![]() |
Hail CipSoft :P
jeszcze niech zrobią z 2 non-pvp zeby odciążyć harmonie i będę happy :P 8o
|
Mam pytanko kiedy będą mogły grać osoby bez PACC? na tych nowych serwach
|
no comment
czemu co drugi z was mowi ze nazwy sa idiotyczne?? przeciez CIP SOFT to nie polacy i nie znaja slow takich jak np "teoria" wiec nie myslcie ze sa glupi bo daja nazwy ktore przez przypadek brzmia podobnie jak cos po polsku
|
nowe swiaty
<jupi> nareszcie sie doczekalem nowych swiatow :D:D zaczynam grac :P zyczcie mi powoidzenia :)
|
Jest fajnie , od 18 próbuje sie wbić i z 180 miejsca jestem już 84 xD
Verni , furora ;) |
wszyscy pedza na nowe serwery, a na harmoni pustki (w koncu) :) go go new world :)
|
Nie zgadniecie co się stało :P hyhy
Ja również życzę powodzenia na new world miałem też zmienić serv ale w ostateczności jak pomyślałem że mam zmarnować wakacje dla tej gry to mi sie odechciało nawet tam logować. :P |
ja gram na selenie i chyba pojde na Neptera bo nazwa fejna a i niezle zaczac z czystym kontem choc nie powiem na selenie czegos sie nauczylem bo to moj pierwszy serw i szkoda mi knajta ktorym nareszcie zaczolem cos robic a nie jak pierwszym robic bledy np duzy lvl i slabe skile itp B)
|
e tam
zadna nowosc ze debilne nazwy pol serwoow ma idotyczne nazwy a co do update to bedzie kolo 1 sierpnia tak jak rok tem :P :P:P
|
...
No cóż... Ja w sprawie nazw...;] Wiem, że to nie polacy itp. ale jak na polski język to Pythera to już chyba przesada -.-... Ja osobiście retired gram w OTS tylko i mnie to lata... :P
|
Ja i tak tam nie pójde. Szkoda mi mojej oddanej postaci- Survivora :P
|
A ja bym chcial pozdrowic mame tate... o! i jeszcze babcie ciadka i ciocie i wójka <wymienia cale drzewo genealogiczne>
A tak na serio to ide na Furore i mam zamiar w 6 miesiecy nabic 20 lvl :] |
Cytuj:
|
Dla mnie to juz jest za duzo swiatow, ale spoko ja sie z Galany i tak nigdzie nie przenosze :] GALANA ROX!! :D
@edit Kiedys na Galanie byly kolejki etraz nie ma zadjych kolejek i mniej n00bow jest B) Galana the best ;) . |
Wiem, że wiel osób na to czekało na te nowe światy ale we mnie nie budzą większy emocji. Cipy zamiast dodwać nowe światy powinny zrobić ubdate :]
p.s. Może będzie mniej ludzi na Securze B) |
hahahahaha ja tam byłem na screenie z 8 strony XD nie mieliśmy liny i była fajna kapa :D:D
Ale potem jakis szwed nas ropnol |
W KONCU NOWE SWIATY hehe ciesze sie myslem ze przed update nie dadza.
POLACY WSZYSCY NA FURORE w maire normalna nazwa chociarz robimy dym:) |
z tego co mi sie widze polacy furora rox:)gogogogo
|
o boze
Ja nie mialem kompa a tak na ten updtae czekalem no, coz juz se nie pogram. Raul na niemiekci server miales isc:P
|
Ach ta Furora 210 on waiting on list :P
LOL plx Zostaje jednak na moje pieknej Saphirze!! :) |
No nie znowu nowe światy dopiero podwyzszyli liczbe graczy a teraz 4 nowe światy :kilof:
|
No ładnie. Powodzenia dla wszystkich przenoszących się na nowe światy.
|
Great Baush Legion będzie rządził na Furorze :) Hail!
|
CIpsoft chyba w kulki leci :P
Co chwile patrze i jakieś nowe servery powstają... ehh zamiast nich mógłby być chociaz jakis częstszy update.... no ale cóż....:) Pozdrawiam ! |
Hail Great Bayushi Legion ;p and Furora ... zobaczymy jak ot bedzie ale teraz sie nie damy
|
omg... pierwszy raz na paccu wbilem na server ktory dopiero co wyszedl i jestem w szoQ ... 8o tyle ludzi jest ze masakra...po 10 osob na rata :D uahuahUhaUahu ale ogolnie jest spox! __________________________ FURORA - new polish server ;)
|
Tenco zakładał temat "Elysia Wakacyjny Server" mówił ze w jeden dzień nabije 20 lvl. Buhuhahah jakoś tego niewidze narazie 10 max i wątpie żeby był to on. A w 3 tygodnie 70 chyba chce zrobić. Roft.
|
dokladnie kolejki 200+ odstraszaja zostaje na danubi ;)
|
Ile facc musi czekac??
Ile facc musi czekac zeby wejsc bo teraz tylko pacc wlaza na servery nowe
|
z tego co widze duzo polakow (beda tam zadzic khem khem) na furore idzie :), dobrze ze zrobilem postac na Thori :D, przynajmniej nie spotkam w nadmiaze polskich PA :P
Bye Bye Harmonia Hail Thoria |
Cytuj:
|
omg te kolejki są dobijające: myślałem ze o 5 sie elegncko wbije a tu juz prawie 6:30 a ja 10 w kolejce. Nie wiem czy w ogóle jest sens sie jeszcze wbijać bo zaraz ss :P
|
Za***iscie o 3 w nocy mialem kolejke 100 B)
Gdy teraz sie loguje o 6.50 mam 15 Thoria ?? |
Nowe światy :D
od 3 tygodni mampaccaitylkoczekałem asz bendzie nowy świat :)
|
Też się cieszę, że są nowe światy, ale w głębi miałem nadzieje, że bedą one tak jak w sondzie: łatwy, trudny, alliance, inny. No cóż, na to chyba jeszcze muszę poczekać :(.
|
moze mi ktos pomoc??? kiedy bedzie mozna wbijac sie na nowe servery??? slyszalem wiele teori np ze jak pacce osiagnal np okolo 45 lvl a ostatnio gdzies czytalem ze jak 150 osob wyjdzie na maila to facce beda mogli sie juz logowac. pomoze mi ktos w tym?? :confused:
|
ZrÓbcie Świat W Polsce!
CIPowie! Załóżcie wreszcie serwer w Polsce! Nawet brazylia miała już serwer, a "co z tą Polską"???
|
Poszukuje 4 vice liderow do gildi Red And White na serwerze Furora wiecej informacji pod numerem gg 7738378, osoby ktore maja pacc pisac, zrobimy dobra gildie ; ) Moj nick Lord Feli.
|
Cytuj:
@topic Ciekawe , że CipSoft wprowadził światy właśnie teraz. jeszcze ciekawiej byłoby jakby zrobili to tydzień przed update. |
Thogrorn --> Furora
niech już dadzą wejść faccom plx plx :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |