Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Prace by Shan. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38991)

Trenei 05-07-2005 17:00

mi sie podoba nie sa takie złe rób dalej :)

Shanhaevel 06-07-2005 14:09

@Cor
Tja, jeszcze to moja wina, że nie zwracasz uwagi na podpisy.

@Topic
Niestety, postacie będą na 99% jutro. Powód- szlaban na kompa (do jutra). :S Mam już parę pomysłów, ale nie zamieszczę wszystkich od razu.

Kuna 06-07-2005 14:31

Ehh szkoda, że wam nie mogę pomóc.. mógłbym strone zrobić o komiksie "Kartofle"...

limenu 06-07-2005 17:55

niestety, ja już robie stronke ;]

Shanhaevel 07-07-2005 22:21

http://img18.imageshack.us/img18/1319/woww26qe.png

Główny bohater, lepsza wersja.

http://img147.imageshack.us/img147/9...rtofels5yd.png

Durny bohater, j/w.

http://img72.imageshack.us/img72/2548/malykart26fi.png

Mały kartofel.

http://img31.imageshack.us/img31/5301/baba35im.png

Nowa postać: Kartofel dziewczyna. :P

Wszystkie postacie to wzorce do komiksu, więc bez żadnych takich fajnych min. I zmieniłem im łapki. ;)

@down
Jezu, to tak jakby porównywać mi komiks do Garfielda. Garfield, wkurzający- Jon, Liz- wiadomo...

W dodatku co ma fabuła do bohaterów? O_o A kto powiedział, że ten Wkurzający będzie debilem jak Karol? No kto? A kto powiedział, że Główny będzie jak Sven? Hm? -.-

Kuna 07-07-2005 22:24

Fabuła Losuxa? (Główny bohater- Sven, Wkurzający Bohater-Karol, Dziewczyna-Ekhm... zapomniałem :P, ale to ta co sie podkoc***e w Svenie/Ziomisławie ?).

cFaniak 07-07-2005 22:43

Kartoflaki super, tylko ta dziewczyna... Nie za mala? =]
Kuna ty chyba jakis nierozumny jestes? Czemu wszystko do losux'a porownujesz? Jakbys znal kokoart.net to tez bys pewnie wszystko do koko porownywal?

Maciosek 07-07-2005 22:45

Główny bohater w nowej wersji trochę kudłaty jest. ;) :p ;)
Kartofle i tak są the best.

@UP
Zgadzam się z tobą.

Shanhaevel 07-07-2005 22:50

@upup
Specjalnie jest niska. Chciałem by była jakaś tam różnica wzrosotwa. =3

@up
A co, źle? W sumie to i tak będę im zmieniał fryzury więc wiesz...

Descartes 08-07-2005 08:37

Sweeeet =D

Mentos 08-07-2005 10:47

Ta gościara powinna mieć 2 jakieś 'bulwy'... chyab, że to gorąca 11... :D

Maciosek 08-07-2005 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
@up
A co, źle? W sumie to i tak będę im zmieniał fryzury więc wiesz...

Chyba, że tak. ;) Nie mogę się doczekać komixu.

SadeXoVe 08-07-2005 15:42

moze byc niezle szkoda (dobrze ze zmieniles tego glownego bohatera) tylko ze pewnie bedzie tak jak w ponad polowie komiksow internetowych:/ czyli: glowny bohatera to jakis normalny kolo ktory zawsze na koniec komiksu wrzoci jakas madra gadke (patrz: Sven, Brian) wkurzajacy koles ktory bedzie ginal albo cos mu sie bedzie przytrafialo (patrz: Ziomislaw i ten trojkacik w Untitled comics oraz Kenny;p) no i jakas laska w ktorej podkochiwal sie bedzie glowny bohater (patrz: Natalia, Kasia, albo ta kolesiowa kolo z untitled comics) :/

Shanhaevel 08-07-2005 21:47

@up
Powiedział co wiedział (czyli niewiele)...

@down
Nie, nie podniecam się robieniem komiksu. To jest raczej sposób na zajęcie czasu podczas wakacji. Poza tym bawią mnie tacy ludzie jak ty... I zastanów się co ty piszesz. Mówisz, że to na bank prawda, ale nie jesteś pewien. -.- Jak nie chcesz się kłócić to zrób najprostszą czynność jaką się da- wyjdź z tematu.

SadeXoVe 08-07-2005 23:39

@up

wez mnie kolo nie wkurzaj bo jestes tylko malym zasranym dzieciakiem ktore cale dnie spedza pewnie przed kompem i podnieca sie bo zrobil komiks o ziemniakach?

co. i teraz mi powiesz ze widzisz oznaki zidiocienia ale jestes pr0 i wogole

szkoda gadac z frajerami -.-

EOT

ostatnia linijke wywalilem bo byla pisana pod wplywem emocji, ale ten twoj elf na avie to pedzio -.-

i jeszcze jedno: szkoda ze nie dopuszczasz do siebie prawdy ze twoj komiks wlasnie tak bedzie wygladal (zapewne)

limenu 09-07-2005 01:07

Cytuj:

jestes tylko malym zasranym dzieciakiem
a ty to niby jak się prezentujesz?

Cytuj:

ten twoj elf na avie to pedzio -.-
Pedzio, ze na pedzia wygląda, czy moze nim jest (jakaś postać z książki czy coś..) Bo bynajmniej twój av nie prezentuje się lepiej...

Ludzią którzy mają problemy z emocjami daje się takie fajne małe poduszki do odreagowania... załątw sobie taką jedną zamiast pisać na forum "elo? Es ka tako? Ołkeej"?

A w fabule będe mu pomagać, lecz pamiętaj że do Kur** nędzy będą dwie wersje... Myślisz że to przyjemnie jak ktoś ci cały czas siedzi nad głową i gada "eee, to już było.. kolejny losux, i tak nic z tego niebędzie, beton, crap, wygląda jak..." to jest straaasznie irytujące. Trzeba było to napisać w inny sposób, nie stwierdzeniem, tylko ostrzeżeniem...

SadeXoVe 09-07-2005 13:33

@up

ciekawe czy jestes w kregu ludzi ktorzy walcza o poprawne pisanie bo nawet sposob nie umiesz napisac poprawnie :|

"elo? Es ka tako? Ołkeej"? - ? przykro mi nie rozumiem tego, szkoda tylko ze tego nigdy nie napisalem (co probujesz mi wmowic)

wiesz mam w dupie co cie irytuje co nie -.- po prostu zal mnie w dupie sciska jak widze kolejny beton paletajacy sie w necie i ludzi ktorzy pisza "ale eXtra kul spadlem z krzesla no normalnie super duper" -.- a poniewaz tworcy to czlonkowie artist to znajdzie sie niezla wataha lizodupow :| wiec po cholere mam byc kolejnym?

co do mojego ava - jestes glupi czy tylko udajesz?

@upup
i jeszcze jedno - forum jest po to zeby dyskutowac a ja wlasnie to robie, wiec nie kaz mi opuszczac tematu bo i tak tego nie zrobie (widac nie lubisz jak ktos ci mowi ze to co robisz moze bedzie tanie)

EOT - po prostu szkoda gadac, zrobcie ten komiks a ja sie posmieje (albo poplacze)

sknerus22 09-07-2005 13:55

Temat jest o pracach shana a nie o waszych klotniach, wiec prosze spotkajcie sie, na gg w rl-u, nawyzucajcie sobie, ale nie w tym temacie. ok?

Shanhaevel 09-07-2005 14:05

A skąd wiesz, że będzie beton? Po obrazkach? -.- Nawet nie ma go w necie. Forum jest po to by dyskutować? No, nie wiem czy nazywanie kogoś 'zasranym dzieciakiem' i 'frajerem' jest jeszcze dyskusją czy już bluzganiną. A jedyną krytyką jakiej się boję jest Stanisława Krytyka, recydywistka, przeciwniczka Kartofli. ;)

Dopisek: Skończmy te kłótnie, bo to jest temat z grafikami. :S

limenu 09-07-2005 15:10

@SadeXoVe

Ja wale...
Napisałem, że to jest irytujące ale nie.. ty masz to w DUPIE.. bo ty oczywiście jesteś od wszystkich lepszy i mądrzejszy.

Cytuj:

co do mojego ava - jestes glupi czy tylko udajesz?
wiesz co to jest ironia? Nie? Słowiniczek prosze..
Cytuj:

"elo? Es ka tako? Ołkeej"?
czy kiedykolwiek napisałem że to twoje? Nie... To jest cytat z czegoś, ale ty to masz W DUPIE...

KONIEC TEMATU

Vanhelsen 09-07-2005 15:55

@SadeXoVe:
1) Wara mi od Kennego ;)
2) Na budowie pracujesz, że tak ciągle tym betonem lejesz na około?
3) Rzeczą ludzką jest błądzić, a jak się pisze jeszcze pod wpływem emocji (gdy taki mały wypierdek cię naprzykład zdenerwóje kretyńskimi komentarzami) to można chyba popełnić błędy ortograficzne...
4) Co do ava, to była tak zwana Ironia
5) Komix jeszcze się nie ukazał a dla ciebie to już beton (+ metr mułu ;))

@Lim, udn Shan:
czekam na komix z niecierpliwością ;)

Neaniver 09-07-2005 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SadeXoVe
szkoda gadac z frajerami -.-

dlatego romowe z Toba mozna uznac za zakonczona :P

SadeXoVe 09-07-2005 17:35

@limenu

chyba ty nie wiesz co to jest ironia. slowniczek prosze...

Cytuj:

załątw sobie taką jedną zamiast pisać na forum "elo? Es ka tako? Ołkeej"?
pomijajac tragiczny blad ortograficzny (pisz ze slownikiem kochanie), to nie pisz ze nigdy nie mowiles ze tego nie napisalem, prosze

@neaniver

alez jestes pr0 i wogole misq -.-

SZKODA GADAC Z FRAJERAMI (czyli musze uznac rozmowe z toba za zakonczona, prosze)

@wieszok
1. ok
2. ok niech ci bedzie: "suchar"
3. taa alez limenu jest dorosly ja nie moge ;) i wypraszam sobie mowienie do mnie wypierdek smierdzielu maly ;)
4. chyba ty nie wiesz co to jest ironia. slowniczek prosze...
5. chyba dno i metr mułu? no niestety glupota sie szerzy

czekasz na komiks z niecierpliwoscia zeby moc popisac "o maj slit gat! ale dopre spadlem z krzesla i se zlamalem rzoladek! kul komiks jol i fogle"

ty tez jestes pr0 i wogole misiek, jestes zabawny jak nie wiem usmialem sie przy punkcie 2 =] widac glupota sie szerzy, lizodup klasyczny jestes -.-

@shanaveal (tak to sie pisze?)
uznales mnie za glupiego (nie doslownie oczywiscie) wiec odpowiadam ci na poziomie jaki uwazasz ze mam kochany, a tak na serio to sie zdenerwowalem, przykro mi ze nie przeklinalem jeszcze bardziej zeby dac ci satysfakcje (a twoim rodzicom powod zeby ci neta odlaczyc:P)

ktos jeszcze chce mnie poobrazac? walcie smialo przyjme kazda dawke glupoty i betonu (jestem bojownikiem na swietej wojnie z betonami)

PORAZ KOLEJNY PISZE EOT - wiecej juz nie napisze chyba ze mnie ktos obrazi;)

limenu 09-07-2005 18:29

Oh my gosz.. za długo przytrzymałem Alt.. koniec świata, jestem analfabetą... Gosz kill me blix!

Neaniver 09-07-2005 19:04

Yeah! I love when real 'pr0s' call me pr0&misiek!
Az czuje ze sobie w podpisie cos napisze :D:D

Ale Wie~ i lim~ - szkoda gadac z frajerami...

Cytuj:

rozmowe z toba
ee... w szkole nie uczyli ze takie wyrazy powinno sie wielka litera.. No moze cIEBIE nie uczyli.. ale moze wreszcie tOBIE ktos to wytlumaczy. Tak - jesli czujesz sie obrazony - o to mi chodzilo.

/bez odbioru/

Vanhelsen 09-07-2005 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SadeXoVe
[...]
@wieszok
1. ok
2. ok niech ci bedzie: "suchar"
3. taa alez limenu jest dorosly ja nie moge ;) i wypraszam sobie mowienie do mnie wypierdek smierdzielu maly ;)
4. chyba ty nie wiesz co to jest ironia. slowniczek prosze...
5. chyba dno i metr mułu? no niestety glupota sie szerzy

czekasz na komiks z niecierpliwoscia zeby moc popisac "o maj slit gat! ale dopre spadlem z krzesla i se zlamalem rzoladek! kul komiks jol i fogle"

ty tez jestes pr0 i wogole misiek, jestes zabawny jak nie wiem usmialem sie przy punkcie 2 =] widac glupota sie szerzy, lizodup klasyczny jestes -.-

Ad2. U mnie to było ougulnienie, nie nazwałem ciebie konkretnie wypierdkiem, ty zaś nazwałeś mnie śmierdzielem* co już podlega pod łamanie regulaminu, punkt dotyczący wyzywania innych urzytkowników.
Ad4. Nice, teraz zamiast lać na około betonem będziesz rzucać słownikiem? Jak byś nie zauważył wyraz "Ironia" jest również linkiem do wyjaśnienia...
Ad.5 To znowu była tak zwana ironia (chcesz słowniczek, czy już masz, bo tak nimi rzucasz, że chyba masz całą księgarnie...) <- to również jest ironia...

Na komiks czekam by go przeczytać, nie mam w swoim nawyko komentowania jakichkolwiek komiksów internetowych...

Danke, że wywaliłeś mi tyle komplementów ;) i od kiedy komentowanie na forum to lizodupstwo? Odsyłam to tak upragnionych słowniczków ;)

*-nein! plxx! pojechałeś mi po psychice tym wizwiskiem na posiomie zerówki! jak ja się teraz pozbieram?! Psychologa mi trzeba ;( (jak by co, to jest ironia ;), nie myliś z aronią ;))

Galarion 09-07-2005 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver

ee... w szkole nie uczyli ze takie wyrazy powinno sie wielka litera..

Wcale nie trzeba.

Przestancie sie wszyscy klocic, bo robicie to beznadziejnie ;p. Zaczelo sie od tego, ze Sade~, wymyslil, iz ten komiks o kartoflach moze byc taki jak wiele innych i Shan~ troche za ostro mu odpowiedzial(imo), dalej Sade~ juz zupelnie stracil nerwy i zaczal bluzgac. Pozniej dolaczylo sie kilka osob i byla walka na jakze "wazne" argumenty typu: a ty masz brzydki avatar! a ty robisz bledy! rodzice cie nie wychowali! wez sie zamknij gowniarzu! itp. dalej doszly pseudosmieszne riposty innych userow nie zwiazanych w sytuacje. Radze wam albo spokojnie dalej rozmawiac albo siedziec cicho, bo przyjdzie moderator i wam posty pokasuje :P.

Btw Grafiki ladne ;).

Rycek Piotrek 09-07-2005 20:03

:d

Prace naprawde sa fajne... ale brak w nich tekiego błysku... Najbardziej podoba mi sie Twoj toprór..
5/6 za cieniowanie (moglo byc duzo lepsze)
5/6 za pomysł
Suma = 10/12 :)

SadeXoVe 09-07-2005 23:16

@Neaniver

kochanie ;( wiesz jak mi teraz przykro! juz mnie nie lubisz? oj ide sie poplakac

i jestes mega super ziom bo pokazujesz nade mna swoja wyzszosc popisujac sie tym ze umiesz napisac cos po angielsku (kongratulejszyns) ;) powtorze: jestes pr0 i wogole misiek

@Galarion

rzadzisz koles - jakby co to to nie jest ironia

@Wieszok

tak widac tez nie wiesz co to ironia

co do ad5. kolejny beton (przepraszam mialem nie lac betonem wiec moze porzucam sucharkami? moze ktos jest glodny na tym forum wiec "suchar")

cholera mialem nie pisac ;) ale dla moich kochasiow specjalnie odpisalem :*

jeszcze jedno

EOT - teraz to juz nie napisze chocbyscie mnie zbluzgali;p

Shanhaevel 10-07-2005 22:54

<BUMP>
Prawdopodobnie za pare dni dam wstępniaka. ;) Zostało mi jeszcze parę kadrów (ok. 3) i różne estetyczne bzdety, ale za jakieś 2 dni chyba będzie. :] Sorry, że to tak trwa, ale mam problemy z postaciami, layerami etc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56.