![]() |
Super ten poradnik
Właśnie jestem w ankh i nie iwedziałem jak znaleść te tomby a tylko o nich slyszałem:) |
poradnik naprawde spoko a mam malo prośbe ze by byly jeszcze mapki scarabów i itp pod zmiemio ;)
|
Tomby sa wszystkie, a ukrytych scarabow nie ma!
Parodia! Przeciez pokazanie lokalizacji tomb to QS, a scarabow ukrytych nie! |
czy ankh jest dla facc odpowiedz
poradnik zaje fajny poradnik glebisty i takie tam :mag:
|
Odp
szczerze.. wcale nie jest jakies ekstra, jest dobry dla tych, którzy nie mają o tym miescie pojęcia ;]:baby:
|
Coool!!Pozdro ci peek
:) :( B) Coool!!!Na serio dobry poradnik :D :cup: :] :p ;)
|
Cytuj:
|
Niwdokladnie
Sorry ale super ze zrobiles poradnik ale np z tombami nie jest za dobrze osobiscie chcialem isc ale niemoglem go znalezc wiemy juz ze muslmy czasmi kopac 10 -15 razy aby odkopac a kola zaznaczone na mapie sa dosc rozlegle ;]
|
popradnik hmm slaby jestem pierwszy raz w ank i chce sie dosctac na tomby i nie moge wejsc za ciula odnalesc dziury ludzie sie jraja ze zaznaczyles im te larwy i nic wiecej nie podoba mi sie te tomby!!! czy to trudno zrobic sceerna ?:>
|
Nie mam z tym najmniejszego problemu. Problem za to jest w tym, że pokazanie dokładnej lokalizacji jakiegoś tomb'a podchodzi pod Quest Spoiling.
|
mi osobiscie potradnik sie przydal bo nawet nie wiedzialam ze jest az tyle miejsc z larvami a mianowicie odkryles mi az 2 ;p
gz poradnika |
;)
No no niezły poradnik chociarz myślałem że będzie troche dłuższy ale nieźle ;p
|
ale chujnia
|
Lubie szukać skarby i mam w nosie jeśli mi to zajmie dużo czasu, mam pytanie czy w każdym miejscu pustyni moge kopać i szukac skarabów/scarab coinów :confused:, czy tylko przy tombach ? Czy musze kopać łopatą czy kilofem :kilof: ?? Czy jakoś widać miejsce zakopania czegoś?? Jak wcześniej pisałem moge przeszukiwać tydzień całą pustynie; znaleść jednego coina i być haapy. Prosze o odpowiedź.
|
Czy na całej pustyni to głowy nie dam, aczkolwiek napewno przy tombach, oraz każdej z bram (tam też najłatwiej wykopać scarab coin'a z tego co mi wiadomo). Kopać łopatą oczywiście :P
|
oraz każdej z bram (tam też najłatwiej wykopać scarab coin'a z tego co mi wiadomo)
Jakich bram?? :confused: Mam kopać łopatą??, bo pisze że łopaty "rozkopują" tylko widoczne dziury a kilofy "odkopują" niewidoczne :kilof:. |
AAAA bramy miejskie, ale do łopaty nie jestem pewien, dalej uwazam że kilof :kilof:
A inni użytkownicy jakie zdanie mają na ten temat???? |
Uwierz mi, jest to łopata. Przecież nie wprowadzałbym ludzi w błąd.
|
Dobra wieże Ci :p i dzięki, super poradnik. Zaraz płyne do ankh:cup: .
|
Wszyscy Z Was To Nooby I Sie Nie Kloccie
|
Poradnik jest extra mi sie podoba i z kozystam z niego
|
:d
Poradnik jest fenomenalny!B) Może też niedługo będę miał pacca to na pewno będę z niego korzystał;) 10/10 Właśnie o to mi chodziło szukałem poradnika na scaraby! Wielkie dzięki ;) Ej i małe pytanko.. tam gdzie na mapie pokazałeś larvy to scaraby tez tam znajde prawda? :p :D
|
simon powiedz mi czy ktos ty ze ankh jest dla faccow jak po tym udpacie jest dla paccow :/ poradnik 10\10
|
Ankrahmun jest dla Premium Account !!
Dla facc jest tylko : Venore , Thais , Carlin , Kazoordon (no chyba ze cos pominołem) |
@up
No i Ab'Dendriel ;) |
Cytuj:
Nie jest dla facc. A poradnik naprawde niezły |
ank dla facc? :P raczej nie :D a poradnik fajny, i nawet mi pomogl skorzystalem z 2 tombow =)
|
OMG, koleś pisał to 3 lata temu a wy dopiero teraz to piszecie ... dajcie spokój
|
Poradnik extra tylko plx. Dajcie jakiś link z mapami respawnu tombów.
|
nawet fajne to miasto.szkoda ze nie mam pacca to bym se tam poplynol i bym siedzial do bulu :P
|
Fajny poradnik, ale nie skorzystam bo jeszcze nie jestem na Mainie :D
|
poradnik !!?!?!?!?!?!
dzięki za ten poradnik napewno bede z niego korzystal :D [CHAR][/CHAR]
|
Arathorn, masz racje, tez kiedys mialem problem z tymi tombami:( ale jakos sobie poradzilem;D i teraz wiem gdzie sa dziury do tomb:D
|
powiedzcie mi po co to niech ktos sobie kupi pacca i niech sobie zobaczy xD a nie trzeba wszystko wszystkim pokaywacX( X(:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :p
|
DobRy PoradNik TylkO tak dalej ;)
|
switenie przyda mi sie teraz nie bede musaisz szukac tombow tak dlugo xDDD
|
Wszystko doobrze i czytelnie opisane poprostu 9/10 bo zawsze może by lepiej :)
|
Przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i jakoś nikt nie zauważył, że do poradnika wkradł się błąd.
Mianowicie piszesz: Cytuj:
Cytuj:
|
Może mi ktoś powiedzieć, jak mogę się do Ankrahmun z Carlin dostać bez PACC'a? Jeśli można to proszę o opis drogi po kolei :)
|
fajny poradnik nawet bardzo =) ale zaluje ze tylko moga PACC do akharmun=(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |