![]() |
Ciekawi mnie jak silne bendom te potwory i jaki lot z nich bendzie bendzie
|
Fajnie . Tylko mi jako druidowi najbardziej zależy na nowych spellach . Modki wiadomo coś o nowych czarach ? Sonda na tibia.com pokazała jednoznacznie jakie są opinie .
|
Ale będą tylko te potwory co są wymienione czy więcej?? :(
Moim zdaniem powinno być więcej potworów do huntowania.....bo sorcem nie mam zbyt duzego wyboru gdzie expić (dle itp., dragi,vampy z dsami) ;( |
Muszą to zmienić!!!
Wyspa jest fajna ale szkoda ze tylko dla pacców!!! :( Twórcy gry muszą to zmienić!!!
|
Ciekawi mnie kto wymyślał nazwy dla Dworców. Venomsniper ? lol :)
|
Cytuj:
lol gdyby facce mogły wchodzić na paccowskie miejsca to nie było by gdzie expić i wtedy byla by cała tibia zapchana noobami bo najwięcej noobow jest właśnie na facc... |
Ale super screeny! Wlasnie na to czekalem! Tylko jaszczury troche dupne :/ Chyba kupuje pacca :p
|
Cytuj:
z czego połowa PACC to ludzie z kontami bez PACC jako Uh`maker.....znowu pieprzycie głupoty, że FACC to, że FACC tamto...zarozumiali jesteście jak cholera..... A dla FACC napewno coś będzie, tylko że nigdy tego na tibia.com nie piszą przy każdym update. Ja obstawiam na kopalnie... |
Lizardmeny bedą podobne do orców <lider ,shaman ,spearman> ,małpy też tylko tą najwieksza obstawiam na silną ,dworcowie to chyba jakaś pomyłka? I ten smok z 3 głowami na tibia.news do bani o ile to smok .Nie obstawiam ,że po tym updacie bedą jakieś silne potwory ,może poza Elder beholderem.
|
Cytuj:
te 3 głowe jaszczurki to może benda sie nazywac "Hydry" tak jak w Herosach xD |
Cytuj:
CIPSOFT NIC NIE WIE ! NIE WIADOMO KIEDY WYJDZIE ! MOZE NA JESIEN? ALE NIC NIE WIADOMO BO NAWET CIPSOFT NIE WIE! Czemu tibi.pl dostaje zawsze najgorsze screeny ? ;( ;( |
co do tych FACCow to nie da sie ukryc ze wieksza ich czesc to noby , ostatnio jak bylem na swoim sorcu z 12 lvlem nob z 9 zobaczyl ze pacc podszedl szybko i zaczal prosic "free itams plz"
:D bez przesady ;) heh, a to nie koniec tej przygody powiedzialem mu ze nic nie dam a on mnie zaatakowal w drodze do depo (dolera free pvp) to go fieldami troche ubilem i uciekl -.- a w depo az 3 nobki chcialy itemy o.o jak odpowiedzialem "fuck off" to on "hunted" LoL tyle z FACCami sie gada (zaznaczam ze nie z wszystkimi) ;) |
Cytuj:
Update zawsze sa w lecie i w zimie. Zapewniam cię, że w sierpniu będzie już update. Wkoncu to już Final Teaser! Co do wszystkich FACCow, którzy narzekaja na update: Tibia nie jest grą darmową. FACC służy do tego, aby się ludzi zaznajomili z grą i zdecydowali czy grają dalej (PACC) czy rezygnują. FACCa używają też 9-12 latki, którym starsi nie pozwalają na kupienie PACCa... Dlatego update'y są dla PACC... kto płaci, ten dostaje więcej. Co do potworów: Z tego co wyczytałem z tych Teaserów to w każdej rasie będą wojownicy, strzelcy i magowie. Oprócz tego: Pandy, Hydry, Tygrysy, Słonie, Flamingi, Papugi, Stonogi(!?). |
Stop
Czy przy każdej okazji prawie wszyscy muszą się kłócić co jest dla FACC, a co dla PACC??? :topic: Zresztą w tej chwili wystarczy cofnąć się parę stron, przeczytać kilka postów i już jest oczywiste co jest dla kogo :crusader:
|
Cytuj:
|
Bardzo zaciekawiłem się tym, najpierw zobaczyłem news na tibia.com i pisało coś o udpade, a później postanowiłem zobaczyć na tibia.pl co o tym piszą :) (P.S. A nie wiecie jakie te potwory będą silne ??)
|
Cytuj:
|
fajnie, fajnie tylko jak silne będom potworki?? :berserk:
|
Zadaniem Cip to zeby naklonic jak najwiecaj ludzi to kupienia Pacc. Po wypuszczeniu update liczba Pacc gwaltownie wzrosnie. Nawet na tym forum wiele osub oswiadczylo ze chyba kupi Pacc ( nawet ja :p ).Podejrzewam ze liczba Paccerow po update wzrosni nawet dwukrotnie.Prosta zasada:
bunus dla tych co placa=wiecej Pacerow=wiecej kasy dla twurcow A wiec,wredny Cipsoft robi kasiore X( (Gremlin)Drawcowie z dmuchawami :elf: beda mieli zatruta bron (opis ich rasy)moga ostro jechac nisko-lvlowcow ;( ,a dla palkow to pewnie bedzie prawdziwa rewolucja w kontaktach PvsP :evul: (tylko sie domysalam) |
:)
Update zapowiada się świetnie, już nie mogę się doczekać :P Cytuje słowa mojej mamy po obejrzeniu screenów z tibia.pl : " Zaj*****cie tu zielono i kolorowo", jak widać rodzicom też się podoba :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Może i update'y nie zawsze były w lecie i zimie. Ale ostatni update był w zimie, ten powinien być w lecie. Cytuj:
|
Cytuj:
http://img.digart.pl/prace/miniaturki400/183832.jpg I przestańcie się już kłócić : ) |
Mi zostało jeszcze 60 dni PACC ,ale tatuś chce odłączyć neostrade bo płaci aż 70 zł za miesiąc .Trzeba było pomyśleć zanim to kupił i chyba update mnie trochę minie :(. Chyba że się podłaczymy do blokowego .Może jak się troche spóźnie to na nowych terenach już takich korków nie będzie.
|
Czy któryś z Moderatorów może mi powiedzieć czy dostaniecie od tibia.com opisy nowych potworów (i umieścicie je na tibia.pl w rubryce Potwory) przed Udpade? Czy jest to wykluczone...? Z góry dziękuje za odpowiedź :)
|
Update wydaje się fajny chyba zakupię PACC :). Małpa jest brzydka trochę niepodoba mi się ale reszta spox PRZYNAJMNIEJ TRAWA JEST PORZĄDNA!!!! ;)
|
Szkoda, że nie dla FACC.. :(
A przy okazji wyobrażam sobie co bedzie jak brazylijczyk pandę spotka. "Brrrr" "Br?" "Brrrr" "Br?" |
L0l
Cytuj:
aha i nie ciągnij dalej tego temat: "czy coś dla FACC'ów?", bo to bezsensu zajrzyj parę stron wcześniej i dostaniesz odpowiedź dlaczego. :) @topic Tibia.pl ma właśnie najlepsze ss'y :cup: |
Cytuj:
Poza tym mamy super ekipe badawcza tak jak Gremlin mowil. Modkowie szybko odkryja duzooo na temat nowych terenow, szczegolnie tacy wedrowcy po tibii jak Gremlin czy Polin :p |
Co tu mówić... Żygać i się chce...
Wysłałem na PACC'a i mi nie doszedł, ale widzę, że dużo nie stracę. Następnym razem pacca biore od was, czyli przez Tibie.pl CHociarz zarobicie troche XD |
JuNgLe !!! !!! Jak zwykle tylko dla PACC
Za rok może dwa... 40 lat minęło ...
Poczekamy sobie moje drogie FACCE... Mam nadzieje ze dadzą jakieś nowe itemy. Czemu nikt nie pomyslal o palach ??? czemu nie ma dista ring ??? albo def ring ??? Mam nadzieje ze w koncu mozna bedzie znalesc w cialach potworów te w/w ringi. JUNGLA - nadchodze... powoli ale nadchodze :P |
ja myślę że update będzie super, najlepsze są te jaszczury i trawa(swoją droga te jaszczury przypomonają troche żółwie ninja:P). Mam przeczucie ze update albo test serva zrobia 1 dnia sierpnia.....ale to tylko moje przeczucia....update miał byc juz w lipcu......a może miesiące im sie pomyliły?
ps. mam pacca |
ehh wy faccowie nie moge już tego słuchac pacc maja tamto i tamto a my nic wiecie czemu wam nic nie robia no bo im nie placicie za to :( i widze tylko takie posty na forum ze tylko dla paccow . za noobostwo powinni was bic :P
|
[quote=Rejdi]Wyjątek potwierdza regułę :P
No co ty, ja mam 12 lat ;) , mam nadzieje ze beda nowe cluby... wiekszosc uwaza ze to akutalnie najgorsza bron ;( Heh, ale mam nadzieje ze to sie szybko zmieni :D |
Może Cip Soft chociarz na starych bagnach zrobią pojedyńcze respy tych potworków....ale szczerze w to niewieże xD Sam kupuje Pacca (oczywiście przez tibia.pl :D) ale chyba w grudniu dopiero :(
|
Ludzie wydaje mi sie ze wprowadzaja update! Chce sie zalogowac a tu all servers are offline! 8o
|
koniec bana (2 już) no no upade hmm pacc :( znowu za***ie komus pacca :D
jak bedziecie wiedzieli kiedy to pisać wiem za narazie nie ale cuż kto wie :> ... gm kasneli mi char 17 lv sorc 43 mlv bohy dsm itp ;/ koniec z tibia chyba ze chodzi o kradziez to moja ----- |
:cup: Tak to chyba dzisiaj :cup: Już się doczekać nie mogę :baby:
|
CIP sux CIP sux CIP sux CIP sux CIP sux CIP sux CIP sux .....]
M ógłbym tak w nieskończonoś, hmm'y w shopie? ryby na splawik??? co sie dzieje z ta tibia, robia ots'a z RL tibii, to nie ma sensu, jesli all hmm makerzy i uh makerzy przestana robic runy, to sie zawalą wszystkie miejsca na expa i co?? jak niby huncic? jakby to teraz niby malo ludzi huncilo .... |
Mi się podoba 3-głowy smok który jest pokazany na www.tibianews.net.Akurat chce sobie kupić PACC przed upade :]
|
A mi sie nie podoba to ze nie podali daty (chociaz przyblizonej).
Wszyscy byli przygotowani na to ze dzisiaj bedzie update, a tu ani test serva nie ma...Chociaz slyszalem pogloski ze jest, ale tylko dla Tutorow... Pozdro. T. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |