![]() |
ja zato zbieram chlebki' mam ich okolo 250
......................... Tibia rulez, lagi nie rulez |
Ja tak jak dużo osób zbieram żarcie, mam chyba wszystko oprócz kokosów
+ rożne pierdoły z questówi, to co mi się podoba i tych pierdół mam już 3 bp w depo. |
ja tez tak jak wiekszosc zbieram az jakies blyskotki zbieram tez power bolty mam ich 238 :D a palkiem nie jestem :P
|
hehe......
jazbierałem śmieci :P miałem ich 15bp :) trzeba dbać o ekologie a pozatym mam jeszcze 300 winogron, i dosyć dużo (80) butelek rużnego picia :rolleyes: |
Ja takze zbieram jedzenie, a glownie jagody mam ich ponad 900 :P . Buleczki, chlebki, chlebki murzynki :) , pomarancze, winogrona(tylko exevo pan)
Zbieram tez rzeczy typu green tunic i sandals. No i zbieram kase(tak jak kazdy) ---------- Delikipii__Hiberna__Palladin:lucznik:__19 lvl__54/44__10 m lvl |
Ja to lubie zbierać broń i oczywiście gp :]
|
ja zbieram rozne jedzonka
na razie mam : 120 jagodek 70 chlebkow 200 bialych grzybkow 50 truskawek BP winogronek 2 kokosy (lol) 50 szynek i to chyba all |
ja zbieram napoje, każdy w przezroczystej butelce
a pozatym zwalowalem z portu(w Carlin) skrzynke i wyglafa jak skarb(nie chest tylko chyba box) i tam trzymam gp i platinum coins :)) i small stone ale to w bagu |
JA kolekcjonuje różne backpacki w różnych kolorach:))
Mam już ich około 340 plecaków:)), w róznych kolorach:) |
A na zbieram kolorowe backpacki :) mam zamiar kolekcjonowac naszyjniki :)
[ALIGN=center]TIBIA ruleZZZZZZZZZZZZZZ [/ALIGN] |
echem ja zbieram kamyczki czylli small stones ;pmam juz ich ok 400 i mam jezcze jednego stone ktory wazy 410 . lubie zbierac rowniez jakies smieci jakies tarcze ktore nie maja zadnej wartosci. acha i mam tez prawie bp axe ringow i bp innych ringow typu dwarfen power itd
|
Ja za to zbieram dragon hammy mam juz ich prawie 300 :D:D:D:D:D:D
|
To głupie ale też cos zbierałem:
Kamienie - takie małe kamyczki do rzucania - miałem koło 500 Teraz kolekcjonuje uhy :D - mam 20bp i trenuje skile, jak założe neostrade to pojade z lvl :D |
Ja zbieram siki 8o
Mam już ok. 100 butelek :P |
a ja kolekconuje wino i piwo xD mialem po 10 bp ale ipra byla i nie bylo all xD
EDIT: @rewolwer skad mozna wziac siki ? |
ja zbieram czaszki mam juz 78 :P
Chodżby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna :)) :)) :)) |
ja kolekcjonowalem strzaly... mialem 2 backpacki zwykłych i 2 backpacki poison arrows :D
Teraz zbieram bolty - mam 1 backpack = 2000 bełtów Osobiscie jestem ryckiem... mój kumpel zbiera silver daggery, ma ich 23 :)) |
ja zaczalem zbierac rybki dzisiaj mam juz ponad 40
do tego zbieram kazdy armor nawet najslabszy i lubie zbierac bagi kolorowe i te zwykle |
mleko
GDZIE MOGE NABYC MLEKO W TIBII DO MOJEJ KOLEKCJI ??
|
mleko 2
PIJ MLEKO BEDZIESZ WIELKI
|
ja szczegulnie zbieram gp i strzaly ale terz zbieram rzarcie i tym podobne
8o to bedzie:lucznik: |
ja kolekcjonuje amulety, pierscienie i oczywiscie klucze, bo zawsze sie przydadza 8)
|
ja mam w depo 340 hamów :)
|
Ja natomiast zbieram chlebki (ktore robi sie wlasnorecznie) mam ich 809 ktore robilem w 2,5 godziny razem ze scinaniem a oprocz tego kolekcjonuje jeszcze scale armor (89), battle shield (28 ) , battle hammer(15) , plate armor (4) , double axe (7) oraz blyskotki ktorych mamm 2 bp.
|
zbieram rozne dziwne zeczy wymienie najciekawsze z mojej kolekcji : 100 wisienek (wszystkie z bugów nie kupilem ani jednej)57 black pearls (mumie)backpack ciasteczek :D(dla niewiedzocych 2 tysice ich jest)234 dagon hamy,i ruzne kamyczki ( mam ze 20 rubnów , okolo 30 diamentów, i jusz prawie 100 small emeralds ( te kupuje sobie w venore bo zajebiscie wyglodaja z domku :D no i jeszcze sporo zeczy ale nie chce mi sie pisac:D
|
Ja zbieram kwiatki itp naprawde ladnie wydladaja :D :D
|
Ja zbieram fooda, liny(mam ich chyba 100 bo zawsze ktos moze sie trafic co na mainie chce za 80gp kupic:D)i mam pytanie czy jak mam potworka w depo lub w domku naprzyklad elfa to czy on mi zgnije??
|
Ja chodze czesto na Amazonki wiec kolekcjonuje czaszki( narazie mam ich malo, ale bedzie wiecej)
|
183 Blueberries
124 Mushrooms 69 Small Stone :D 34 Dragon Ham 100 Meat 100 Ham 350 Egs 97 Spears 100 Bolts 100 Arrows 100 Pojson Arrows 9 Burst Arrows To moja kolekcja.... |
8) ja zbieram butelki :P, kolorowe bagi i bp :) i strzaly jeszcze nie mam bust arrow ale qumpel ma mi załatwić pare ;) :)) :))
Isara-Ab'dendriel-sorcerer-lvl 9;( m lvl 7-skille 16/18 :sword: nick (nie ważne) :] |
ja sobie ryckiem zbieram pomarańczki :D po hunterch , mam ich dopiero 16 ale mam nadzieje szybko zdobede wiecej :D
|
Ja kolekcjonuję różneo rodzaju Fluidy, grzybki, kwiatki oraz food ;)
|
a ja zbieram głównie żarcie :P mam już 300+ jagód,teraz zbieram wiśnie z bugów,cholernie żadko wypadają i mam ich tylko 59 :( zbieram też amulety,narazie tylko:
1x Wolf Tooth Chain 1x Crystal Necklace 1x Silver Amulet 1x Bronze Amulet i moje ulubione :] 2x Protection Amulet narazie amuletów mało bo niedawno zacząłem zbierać ;( |
Ja Kolekcjonuje:zarcie mam po 50+ z kazdego rodzanju<oprusz gruszek i dyn>,Amulety,Ringi,Roslinki i sprzet domowy :P np.łyzki,noze itp.:)
You see yourself. You are a master sorcerer. You are Shinjimae of the Ikka shinju. |
Moja kolekcja
Ja zbieram ornament shieldy :baby:
Najpier miala byc 1..pozniej 3..pózniej caly floor w moim domku...teraz juz staram sie codziennie jak mam czas skoczyc po takowe cudenko:) Respawn 1 x dziennie na pohu ^^ Quest W sumie chodzi o to zeby zdobyc shielda solo i nie pasc na bugu :> Co zdarzylo mi sie juz kilak razy ^6 Ale czego sie nie robi dla powiekszenia kolekcji .....? 8o |
Kolekscja
Ja nie kolekcjonuje wartościowych rzeczy tylko raczej piedoly
-jedzenie typu: wisienki, marchewki, cisteczka, -do niczego nie sluzace naszyjniki (te często spotykane) |
Perły, zarówno czarne jak i białe. Kamienie szlachetne.
|
Moja kolekcja:
2 bp kluczy 3 bp quest itemow (zadnego nie wyrzucam ani nie sprzedaje) i rzeczy o znaczeniu sentymentalnym;) 1 bp wolf tooth chainow 1 bp dark helmetow 4 bp pierscionkow i naszyjnikow (prawie wszystkie rodzaje:) ) 50~ throwing stars 2 bp bpkow 300~ jagod I to chyba wszystko;) |
Ja zbieram wszelkiego rodzaju amulety i ringi ;)
|
Ja kolekcjonuje: Tylko Potwory :D a na serio kolekcjonuje kwiatki i bluberies :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |