![]() |
A tak w ogóle to Garbaty Żul rulezz! :D:D Najlepsza rzecz w całym komixie :D
|
lajtowe
ej wszysko ok tylko jeden blond znalazlem w 2 obrazku ten krasnolud nie ma paska zycia tego zielonego a takto na wszyskich rysunkach ma,
A pozatym skala 98/100 nie zle sobie radzisz :D |
x =( Weż popraw bo zapowiada sie fajne =)
|
fajne ale pare obrazkow sie zepsulo (linki padly)
|
zrobilem juz 5 czesc! Oceniajcie komentujcie!
|
To jest supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr! :cup: troche za długie :baby:
|
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Ej czemu nikt nie komentuje :( napracowalem sie troche na 5 czesc
|
Faaaaaaaaaaaajne
99999/100000 :] |
Komentuje po wszystkich pięciu częściach i musze powiedzieć że jestem pod wrażeniem! Wykonanie nie jest doskonałe ale miło się ogląda. Fabuła rewelacyjna, ciekawa, ciekawe zwroty. Śmiało możesz robić nastepną ciekawą historię.
|
Za długo sie ładuje,a jak się naładuje to widze ten nieszczęsny :x:
|
To jest super dlaczego to już koniec zrub jakiś inny komiks.
Jak by co to sory za błedy ortograficzne. nick:Lord of krysiu lvl:13 Magic lvl:1 :mag: Swiat:Calmera :cup: Profesja:rycerz :crusader: sword:40 :sword: shielding:34 Best solo: :elf scout: Best group: nie działam w grupie |
Wyyyyypassss
Wedlug minie to byl bardzo fajny pomysl :cup: ale morzna bylo dac troszke
lepszom grafike :p ale i tak jest coool |
Druga połowa coś mi sie nie ładudje ;( ;( ;( ;( ;(
Widze tylko same :x: :x: i se obejrzeć nie moge ;( :(:( A ta pierwsza połowa strasznie mi się podoba Wielkie GRATZ!!!! :cup: :cup: |
=]]]]]]]
hehe zakebisty komiks xD zmutowany troll hahaha xD super pomysl 8o 8o 8o
|
Oł Maj Gat extra, super i co tam jeszcze :)
Pomysł, wykonanie...cóż mogę powiedziec...BUZIIII xDDD |
Ej koleś masz odemnie big :D GZ. Chciało ci się tyle tego robić, bo mi by się nie chciało ^^. Ostre było to z tym Jakimś Drzewem i z Garbatym kolesiem (aluzja do Losuxa? :confused: ). Ogólnie gz. Na chama zawsze można się doszukać błędów ale tu o ile są jakieś to nie rażą zbytnio w oczy i jest fajnie ;) . Pozdro~
|
Cytuj:
|
Suuper! PLX rób dalsze czesci PLX PLX
|
Hahahahahahaah kit z Fakem ale te teksty so ostre i ten Lukor czy jak mu tam hahahaha btw nie wyświetla mi sie ostatni odcinek :( PLX ZROB COS ME NOOB PLX :P
|
Zajefajniste :D Ten mieczyk troche kiepski ale pozatym wszystko ok :D Zrob jeszcze jakies fejki bo za***iscie ci wychodza
|
Ok moze i skonczyles ale pierwszy sezon, rob wiecej bo wychodza ci super i sa ciekawe
|
Super daje ci 50/10 naserio wyczepiste a ten garbaty zul :P jeszcze lepszy hahahahahahah super super super rox XD
|
10/10 Oto Moja Ocena
Super Super Super |
Chlopie gratz masz talent zaluje tylko ze ostatniej czesci nie moge obejrzec bo nie ma obrazkow :( ale to co obejrzalem i tak mnie cieszy ;D
|
Wielkie gratulacje pomysl oryginalny no i wykonanie cudne po prostu bajka :)
|
Niewidze ostatniego odcinka a tak to zajefajne jest:)
|
Zarąbiste,tylko niektóe SS'y się nie pokazują.Najbardziej dobił mnie ten "GArbaty zul"i ten dead human B)
|
No fajne mi się podoba, rób więcej!
|
Ludzie po co odswiezacie tematy??!
|
WoW
Super fake :) Najleprzy jest garbaty zul :) hehe Rób wiecej
|
Zdziwilo mnie to. Zawsze uwazalem ciebie za swietnego Fake'owca, ale teraz sam nie wiem co o tobie i twoich pracach myslec. Wedlug mnie jest to twoj najgorszy Fake. Pomysl glupi troche, bo np. dostali misje znalezienia miecza. Znalezli go i co dalej? Jak ktos zadaje ci misje odnalezienia czegos to chyba musisz pozniej to mu odniesc nie? Wykonaniem tez sie nie popisales. Sorry, ale mi sie to nie podoba.
Pomysl: 5/10 Wykonanie: 6/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |