![]() |
Gratzz :D:D:D
Cytuj:
nie moglem w to uwierzyc az nie zobaczylem :o mial wyedy 18 lvl i sprzedal go za 200k (za tanio ale nikt nie bral) Ale gratzz dla obu a szczegulnie dla 200-lvla :P :flaga_pl: :elf: 18 pallek :elf: skills 66 na 52 Neptera 10 m lvl Ti pallo |
Yeyeyeyyeyey. Nareszcie!!!
Dobra a tak na serio.. Bardzo fajnie, ze mamy polaka na 200 lvlu ale to raczej nie zmieni naszej dotychczasowej gry. Ale wielkie gratulacje dla Seromontisa i mamy się kim pochwalić . Życzę Ci jescze większych sukcesów (tego co wypisałeś w wysiadzie) i zostania najlepszym graczem Tibii ;] |
Next plx polacy potrafiom tylko zeby jeszcze jakiś gm polak był:(
|
gz dla sero pamietam go jak scigal sie z Articorz'em o 1st na hibernie a tu juz 200 lv o.O
|
Contragratulations dla ciebie a nawiasem mowiac niektorzy sie tym strasznie podniecaja troche to dziwnie wyglada
|
Seromontis: To moja 1 postać w Tibii, zajęło mi to około 17 miesięcy
Moge sie dowiedziec kto cie uczyl grac?Pierwsza postac...umiałes juz wczesniej grac czy co ;] a jesli by nawet musiales miec pozadnego nauczyciela. |
Gratz Gratz!
omg... :) pierwszy polak :p
|
Cytuj:
a tak btw. to ja nie WIERZE ze w domu slownika nie masz... |
Gratulacje
Gratulacje ;) Może wyprzedzisz wszystkich z levelem i Polak będzie najlepszy w tibi :)
|
Cytuj:
Ciagle mozna napisac artykul o Seromontisie i jego historii oraz zrobic wiekszy, porzadny wywiad :P |
Nareszcie polski akcent w panteonie tibijskich sław! :)
|
Świetnie
Ja gram na Hibernie i nie spodziewałem się że to On będzie pierwszy jako polak.
Nie wiedziałem nawet że to polak ;) GRATZ |
Gratz
noi Polska zabłysła w top 200lv ;]
|
Gratulacje... i miejmy nadzieje, że będzie pierwszym z 250 lvl ;) I to, że wkrótce więcej polaków osiągnie 200 lvl ;)
|
Bład :)!
nie 7 sierpnia tylko lipca! X(
|
jak to sie mówi??
POLAK POTRAFI :) gratulacje dla tego pana |
Cytuj:
Gratulowałem mu na tibia.com, a także na tibia.pl w jakimś innym temacie tutaj, ale zrobie to jeszcze raz: Wielkie gratz! Gogogo 300 lvl :). @Wszyscy, którzy sądzą, iż Sero oszukuje Ktoś coś wspominał o skillach - ciekawe Einstainie, czy wiesz, że podczas expienia skille też rosną, a zabijając taką ilość potworów normalne jest, że urosły do takiego poziomu. A mlvl? Jak mi ktos powie, że problemem jest wypicie manasów za tak dużą sumę, mając kaskę z loota z expienia solo na dl'ach i warlockach to go wyśmieję. Pozdrawiam Rothes |
GZ dla niego skile 98/102 GZ :) ;) :p
|
Przez ten temat padły wam chyba serwery i został pobity nowy rekord użytkowników on-line...
|
No gratz... ale pośpieszny on jak... nie ma porównania :)
Super... ja też tak chce... mi to narazie 150 lvl w głowie ehh .:P |
Gratuluję.
200 lvl w 17 miesięcy... ile to czasu dziennie? Można by się zastanawiać, czy warto było. I czy warto będzie to kontynuować, poświęcając taką ilość czasu... |
Cytuj:
nie ma zadnego bledu -.- po raz kolejny big congrats Sero :P |
DRom złamałeś mu serce!
Cytuj:
|
Przez ostatni miesiac na jednym levelu niestał dłuzej jak 3 dni ^^
+29,151,004 w miech OMG BIGGEST GRATZ btw. miał ktoś moze przed chwila laga lub kicka ? (bo ja almost died :/) ja gram 107 dni tą postacią :P |
Cytuj:
No wybacz ,ale skoro ty tak nie umiesz to nie znaczy ,że odrazu będzie każdy jak Ty. Nareszcie!Widać ,że polacy też umieją ^^.I już reputka w góre idzie.Jakby jeszcze oczyścić servery z noobów-polaków lub zrobić jakieś pranie mózgu promowane i finansowane przez polski instytut matki i dziecka:P Zapomnieli by o Tibii i by był spokój. |
Cytuj:
Hmmm... Pomyślimy, zobaczymy. Czas pokaże ;) |
Gratz
Wielkie Gratulacje dla Sermontisa 200 lvl polak to jest cos ;)...Niedlugo dogoni Eternala.POZDRO ALL
|
big gratz
Naprawde wielkie Gratz! Mi jeszcze troche brakuje zeby Ci dorownac.
|
Gratz!
Wielkie Gratz!
Szkoda tylko ze to Br predzej sie doczekali swojego pierwszego 200 lvla, ale nie ma co narzekac, jeszcze raz wielkie GZ !!! ^^ |
Heh.. za wolno chłopaki.. :) mieliśmy tego newsa na tibiapolska.end.pl już wczoraj B) A tak seryjnie to big gratz dla niego.. niektórzy mówią, że lipa bo dopiero 5.. Dla mnie to jest mega wyczyn, a inni nie potrafią tego docenić..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratulacje Seromontis !!! |
Yeah
Big Congratz i piwo dla tego pana :D A tak btw. niech kto sprobuje taki wyczyn z FACCiem dokonac B) To bedzie dopiero chwala dla Polski :P
|
No Gratki :P
Wielkie gratulacje przez dluzszy czas patrzalem na stronke www.erig.net jak expisz ile w jeden dzien robisz expa itp lacznie przez caly miesiac zrobiles ~29mln expa co jest godne podziwu raz nawet w jeden dzien zrobiles ~5 mln expa niesamowite zastanawaim sie ile runow nato zluzyles naprawde jeszcze raz gratulacje i zycze ci tego 10 magi i 250 lvl :)
_______________________________ Master Dismal - Knight , Secura lvl 60 , skille 79,77, magic lvl 6 :wiking: Retired... |
gratz!!!
nareszcie sie tego doczekalem.....teraz mozemy sie przynajmniej pochwalic ze polak tez potrafi xD jesze raz gratz levelku i sklili i zycze szczescia w zdobywaniu next lvl < mam nadzieje 250 > 3mac sie ...... B)
|
Taki lvl i skille w 17 miechow jednak polak potrafi :p Gratulacje :cup: Wiecej dobrych graczy polakow a nie nOObow X(
|
z tego co widze seromontis expi najszybciej w ciągu miesiąca zdobyl 29 mln exp a eternal oblivion zaledwie 11 mln expa przez miesciac takze cachero nie jest zbyt szybki tylko 13 mln expa w miesiąc a więc Seromontis ma taka przewage że jzu go widze jak jest najlepszym tibijczykiem:)
|
Szczerze ? Nie zazdroszcze mu ani trochę, stracił piękne chwile swojego życia na grę...
|
Yoo, nasi górą!! a tak w ogóle wy wychwalata- bierzem sie wszyscy i będziemy my wychwalani:) :) czekam na takiego gostka na lucerze :evul: :evul:
|
Gratz, gratz, gratz i jeszcze raz gratz Seremontis :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |