Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   ~~~wakacyjny Serwer~~~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36068)

Menkledon 31-05-2005 18:37

Moim zdaniem Elysian Warior ma rację

Musimy być zgrani i nie kozaczyc zbytnio na pocątku bo nie widomo kto jak bendzie grał.Dużo moich przyjacił i Elysiana Wariora ma dużo lvl na innych serwach.Znam Elysian Warior z rl i wiem na co go stac na elisi w niecałe 2 miesiące zrobił 72lvl knighta z bardzo dobrymi skillami.I nie powinismy na poczatku wtrancac sie w niepotrzebne wojny. POPROSTU ZGRANIE I WZAJEMNA POMOC ;) :)

Yobak 31-05-2005 21:01

Nom

@Elysian Warior
Dawno temu pytałeś o kontakt do Dellasa ;]
Jeśli dalej chcesz się z nim skontaktować to ja go z nam z rl i może jakimś cudem pozwoli ci dać swój numer gadu :)

mój numer gadu to <> <> <> 7458132 <> <> <>

Jak coś to ja mam numer gg do Zaznosa i możesz sie mnie pytać przed hakiem miał 80 <NaJwIęKsZy> Level na Morganie

Rafau 31-05-2005 21:04

Jasne, Elysian Warior. Moje gg to 2943793 jestem w godzinach wieczornych raczej niewidoczy to odezwij sie plz

Zaznos 31-05-2005 21:15

Napisz do mnie!

Zastanawiam sie czy doszly do ciebie wiadomosci z Morgany dokladnie o mnie.......zastanawiam sie nad jedna rzecza ale to bym musial z Toba osobiscie porozmawiac mozesz mnie dorwac przez Dark'Modor na Morganie porozmawiaj z nim....thx bye

Morin 31-05-2005 21:18

Moje gg jakby co to 3324941 :P
Musze Podsumowac moje kariere w Tibi wiec :
Moja ukochana postac ktora doznala wielu szkod czyli Solaris Tse z Elysi ( w złotych chwialach 40 level i 49 m-level Master Sorcek ma sie rozumiec B) )
Teraz Gram Knightem niestety zakrotko by byl dobry lev dotego doszla szkola gdyz koncze 3 klase Gim KOrgan Krwawy Topor 27 lev skile 68/66
Gralem podobnie jak Wicher Olesiem Tse :] z dobrymi konsekwencjami dla tej postaci !!

Mysle ze powinienem sie nadawac do gildi gdyz zamierzam w 3 dni ( liczac ze z***anym rookiem ) zrobic 20 level i tak samo jak wicher skilowac do 80/80.
Obliczylem ze zajmie mi to okolo 2 tyg jezeli oczywiscie dziennie bede skilowac od 6.00 do 24.00 czyli latwo wyliczyc ze 18 h dziennie :] Dotego moj "kolega" z RL zamierza zrobic Druta wiec druid by byl ale ze kolega bez mojego poparcia nic nie zrobi :P wiec przydal bym sie !!
Czekam na odpowiedz ? Szkoda ze takie slawy z Elysi ja Divrael i Tsaro przestali grac bo napewno by chcieli poczaczyc swe sily !! Cya

Grah Amek 31-05-2005 22:37

Zgłaszam siem

Ilixo 39 pall trimera kiedyś był wyższy ale już na tym servie nie gram [za duże lagi] 8o
Grah amek 32 sorc aldora tez kiedyś grałem ale obecnie już nie gram [znudziła mi sie gra sorcem] 8o
Grah Am 32 pall pandoria też obecnie nie gram [przegrana wojna] 8o
Adaver Araye 32 pall aldora którym obecnie gram [pall rox] :]

Mieszkam w Królewskim Miescie Kraków , a wiek to 17 latek

:cup: Moje gg to 4813383
:cup:

rekinek 01-06-2005 00:49

nick: Rekinek soorc - sorcerer lvl byl 41 lecz padle mw 1 sekunde bo dowaleniu mnie z UE przez sorca i 2 exori przez 2 knightow sorca zabile male niestey przyszlo wiecej h-lvli i spadlem jzu w suemi na 35 lvl moglby mszybko odrobic ale ten serwer jest do d.... mlvl byl 53. grac potrafie dosc dobrze uczylem sie od 2 dobrych kolesi jak wydostawac sei z trapow jak uciekac jak zabiac. ;d moje pvp jest tez dosc dobre ;p. mam doswiadczenie z nowymi serwerami gralem przez 5 dni na emperze nabilem 21 lvl 53/53 skille i mlvl 4. pytania msg me in game. Dobrze znam angielski. PG RULEZ ;d

Kret 01-06-2005 08:02

;]

Na razie chetnych do dolaczenie jest 3 z mythery ;]a rekinek kogo masz zamiar robic?? ja jestem z Ostródy (jeszcze tego nie podawalem) i proponuje ze jak wystartuje nowy server to po nabiciu lvli od 5-8 wubrac sie na hunta skeletonow albo minosow bo jedynie ci co beda z axe walic beda miec na mainie od razu dobra bron reszra natomiast bedzie kolowac (szczegolnie ciezko bedzie tym z clubem chybaze zdobeda maca na rooku)

Elysian Warior 01-06-2005 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Mysle ze powinienem sie nadawac do gildi gdyz zamierzam w 3 dni ( liczac ze z***anym rookiem ) zrobic 20 level i tak samo jak wicher skilowac do 80/80.
Obliczylem ze zajmie mi to okolo 2 tyg jezeli oczywiscie dziennie bede skilowac od 6.00 do 24.00 czyli latwo wyliczyc ze 18 h dziennie :] Dotego moj "kolega" z RL zamierza zrobic Druta wiec druid by byl ale ze kolega bez mojego poparcia nic nie zrobi :P wiec przydal bym sie !!

Ostatnio pare osób zadeklarowalo, że chce zrobic 20 lvl i trenic skille do 80/80. TO moze długo potrwać i przez ten czas osłabić siłę gildii.
Tak więc proponuje aby te osoby ćwiczyły przez 2 tygodnie, nie dłużej.
Jeżeli do tego czasu nie zrobia skilli 80/80 (+/-2) zostanął poniesione konsekwencje. :P

Negative 01-06-2005 16:04

Jestem zainteresowany chociaz jeszcze nie wiem do konca czy bede grac~~
Knight,101 lvl, Amera, Guheha Dark (Retired)
Mieszkam nad Morzem w zachodnio-pomorskim~~

Yobak 01-06-2005 16:04

:)

"poniesione konsekwencje" Groźnie brzmi :P
A ja zamierzam do 15 levela chodzić ze speerami a potem łuk i kusza od 20 levela +.

Elysian Warior 01-06-2005 16:56

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yobak
"poniesione konsekwencje" Groźnie brzmi :P
A ja zamierzam do 15 levela chodzić ze speerami a potem łuk i kusza od 20 levela +.

Tylko brzmi.
Mówie tak bo nie chce żeby ludziska pierwszy najtrudniejszy miesiac, kiedy mogą toczyć sie pierwsze wojny, spędzili na trenieniu a potem przyszli na gotowy oczyszczony serwer ;/

Kret 01-06-2005 19:01

wojna

jak tak patrze ile ma byc sorckow to oni beda idealnie do zabijania wrogich nam palkow (wystarczy tylko utevo res "orc berserker" ;) knighty tez z latwoscia powinni poradzic sobie z palkami a przypuszczam ze tych profesji bedzie najwiecej na servie (palki knighty) jakby co to damy rade :D niehc se ludzie trenia najwyzej straca to co najlepsze a jak beda oslabiac poziom gildii to pa pa pa ale jakby w gildii byly high lvle i osoby z najlepszymi albo jednymi z lepszych skillach na servie to to by nie obnizylo poziomy gildii

Andreff 01-06-2005 19:05

hmm mozliwe ze bede chcial dolaczyc... moim celem jak narazie jest anni na moim serwie, ale ekspic nie moge bo mam neta zwalonego. Mialem zamiar sie z kumplami przeniesc na nowy serw no i zalozyc gildie, ale widze ze juz ktos wpadl na ten pomysl ;]. Moj nick to Andreff, Eternia, 16lat, 43knight, skille byly 90/90 ale padlem przez glupote, gram od ponad roku

Wicher 01-06-2005 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elysian Warior
Tylko brzmi.
Mówie tak bo nie chce żeby ludziska pierwszy najtrudniejszy miesiac, kiedy mogą toczyć sie pierwsze wojny, spędzili na trenieniu a potem przyszli na gotowy oczyszczony serwer ;/

Ja chcę trenić odrazu bo niemam zamiaru expić do 40-50lvla na rotach albo larwach tylko odrazu lecieć, np: na guardy. Pozatym zawsze można wziąść udział w wojnach mimo treningu...

Kret 01-06-2005 19:24

niom

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wicher
Ja chcę trenić odrazu bo niemam zamiaru expić do 40-50lvla na rotach albo larwach tylko odrazu lecieć, np: na guardy. Pozatym zawsze można wziąść udział w wojnach mimo treningu...

przy okazjii trenienia nabilbys na pewno 4 magiczny a wteyd to bedziesz mogl dragi huntowac w tym czasie reszta bedzie miala tak na oko 3 magiczny i skille po 50 / dla tych co beda ciagle expic proponuje zostawiac w nocy mlvl bic (jak szczegoly na gg ;) )

Puziolek 01-06-2005 19:31

Jeżeli będzie to wam pomocne moge zrobić Druidka ;)

Edit: Bym grał druidem nie tylko do 20 lvla

Kret 01-06-2005 19:52

thx

hehe thx ale z jaki motywem bedziesz nim gral razem z nami(rzadzimy) czy tylko nabijesz 20 lvl zeby pomagac w desercie(4fun)??

Shins 01-06-2005 20:28

Siemka, też chciałbym dołączyć do tej gildii tyle że u mnie nie
mam tak wysokich leveli, ale nabijam bardzo szybko. Zwykle moje chary miały około 30 lvl w góra w jakies 8-9 dni. Takie przykłady to shintan lvl 32 paladin(skończyłem grać po 12 dniach bo niemiałem czasu expic wiecie testy itd. B) ) obecnie gram na Berylii mój nick to ... jest on sorcererem. Miałem grać nim ale Berylie opanowała gildia szwedzkich Del'Toro i gram nim teraz dla zabicia czasu (czyli nie za często). Na wakacyjnym serwerze grał bym przez pierwsze dni pełną parą 23/h jeśli dam rade :P Mam nadzieje że przyjmiesz mnie do gildii. (Co do Shintan to miałem hacka i koles zbanował mi tagże bedzie dostępny od 4 czerwca wtedy kończy się ban) Aha i moje GG 1633070 tylko odpisz bo musze się z tobą skontaktować żeby omówić pewnr aspekty :)

Forlann 01-06-2005 20:34

Bob bunt >><< Titania >><<35 lev knight

Master Knight de'Vere 01-06-2005 20:55

Yo,
Mógłbym do was dołączyć Lat:13, Name: Master Knight de'Vere, Świat:Secura, Lvl:40. Na nowym servie był bym palkiem(mam dobrze wyćwiczone pvp na pallu, grało sie dużo na OTservie), a pacc będzie napewno i to za pare dni :p Więc jeśli byś chciał żebym do was dołączył to napisz do mnie na Tibii i wtedy sie dokładnie dogadamy :)

Dragonsokol 01-06-2005 21:06

Druid

ja moge byc druidem :) . mam 19lvl na xanterze skile 44/39 nazwa chara dragonsoko :] l. nie mam paka wiec bede mogl grac tydzien pozniej.twierdze ze jestem doswiadczony srednio nabijam 50% lvl dziennie.

Kret 01-06-2005 21:23

moze

mysle ze elysian warrior przyjalby cie do gildii jakbys mial jeden z lepszych mlvli albo dosc spory lvl i pomagal nam w desertach ;] na pewno bedziesz moim kumplem :D przyda sie druidek :D

P.S. elysian skad wiesz ze pod koniec czerwca maja byc servery nowe?? i sonda ma sie konczyc 28.06 czyzby to maila byc data nowych servow??

Shins 01-06-2005 21:37

@up
Nikt niewie kiedy będą nowe serwery oprócz samych Cip'ów. Oby powstały jak najszybciej :)
@Elysian Warior
Skoro jestes, to chciał bym się zapytać czy rozważyłeś już moje wejście do przyszłej gildii??

Elysian Warior 01-06-2005 21:49

serw

Co do serw :
Powstanie na 10% ok.14czerwca(14,15,16)
Powstanie na 30% ok.21czerwca(21,22,23)
-//- 50% ok. 28czerwca(28,29,30)
-//- 10% ok. 5lipca

Kret 01-06-2005 23:03

;/

Cytuj:

Co do serw :
Powstanie na 10% ok.14czerwca(14,15,16)

oby nie bo ja pacca bede miec okolo 20 czerwca wraz z wystawienien ocen w szkole

Ojczul 02-06-2005 04:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonsokol
ja moge byc druidem :) . mam 19lvl na xanterze skile 44/39 nazwa chara dragonsoko :] l. nie mam paka wiec bede mogl grac tydzien pozniej.twierdze ze jestem doswiadczony srednio nabijam 50% lvl dziennie.

musze to skomentowac
jestes doswiadczony bardzo ludzie nabijają ponad 40lvl w 5 dni to daje 8lvl dziennie(poczatkowe lvl szybciej potem troche mniej lvl dzinnie)
wiec twoje doswiadcznie jest wielkie
pozatym na 19lvl grasz mysle palem albo knightem pozatym jestes noobem bo twoje skills muwia same za siebie

Kret 02-06-2005 08:25

ojej

no to co ze nOOb (xD) ale druid sie przyda jak chce to niehc gra na nowy servie ale o gildii to pewnie ma zludne nadzieje a jezeli bedzie bic 50% dziennie to mysle ze bedzie nie potrzebny ( po miech on 20 lvl a my 50+)

Szczecinianin 02-06-2005 09:50

Jestem ze szczecina moj best lvl to 52 rp na galanie niestety obecnie nie gram w tibie czekam na ten new serv i moge dolonczyc do was ...... kontakt ze mna na gg:3974370

Elysian Warior 02-06-2005 10:32

?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kret
Na razie chetnych do dolaczenie jest 3 z mythery ;]a rekinek kogo masz zamiar robic?? ja jestem z Ostródy (jeszcze tego nie podawalem) i proponuje ze jak wystartuje nowy server to po nabiciu lvli od 5-8 wubrac sie na hunta skeletonow albo minosow bo jedynie ci co beda z axe walic beda miec na mainie od razu dobra bron reszra natomiast bedzie kolowac (szczegolnie ciezko bedzie tym z clubem chybaze zdobeda maca na rooku)

Mógłbyś powiedzieć kto dokladnie z Mythery, bo ja naliczyłem narazie 1 osobe - rekinek soorc.
No i wes w koncu podaj mi nick jakiejś twojej postaci, bo narazie nabijasz tylko posty ;p , a nie znam rzadnego twego chara. :] :]

PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl

praktor 02-06-2005 13:17

Wyrażam chęć grania na nowym świecie:) Próbowałem na Nebuli (15lvl knight), ale niestety coś nie wyszło... Tym razem myślę, że będzie lepiej.

Ok, a teraz moja poprzednia postać:
Nick: Salamence Sarevok ,
Lvl: 61 ,
Profesja: Elite Knight ,
Świat: Harmonia .

Myślę, że spełniam Wasze wymagania. Doświadczenie mam, bo gram już ponad rok w tibię i nabiłem 61 lvl, a to chyba nie jest cieńki lvl. Pozdrawiam ! :)

Yobak 02-06-2005 14:31

:(

Zaniepokojony jestem wyniekiem sondy....mamy troche mało knightów....
Ciesze się że jest tyle sorców ale mam nadzieje że chociaż połowa głosujących wie co to znaczy granie sorcererem na nowym świecie :P

@Elysian Warior
1 "PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl"

Daj liste tych którzy mają szanse na dostanie się do gildi a nie tych co by chcieli wejść ...

2 Mógłbyś podać link do forum na tibia.xx gdzie dałeś to samo ogłoszenie bo chciałbym se poczytać... ?

Morin 02-06-2005 14:57

Mam nadzieje ze w tej sadzie glosuja ludzie ktorzy naprawde zamierzaja z nami grac a nie glosuje tylko dlatego ze weszli na ten temat -.-

Wicher 02-06-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yobak
Zaniepokojony jestem wyniekiem sondy....mamy troche mało knightów....

Ja i Morin będziemy knightami i to wystarczy xD szczególnie jak skończymy z treningiem do 80/80, czyli jakieś dwa-trzy tygodnie po powstaniu serwa :]

Elysian Warior 02-06-2005 15:51

Info

1. Yobak - caly czas pisze do ciebie na gg, ale ty sie nie odzywasz.
Nie wiem moze zly nr gg mam, czy to ten? : 7458132
2. @nie wiem kto jeszcze wejdzie. Minely dopiero 2 tygodnie, mam juz prawie 35osób z tibiii.pl a jeszcze co najmniej 3 tygodnie zostaly, wiec naprawde nie wiem. Mam pewne plany co do struktur gildii (pomysl jednej osoby z forum) ale o nich dokladnie puźniej. Narazie powiem że chodzi o stworzenie 2 gildii -dla lepszych graczy i dla slabszych.
3. @ Linków z tibi.xx.pl nie da sie podać, bo wszystkie maja taki sam adres. Temat znajdziesz w nastepujący sposób: Tibia.xx.pl->forum-> o wszystkim i o niczym-> wakacyjny serwer ;]
4. Kret - podaj w koncu nick swojej postaci, bo nie moge umiescic listy osób - czekam wlasnie tylko na ciebie ! ;p
Cya ^^

essman 02-06-2005 16:16

essman 42 lvl

Kret 02-06-2005 17:26

=/

Cytuj:

Mógłbyś powiedzieć kto dokladnie z Mythery, bo ja naliczyłem narazie 1 osobe - rekinek soorc.
No i wes w koncu podaj mi nick jakiejś twojej postaci, bo narazie nabijasz tylko posty ;p , a nie znam rzadnego twego chara. :] :]

PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl

z Mythery to PIotr i rekinek no i ja (najlepsze chwile na mytherze) obecnie w tibie nie gram okolo 17 czerwca kupuje pacca na jakeigos lipnego chara i czekam na nowy server / mialem 3 hackniete postacie (w koncu zdecydowalem sie na format ) kret niszczyciel / knight kret / princess of amazon postacie te oddalem kumplom wiec nie patrzcie na ich dokonania
tak na prawde gram w tibie od stycznia bo dopiero wteyd mailem neta na chacie (wczesniej bylo ciezko ale grywalem w cafe i u kumpli ;)
best chwile : kret niszczyciel 22 lvl 36 mlvl
knight kret 20 lvl axe:61 shielding 60 mlvl 4
princess of amazon (hiberna) distans 56 sheilding 40mlvl 8 lvl15
jak chcesz sie ze mna skontaktoac to moge zrobic chara na elysii i to bedzie pierwsza postac ktora bedzie meic pacca a pozneij nastepna bedzie ta na nowym servie ;] a dlaczego nie mailem nawyzszych specjalnie lvl poniewaz kiedy gralem sorcem mysallem ze knight jest lepszy a pozniej ze palek i tak na prawde to zle na tym wyszedlem teraz jednak bedzie inaczej :D

<edit> ok juz zrobilem tego chara poszedlem ci na reke i jest na elysii zeby bylo ci latwiej ;] nick to cien orla :D

Yobak 02-06-2005 18:10

^,^

Tak mój numer to 7458132 i nikt nieznajomy w tym tygodniu nic domnie nienapisał. Być może moja siostra siedziała bo pisze prace Licencjacką na kompie a niemam hasła ale w archiwum nic niema....

@Wicher
Ja i Morin będziemy knightami i to wystarczy xD szczególnie jak skończymy z treningiem do 80/80, czyli jakieś dwa-trzy tygodnie po powstaniu serwa

Jeśli bedziecie trenić to niebędziecie początkowo mieć dużego levela a do początkowej wojny przydadzą sie knighty...

rekinek 02-06-2005 18:30

hmmm.....

Jak narazie wszyscy tutaj to chyab posty nabijaja co kogo narazie obchodzi jak bedzie gral jak checie sobie o tym pogadac to idzcei an gg lub msn lub inne tego typu komunikatory. Wszyscy gadaja od rzeczy a potem i tak nikt nie zrobi tak jka pisal.

Ten topic jest zeby sie zglaszac wyraznie bylo napisane:

"...napisz: skąd jesteś( miasto, serwer), ile masz lat, jak długo grasz w Tibie, jaki jest twój lvl(e) oraz podaj Nick swego Chara."

Wiec po jaka cholere piszecie bede trenic tyle a ja jestem taki a ja taki... Macei podac dane a Elysian z wami pogada i zrobi sobie lise ktora nastepnie podzieli w jakis tam sposob ktory uwaza za odpowiedni ;p i da wam znac.

Kret 02-06-2005 19:00

niom tak

no masz racje rekin ale watpie zeby cie ktos posluchal / ah i ostatnie co chcialem powiedziec juz wiecej nie bede tu (cytat) postow nabijal. Inne gildie maja swoje fora czesto tocza sie rozmowy na kanale gildii a ja porponuje orpocz tego zeby gildia posiadala tez swoje grupe dyskusyjna na przykald na Mircu albo w czyms podobnym do Teamspeak ;] to tyle :D bede czesto tu lookac byc moze zeby wyrazic o kims/czyms opinie ale swoich postow na nowe tematy czynic nie bede
P.S. fajne filmiki rekin szkoda ze nie gralem wtedy juz na mytherze jak ta olimpiada byla ;] (nie komentujcie ze jest na to inny temat po porstu napsialem to przy okazjii)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20.