![]() |
zagłosowałem na Macieja Giertycha poprzez drogę losowania . Zresztą większość polityków to banda napierzonych ch***grajców którzy nie mysla o przyszlosci swojego narodu tylko o swojej kieszeni X(
|
a Giertych to oczywiscie chce dla Polski jak najlepiej, nie mysli o tym jak samemu sie dorobic, tylko jak najbardziej przysluzyc sie dla kraju... a glosowanie poprzez droge losowania jest conajmniej tak samo glupie, jak glosowanie na leppera "bo bedzie smiesznie"...
|
Cytuj:
Pozatym skad wiesz co jest dobre dla narodu polskiego? UE czy nie? Oto jest pytanie;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lepiej już się nie wypowiadaj - poprzez drogę losowania Cytuj:
|
Leper górą :D leper the best jest szkoda ze nie moge glosowac :S :D
|
Cytuj:
cos tam wyzej napisales zebym sie nie wypowiadal Czlowieku nie zabierzesz mi prawa wypowiedzi Moze z ta droga losowa przesadzilem poprostu ten kandydat wydaje sie najmniej skorumpowany (swoja droga pewnie sie myle bo zaraz zjada mnie oblubiency PO i innych smiesznych partii) jak cos jeszcze masz do powiedzenia do mnie to na pw |
nie no kurna, rozwalasz mnie czlowieku ;D Nawet jesli Giertych w zyciu nie przyjal nawet grosza lapowki - to co z tego, skoro caly "upolityczniony" czlon ich rodziny to debile? (mam tu na mysli zarowno Macka, jak i pieknego Romana) To jest tak samo jak z Lepperem - jesli giertych dojdzie do wladzy, pol tego kraju s*******i za granice, aby jak najdalej stad...
Cytuj:
hoomik sets mode +m How can you use the phone when you cannot...speak? |
Głos oddałbym na Donalda tuska albo Lecha kaczyńskiego. W sondzie zagłosowałem na Kaczora, ponieważ ma on większe poparcie społeczne w związku z tym większą szanse na wygraną. Napewno nie chciałbym aby prezydentem został:
-Cimoszewicz (cichociemny komuch) -Andrzej Lepper (o zgrozo) -Maciej Giertych (Hitler rządzi) |
Cytuj:
Wiesz, "droga losowania" jest troche dziwna - wybór przywódcy kraju jest poważny by losować (choć większośc forumowiczów i tak nie będzie głosować). Gdybyś uważnie cztał to zauważyłbyś, że ja również "zagłosowałem" na prof. Macieja Giertycha. Oczywiscie prawa swobodnej wypowiedzi Ci nie zabiorę nie jesteśmy w PRL-u. Tylko dużo osób ma tyle pojęcia o polityce, że "coś usłyszało w TV" i jużgłosują. Tak zrozumiałem "drogę losowania". Mógłbyś napisać "reguła eliminowania" |
Cytuj:
|
@up
To po co piszesz tego posta? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |