![]() |
papugi są zarąbiste
|
Ale czy rzeczywiscie Facc moze sam sobie ropnac loota ? 8o Sry jak ktos juz pisal, albo jescze nikt tego nie poruszyl albo nie doczytalem :confused: :baby:
|
Sp
Troche wkurzajace ze SP dla facc 2 minuty a dla Pacc 15 sek ;/. Rozumiem zeby bylo 45-30sek ale nie 2 minuty !!! Jeszcze ten limit 100 dla facc 200 pacc.Moglo sie obyc bez tego limitu nastukac ile sie chce SP i se afkowac az do skonczenia SP a nie co rusz latac na expa po SP ;/. Zablokuje to uhmakerow i sdmakerow ale kto przy zdrowych zmyslach bedzie sellal runki ja wie ze dla siebie aby zrobic musi isc na expa aby SP uzbierac ja na przyklad nie bede sprzedawal bo bede sam potrzebowal :D. Ale nie liczac tego UDPADE mi sie podoba :D.
|
Cytuj:
|
ja tam sie ciesze pacca kupuje na sorcu mam promocje i będzie git zresztą albo mi się wydaje albo oni napisali z PROMOCJA a nie z płatnym kontem z tego wynika że musisz być EK,RP,ED,MS by mieć szybsze sp ja tak zrozumiałem bo tak tam pisze
mi się update podoba (papugi rox) CIP pewnie specjalnie tak zrobili by było że papugi naśladują graczy którzy wołają tak już nie moge się doczekac |
nom te papugi sie nasluchaly n00bkow i etraz powtarzaja :D ja 10 sierpnia kupuje pacc, teraz zbieram na promocje i giites B) juz sie doczekac nie moge 8o
|
Cytuj:
@Of topic. Cipy Zwiekszyli limit osób na servie, zlikwidowali farmy...a wiadomo ze im wiecej ludzi tym resp szybciej sie odnawia...?bendzie tak jak zaraz po resie...czyli 1 mob na caly spot...??!?!? |
Wydaje mi sie, że teraz to nawet knight będzie miał gorzej! Pomimo, że to wedłog mnie najwięcej "złego" zrobiono sorckom i drutom to knight, też zapłaci więcej za runy! :(
___________________________ Knight 20lvl Julera |
Niemoge sie doczekać : p
Z tego Co widac to Cip sie postaral i to bardzo !!!
Potwory Grafiki Napracowali sie !! Pozdro Dla nich 8o Sir Syku Pacera 42 lvl skills:71 54 Palek :D:D |
Cytuj:
|
Najs
OMG! Najwiekszy update w historii Tibii. Specjalnie sorciem nie expilem bo runki na Tiquande szykowalem 12 bp hmm 5 bp gfb 3 bp sd 2 bp uh i z ekipą wyruszymy na podbój ( Ciekawe ilu ludzi też wpadło na taki pomysł :P), jak tylko skończymy huncik szukajcie filmiku na forum ( czytaj nawias wyżej ). Zastanawiam się czy będą jakieś respy jak hmmmm..... minoski na Darashii czy coś w stylu larv. CIPsoft wykonał kupę dobrej roboty przy nowych grafikach, te niedźwiedze czy nowe robale (bugi). Update wcale nie będzie utrapieniem dla sorców jak wszyscy myśleli (hmmm.... Xantera again?). btw.
HAIL PAPUGI!!! |
pozyjemy zobaczymy ;)
|
Słyszałem że Smugler ma podobne kolory do tych, w które ubierają się niektórzy Polacy... Przypadek? :P
Miłe (albo i nie) jest też to, że Cip Soft nas zauważył i dali do odgłosów papugi słowo PL? :] Mogli przecież dać np. Ger? ale nie, dali PL! :] może to i miłe, a może biorą nas za noobów(jedyne pocieszenie, że w takim razie Br i Swe to też nooby :P ). Tak więc zapowiada się nader ciekawie... od dzisiaj musze wcześniej wstawać i częściej zaglądać na tibia.pl , bo muszę być pierwszy!! :D (chociaż czeka mnie długa droga z Veno do POH, a do Port Hope nie dopłyne ;) ) Hmmm... jeśli naprawde 20 UH to razem 60 SP, a 60 SP dla FACC-a to 2h, to znaczy że runki (no i bp runek)będzie robiło się szybciej! Policzcie sobie... :) Edit: ups, kolega chyba źle policzył... runki będzie robić się dłużej... o niebiosa.. |
Wszystko fajnie sie zapowiada ale..
czy to znaczy ze potwory beda atakowaly miasta czesciej?? :evul: bo jak tak to jeszcze lepiej nie w zgledu eq ze ludzie beda umierac ale to ze poexpie se nieruszajac sie z miasta :D kiedy bedzie ten udate?? prosze o dokladna date updatu jesli jest to mozliwe B) EDIT@ Mam jedno male pytanie bo nie pomyslalem wczesniej o zapytaniu sie o to czy rune bedzie sie tworzylo tylko z sp czy z sp i mana ? |
;-)
Nawet spoko... tylko z*****e ceny za runki ;s (jakoś wyżyje). Ciekawe kiedy nadejdzie czas update na taką skalę ale dla FACC (marzenia :P) Ogółem spoko :)
|
Cytuj:
Nikt jeszcze nie zna daty "wydania" Update :] A runki będzie się tworzyło z sp i maną... (sory za offtopic ale musiałem wyjaśnic :) ) |
Nom update sie zapowiada bardzo ciekawie pozostaje nam niecierpliwie oczekiwac :D
World: Guardia (non-pvp) Nick: Night Hades Profession:Knight Skils:52/52(train mode on) Lvl:17 Character Create :02/08/2005 Account Status:Premium 5 days left and buy new pacc ;D:D:D :) See you in tibia :D |
teraz nedzne 5 dni i uptade jak sobie o nim pomysle to zyc mi sie nie chce ;/
|
Jestem w strasznie dziwnym stanie. Jednocześnie nie moge się doczekać na Update i jednocześnie go nienawidze. A z tymi SP to tak idzie na komercję... Za zabicie potworka będzie się dostawać 2 SP ale jak się ma promocje to już 16 (przy zabiciu tylko jednego, przez 4 minuty- musiałem to napisać bo inaczej by się ktoś mógł przyczepić). A żeby mieć promocje to trzeba mieć Pacca. A żeby mieć pacca trzeba zaplacić. Mam nadzieję że przynajmniej ulepszą serwery za kase od sorków i drutów. Bo najlepszym dla nich wyjściem jest pacc, promocja i wtedy można dopiero robić runki na masową skalę.
|
Gra palladynem po update = nonsence... Uważam ze Tibia po 2010 roku to bedzie piźdźi miźdźi - platformówka. Tibia 6.9 to były czasy :p
|
czemu tylko dla pacc?? :(((
|
Nice
wszystko ok jest i bendzie..sp fa sie mprzezyc:P i te inne ja sam gra, sorckie mi palkiem to siem zobaczy tylko jedno mnie nortuje.....czemu bylem taki glupi i wykupilem pacc przed update teraz kurcze mniej czasu na tiqunde...ale ja siem nei dam przedluze...oki to na tyle i cipsoft odwalil kawal roboty tyle powim :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
podobno darmozjady tez cos dostana.pare nowych potworkow i jakies domki/ulepszenia deppo ;] i meble....
|
No,no tym razem się postarali każda rzecz po upgrade mi się podoba. Nareszcie koniec z nierównymi prawami, jedni ostro jada na 6 mc a inni uczciwie muszą zarabiac a teraz niema wyboru 8o szkoda że nic nienapisano o biwym ekwipunku... ale to się zobaczy z czasem ;]
|
[b]Jak beda takie ceny run w sklepach to zbankrutójemy!!!
Cały BP UH bedzie kosztowla 3,8k a SD 6,8k ;( Ja tak nie chce X( |
Cytuj:
|
A kiedy bedzie mozna logowac sie na test server? :)
|
spox
Dobry art, jush wiadomo czego sie obawiac :D
Co do SP fajna hybryda, bo w koncu co to za gra jesli caly dzien stoimy w miejscu (mam mastera :p ). Czekam z niecierpliwoscia na update! Bardzo podoba mi sie wyglad trawki, jeszcze tylko ciekawi mnie czy cos sie zmieni w outfit'ach? |
Debile
Powalilo ich cos tam ja niedosc ze musze kupywac wlucznie do trenowania i po nie biega to jeszcze takie ceny debile debile tak mysle o tym ipdate debilizm mapa mistrz tylko te ceny
|
Cytuj:
ja mam tylko jedno pytanie co do Upa, czy ten assasin, dark monk i bandyta to mocne cos? :> |
Cytuj:
|
Bardzo ciekawy artykuł, gratuluję! Update doskonale się zapowiada.
Co do soul pointów: Slyszalem opinie, ze magowie nie będa stawiali knightom monkow, bo nie będą mogli robić run. Przecież jeśli jakiś mag się wcześniej "naładuje", i będzie miał 200 SP, to zgaduję, że będzie mógł zrobić 50 SD (jeśli 4 SP = 1 SD, a tak myslę), co oznacza, ze mag stojąc pod domkiem z knightem i monkiem będzie mógl zrobic spokojnie 2 plecaki SD. Jednak nie będzie tak strasznie jak się wydawało. |
U szykowac se uhy i explo trzeba wiem ze bedzie tam jazda :P no i daltego zbieram jak najwienksza ekipe :P
Hail Xantera !! |
Dobry pomysł żeby najpierw narobić sobie soul pointów a potem robić bp ale wątpie że 1 sd=4 sp
|
mmm....
bardzo ciekawy text :) początek najlepszy, tak klimatycznie... mmm... :] tylko potem... :/ połączenie na siłe tibii i dobrego opowiadania poprostu tibia to już nie te klimaty :/ a co do update, to pewnie nie będę grał w tibie po nim :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
...
Ocena Update:
Soul Pointy: - Reszta: + P.S.CIpsoft mysli ze ludzie nie beda stawiac makro?? LOlL i tak to beda robic to po co te soul pointy tlyko zmniejsza grywalnosc ludzi<<dla mnei to nie przeszkadza ja i tak w zyciu uhuw na makro nie robilem. |
Superowo !!!
Fajna ta opowieść widać, że tym razem "Bogowie" lol :D się postarali , wreszcie zrobili coś też dla FACC, ceny za runy może nie są tanie ale na szczęście jestem sorkiem więc ja nie musze ich kupywac, no chyba ze UHY :D ale i tak jest wypad POZDRO DLA WSZYTKICH TIBIJCZYKOW !!! :D :cup:
|
Nic specjalnego... kilka bezuzytecznych potworkow, update podobny to updatu, w którym wprowadzony Ankrahmun, czyli starata czasy, a raczej na potworki takie jak Hydry ludzie nie beda chodzili, tak jak teraz na Ancient Scaraby.. Jednak jestem ciekawy czy cos ciekawego jeszcze wysmyslili...
|
:(:(
Eee co do tych Papug ... Ja mam name "Hunters Head" a te Papugi cały czas wrzeszczą "Hunter ish pk!!" :(:( ... Ale Ja to mam fart ... Gram na non-pvp :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |