![]() |
2 słowa i jeden spójnik : Syf i Lamerstwo.
|
--.--
No własnie Gejt Lord, ja tekigo nika nie mam, żeczywiscie ukrałem twojezeczy i oddałem gondimilowi który jest pożadny w przeciwieństwie do ciebie, popatrz se na Black listy harmonijne, sprawdz ile osób chiało by cie zabic, każdy z harmonii wie że ten "gejt Lord " to ty, Można się tego domyslec przez podpis Hobbit Fajer Blejd, napisane przez "j" tak jak gejt lord, a ja mam nick jak w tibii, ludzie sobie zobaczcie Temat w zdieciach "Gildia Black Company" dowód że ja jestem RL gate lord, a jak BC mnie chiała która jest najlepsza gildią na harmonii tzn że jestem dobry,a hobbit był w moonblades którzy tez są dobrzy i go wywalili, i co? mam dowód!!!! 8o 8o 8o 8o Więc nie udawaj, ja sie przyzaje że cie okradłem na iles tam kase w itmkach ale dla słusznej sprawy, okrałeś gondimila na 700k a ja mu część zwróciłem, se wobraż ze Wigupin jest Gm'em na otsie gondimila, widzisz? pogodzili sie noobku!!!
|
żadne podszywanie
Ja sie pod nikogo nie potrzywam muj nick został zciągniety z postaci do Gry Mage Knight, jest tam postać gate lord, ty se mów co chcesz, możesz udawać ale w myśli wiesz że to ty sie podemnie podszyłes żebym niby miał przesrane, lecz nie mam , tylko ty masz, masz tak zwalona reputacje na harmie że lepiej się tam nie pokazuj.
PS: nie wchodz na testa lepiej, ostrzegam cie z czystej dobroci i litosci dla ciebie noobusiu, jak wejdziesz ammy juz plana , nie schowasz sie!!! Ehh Stalmira niby żeś wyzywał boże, a ja to z nim wyjasnilem i on mi wieży, a analfabeta ciołku to ten co żle pisze a ten co źle widzi kolory to daltonista Baba noob,( Zdięcja-Gildia BLack Company), tam macie dowód mojej prawdziwosci, a tak smao na tibia.com możecie wpisac w szukaniu postaci Gate lord, a Gejt lord, i zobaczycie( a hobbit jak to przeczyta odrazu zrobi postac gejt lord pewnie )noto sie patrzy kiedy postac została zrobiona buahahahahha. Thx all Gm's for Tutor State :) |
ja sie nie potszywam -looknijta na rozmiar IP (te cyferki takie)
Cytuj:
ty sie gupku nie odzywaj jak sie nie naumailes kto to alfabeta a kto daltonista lolu jeden ruski niemuty 8o X( :evul: :cup: :baby: :p :) B) DO ADMINUW!! PROSZE O SPRZAWDZENIE IP MOJEGO I TEGO GEJTA LORDA !!! ja sie nie potszywam -looknijta na rozmiar IP (te cyferki takie, jakis numer modema chyba czy cos -nie wiem, ja sie bardziej pszyrodo interesujem) morze wtedy noobku uwiezyrz rze ty to nie ja, tzn rze ja to nie ty. n/c so stfu! a stalmir to tez I own you! bo jezdem evul, gangzta, master of ceremoni i w ogole gangsta ! pozdro pincset dla calego "lol team" i innych lolkuw na harmonii. i mnie nie starz, bo ja se moge grac an tescie, i na nie tescie i na beta i na gold, bo mam pacca, to co mie zorbirz? mozesz mnie huntowac gupi gupku ( B) :cup: 8o ) bo harmonia to now-pwp so shat up kids. no i co? no i lotto :D :D :D :D -dobry rzat mie wyszedl, ale co, evul tak ma^^ ps. twoji rodzice to fajne hopaki ^^ :D :cup: :cup: EDIT: Cytuj:
. |
Dla mnie super film <lol> najlepsze to "uuuuuuuuuuuu" i jak pod dp poszli.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |