Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Małe pytanie do ludzi któRZy się dobRZe bawią (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37277)

Birmil 04-06-2005 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heli
Chcialem troche sd porobic przed snem 13lat (1gim) poprostu w późnym miesiącu się urodziłem a pozatym co cie to obchodzi:P sadze ze kazdy moze pic

jak nie umiesz pic to nie pij
:)

morwi 04-06-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PitBull
Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!!
A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni!
Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem ....
PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!

o boze myslalem ze spadne z krzesla jak to przeczytalem!
THC subst. zawarta w marihuanie uzaleznia, i odklada sie w organizmie czlowieka(czyli im czesciej palisz tym mniej za kazdym razem musisz wyjarac zeby sie "najarac"). btw. nie ma smiertelnej dawki bo jej nie mozna przedawkowac! gdy dojdziesz do pewnego momentu(dla kazdego inny...) dostajesz psychozy....

Imprezowy Chłoptaś 04-06-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Trawka w ogóle zabroniona...

Gówno Prawda. Kumple na gorkach znalezli Samosieje i zaczeli to jarac, w Holandi jest w aptekach. Proponuje Zeby Alkohol mogl pic kazdy kto chce :P
DZOLK Wedlug mnie pic powinnysmy tyle zeby sie nie upic i nie spowodowac czegos (np.Wypadek Samochodowy) Tysiace Reklam jest nie siegaj po alkohol, kto sie do tego stosuje nikt, Jesli wmowicie tym dzieciom zeby wygladac na doroslych nie musicie siegac na flache, tylko dobrze sie zachowywac jak na doroslego przystalo,

Kajulec 04-06-2005 21:09

@Topic:
Tfuuuu, no comment. Nie widze nic zlego w wypiciu raz na jakis czas (impreza/sylwester/urodziny), ale chodzi mi o wypicie MALEJ ilosci.. nie o nawalenie sie. Nie odpowiem na pytania, bo nie mam doswiadczenia, a poza tym i tak nie przyda Ci sie to.

@PitBull:
Roooootfl, ale z Ciebie nafazowany ziooooom.. a tak na powaznie, to robisz sobie niezle jaja, albo naprawde jestes nafazowany. Jesli to drugie: no to milej zabawy, ale zebys kiedys sie przypadkiem nie "przejechal".

TheNatoorat 04-06-2005 21:36

Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba
- wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać
Mission Accomplished.

@PitBull:
Joł ziom!
Chcesz mi wmówić, że ćpasz?
Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy.

I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?

PitBull 04-06-2005 21:46

Ahahaaa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba
- wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać
Mission Accomplished.

@PitBull:
Joł ziom!
Chcesz mi wmówić, że ćpasz?
Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy.

I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?

O chłopak masz nieźle nasrane a co ty masz dojscie do dragów od producenta bo bakba sprzedaje kradzione i przemycane do polski z rojsci resoraki, a mama sprzedaje kable od prodizy......
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze!

@up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....

Mati z Ohio.. 04-06-2005 21:49

To niepij chaharze jeden nie będziesz miał żadnych problemów :cyclops:

morwi 04-06-2005 21:54

Cytuj:

O chłopak masz nieźle nasrane a co ty masz dojscie do dragów od producenta bo bakba sprzedaje kradzione i przemycane do polski z rojsci resoraki, a mama sprzedaje kable od prodizy......
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze!

@up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....

no jestem ciekawy jak dlugo palisz-.-
no chyba ze jestes gruby(BEZ OBRAZY!) to wtedy potrzebujesz wiecej thc zeby dojsc do psychozy.....

PitBull 04-06-2005 22:05

,...,

Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby :P !
Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!? :baby:

Dan the Automator 04-06-2005 22:05

Cytuj:

Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!!
A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni!
Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem ....
PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!

5 gramów bierzesz na raz? Regularnie? Głupiś, do zobaczenia w piekle.

morwi 04-06-2005 22:09

Cytuj:

Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby :P !
Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!? :baby:

chodzi ci gdzie jest napisane o psychozie? poszukaj na google.pl. a ja to wiem od pewnego kolesia-bylego narkomana ktory obecnie pracuje w osrodku dla narkomanow w krakowie(byly u mnie w szkole nie dawno zajecia z nim, i opowiadal o tym wszystkim....)

PitBull 04-06-2005 22:11

Nieeee

Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia :evul: !!!

PitBull 04-06-2005 22:13

Ej...!

Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!

Dan the Automator 04-06-2005 22:17

Cytuj:

Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia :evul: !!!

Poprostu wiem co to umiar i wiem co to proporcja. Szczerze? Wątpie byś palił 3 lata, bo po takich dawkach szybko się nudzi, i sięga sie po coś z większym kopem. Pozatym za bardzo się podniecasz tym że palisz - słuchaj, imponuj sobie starym, bo tutaj znajdziesz tylko politowanie. C'ya in Hell \m/

Matek 04-06-2005 22:17

Cytuj:

Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę...

Typowa gadka ćpuna - nie uzaleznie sie, bo mam silna wole. A ja ci na to - odstaw trawke na pol roku. Jak wytrzymasz jestes wolnym czlowiekiem jak nie - cpunem;]

A powaga: samosieja faktycznie uzaleznia w taki samym stopniu jak fajki. Jednak ta kupowana od 'dealerow' jest mocniejsza... i z tym jest gorzej niestety...

NIe zmienia to faktu, ze ludzie jarajacy czesto technicznie rzecz biorac sa CPUNAMI

morwi 04-06-2005 22:18

Cytuj:

Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!

nie musze bo wszystko dokladnie ten koles opowiedzial-.- no chyba ze wy to jakos ****a nie wiem jak palicie dym do ryja i trzymacie i puszczacie?

morwi 04-06-2005 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Poprostu wiem co to umiar i wiem co to proporcja. Szczerze? Wątpie byś palił 3 lata, bo po takich dawkach szybko się nudzi, i sięga sie po coś z większym kopem. Pozatym za bardzo się podniecasz tym że palisz - słuchaj, imponuj sobie starym, bo tutaj znajdziesz tylko politowanie. C'ya in Hell \m/

no mozliwe ze by mu sie nie znudzilo. jak wyzej pisalem o tym kolesiu to mowil on tez o cpunie co jaral przez 11lat tylko trawke i po 11 latach dostal tak silnej psychozy ze sie pociol;/

she_devil 04-06-2005 22:22

No więc ja jestem przeciwna wszystkiemu typu alkohol, papierosy, narkotyki z jednym małym cholernym wyjątkiem. Dla mnie se możecie palic ile wlezie, o ile macie w tym jakiś cel inny niż "mieć fazę", "dla szpanu".
@ktos kto powiedział, że sie przyjęło, że imprez bez alkoholu nie ma/nie można sie bawić bez alkoholu

Dupa, nie prawda. Impreza bez alkoholu może być, zabawa również może być przednia i do cholery nie trzeba się tak szczycić, że się pije.

@założyciel tematu

Ja się upiję zażygam sie jak świnia i też założę kolejny debilby temat, kay?

Bzik 04-06-2005 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłoptaś
w Holandi jest w aptekach.

Holandii w to nie mieszaj tam jest legalna trawka

PitBull 04-06-2005 22:54

Heh.. Jak sie pali to sie robi przerwy zeby sie nieznudziło panowie bądzmy poważni ! CO jakiś czas przerw i sie nienudzi po prostu .... Ja przerwy umiem robić i to bardzo długie... Więc nieuważam że jestem ćpunem....

Baron Kaldrick 04-06-2005 23:10

A ja to normalnie od przedszkola ćpam! To znaczy, tfu, ja zażywam! Bo ćpają to te tego tam menele pod dworcem! I ja potrafię się powstrzymać! Tylko pożyczcie mi kvrwa 5 złotych, bo mam głoda...

hoomik 04-06-2005 23:36

dwa razy pisalem posty po ponad 15 minut... dwa razy gdzies je w***alo... teraz mam to gdzies i napisze tylko:

a ja mam 17 lat, i lubie ze znajomymi od czasu do czasu pojsc na piwo niekoniecznie jedno. Ktos ma cos przeciwko?

Shinjix 04-06-2005 23:39

I z glupich pytan osob mlodszych zrobila sie klutnia o picie, cpanie, palenie i co tam jeszcze... smiac mi sie z was chce :D

Ashlon 05-06-2005 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
dwa razy pisalem posty po ponad 15 minut... dwa razy gdzies je w***alo... teraz mam to gdzies i napisze tylko:

a ja mam 17 lat, i lubie ze znajomymi od czasu do czasu pojsc na piwo niekoniecznie jedno. Ktos ma cos przeciwko?

A dlaczego mialby miec? To ty decydujesz o swoim zyciu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shin
I z glupich pytan osob mlodszych zrobila sie klutnia o picie, cpanie, palenie i co tam jeszcze... smiac mi sie z was chce

Jak zwykle.

@Kaldrick : na ktorejs tam stronie widzialem post dot. lezenia w rowie ;). Racja, zdazaja sie i takie bambusy. Ale wiekszosc >18 nie pije w ten sposob. Rozumiem, ze to byla ironia, a ty nie pijesz alkoholu (tak zakladam), ale cala mlodziez NIE PIJE alkoholu tylko po to, zeby sie schlac. Jesli komus smakuje piwko to nie moze go wypic, bo ktos powie, ze szpanuje/probuje zrobic z siebie doroslego/idzie sie nawalic jak swinia? No proosze...

Shanhaevel 05-06-2005 10:21

@Pitbull
Joł zią, daj bucha, bo bauns będzie na imprze...

Wiesz co? Zaćpaj się na śmierć, będzie o jednego debilqa mniej...

Żałosny pozer.

@Baron
Masz głoda? Na małeog głoda najlepsze jest DANIO!

Ville 05-06-2005 10:50

@PitBull
Jarasz na raz 5 gramow..... O przetyp - ja w 6 osob (raz w zyciu i ostatni przysiegam) zjaralem 4 gramy i kazdy mial faze rowno. Policz sobie: 5 g / 6 osob to wychodzi mniej niz jeden gram na glowe.

@Shinjix
Skoro ta dyskusja ciebie smieszy to po co sie w nia wlaczasz?

@Kald
Bardzo dobrze ukazales mentalnosc cpuna.....

@Shanhaevel
powiem tylko jedno - co do pierwszej czesci posta (nie liczac tego o glodzie :P) zgadzam sie z toba w 100% Moge ci pitbull nawet ziolo w pudeleczku wyslac 10 gramowym zapelnionym po brzegi tylko obiecaj ze wypalisz to na raz plx

Piotrek10 05-06-2005 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heli
Tu mam małe pytanie albo i wiecej wczoraj byłem na imprezce i troszke przesadziłem ze spożyciem alkoholu:
1. co zazwyczaj robicie jak wam jedzie z mordy wódą (odrazu powiem ze guma do zucia się nie sprawdziła)
2. co robicie zeby starsi was nie przylapali jak wracacie
3. wczoraj siadlem przed kompem zeby zagrac i zaraz zleciałem pomyslalem ze granie niebedzie najlepszym pomysłem
4. jak macie kaca to co robicie zeby go niemiec

jakby byly jakies bledy smialo mówcie (mam kaca i niezbyt panuje nad pisanem na klawiatuze)

1. W jednym jesteśmy podobni: ja też spadłem z krzesła jak przeczytałem twój post.
2. Hmm mam 12 lat i z tego co napisałeś winika że już daaaaawno powinienem chlać wóde jak trza :D
3. Myśłę że pochodzisz z patologicznej rodzinny, jesteś pewnie kibolem Cracowi/Wisły/Huntnika, jesteś matołem który bierze przykład z jakiś *****ów który chleja pod blokiem non stop.
4. Albo chcesz się popisać jaki to nie jesteś kozak bo pijesz w wieku 13 lat, a naprawdę jesteś kujonem który ma średnią 5.5 i chce się doswartościować że pije.

Shanhaevel 05-06-2005 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek10
1. W jednym jesteśmy podobni: ja też spadłem z krzesła jak przeczytałem twój post.
2. Hmm mam 12 lat i z tego co napisałeś winika że już daaaaawno powinienem chlać wóde jak trza :D
3. Myśłę że pochodzisz z patologicznej rodzinny, jesteś pewnie kibolem Cracowi/Wisły/Huntnika, jesteś matołem który bierze przykład z jakiś *****ów który chleja pod blokiem non stop.
4. Albo chcesz się popisać jaki to nie jesteś kozak bo pijesz w wieku 13 lat, a naprawdę jesteś kujonem który ma średnią 5.5 i chce się doswartościować że pije.

LOL! 4. punkt mnie rozwalił. Znasz definicję kujoństwa? "Naucz się i zapomnij"... Po co sę dowartościowywać jak ma się średnią 5.5? Im wyższa średnia tym mniej jesteś wart? Ja mam średnią 5.2 i nie czuje się jak palant. -.- No, i nie pije. :P

Badzo 05-06-2005 12:45

@PitBull

Jeżeli myślisz, że jesteś przez to dojrzalszy to sie mylisz! Przez jaranie udowadniasz że jesteś rozwydrzonym bachorem, któremu wszystko wolno...

De'sH 05-06-2005 15:00

Biedne dziecko popisuje sie swoimi wyimagionwanymi przezyciami... podczas kiedy mu sie to snilo matka go do szkoly budzila i przezyl szok >.<

Kin 05-06-2005 15:02

Gdybyś był moim dzieckiem... to już byś był ptłuczony na c*** -.-". Co to takiego qurwa zataczać się następny pijaczek-zenek do kartoteki Lamerów -.-.

hoomik 06-06-2005 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibioma
Nie chleje wódki. Okazyjnie browarek i szampan :)

Za***iscie. A ja nie jadam selera. Okazyjnie chipsy i rzodkiewke.

Rondelmen 06-06-2005 15:00

Zapalilem raz trawke... tak do sprobowania... wciagnela mnie bardzo ale po jakichs 2 tyg prosilem qmpli zeby pomogli mi przestac palic... pomogli jakos wytrzymalem....mowilem do siebie "wytrzymasz" "nie badz z***em" no i sie udalo :) narkotyki to najwieksze gowno na swiecie jakie znam

Smiti 06-06-2005 15:15

Wy mówicie, że..

U nas wiek młodzieży pijącej ciągle się obniża, byłemn na wymianie z uczniami w Holandii ( 2 klasa gim.) i to co tam zobaczyłem poporstu zwaliło mnie z nóg. Tam "dzieci" mogą pić i palić legalnie od 16 roku życia, a zaczynają już od wieku wczesnie szkolnego czyli ~10lat.

PiXik 07-06-2005 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Gdzie widzisz zabawę w nawaleniu się jak świnia i leżeniu obrzyganym w rowie?

dobre dobre.nigdzie nie widzę po prostu chciałem oszczędzić sobie następnego lamerskiego posta"picie jest evul"

Van Gul'dan Moose 11-06-2005 18:23

Odnosnie pyt. nr.4

Proponowałbym napisa podanie do Boga/Zeusa/Melitele/Jowisza(niepotrzebne skreślic) o mocniejszy/rozsądniejszy łeb.Proste,nie?

Van Gul'dan Moose 11-06-2005 20:32

a odnosnie pyt.nr.1

Unikaj tego podając sobie alkochol dozylnie.W ten prosty i ekonomiczny sposob mozesz nawet dostac nagrodę!!!

Darwina(ale co tam)

Matek 11-06-2005 20:56

@up: kazde dziecko wie, ze najlatwiej sie upic stosujac czopki alkoholowe!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23.