![]() |
Cytuj:
|
Lol
Profesja: Master Sorcerer
Level: 33 Magic Level: 37 Świat: Thoria Best Solo Monster: Hydra |
Ja wole Palladyna jest cool i treni szybciej .. wczoraj widzialem knighte ktury chial zabic palladyna lecz palladyn 3 razy mu z power bolt i po knight... B) :lucznik: :lucznik:
Worl':pacera Nick"shakowana postać Profesja: Paladyn B) B) |
kiedyś druid 12 z red sqlem za***ał mojego uh makera 1 strzałem z SD!! mój drut miał 10lvl i full hp!! 12 lvl za***ał hita za 195!!
|
Level 25-knight
Level 46-sorc Level 22-druid Level 22-druid Level 42-pal Level 55-pal Level 37-knight Level 42-pal Level 63-sorc Up to sa fragi 30 poźniej 29 lvl sorcka:P fragi 42 sorcka: Level 63-sorc Level 46-sorc Level 45-pal Level 43-sorc Level 32-knight Level 31-pal Level 30-knight Level 29-sorc Level 27-pal Level 26-knight Level 25-knight Level 24-druid Level 22-druid buahah -pale i knajci ..bojcie sie nas ,bo jeszcze nadejdzie nas czas. |
Cytuj:
|
klasyfikacja
wg. mnie tak maja sie profesje do siebie:
(kto na kogo jest dobry) najt -(bije)> palka -> sora/druta -> najta...<i tak w kolko> wyjasniam dlaczego: Knight z latwoscia atakuje Paladin'a, ktory ma kusze; gdyby nawet palek zalozyl tarcze i zaczal nawalac z SD to jego hity sa dosc marne na ilosc zycia, ktora obdarzony jest Rycerz, Paladin zaznacza Sorcerer'a/Druid'a, atakuje go z boltow/strzal, nie musi byc w bezposrednim kontakcie, wiec moze spokojnie unikac SD, jak wiemy magowie nie maja zbyt duzej ilosci HP, Sorc/Druid pokona Najta, poniewaz ma tarcze i zazwyczaj dobre EQ, wiec Rycerz nie robi mu wielkiej krzywdy swoja bronia, a Czarownicy moga z latwoscia walic SD, poniewaz Knight stoi w bezposrednim kontakcie, wiec ma ograniczne ruchy, a Sorek/Drut wali SD, (wyczuwa odpowiedni moment)przesuwa, aby ten drugi nie mogl sie uhnac i kolejne SD lub UE. Wiadomo jednak, ze rodzaj profesji nie przesadza walki, czasem slabiutki levelek potrafi zabic o wiele ("teoretycznie") sielniejsza postac, poniewaz najwazniejsze jest PvP Moi Drodzy! a na dodatek przy odrobinie szczescia mozna natrafic na n00b'ka=] |
Cytuj:
Cytuj:
Trafic poruszajaca sie osobe 60+ bez aimbota jest trudno ( nie jest to niemozliwe ale trudne jak najbardziej ) |
Cytuj:
Cytuj:
|
wszystko zalezy od tego kto ma lepsze pvp i wiecej runek ;]
tak do tego opowiadania to ten pal to hehehe szkoda gadac niezly noob chyba niewiedzial co to sa te niebieski kamyki <lol2> |
Cytuj:
|
no no 10 lvl uhmaker ?:D hahhahaahahhhhhhhhha
|
pal by wygrał
Ludzie!!! 8o
Albo ten gosc co grał tym palem mial: a) zeza b) nagrał sie w simsy c) dostał ataku padaczki d) lagggggggg W każdym razie przypuszczam, że to któryś z tych powodów mial na to wpływ. Ten palek miał takie przyśpieszenie ze trafić go z sd nawet wybitnym strzelcom sprawiało by problem. Nie staram sie sugerować, że mag to beznadziejna profesja. WIELE OSÓB JUŻ MÓWIŁO A JA POWIEM JESZCZE RAZ. Nie ma lepszej profesji, tylko ta sytuacja była bardziej na korzyść tego otóż pala!!! |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu czujecie taki respekt do sorca :) niedawno zdarzyła się taka sytuacja że mojego 50 druida(ma tyle hp co sorc)próbowało zabić kilka noobów ... i prawie im się udało , gdyż stałem pod domkiem a tu nagle podchodzą 12 lvle... i naraz póścili sd po 75 i gdyby ostatni sorc się nie spóźnił ze strzałem jestem pewny że zginąłbym ... więc sorca nie trudno zabić uwierzcie
|
:)
Heh niekoniecznie paladyni sa gorsi, moim zdaniem nawet lepsi, na lajcie rozwalilby sorcka, przeciez sam powiedziales , ze palek po prostu nie zdazyl sie uhnac :p jego blad, przez to przegral, ale nie w kazdej walce sorc vs pal tak bedzie :) ale to tylko moje zdanie na ten temat [ps. pierwszy raz psize na tym forum :cup: ]
|
Moim zdaniem Sorek jest lepszy pod wieloma względami. Sork może walnąć kombo tak że pal nie nadąży się uhać np. SD+Brust Arrows i na żółtym UE lub inny ofęsywny czar. Paladyn nie ma takiej możliwości, ma dość skromną gamę czarów ofęsywnych, powiedzmy szczerze pal nie ma czarów ofęsywnych. A więc pal musi walić tyko z boltów ewentualnie z SD na lvl około 45+, a i tak hity SD pala są CIENKIE tak mniejwięcej na 100 lvl wali po 180, a dobry SOR wali na 100 lvl po 350 hity z SD. Więc dla mnie sor przeważa pala pod prawie wszystkimi możliwymi względami.
|
Cytuj:
ty jestes głupszy niż ustawa przewiduje dla niewtajemniczonych nie czytać tego posta bo i tak nie zrozumiecie..... według mnie byś padł jak mucha papciu bo pajacu: pierwsze primo: Zależy jakie kto ma PvP (nie tłumacze ten kto nie wie ma za zadanie dowiedziec sie co to znaczy miec dobre PvP :D ;)) drugie primo: zależy jakie skile miał palek i jaki mlvl sorc trzecie primo: zależy jaki kom i jaki net (wierzcie mi znam osobiście ludzi co albo maja tak ***ewego neta ze co 5 minut kick albo co mają za słabe kompy na tibie :D ;)) thx za uwage :D Hail Athlon! |
Wiadomo, ze jeżeli sorc ma UE to jest lepszy, ale jest taka sprawa nazywana PVP możliwe ze słyszeliście ;) . Jak dla mnie sorcerer/druid < 50lvl nie sprawia najmniejszego problemu. A to dlatego ze sorc dostając trzy dobre bolty i przypuscmy jeden sd na 3 próby to sie UHa a palek dostajac z broni sorca za body czy miss nic nie robi tylko jesli trafi z sd lub z innych run wiekszego razenia ;)
Paladins RULES! |
Cytuj:
Paladin SD + bolt (100~ + 60~) ... jest róznica 30dmg, ale ile sorc ma HP?! Od wygranej zależy tylko Pvp. |
Cytuj:
Zrozumcie wreszcie, ze walka 1v1 to nie jest kwestia pvp, bo przy rownym levelu wystarczy palem/knightem stac w miejscu i sie uhac, nie da sie zadac solo obrazen wiekszych niz wyleczy przeciwnik ( poza ue ktore przecietny sorc rzuci 1-2 razy tracac mane ktora moglby wykorzystac na gran hura / leczenie ). To jest kwestia tego, kto ma wiecej run. |
[quote=Malyszek]Jeśli mówiąc o turach to co za różnica czy to jest tura od palka czy sorca. Teraz sie popisałeś tym combem od sorca... B) [na 45lvlu] SD + burst (150~ + 40~)
Paladin SD + bolt (100~ + 60~) ... jest róznica 30dmg, ale ile sorc ma HP?! ALE LOL widzialem film z masakrowcem 130 MS i nemtorem 140 MS którzy byli tak obcykani ze walili SD idealnie z brustami. MASAKROWIEC WYGRAŁ z 4 noobami którzy chcieli go pokonac byli to 73 RP 81 EK 43 RP i 49 ED A on tak poprostu ich rozj***ł TAK WIĘC SOR RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
Rownie dobrze mozna napisac ze 130 ms rulez bo jednym uekiem zdejmie 30 osob na 8 lvl tylko co to zmienia ? Chetnie zobacze jak Masa~ zdejmuje rycka 110+ solo. |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Chetnie zobacze jak Masa~ zdejmuje rycka 110+ solo. Nie znasz chyba Masakrowca przecież wygral z 111 EK Yulop Del'Nabo solo a potem z Nemtorem i Gerrellem na 109. |
nie mowie ze znam tylko ze chetnie zobacze filmik.
|
Sorcerzy są lepsi...:)
Gram sorcerem i kiedyś gdy na 8lvl miałem mało życia (chyba 30) po walce z orcami przechodziłem koło palladyna na 26lvl, który mnie zaatakował! Natychmiast przełączyłem na "full defensiwe" i zacząłem uciekać do miasta. On zaczął mnie gonić, walnął mnie z 2 razy strzałami ale zdąrzyłem dojść do depo...a tam inni w niego nawalali bo miał "czache"...i odtąd tak się nie boje pallów!!! :]
|
Ja też sądze że SORCERER lepszy. Miałem paladyna 120 lvl Mevar dostałem bana więc postanowiłem sie przeżucić na sorka i mi się spodobało od tej pory gram SOREM. Kto pyka na Aldorze tan mnie zna. :]
|
Ja jestem sorc i spokojnie sobie radze z pk. By7lem w anicet temple i sobie expilem na warriorach i gosc 32lvl palek podszedl i sie pyta czy wejdze z nim na party i czy z nim potrenie, ja powiedzialem tak i weszlem w party i on mi dawal ciosy po 32 i ja sie uhalem i powiedzialem stop atack a on powiedzial nie to powiedzialem czy chce z SD? A on niom chce i go zabilem z 7 SD a loot mial 52 bolts bp tiqana, magic light wand, food, p legi :D
|
@up
Bo ten kolo byl debilem i nie mial UH. Ja moim 35 sorkiem tez moge roz***ac jakiegos 100 lvl + jak nie bedzie mial UH i nie bedzie uciekal ;) |
Ja lubie grać sorcem bo może bić kasy ile chce z run od małego lvl-a. Może paladyn i może robic hmm ale nie na taką skale jak sorc (na tym samym lvl ma w końcu miej many). I dlatego na niskich lvl przeważa sorc (w robieniu kasy) :]. Ale juz od 45lvl i juz nawet wczesniej sorc jest bez run jest bezurzyteczny. Ze swoimi skillami pall na solówce spokojnie zabije sorcka. ;( ;(
|
wedlog mnie nadal wszystko jest w rekach gracza ;] kto ma lepsze pvp i lacze ten wygrywa ;)
|
huh...gralem sorcem i dla mnie byl beznadziejny, malo hp itd itp jedynie fajnie jest grac sorcem 80+lvl :] a tak do tego lvl jest beznadzieja
|
Cytuj:
a tak woogole ja gram sorcem i mi sie gra dobrze ;) chociaz to npvp to i tak jest swietny :) |
Sorc pwnz!
Mialem 35 rp, ale expienie nim bylo czyms okropnym :/ Wszedzie gdzie moglo mi sie zwrocic za bolty bylo zajete, wiec zrobilem sorca i przekazalem cale dp na niego i narazie jest spoko, tylko mlvl lipny :/ |
Cytuj:
|
Racja sorcerer przy dużym mlvl z SD wali bardzo dużo
Ale przecierz kiedyś muszą sie skończyć, A hmm to małe piwo B) |
palek zawsze sie uhnie wiecej niz sorc uderzy z sd uwierz mi ;)
i prosze o niesugerowanie mi ze ja uwazam ze palek jest lepszy nadal twierdze ze niema lepszej profesji wszystko zalezy od umiejetnosci gracza ;) |
Nic nie da ze palladyn biega w kolo mozna otworzyc battle list i tam klikac :P.
A jak by wkroczyl druid lub sorc to oba maja deda:P |
Cytuj:
Wyszedles chociaz na maina ? ;p ? Otwoarzyc battle list hehehehe xDDDDDDDDD :D :D :D :D :D :D :D :D |
Sorc Vs paladyn
Seimka Mysle ze jakby palek mialby m lvl 15 i skile po 70 to by pojechał Sorce ktury ma 50 M lvl no ale też trzeba umiec Grac i unikac Smiercionośnych sd :]
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |