![]() |
<--- Taki mam nick*:p
Gram na U10 mam 1006 pkt. a mój sojusz to Luzacy. Każdy powinnien się przydać, przyjmujemy od 50pkt.
* właściwy to krzeslaw |
Do wszystkich bogatych i rozpieszczonych bachorów (czyli: NAUCZCIE MNIE GRAC JESTEM PALANT !), sami sie kurde nauczcie grać.... jak chcecie grać z pomocą to polecam sapera....bo tam taka pomoc nie psuje gry... pozatym łatwiejsze www (strategicznej) niż oGame to ja w życiu nie widziałem ... .
|
na u8 sytuacja jest inna. Shivas walczą tylko z Sojuszami które wcześniej miały wojne. Jest dość spokojnie.
|
Mmm... podoba mi się ta gra :). Jestem na Uni8 i mam UWAGA: aż 12 punktów :P.
|
Ja gram na Universum 6 ponad 2500 pkt ;)
|
Sojusz Solaris [SoS] rekrutuje na uni 24. Zapraszam wszystkich . Więcej informacji na stronie www.solaris.fora.pl lub kanale irc #ogamepl na serverze quakenet.
Btw. Mam 17k pkt. na uni 8 . Jak ktoś chce to mogę pomóc na gg 4684801. |
Fajna gierka ale rzucilem bo za duzo czasu mi zabierala ;p Uni 7 to bylo cos - wojna Nemesis vs Reszta uni i oczywiscie nasze Nemesis znowu pokazalo kto rzadzi :p Najlepszy miejsce to 3, ale niestety spadlem z niego po tygodniu bo musialem isc do szpitala i wziasc urlop - konto skasowalem jakies 3 tygodnie temu i tym sposobem moja flota pozostala niezwyciezona do konca ;d Polecam ta gre wszystkim ktorzy nie wiedza co robic z czasem, a maja go duzo bo tylko duzo w to grajac mozna cos osiagnac - grasz 2-4 godzinki na dzien to lepiej sobie daruj :P
|
|
Gram na Uni 24 i narazie mam chyba 0 pkt. :P. Ale zbudowalem juz stocznie niedługo zbadam technologię jakąstam xD i zaczne budować małe myśliwce a później to już pójdzie z górki.
EDIT: Mam 4(!!!) punkty. Dobry jestem nie? |
Kolutibo zparaszam do sojuszu
|
W naszym sojuszu panuje zasada "Jeden za wszystkich, Wszyscy za jednego", więc ATAKUJAC JEDNEGO Z NAS ATAKUJESZ CAŁY SOJUSZ, Więc zanim podniesiesz na nas rękę pomysl dwa razy inaczej dosięgnie Cię NASZA RĘKA !! Wystarczy jeden atak na byle jaką planeta, a twoją planete zobaczy, wyśledzi i zniszczy Solaris!
==O NAS== Jesteśmy stosunkowo młodym, dynamicznie rozwijającym się sojuszem. Pragniemy aby grało się wszystkim przyjamnie i bezpiecznie. Grają z nami doświadczeni , jak i nowi gracze z różnych Universów. Na innych Universach jesteśmy w elitarnych Sojuszach np Uni8 - IVA. Tutaj stworzymy potęge. ==REKRUTACJA== Obecnie próg puntowy wynosi 40 punktów, choć są wyjątki - chcesz sie dobrze bawić - lubisz wygrywać - chcesz sie czuć bezpiecznie (niedaś się farmować) - chcesz pełnić wysoką range w służbie Uni 24 ==Zalety== 1. Pomagam newbie. 2. Jesteśmy doświadczeni 3. Nigdy nie ma zastoju na forum. 4. Pomagamy sobie. 5. Dorbze się bawimy 6. Zapraszamy :]. ==U nas nie liczy się ilość, a jakość== ==Kontakt== Gadu-gadu 4684801 W grze: Maethio www.solaris.u2.pl |
Na UNI 5 powstał sojusz.Jego nazwa to: Antiga Federation . Przyjme każdego.
Zalety : Pomagamy(porzyczamy-dajemy surowce) Ochraniamy(ktoś cię zaatakował??Ma przej*****) Dobra Zabawa I co tam jeszcze chcecie:P |
Moim zdaniem...
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA / PRZENIESIENIA... Cytuj:
|
Ta...super masz. Daj se na wstrzymanie.
|
Cytuj:
Ciekawe gdzie to nalezy przeniesc?? Ps.Unio 24 nadchodze!!!!!11111oneoneonone1111 |
Heh, przedtem w to grałem zdobyłem około 500-600 pkt. Niestety z braku sojuszu byłem co chwile atakowany i na jakiś czas przestałem grać. Dzisiaj zrobiłem nowe konto na UNI24 i zaczynam gre :]
|
Na tych nowych uni wogóle się nie opłaca grać. Ciągle się wsyzscy atakują. Gram na 20 i co chwila ataki. Kompletny chaos, nie ma żadnych reguł... te nowe galaktyki są siajowe. A na uni1 dobrze mi się wiedzie :) ponad 10000 punktów i fajny sojusz.
Zapraszam do sojuszu: Czarna Mamba (rekrutacja od 5000 punktów) ! Wysokie miejsce w rankingu! |
16
Ja gram na uni 16 sojusz to BFG(Big Fuck*** Gun) mam 4 punkty(lol)dopiero gram 1 dzien;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Taki że TU rozmawia się o RPG, cRPG i MMORPG a ta gra nie jest ani RPG, cRPG i MMORPG.
|
Daj se spokój.
|
Pabak:
A c*** Cie to powinno obchodzic! To tak, jakbys w szkole nie mogl gadac o ***anej Tibii, albo o czyms innym, bo to jest przeciez "miejsce w ktorym macie sie uczyc, a nie gadac o *******ach!".. Akurat oGame ma w sobie cos z RPG, poniewaz rozbudowywujemy budynki na wyzsze lvl'e itp. A nawet jesli to nie ma nic wspolnego, to trudno. Temat jest i nic sie nie dzieje. |
Zapraszam na Uni 9 do sojuszu [GPR]. próg to 8800 pkt, niestety... ale kiedys może dołączycie.. mój nick to Pandor (wziąłem od "Puszka >>Pandory<<")
|
Cytuj:
|
@up
Żebym nie nasłał na Ciebie Xoheki :]. khazad: Mituso? Sojusz Solaris rekrutuje na u24. |
Ja gram na uni 22, myśle o założeniu własnego sojusz , ale potrzebuje ludzi, jak ktoś bedzie chętny to pw do mnie!!!
|
no to wiec ja . Unia 2 , nick :johnny_b
Punkty 22163 (Miejsce 1669 z 8795) ja nie mam czasu na zalozenie lub wstapienie do sojuszu bo tam same prozby pomoz itp. gram sam i sie nie przejmuje czy ktos mnie zniszczy czy co . zagladam se co jakis czas . w stoczni ustawiam na 20h budowanie foty lub obrony . mam 5 panetek. na 4 planetach buduje flote (OW - okrety wojenne). ksierzyca sie jeszcze nie doczekalem pare dni temu zostalem zaatakowany . niestety flota wracala z lupem a koles nie wiedzial ze moja flota leci wiec zaatakowal . no i miy raport;] Raport wojenny [1:47:10] (V:574000,A:5026000) Obrońca wygrał bitwę! Agresor stracił łącznie 5026000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 574000 jednostek. Na tych współrzędnych leża teraz 1057800 metalu i 535200 kryształu. Szanse powstania księżyca wynoszą 15 % <--Kurde mial byc ksierzyc :D 115 Lekkie działo laserowe dal(a) się naprawiać się. |
@up
A grałeś kiedyś na uni9? Bo ja komuś skopałem dupe a nazywał się tak jak ty :P (planeta Snikers) |
@up
a jaki miales nick :>?. bo nie jestem pewien czy to 9 czy 11 unia bya :P |
o.0
wypowiedzi większości osób zostawie bez komętarza... mam pytanie ma ktoś tu więcej niż 50k pktów?? bo ja mając 2k pktów bym sie wstydził napisać... |
Cytuj:
Uni7 nick: Ksiadz Rydzyk... i to tyle :) |
Ja gram na Uni 31, nick Lance (nie lancer). Mam pytanie: CO jets potrzebne do wybudowania Statku KOlonizacyjnego?
PS: To nie jest odświezenie tematu... |
up:
10k metalu, 20k kryształu, 10k deutra i odpowiednie technologie (sprawdź w dziale Technika w grze). |
gram na uni 1 nick jak tutah ;p
|
Gram na uni 22, +20k pkt, Jesli ktos +15K pkt szuka sojuszu chetnie przyjmiemy, prosze pisac do mnie na gg lub pw :)
|
Ej, jak ktos gra na universum 22 to zapraszam do sojuszu "noobhillator". Na razie mam 2 punkty, ale warto juz od poczatku zebrac sie w grupe :D. Zapraszam glownie poczatkujacych, choc silniejszym wsparciem takze nie pogardze. Przyjmujemy samych polakow!!! Moje wspolrzedne: 4:306:11
|
Ehhh, widze ze wiekszosc ma BARDZO duzo punktow....ja nie mowie ze mam duzo, ale by chyba wystarczylo abym wiekszosci pupy sklepal :P
Chetni szukac mnie na U16 67939 (Miejsce 746 z 7117).... ;) sojusz aZFG P.S. sprzedam okolo 1kk deuteru B) |
Punkty 478135 (Miejsce 154 z 7508)
Flota 36562 (Miejsce 48 z 7508) Badania 120 (Częste zmiany) Uni8 Sojusz : Nemesis |
Uni 18:
punkty 7387 (Miejsce 2825 z 7382) Sojusz DEVAs(dyplomata ;p) Flota ciągle w rozbudowie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |