![]() |
no cóż ja też się wypowiem
_________________ 38 z łuku w mino _________________ 27 z katany w buga To tyle, z fista za 12 albo 13 uderzyłem trolla (25 fist) |
jakimś cudem waspa na strzala wziołem(35 hp) :D
|
Jak zaczynalem grac w tibie (to byla chyba wtedy tiba 7.5) spiry mialy 35 albo 30 ataku i wtedy udalo mi sie walnac za 35 w orc'a spermana :P
|
Zgadzam sie z Instynkt i Panem Klockiem. xD
Topic: 36 skeletor, z speara... 16 dista. Jezeli chodzi o Katanbke to nie mam pojecia <lol2> xD |
Jestem nowy ale znam się troche na Tibii gram już 1 rok i 1 miesiąc:P.
Potwierdzam zdanie Pana Klocka I Instynkta. A co do tematu: Z Katany 25 w poison spidera I z łuku 31 bodajże w minosa:p Teraz zacząłem grać na Refugii i chętni niech wchodzą i grają tam. Mój nick Gruszqa LariusB) [CHAR]Elver Daran[/CHAR] |
Katana - 27 albo 29 w buga, tak ze poprostu padl na raz.
Bow/Arrow - 40 w skeletona. Pozatym, raz mialem sytuacje ubicia Rotworma na 4 strzaly, z arrowsow... z czego zaden niechybil... a strzaly wynosily 15-20 (taka sama sytuacja kiedys z orkiem - bez "zeza" na 4 ciosy :) ) |
36 w minosa z łuku ;d
|
Moje Hity
18 Distans Spear - Tak Przeważnie Bije Po 35+ Ale Raz Udało Sie 49 :D Arrows - Częsty Hit +40 (Do 40) Poison Arrows Poszło Do 45 :] (Więkrzy Fart Niż Z Arrowa) 18 Sword Katana - 27 W Mino, I Inne Hity Do +27 Za Długo By Wymieniać W Co xD |
Z katany - za 38 w orca
Z łuku - Zostawmy bez komentarza :D |
z katany 25 w orca
37 ze speara w trolla:cup: |
best hit
52 ze speara na rooku ;}w minosa :cup:
|
37 z katany w orca.
54 ze speara również w orca. |
34 z katany w beara
spearow narazie nie uzywam :P |
Katana 25 w Orc
Spear 32 w Skeleton Pozdrawiam , Saniushy ;) |
Uderzenie z katany-34 damage.
Reszty nie sprawdzałem.Preferuje bronie typu katana, gardzę łukami :) |
41 w orca ze speara :lucznik:
21 w wolfa z katany :crusader: :cup: Wam takze zycze dobrych BEST HITOW ;] |
30 z katany w waspa. Jak ktos podaje hit z broni bialej (katana, carlin sword itp) za 40+ hp to wiadomo ze kłamie.
|
Cytuj:
Wystarczy Ci 23 sword fighting... i przy niewielkim szczesciu jestes w stanie tyle walnąć. Pozdrawiam Darushu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wierzysz? Jak powtorze to moge wrzucić screena specjalnie dla Ciebie ;) A uwierz ze widzialem i wieksze hity na takim skillu. |
hit
Ja wzialem na hit spidera i rata :p z macy
|
32 rookstayer ze skillami 21/25 i kataną w łapie:
-buga często ściagam na 1 hit (za 29 hp) -rata bardzo często sciagam na 1 hit (za 20 hp) -na reszcie potworow nie expie tylko dla zabawy czasem pojde wiec trudno mi oceniać |
Mój best- 31 w minosa ze spear
|
ja przy 19 sworda walnalem z katany za 34 w beara a ze speara nie pamietam na ile dista walnalem 44^^
|
Cytuj:
Cytuj:
I jak, wesoło tak oczerniac wszystkich? ja tak samo moge oczernic Ciebie po twojej trasie, tak jak Ty po czyichs lvl'ach |
Po updacie 28 z katany w trolla :D
|
Z 30 minut temu za 37 ze speara w minosa ze skillem 16
|
21 z Katany W Mino =D
38<katana>orc |
30 w minosa z speara ^^
27 z katany w skeletona :] |
Jak miałem paladyna to zadałem minosowi ze strzał 40hp wtedy mialem skile 19dystans, teraz mam knight i w minosa 30 :( :evul:
|
@up
Proszę Pana To Jest Dzial Tajemnice Rookgaardu -.- |
No to ja dam swoje 13 Gp.
Best Hit z Katany : 28 w Minotaura
Best Hit z Spear : 43 w Minotaura Wiem że skromnie :) Ale po co się wysilać :P |
30 w orca z katany przy skillu 21 sword...
Pozdrawiam:D Gunsllinger |
Ostatnio zaczelem bic troszke z Lapy ... i powiem wam ze az tak wielkiej roznicy miedzy biciem z lapy a bicie z katany w zadawaniu siosow nie ma ... Oczywiscie inaczej ma sie juz sprawa w obronie bo ona lekko sie oslabia.
Ale po Upie wszystko zaczyna sie wraz z wyzszym skillem zachodzic na siebie i wsumie jak tak dalej pojdzie to stanie sie niezle monotonne. |
Katana : 29 - Bug na strzała 19 skill
Spear : 45 - W Orca 18 skill Bow : 43 - W Rotworma 18 skill Fist : 9 - W Spidera 14 skill Nick: Evor Rookstayer, lvl 16+, Nerana pisać!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
On po prostu stwierdził fakty dotyczące twojej obecnej postaci, a ty od razu pluplu pluplu.. |
Z łuku w beara 23hp ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |