Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejne wyłączenie serwerów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30127)

Mitmex 22-03-2005 00:11

Sytuacja sie powtorzy, chyba ze powstanie gildia skaldajaca sie z dobrych graczy, myslacych powaznie i jesli doszlo by do starcia ze swe nie moglo by byc tak ze biegaja 10-20lvl i podniecaja sie ze sa na wojnie i ku** rbia tylko przekadzaja polaka ktorzy przekadzaja mysle ze na pandori byl blad yattera, biorac all do gildi kto tylko napisal cos bledy sie zdarzyly przegralismy wojna na pandori i mysle ze wynieslismy doswiadczenie z tego serwera i sie nie powtorzy na nowym serwerze.

Grimp 22-03-2005 01:03

Tego wam życze, wyniesienia doświadczenia z poprzedniego serwera. Ja tak robie i co serwer coraz lepiej gram i unikam błędów (raczej się staram).

P.S. Jak Everdark miał 18 lev to były zaawansowane plany rooknięcia go :D

Anclen 22-03-2005 06:38

Żeby stworzyć gildię z dobrych graczy trzeba po dwóch dniach wziąść polaków którzy osiągnęli 15lvl i przedpole jest gotowe, potem należy wyłapać dobrych graczy, którzy wolniej expią i najważniejsza gildia zrobiona. Potem należy stworzyć gildię dla reszty polaków żeby się jakoś trzymali. Najgorzej u Polaków z organizacją więc jeśli to im się uda reszta pójdzie gładko.

Peace and Love 22-03-2005 06:45

robiac takie "napakowane" gildie polakami dajecie pretekst swe aby i oni takie zrobili i zaczelyby sie rozruchy rozumiem polaskie gildy ale nie po 20 osob + , bo w tym zobacza zagrozenie, pomyslie gdyby nagle powstla w 2 dzien gildia 15lvl+ i z 25ludu tez byscie zrobili taka i chielybyscie tatej wkopac, nie nalezy tibi odbierac jako drugiego zycia tylka dobra zabawe i to w coraz wiekszej ilosci servov sie zatracilo, pomyslcie jak wiele wojen zostalo wywolanych ??? zawsze byl jakis 1 krok ktory ktos przestopil czy zabicie jakiegos czlowieka czy nagly atak po widocznym zbieraniu silpmyslcie czy nie lepiej jakos sie dogadac z swe bo oni potrafia byc naprawde spoko

Ziomek 23 22-03-2005 09:02

Wszystko ok.Tylko moze ktoś powiedziec ile czasu osoby bez pacców muszą czekać aby wejść na nowy serw ??

Czarny Paladyn 22-03-2005 10:00

CIPki ostatnio przesadzają :D Styka mi servów! Ja chcę upgrade!

Turtle Sikornik 22-03-2005 11:21

jeśli tkniecię Azurię...

Jeśli będziecie je wyłączać nieskasujcie przypadkiem albo specjalnie Azurii tak żeby coś nie chodziło bo zatłukę a jeśli będą te nowe światy to poco one wogóle są? takie same tylko player'ami się różni

Mar Cin 22-03-2005 12:04

Ech, dzisiaj jestem chory, co ja będe robić przez cały dzień jak tibię wyłączyli?

>>Anonim<< 22-03-2005 12:06

pytanko?

Ile to bedzie trwać?
Czy przywrucą servery bo 30min temu stracilem fire sword i dragon hammer?
By było spoX

wolfram 22-03-2005 12:06

Omfg

Ja Cie Bracie xD Turtle kretynie ^^

drizztpl 22-03-2005 12:07

Przez ile Tibia nie będzie działać?

Dwimenor 22-03-2005 12:14

Jak podaje CipSoft, Tibi nie będzie działać przez 4h(A wiemy, czym się to skończy)

A teraz, jak obiecałem, 2 zdjęcia. Niezbyt wyszło, bo tym razem dobyło się bez Typowego MassPuff
W trakcie
http://members.lycos.co.uk/piotrsoch...20down0022.jpg
I po
http://members.lycos.co.uk/piotrsoch...20down0023.jpg

I jeszcze coś. Ale byście wszyscy wy co snujecie plany o podboju nowego servera i PA mieli Zonaka, jakby nowe światy były NonPvP
:D

Tyla Tikai 22-03-2005 12:15

Kiedy Tibia będzie znowu działać ??

Mam pytanko : nie wie ktoś kiedy Tibia bedzie działać ??? ;( :)

Transparent Ghost 22-03-2005 12:15

Aktualnie na Tibii panuje chora sytuacja. Gracz, który przychodzi ze szkoły o 17 i chce odpocząc przy tibii musi czekać w kolejce 1,5godziny, by wejśc na chwile i załapać kick/dead przez froozen itp. Taka sytuacja wkońcu może obudzi graczy, że nie warto tracić na to nerwów i lepiej pujśc zagrać w inne gry albo pouczyć się :P Więc niech CIP'SOFT się wezmie do roboty i zrobi parenaście serverów by rozładować tłum, a napewno liczba graczy wzrośnie. Zdaje sobie sprawe, że potrzebują kompów noo ale bez jaj, oni grosze nie zarabiają na paccach. Nie będe mówił, że robią update raz na rook :P bo to już jest żałosne.

Senon 22-03-2005 12:19

hehe taki walek

se dzisiaj gram robie hmm a tu cos tam lease log out i beka co sie do ***a pana dzieje logout wale wchdoze na tibia.pl a tu prace na serverach :D beka

Carissa 22-03-2005 12:19

Cytuj:

Nie będe mówił, że robią update raz na rook :P bo to już jest żałosne.
Tak dla twojej wiadomosci, updaty sa 2 razy do roku ;)
(wakacyjny,swiateczny)

Transparent Ghost 22-03-2005 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carissa
Tak dla twojej wiadomosci, updaty sa 2 razy do roku ;)
(wakacyjny,swiateczny)

Noo ale to i tak ich wielki sukces co nie ... ?? Normalnie co 6 miechów strzelać updaty to tylko profesionaliści umią :P

Angelus 22-03-2005 12:31

Ja nie mogę , jaka to jest złośliwość losu ...

Czytam codziennie nowinki na tibia.pl , wczoraj nie zajrzałem na stronkę i co ???

Siadam sobie wygodnie w fotelu , wchodzę porunkować moim drutem ...
a tu po 15 min. --- serwery zostaną wyłączone ... grrrrrrrrrrr

Ale i tak mam dobry humor :)))

Wbiłem wczoraj moim ryckiem 50 level !!! :)))

lagrandeziom 22-03-2005 12:39

Super mialem sobie pograc dzis a tu kiszka ! Napewno nie beda trwaly te prace 4 godziny i tak kolo 17 sie zkoncza jak dobrze pojdzie tak samo jak save'y trwaja nie raz po dobre 30 minut .....

ZA to dobrze ze beda nowe swiaty ludzie odejda na inne i beda mniejsze kolejki mniej lagow i w ogole

upki 22-03-2005 12:58

;( ciekawe kiedy włączą ten serwer?
własnie chciałem dziś na raty a tu lipa?
KIEDY WŁĄCZĄ SERWER ???????? ;( X(

sir Tifejo 22-03-2005 13:02

Z Wami jest na prawde zle skoro nie mozecie wytrzymac jednygo dnia bez Tibii!
Spojrzcie za okno jaka ladna pogoda, ja zaarz chyba ide na dworek.

Kiedy zostana wlaczone servery?
Juz ktos to pisal, na tibia.com jest napisane ze za 4h, ale znajac CIP-Soft bedzie za 5-6.

Echh...Jest tak jak ktos mowil, Tibia nie dziala wszyscy na Forum siedza =/
Otworzenie jakiegos topicu zajmuje minute...

Kubaaa 22-03-2005 13:22

szkoda ....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold
Kurcze ;/ Chciałem jutro cały dzień na Tibię poświęcić, a tu fryty :(

szkoda że serwer zamkneli. mam nadzieje ze to nie potrwa wiecej niz napisali (okolo 4h.! ;( ) a wlasnie dzisiaj mnie brzuch rozbolał i nie poszedłem o do szkoły... ;)

245301 22-03-2005 13:48

xxxxxxxxxxxxxxxx

baro 22-03-2005 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
No nareszcie a juz myslalem ze sie nie doczekam :D
Tylko teraz normalny serw ( ger, pvp) plx, i mozemy zaczac jazde...

P.S.@gangrel666 moze sie jakos zapoznamy. W kupie sila. :D

Nie dawno miales serva niemieckiego (Iridia) to czemu nie grales :p a teraz sie domagasz serva OMG !!

sir Tifejo 22-03-2005 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 245301
Padło pytanie "Kiedy wszystkie servery zostana wlączone?" ja chcę ponownie zadać to pytanie!
Czy wie ktoś:
Kiedy servery zostana włączone!?

"Ponadto CIPowie informują, że za kilka dni powstaną nowe światy."
Trzeba nauczyc sie czytac?
Jesli CIP-Soft znalby dokladna date wlaczenia serverow to by ja podal, nie?...

Miejmy nadzieje ze te "zmiany sprzetowe" mina jak najszybciej, i jak najszybciej CIP'y zajma sie tworzeniem nowych serverow. A i tak bedzie trzeba poczekac pare dni az sie Pacc'e naciesza :/

Mam nadzieje ze ta 5 min. przerwa w dzialaniu Forum polepszy dzialanie, bo jak tyyyyyle ludzi siedzi to masakra jest =/

Jeremiasz Pachwina 22-03-2005 15:36

Ehh....

Ja pier...e skończcie płakać że serwery wyłączyli i walić texty w stylu "kiedy serwery włączą ;( "!!!!! Jak cip-y napisły ża na 4h to znaczy że przed 16 na pewno sie nie doczekacie (a raczej duuuuużo później). Co do nowego serwera to zaczynam się poważnie zastanawiać czy (jeśli otworzą) nie pójść na non-pvp albo na amerykański serwer... Bo na niemieckim to bedzie tragedia...

wolfram 22-03-2005 15:57

...

Poloz pistolet na stol
i uprzedzenia wyrzuc w kat
na calym swiecie sa faszysci
ktorzy nie nawidza innych rak
nie nie nie
nie wszystkich mozesz zabic
to nie mozliwe uwierz mi
nie nie nie
za duzo mozesz stracic bo takie krotkie sa nasze dni
(...)
wiec pomysl o tym co cie boli
o wszystkich wojnach ktore znasz
to najtrudniejsze zawsze jest
powiedziec nie gdy mowia tak
nie nie nie
badz POZYTYWNYM WOJOWNIKIEM
kiedy na ringu zostajesz sam
tak tak tak
za duzo dzieic nie ma juz
swoich tatusiow i swoich mam

DDoS 22-03-2005 16:12

A mi ta przerwa aż tak nie przeszkadza, mogłem sobie dzięki niej ściągnąć długo poszukiwany kawałek: Protect The Innocent - Talk to Me, wersja z filmu Haxnoto goes Warlocks. A teraz zassysają mi się Setlers 5 Dziecitwo Królów. :P (z 1,4GB zassało mi dzięki przerwie 1GB z dwóch płyt :P). Jedyny minus to to, że nie mogę robić runek na hunta i będę musiał zarwać nockę ale co mi to Life is life. cYa

Cyberlolek 22-03-2005 16:17

4h i 20 min

Qrde!!!!!! Nie wytrzymam! Minęło już 4h i 20 min a servy nie działają! Wiem, wiem, że to sie pżedłuży (jak zawsze), ale ja nie zniose! Czemu cipsoft nie napisze "za 6 h" i wtedy mogą się szczycić tym, że potrafią skończyć przed czasem. A tak to zawsze piszą mniej i się spóźniają...... ;( ;( ;( ;( ;( ;( S-Z-Y-B-C-I-E-J-!-!-!

Vashresamunuh 22-03-2005 16:20

Jezeli ktos by odchodzil z Arcani, to moglby mi wyslac swoje itemy? Bardzo prosze bo po ostatnim deadzie stracilem Dwarven Axe i Guardian Shield :( Nick taki jak nazwa uzytkownika :)

Cyberlolek 22-03-2005 16:23

Jeeeeeeeest

Jeeeeeest Jesssst!!!!!!!!!!! Serwy On-line!!!!!!!!! Klawiatury W Ruch!!!!!!! :d :d :d :d :d :d :d :d

Dwimenor 22-03-2005 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyberlolek
Qrde!!!!!! Nie wytrzymam! Minęło już 4h i 20 min a servy nie działają! Wiem, wiem, że to sie pżedłuży (jak zawsze), ale ja nie zniose! Czemu cipsoft nie napisze "za 6 h" i wtedy mogą się szczycić tym, że potrafią skończyć przed czasem. A tak to zawsze piszą mniej i się spóźniają...... ;( ;( ;( ;( ;( ;( S-Z-Y-B-C-I-E-J-!-!-!

Człowieku to tylko 20 minut, wrzuć na luz. Pozatym Tibija już działa(przynajmnie Harmonia i Aldora, bo światy sprawdziłem)

Btw, jakby napisali, ze 6h to servery byłyby wyłaczone przez 6.5h;)

frie elnoska 22-03-2005 16:24

Kiedy Te Serwery WlaczĄ Uzaleznilem Sie Do Tibi :d

Toomek 22-03-2005 16:29

harmonia troche laguje ale to pewnie pzrez to ze wszyscy wala tam drzwiami i oknami

wolfram 22-03-2005 16:31

damn it

tibia dziala ale tibia.com nie :||

Don Kurczak 22-03-2005 16:39

ale kicha:( inne serv dzialaja a galana nie dziala;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/
PS: jak ktos sie bedzie przenosic na new serv(ger. PvP) i na innym serv mial duzy lvl to MSG do mnie na gg:2279184 to moze jakas gildie bysmy zrobili :p :p :p :p :p :p

sir Tifejo 22-03-2005 16:41

Tibia.com tez juz dziala.
Ale nadal nie ma zadnego newsa o dacie powstania nowych swiatow :/

Wie ktos przez ile tylko Pacce moge sie logowac?:)

Juz dzialaja wszystkie servery - do ogolnej informacji.

Ogolnie CIP-Soft mnie zaszkoczyl, mieli tylko 30 minutowy poslizg :)
Mogliby od razu zalozyc nowy swiaty, mniej czekania by bylo;)

Jeremiasz Pachwina 22-03-2005 16:44

Serwery pewnie jutro bedą.
@Up.
Facci na nowe serwery mogą sie logować zazwyczaj po ok. tygodniu (Jeśłi o to ci chodziło) :p

wolfram 22-03-2005 16:45

...

jak nie ma daty?

Of course, new game worlds will be started in the next days too.

Toomek 22-03-2005 16:48

nei wiem czy to tylko u mnei ale moze i u innych na harmoni nei da się grać!!! moja postać rusza się z prędkością 1 kwadrata/na 30 sekund

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46.