![]() |
@up
Mi też się zaczyna powoli nudzić @Jack Varin Prywatna wiadomość: @nick_gracza treść wiadomości http://www.kalonline.za.pl tam jest poradnik o potworach |
Yyyy mam pytanko, gdzie moge znaleść Demon carcass scavenger??
|
Ludzie pomurzcie mi !!! Mam problem z rejestracją... Zawsze coś im niepasuje, a to ID a to e-mail... i na samym dole co mam jak wszytsko "dobrze" wypełnie wybrać ?? Niepamiętam jak to szło ale to po lewej czy to po prawej... Proszę o szybką pomoc !!!
EDIT: e-mail już im odpowiada, ale się uparli o ID więc proszę o pomoc !!! |
hresult=8876086a
Co to znaczy chce se zagrac wiec wgralem i zpatchowalem wciskam start game a tu guwno nie dziala! co zrobic szukalem w google i na stronkach o kalu i nic nie ma pomocy PS. na wczesniejszym kompie mi KAL legalnie chodzil |
Kurde!!!!!!!! jak wlaczam KalOnlineto mam dzwiek i widze kto pisze ale niewidac kim jestem itp co to jest? prosze o rade ;(
|
co to id i address?cow pisać w id?
|
Co mam zrobić jak wychodze z miasta... widze wszystko bardzo ładnie... oprócz tego że nie widze potworów... tylko jak najade na niego wyszką to mi pokazuje jego zycie... X(
|
Gra podobna do gothica/knight online ale nawet nawet... trochę zamula mi się ale to (mam nadzieję) z biegiem czasu się zmini ;P
|
Bez urazy ale Kalonline to tak jak sama nazwa wskazuje kal,nie ma czym sie zachwycac-1000x wole tibie.I wiem ze nie tylko mnie to nie kreci
NARA |
Cytuj:
mowisz ze zadko kiedys mnie rodzicie wolali bylem na demon soldier i mi tu assa wyskakuje i dead.. |
mam pytanko kiedys gralem w ta gre i chodzil ten assasin wygladal inaczej niz inni ten czerwony nick i nigdy nie czailem kto to jest moze teraz mi wytlumaczycie?:)
|
up: oile dobrze pamiętam to jest PKPKpK!! on może zabijać ludzi i ludzie jego (?) mnie raz zabił ;/
ale już w te gre niegram ;p |
Cytuj:
Zacząłem grać od nowa archerem, mam narazie 22 lvl, g42 set, łuk G40 +10 Red Tiger [4]. Devile kłade zazwyczaj na jednego strzała. Szukam uczniów, zafunduje im jakiś set g24 :). |
mmm a ja szukam nauczyciela :>
Jak narazie 9 lvl knight |
Jak dlamnie zadlugo sie instaluje az 4 godziny
|
O bose... mam 16 lvl i nie moge znaleźć kolesia od kasy <hahahahaha>
ktoś pomose? |
Cytuj:
|
:)
Cytuj:
Ja moge byc twoim teacherem . Daj nick albo pm do Goldenth :) |
ja pomoge
:)
Cytuj:
Ja moge byc twoim nauczycielem . Daj nick albo pm do Goldenth |
-.-
hehe siemka kamilek :D tez troche zaczynam w to pykać jak ty :P
|
Gra jest za***ista.
Mam pytanie czy da się zmienić nauczyciela?? A jak tak to jak to się robi |
.
Cytuj:
Z tego co wiem to chyba nie mozna. Jesli sie pomylilem to sry :confused: |
A więc co mi da posiadanie nauczyciela, jak moge wyłączyc bieganie, oraz gdzie na początku iść poexpić. Czy to prawda, że jak biegam mana mi schodzi?
|
Sry, zdublował mi sie, przepraszam.
|
blee
Qrde, zainstalowałto i po uruchomieniu pliku exe wybieram mu Start game a on na to gasi to okienko i nie robi NIC, wie ktoś co z tym fantem zrobbić? do opcji też się nie da wejść...
|
Dawaaac!! Grac:D mam 19 lvl jak cos to pm me(szukam uczniów)
|
Gildia
Szukam gildii mój lvl 29 Mage nicka w grze Aseshi Byle by ta gildia byla gdzies tak na 2 lvlu
|
Mam problem z rejestracją w kalonline. Nie dochodzą maile z numerami :( Próbowałem łącznie na 4 skrzynki (o2, onet, walla, interia) na żadnej list nie przyszedł . Może to tylko chwilowe? Pomóżcie mi B)
|
mam ten sam problem co bocio :( czekam juz z 5 dni na zadnej z 5 maili nic nie przyszlo :(
|
Ja mam ten sam problem, ktory chlopaki opisali wyzej :(
Some1 halp plxor111!!111!!11! :P |
http://www.kalonline.com/Community/N...ld=&SearchStr=
tu jest jakis news ale nie jestem pewien czy chodzi o te maile :confused: |
Co mam zrobic zeby sie zarejstrowac ;( ?
Na wp.pl, interie, mi nie przychodza maile od kalonline :confused: plaxor halp! na jakiej poczcie rejestrowaliscie? |
ja rejestrowalem na onecie i wp inne mailie przychodza wiec to problem zwiazany z kal a sadzac po newsach na stronie maja jakies problemy z serverem :confused:
a ten numer identyfikacyjny da sie od kogos jakby "pozyczyc" i wpisac tam ? |
Minox, zaloz poczte na hotmail.com
ja tak zrobilem i dziala :D |
O swietnie,wielkie dzieki :)
|
pomozcie
ej jak chc sie zarejestrowac to w koncu sa takie 2 okienka i pisze your e mail adress
jak wpisuje to ppojawia sie okinko ze wyslalo na email secet number ale jak wbijam na email to nie ma zadnej nowej wiadomosci |
Bo przychodzi tylko na mailie zarejestrowane na hotmail.com na innych mozesz czekac 2 lata to ci nie przyjdzie :p
|
Szukam party na mf'y moj lvl 30:P aprentice knight:D pisac tu lub send msg w f/l bo tera online nie jestem lvl musi byc 30+
|
Założłem na hotmailu i doszło w 10 sekund B) więc radzę wszytkim podawać skrzynki z www.hotmail.com.
|
mam problem :/
ej pomocy ten gorny pasek przy patchowaniu doszedl do konca
ale ten na dole stanol w miejscu i czekam juz 30 minut i sie nie ruszyl ps: patchowalem rano |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |