nic wiecej |
Cytuj:
Nic więcej. btw. Użytkowników czytających ten temat: 221 (zarejestrowanych: 13, gości: 208), przestańcie odświeżać tibia.com/worlds :D @down Po co? gdy posiadasz płatne konto, przejście przez rookgaard, nie zajmuje więcej niż 40 minut. Moim zdaniem tak pozatym przenoszenie postaci to był błąd, to po pierwsze, na wielu światach zaczynanie gry jest bezcelowe. a na nowym świecie od 0 sam bym zaczął grać :-) |
Na roku powini jakies expowiska czy cos dodac a nie to samo ciagle ; ]
|
a czy ktos wie jakie bugi były ze servy zamkneli ?
ja co prawda przyzwyczaiłem sie do spoznienia CiP ale moze chociaz fajnie jest znac tym razem powod :) |
@ UP.
Podobno w bankach kazy mial po kilka milionow oraz byl jakis bug w ktoryms z questow. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |