![]() |
Cytuj:
co za noob |
Cytuj:
|
Cytuj:
co sie napinasz, przejmujesz sie tekstami 10latkow? lol to forum noobow jest, nie ma czym sie przejmowac i denerwowac |
@Diamentowe Ostrze : a ty edytować posta nie umiesz??
|
Cytuj:
nie:] co za roznica czy edytowany czy nie i tak nie ma juz od dawna liczydla postow -.- daruj se to |
Niezle screeny :)
A do reszty to jak jestescie tacy cfani to powiedzcie mu to w grze zobaczymy kto sie wtedy bedize smial :baby: |
Good SSy
More More ;] |
siemka lubie twoje sriny ;]:SSSSS
eyy podobajol mi sie twoje sriny zawsze jak wlanczam kompa je oglondam;p eyy na tym klescie na d axe i g shield w 2 szkielecie byl jeszcze obsadian lance ;/ ale mniejsza z tym :) ;p podobaly mi sie i zawsze bendol sie podobac
Nick:Minder Galaktus SERV:Titania MIsto:Thais Profesja:Knight Skille:xx xx (lubie Xsiao ;p) |
Ziom LUbie Twoje SKriny
To znowu ja ;) eyy Jak zrobisz 100 lvl to POwiedz a jak juz go masz To spox ok nara ps. minder galaktus :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :o :o :o :o :o :o :o :o
|
Zio LUbie Towje Skriny ;p
Eyy Na klescie z d axe i g shield byl jeszcze obsadian lance :) :) :) ;) :p :p ;) ;) OK nara I GRAtz s axe WIem Ze Go jeszcze splacarz to JA MInder Galaktus;p
|
@up : @up : @up : co za nOOb....
|
Łooooo.. Xsiao wypas eq i wogóle. Mam 1 proźbę Xsiao z kąd masz taki fajny licznik godzin ^^ prosze o Odpowiedź bo bardzo takiego licznika potrzebuje.
P.S. >>>POZDRO<<< |
Very nice Ss'y.Gratz dla ciebie.
Apropo tych ludzi oni ci poprostu zazdroszczą bo sami by chcieli chociarz czasteczke z tego co ty masz.Wogóle z red skulle podupczac w c armor k legach demon shieldzie itp. Ja musze podupczac w p secie ale wkoncu to wojna :D.A tasker nie został stowrzony do tibi... |
Ostatnio nie ma co tu komentować, jedynie ten 50mlvl od >Tahu< <---- GRATZ
|
Gz
Wielkie gratz xsiao, wiesz na czym expic ;p
ja Cie wiele razy widzialem i musze stwierdzic ze szybko bijesz lvl wiec musisz umiec dobrze grac co potwierdza to ze masz stonescutter axe. |
:] ehh Xsiao Xsiao :P fajne ss xD
|
No fajne:):) Ja niewiem jak sie wkleja screnny tez bym wklejil:(
|
Cytuj:
Bo on gra w kafejce chyba fufu desperata nie wiem bo nie mieszkam w jego mieście :P |
@re: Xsiao
wszystkie ssy dajesz w pierwszym poscie ? bo 10 storn i tylko na pierwszej ssy i dosc malo :/ a bardzo sie fajnie widzi ssy z dan00bi i jecsze h levela |
Fotki sa super, ostatnio widzialem filmik z danubi jak na wojnie smigales ;) BB dalej wygrywa, a raczej gromi przeciwnikow ?
Daj wiecej ssow, bo robisz naprawde super. |
Niedlugo zamieszcze nowe foty,mam nadzieje ze sie wam spodobaja:)
Jesli kots chce sledzic moje ssy to zagladajcie tu--->http://photobucket.com/albums/v602/Xsiao/ |
noob
Cytuj:
popieram zeby go haknął xsiao to *******ony n00b ***any w dupe !! HWDP mu |
ba jesli ktos mi podpadnie to nie radze stac na mojej drodzebo potrafie byc zly:)aa i sluchajcie wasze obrazanie mnie to nic na mnie nie dziala nie przejmuje sie ty nie wiem co wy chcecie osciagnac tym ze mnie wyzwiecie.mi sie wydaje ze to jeste poprostu zazrdosc-.-
|
Oj napki napki, obrażacie go za to, że was walnął kilka razy, zamiast pogadać spokojnie. Myślicie, że jak go powyzywacie to on was zostawi, dopiero powinien wam dać popalić.
Graty, oby tak dalej. |
hehheh globek:P dzieki:)
lepiej zemna zyc w zgodzie...jesli jestes dlamnie mily to ja tez bede.... uwieszcei mi ze ja tez potrafie byc mily i kolezenski^^ |
Hehehheeh ups to sory:)myslalem ze to ty:)
Dzieki mam nadziej ze mi sie uda zrobic wyzszy lvl ale watpie bo mi sie zbytnio nie chce od 5 miesiecy stoje ze 101 lvl bo mi sie niechce nic robic;/ Ale dzieki moze mnie to zmobilizuje.... A do tego trapa to....Jak sie umie grac to sie umie robic rozne rzezcy:) Ps.globek staraja sie staraj:) |
Xsiao my bitch :p
Po Bp wón :p;p:p Wkoncu musimy ukonczyc fajny quest, a nie stac z tym 5 miesiecy ;] Ps. A invite dostalem?? >.< |
Hehehehe Tera :) ok pujdizemy pujdziemy:)nie martw sie o to.....moze w poniedzialaek co??:>
|
Fajne SS-y Xsiao :) ;) . Kafe tez mieliście fajna (INFERNO ZONE !!! :evul: )
Szkoda ze jej juz nie ma :( |
No no gratz takiego eq.No i przedewszytkim skillsów.
Hehe zaporscie mnie na kolejnego banshee qesta z checia przypomne sobie dawna droge xD p.s ide odrabiac level po hacku. |
Cytuj:
Zgadles ho sam levelu nie potrafisz wbic.(Zazdroscisz innym w takim wypadku jestes popularnie zwanym "Noobem").Xsiao sie wybil i co trujesz dup.. jesli nie masz nic pozytywnego do powiedzenia lepiej sie nieudzielaj.. X( |
Cytuj:
hwdp-*** w dupe policji to jak mamy zrouzmieć *** w dupe policji mu ? |
Niekture Texty pozostawie bez komentarza......! chodz same sie prosza o to ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |