![]() |
Wsiego naj, MatKusie. :)
|
MatKus ma dzisiaj urodzinki ;) . Wszystkiego naj dla naszego Administratora!!
|
Aaa, to MatKus ma urodzinki?
No to wszystkiego najlepszego życzę. Mniej dzieci na forum, mniej roboty, więcej czasu. To by wystarczyło. =* |
MatKus - zdrowie twoje w gardlo moje....
<siorb> Zdrowko ^_^ |
wszystkiego najlepszego wszystkim co w tym dniu obchodzą urodziny (łącznie ze mną) :P
|
Czy mnie wzrok nie myli, Zagłada ma urodziny? Jak tak to "czego_byś_sobie_życzył" życze tobie i innym solenizantom.
|
No to wszystkiego najlepszeg, oblewaj w domu, potem stawiaj nam :D
|
Nono zagłada.
Wszystkiego najlepsiejszego ^^ Niech śmoc będzie z tobą aha i jeszcze wszystkiego najlepszego dla N3m1ego z okazji zdania egzaminów |
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia chlopaka!
|
Wszystkiego dobrego dla besna.
|
Życze sobie nadrobienia 15 k straty zaistniałej w skutek nagłego wtargnięcia do mojej egzystencji na forterze przez jednego,pk hellmoxa.
Wszystkego najlepszego! |
Wszystkiego najlepszego Estrie! Aby buziak piekny zostal, dobre oceny sie sypaly i <tu miejsce na co sobie chcesz>
|
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki, dziś są Twoje urodzinki! Dla Estrie od ... B) |
/ciach/edit
|
Wszystkiego najlepszego Oxyś...!!!~
|
Ta... wszystkiego naj. Oxys to niezle ziolko.
|
A ja skladam zyczenia z 19. okazji urodzin mojemu starszemu Bratowi-Katowi :) .
|
Oxyś :* :>
|
Wszystkiego najlepszego By$iu!! Wielu sukcesow, zdrowia oraz spelnienia wszystkich marzen.. ;)
|
Cytuj:
|
A ja chcę złożyć życzenia mojemu chło... eee przyjacielowi Flip-owi z żadnej okazji :P, Loynisowi, Kosai'emu i wszsytkim z tego forum, szczęścia na nowej drodze życia :D
|
Chce pozdrowić moich kumpli: Władce silvera i Iron druid of silvera wiem że tego nie przeczyta ale niech będzie xD :D
|
Chce złożyć życzenia mojej babci.
|
Życzę powodzenia aktorom grającym w HP powodzenia i miłych wrażen na premierze a w szczególności Emmie Watson. Gdyby nie to, że mój samolot został odwołany był bym tam z nimi...
|
Cytuj:
zyczenia dla wszystkich!:D |
Wszystkiego najlepszego itp. dla Avagera!
Hmm... chłopie starzejesz się. |
Raul:
Gratulacje z zostania ojcem bliźniaków: Hectora i Mateo. |
Życze sobie ciężkiej nerwicy i 10 kropek w demencji.
|
Wszystkiego najlepszego "drunk" :)
Wszystkiego najlepszego Dwarf :D (lolec) |
Woof.. Woof!!
~BUMP~ xD Pozdrowienia dla Dechsty od Dechsty z okazji wczorajszych uroszin ;) |
Hegemmon, Kuraj - wszystkiego naj!
|
tera ja ;p
To teraz ja....Życze wszystkim 200 lvli :p Dużo prezentów ;) no i żebyście sie stali takimi luzakami jak ja :D
|
Wszystkim, którzy mają dziś urodziny ( w tym mnie :P) życzę wszystkiego naj, dużo szczęścia i pomyślności. Jeżeli ktoś gra w tibię życzę mu wysokiego lvl i wielu high kolegów :)
|
Najszczersze życzenia dla wszystkich modków i użytkowników forum tibia.pl (tak bez okzji) :p :p :p
|
Wesołego kurczaczka i mokrego dyngusa
życzy Mateusz babci a tak serio: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia , dużo prezentów lub kasy ,udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku :) |
|
Scorcererowi w dniu imienin, i sobie przy okazji.
|
ja tu juz pewnie w tym roku nie zalookam, wiec calej forumowej rzeszy zycze jak najlepszego wejscia w nowy rok i fenomenalnej zabawy sylwestrowej.
|
Scienciliwego nowego roka tu ev' ry bady!!!!!1111oneonerazrazjeden!
|
Szczęśliwego Nowego Roku!
Pozdro^600 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |