![]() |
Cytuj:
|
E tam spamowac odrazu ;) Mnie zaskoczyl Dobo ktory pomyslal ze mam jakies przecieki od innych moderatow a ja tlyko ogladalem liste obecnych on-line ;)
|
A tak btw. to gdzie bylo ogloszenie o konkursie??
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial. W kazdym razie w grupie modkow jest juz przedstawiciel mojego miasta (Dabek) :P. Wszystkim, ktorzy zostali modkami gratuluje i zycze milego kasowania tematow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To calkiem zmienia postac rzeczy. |
Temat był w dziale 'Opinie i sugestie...', był także topic do komentowania w OWiON.
|
Cytuj:
|
"szczesc boze" na nowej drodze zycia ;) zycze duuuuzo wytrwalosci ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z wiekiem nabiera sie doswiadczenia hehe :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz!
Powodzenia Raul and p.l !! B)
P.S Nareszcie spokój i porządek na forum :p Im więcej modków tym mniej noobów! :D |
Cytuj:
Poza tym: Cytuj:
Cytuj:
|
Chciałbym wtrącić swoje zdanie.
Po 1. Od wybrania modów minęło ok. 24h więc po co ciągnąć ten temat. Po 2. Jeżeli ktoś nie wie gdzie można było składać zgłoszenia to nie jest możliwe, żeby taka osoba została modem. Po 3. Osoby, które dla niektórych były pewniakiem nie zostały wybrane, może dlatego, że ich posty są nietypowe (śmieszne, głupie, wulgarne lecz bez przesady). Gdy osoba zostałą by modem mogłaby zmienić podejście do forum i do swoich postów. Po 4. Chce złożyć serdeczne gratulacje Raulowi oraz Dwimowi. Wydaje mi się, że jest to dobry wybór. Dabek -życze ci wszystkiego najlepszego na posadzie moda, ale uważam niestety, że nie nadajesz się na moda. Na forum jest kilka osób które pasowałyby na to stanowisko -to moje zdanie. Jeszcze raz gratulacje i powodzenia. To by było na tyle. |
Ło Jesu ! Po co ta cała afera ???
|
Cytuj:
Dlaczego mam to robic za was? |
Czy mi się zdaje, czy to Dabek zrobił tą imprezę z różnymi "ciekawymi" przedmiotami?
Może niech każdy powie ile czego dał modom? albo innym userom, żeby zrezygnowali:P |
Cytuj:
Zgadzam się całkowicie z Polinem. Jest taki przycisk SZUKAJ. btw. z tego co wiem to ludzie tu składają gratulacje nowym Modom to czemu wy się kłócicie? |
Cytuj:
Jestem tutorem i średnim graczem i modem nie zostałem(i nie zostane:P) |
bo ty za stary jestes :}
|
pięknie zaczeli prace, od kasowania tematu ktory byl nie roztrzygniety ;( :( ;(
|
Cors Ent? Ten heretyk który głosi teorię aby nie trenować paladyna? Ło mada faka 0.o.
Gratulacje dla nowych moderatorów. God bless you ;]. |
Cytuj:
to gdzie to pisalo jest juz nieistotne bo i tak juz nikt nie ma szans zostac moderatorem (wkoncu sie skonczyl ten konkurs xD ) |
Cytuj:
A ja nie zostane bo odpadam na początku:P |
Cytuj:
|
@Up
Dwin już w akcji... @Topic Nieco spóźnione (ze względu na brak komputera przez 2 dni) gratulacje dla tych, co im się udalo, i dla tych, co myśleli, że im się udało. |
Gratulacje!!!
Wielkie gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów a szczególnie dla Dwimenora, który bardzo się przykłada do swoich nowych obowiązków i już mi pomógł dopiero co zaczynając swoją "karierę" ;) moderatora.
|
Ano, modki sie wziely ostro do roboty-krotka wizyta w 'Inne' i juz 3 tematy skasowane przez Raula, pare pozamykanych, w tym temacie mamy przyklad dzialalnosci Dwimenora, no laaadnie. Zaczynam sie bac:P Mam nadzieje ze nie zagladaja do Tworczosci, bo chyba bym bana zalapal;)
|
Witam, również chciałem pogratulować nowym modkom życze lekkiej pracy no i oczywiście sporo skasowanych tematów ;]
|
Cytuj:
|
Dlatego nie lubię za bardzo for phpbb, tak łatwo skasować całą swoją pracę(zawsze mi się to przydarza... taki pech:(). Odpowiem dziś/jutro. Tym
razem napisze najpierw w Wordzie. Cytuj:
(Ale bana mogę i tak wlepić ;)) |
NIe tylko tobie
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wielki Gratz!!! dla wszystkich!!
|
Gratz dla nowych
Gratulacje dla nowych
Maciej Nowa Sol lv 9 Knight :crusader: mam nadzieje ze beda sie dobrze sprawowac ;) |
gratulacje ;) i plx wielkie. pamietajcie o poprawnej pisowni, bo to boli, w szczegolnosci w wykonaniu modkow ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |