![]() |
4,78
4,78 - nie chciało mi się ...ale pasek jest :P Ile mieliście z tstu z pedałówy ?? ja 39 :] a teraz był łatwiejszy jak se zrobiłem 40 miałem ! :baby:
|
Jest wrescie wakacje ale za***iście
Korwa ale fajnie nareście wiecej czasy na gra w tibie i wreście nie trzeba sie uczyć ((( i tak sie nigdy nie uczyłem)).
:kon: __________________________________ Server: Zanera Nik: Soceo Nailo Profesja: Knight :sword: Skills: 63/61 ;( |
No, no :) Zycze wszystkim milych wakacji ;] kazdemu sie przydadza ;p
|
nawzajem :D czas odpalic cpu i MUZE O ULUBIONEJ DLA MNIE GLOSNOSCI ^^(czyli prawie max :P) choc cpu jusz od 6 rano byl wlaczany ^^ bora sie zabrac za robienie stronki inernetowej na 6 z infy w 3 gim :P ( ale raczej uzyje starego projektu ktory uaktualnie lub jak dostane weny zrobie nowy a o czym ??? O tibi lub warcrafcie/starcrafcie :) ) odrazu zapytam Czy do Matkusa ma pm czy moge wykozystac hp potorkow i spele postaci i takie tam (nic z tworow prywatnych jak poradniki i opowiadania) prosze o odpowiec tu lub na pm
edit: strona nie zostanie umieszczona w interneice (zostanie tylko na plytce i na moim kompie) |
ja do piatej klasy moze podacie swoje oceny?
|
Dzięki za życzenia i miałęś racje wziełem papierek i właczyłem kompa:D
Jakie macie średnie bo ja 2.7:D |
Ja właśnie wróciłem z rozdania świadectw no ale niestety paska nie ma.
Średnia 4,8 a zachowanie nieodpowiednie. (dobrze, że nie naganne :p) Me evul plx :evul: @down: Dzięki, błądzik już poprawiony ^^ |
Cytuj:
ja juz jestem po. teraz tylko ide to oblac z kumplmi =) |
smutne moja klasa była raczej zgrana(choć nie zawsze)ale z najlepszymi kumplami i tak utrzymam kontakt.powodzenia na wakacjach i w nowych szkołach,nie siedźcie całymi dniami przed kompem bo kiedyś pożałujecie ;]
|
Ja tam nawet troche sie ciesze że skończyłem z podstawówką, ale najbardziej (nie)będę płakać za koleżanką która mieszka dwie klatki obok mnie i za kolegą który mieszka w bloku na przeciwko. Z resztą wszyscy mieszkamy na jednym osidlu :]. Poszedłem po papierek wychowawczyni coś gadała i proszę :D Zdałem do I GM :D
Średnia 4,5 bo mi sie uczyć ni chciało a i zachowanie miałem poprawne w tym roku :] Nie wiem czemu... :] Życze wszystkim sukcesów przez wakację nie tylko w Tibii ale też w Rl. Nowych miłości nad morzem (:)), PACCa za odbre świadectwa :]. U mnie jest tak że dzisiaj sprzedałem książkę za 20zł i od dziadka dostałem 10zł od starych pewnie dostane jeszcze coś ze swoich wezem i lece na poczte :D |
Ta tego samego wam życzę :P idę pod wiadukt żeby mnie pociąg przejechał :P WAKACJE r0x.
|
Cos od Thchunter
Zycze wam za***i*stych wakcji. Duzo fajnych lasek ( do pomacanie :D ) wyjazdow . Srednia : 3,9 (omg :]) zachowanie : poprawne ( myslalem ze naganne xD ) :)
Pozdro dla tych co beda oblewali ;] |
teraz jedyne czego pragne to miec pacca od tibii.pl i zeby byl update :D
|
Dzięki i nawzajem :) U mnie zakończenie rozpoczęło się o 8.00. Najpierw była msza, a później po raz ostatni poszliśmy do sowjej klasy po świadectwa ;) Oficjalnie jestem absolwentem Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II : :]
|
szkola szkola i po szkole ;]
mam nadzieje ze wbije ten 100 lev przez wakacje hyhyhyhy..... |
Właśnie odebrałem świadectwo. Tylko cztery 2 :)
|
Wakacje
No jo już mom moje swiadectwo i opuszczom podstawówke:D Teraz bendzie długa gra w tibie przez wakacje:) Życze wszystkim dobrych wakacji także świetnemu zespołowi Tibi.pl B)
|
Widac Dobo, ze z polaka nie przyniosles dobrej oceny.
Przed "i" nie stawia sie przecinka ;) Jedynie wtedy, jezeli "i" wystepuje drugi raz, to wtedy tak ;) |
Zycze wszystkim milych i bezpiecznych wakacji!!!
Srednia 4.4 teraz nadchodzi nieszczesna III klasa trzeba sie uczyc !! :p |
Cytuj:
Cytuj:
Niemądruj sie :) Mamy wakacje, niemów jak polonista jakiś, daj odetchnąć :P |
ta fajnie :P ja tam miałem średnią 3.1 xD i tez zycze wszystkim super extra fajnych wakacji :)
|
Dajcie spokój z tym chwaleniem się...
Chcesz się pochwalić średnią na koniec roku? Kliknij... Chcesz się pochwalić Wynikami testu gimnazjalnego? Kliknij... |
A ja tym świadectwo odebrałem wczoraj o 17 :p I stałem sie absolwentem szkoły podstawowej..... :(
eDit:Dołączam się do zyczeń :) |
Wiecie dla mnie ten czas nie ma sensu keidy rozstałem sie z mą miłością zycia a jestem dopiero w 3 klasie gim(ide do liceum). Kurcze życie straciło sens dla mnie i nie wiem czy kiedykolwiek ten sens powróci. Wiecie jak to jest gdy spotyka sie te dziewczyne, wpaniałą i nie jest to jakas barbi czy pink tylko zwykła miło osóbka.
|
Nice wakacji wszystkim forumowiczom, i współczucie tym którzy kończyli 3 klase gimnazjum(między innymi ja). Oby rekrutacja do liceum przebiegała sprawniej niż u mnie(5 godzin stania w kolejce żeby złorzyć świadectwo i jeszcze się nie doczekałem...).
|
la la la wakacje.... znów będą LIBACJE! :P
wakacje to czas kiedy sie powinno mniej grać w tibie a wiecej czasu spędzać ze znajomymi! ;-) Życzę wszystkim forumowiczom udanych wakacji :D |
NARESZCIe Wakacje Zycze powodzenia w Tibia B)
|
Dziekujemy i nawazajem ;)
|
Ehh.... ja od wczoraj absolwent gimnazjum... wczoraj była impreza a dzisiaj wielkie poprawiny... :D Tylko, żebyśmy się nad jeziorem nie potopili :P
|
Yo wszystkim życze extra wakacji,ja mam średnią 3.8 i świadectwo odebrałem dzisiaj o 11.00 Kurde 3 klasa gimnazjum się zblirza....... Przynajmniej troche se poexpie w ostatnim miesiącu wakacji :crusader: :]
|
Moje świdectwo było O.K. Zdobyłem średnią ocen 4.16, a właśnie skończyłem 2 gimnazjum, więc sądzę że nie jest najgorzej. :P
Teraz tylko dotrwać do nowych servów i mam nadzieję, że cipy nie będą kazali dłuugo czekać |
Coś koło 10 miałem świadectwo ze średnią ~4.6 ^^ (w tym 2 z niemieckiego -.-). Życze udanych wakazji wszystkim, którzy to czytają. A teraz lece grać...
|
Świadectwo i wyniki testu już zaniesione do liceum. Czyli można powiedzieć, że już w pełni się zaczęły wakacje! :)
|
wielkie dzieki modki i wszyscy użytkownicy forum tibia.pl! i nawzajem :D
EDIT: nie pogram we wakacje w Tibie bo wyjezdzam na dzialke na straszne zadupie a niedociera do starych ze wole grac w tibie... zazdroszcze tym co we wakacje beda po 10 godzin dziennie grac w tibie.....;( |
juz swiadectwo odebrane i papiery zlozone :cup:
tydzien spokoju :cup: |
Heh ale sie rozpisali wszyszyscy a ja powiem
Dziekuje i WZAJEMNIE WSZYSKIM RZYCZE Ja mialem sredno 3.64 ;) |
Ludzie dyrektor u mnie w szkole 1,5 h nawijał chocaz nikt go nie słuchał X( Dopiero teraz udalo mi sie do kompa dojsc.
67 dni z Tibią |
Cytuj:
Z przedszkola wylazles wczoraj?!!!!!! |
Ja dostałem swiadectwo (4.42, do tego książka za osiągnięcia sportowe), już o 10.00 byłem wolny... a teraz ide PIC !! ITAK CALE WAKACJE !! yeee
|
B)
co tu duzo pisać? niezapomnianych wakacji wszystkim życze (szkoda, że one takie krótkie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |